OPGEPAST! 5G wordt nu ingezet als oorlogswapen – waar het voor was bedoeld.

Volgende waarschuwende berichtje van insiders brengt ons definitief in staat van oorlog met de machthebbers onder het totalitaire WEF/WHO Regime. Sommigen noemen het de deep state, een draconische verzameling koudbloedigen met nu nog slechts één doel: de macht houden.

De stroom is hier straks op de bon, omdat de doodstorens elektriciteit gaan slurpen. Betaald door u en mij. Ook nog eens een keer.

Expect 5G to be sequentially switched on across many areas this week. There is an attempt to ramp up the output as deep state fall back on their remaining options.

Houd er rekening mee dat 5G deze week op veel plaatsen zal worden ingeschakeld. Er wordt een poging gedaan om de stralingsproductie op te voeren nu STATEN moeten terugvallen op hun resterende opties.

Het lijkt mij wel duidelijk wat er aan de hand is.

ALLES wordt nu uit de kast getrokken om het gepeupel het leven finaal onmogelijk te maken. Lege schappen, stagnerende energievoorzieningen, doodziek van de SARS en geen weerstand meer door de mRNA injecties.

Wat ook nog moet worden onderzocht: in iedere batterij zit tegenwoordig Grafeen Oxide. Daardoor gaan ze fungeren als “hub” voor de 5G frequenties. Ook voor de 0-Groep gevaarlijk dus.

54 gedachtes over “OPGEPAST! 5G wordt nu ingezet als oorlogswapen – waar het voor was bedoeld.

  • 5G torens zijn omgezet naar positief 432hertz en zijn NicolaTesla Healing Towers geworden en zullen in de zeer nabije toekomst ons van gratis energie voorzien

   • HOE zet je die dan om? Geruchten over iets als CoVFeFe (Cobalt-Vanadium-IJzer2) installeren, kan het bijna niet geloven, deze dubbele operatie.

 1. Gelukkig hebben we al een paar jaar geleden er voor gezorgd dat we het wel een tijdje off-grid uit kunnen houden. Ook houden we de z.g. slimme apparaten zo goed mogelijk buiten de deur. Ook geen slimme auto maar eentje van 20 jaar jong.

 2. 5G is al een langere tijd in werking getreden. 3 Weken geleden ben ik heel erg gevallen en plat op mijn gezicht gevallen. Bril door mijn gezicht geslagen en was total loss. 2 Losse voortanden en gezicht flink beschadigd. Sinds juli vorig jaar vreselijk draaierig alsof je uit een draaimolen komt. Totaal ontregeld. Een paar honderd meter staat een bejaardencentrum met 3 5Gmasten. Ik wijd het daar aan. Verder moeten we niet uit het oog verliezen wat de smartmeters in je wijk doen. Vele verhuizingen zijn hier geweest en allemaal een smartmeter gekregen. Mijn planten doen het niet meer. Kinderen komen moeilijk in slaap en de dieren zijn erg alert. Niets helpt daar tegen. Alles al geprobeerd. Van mij mag het stoppen NU.

  • Een grid van fijn metaaldraad over je huis hangen is ook niet alles, maar ik denk zeker dat dat zal helpen. Misschien bestaan er wel firma’s die dat verzorgen, maar ja zal wel wat kosten… het GAT in de markt zogezeid.
   En persoonlijk geen aluhoedje maar wel metaaldraad o.i.d. in je overkleding weven(jas) en muts en voor je ogen een anti 5G bril als b.v.
   https://nl.aliexpress.com/item/32808984918.html kost allemaal wel wat!
   Btw sterkte Ezra.

   • Dank je Snijder. We moeten deze tijd door en hopen dat het beter wordt. Aan alles komt een eind.

 3. Ik weet niet precies wanneer het aangezet wordt of werd, maar ik weet zeker dat ik vorige week een heel enge ervaring heb gehad en het aan 5G ligt. Ik kreeg toen ik net in bed stapte een chevronachtige streep voor mijn linkeroog die groter en fletser werd tot ik helemaal niets meer kon zien. Het flitste en flikkerde. Toen ik boven dat oog ineens stekende hoofdpijn. Na zo’n 20 minuten was het over en zag ik weer bijna normaal. Doodeng was het want je weet niet wat er aan de hand is. Voor de zekerheid bij de oogarts in het ziekenhuis laten nakijken de volgende dag. Je weet tenslotte niet of je netvlies aan het loslaten is o.o.d. Niks aan de hand en het was ook geen migraine. Misschien hebben op krijgen anderen ook deze rare ervaring. Weet dan dat het niet aan je lichaam ligt maar heen “hen”.

  • Ja, Myrthe. Heb vorige week een zelfde ervaring gehad. Rond 23:00 vanuit het niets flitsen en flikkeringen aan de zijkant van mijn linkeroog. Hield bij mij ook zo’n 20-25 min aan, nooit eerder meegemaakt.

   • Wel gek dat het aan de linkerkant zit. Aan de kant van het hart. Mijn linkeroog heeft ook kuren van af en toe slecht zien en na een poosje is dat weer over. Na een ongeval 20 jaar geleden heb ik mijn enkel verbrijzeld en mijn beide botten in mijn been gebroken. Dat kon alleen gerepareerd worden door er een en pen in te zetten en platen en schroeven tegenaan te maken. Dat is nu de geleider die in mijn lichaam zit. Ook heb ik een paar maanden geleden toen ik mijn bed in stapte vreselijke schokken gehad die wel een paar uur aanhielden. Ik dacht echt dat ik dood ging. En hoofdpijn elke dag. Zelfs lezen kost moeite. Alles gaat in cadans. Ik mag degenen die hier verantwoordelijk voor zijn graag aan de hoogste boom zien hangen!
    Wat ik ook heb bedacht is, dat als je dieren hebt die gechipt moeten worden, ze ook weten waar jij je bevindt en dat je op zo’n manier je gepakt kunt worden. Ze weten toch ook je postcode?

   • Dank je Joep. Dat kan bijna geen toeval zijn. Het zou toch geweldig zijn al er een landelijk meldpunt zou zijn waar iedereen dergelijke idiote anomaliteiten zou kunnen melden en wanneer ze plaats hebben gevonden. Dan zouden mensen wellicht niet meer zo schrikken of met de diagnose migraine worden weggestuurd. Maar het blijft natuurlijk een enge ontwikkeling.

  • Dat komt niet van 5gwas het soms een spiraal die klein begint eindig groot is na 25min over dat heb ik al jaren dus geen 5g

   • Corry, heb je het al eens laten nakijken? En wat denk je zelf dan wat dit zou kunnen zijn? Ook links overigens?

 4. niet van mijzelf maar geknipt en hier geplakt
  en admin ik weet het , het is in het engels dus kijk maar of het de moeite waard is om dit toch te plaatsen.

  Journal of Biological Regulators & Homeostatic Agents Vol34, no 4, xx-xx (2020)

  Title: 5G technology and induction of coronavirus in skin cells

  from Department of Nuclear, Sub-nuclear and Radiation Physics, G. Marconi University, Rome, Italy/ Central Michigan Saginaw University, Michigan, USA/ Department of Dermatology and Venerology, I.M. Sechnov First Moscow State Medical University. Moscow, Russia

  Revised May 13, 2020 – Accepted June 9, 2020

  VERY FIRST PARAGRAPH OF DOCUMENT:

  “In this research, we show that 5G millimeter waves could be absorbed by dermatologic cells acting like antennas, transferred to other cells and play the main role in producing Coronaviruses in biological cells. DNA is built from charged electrons and atoms and has an inductor-like structure. This structure could be divided into linear, toroid and round inductors. Inductors interact with external electromagnetic waves, move and produce some extra waves within the cells. The shapes of these waves are similar to
  shapes of hexagonal and pentagonal bases of their DNA source. These waves produce some holes in liquids within the nucleus. To fill these holes, some extra hexagonal and pentagonal bases are produced.These bases could join to each other and form virus-like structures such as Coronavirus. To producethese viruses within a cell, it is necessary that the wavelength of external waves be shorter than the size of the cell. Thus 5G millimeter waves could be good candidates for applying in constructing virus-like
  structures such as Coronaviruses (COVID-19) within cells.”

  The document is a must read it all ties into the company Inovio and electroportation,

  This research is amazing as it provides pictures, graphs,ALL the calculations on how its done, everything.

  This is their main weapon, the “vaccines are just putting building materials in your body, 5G is what is doing the building.

  enjoy

  Will serving Creation
  empyyrean

  • Titel: 5G-technologie en inductie van coronavirus in huidcellen
   van het Department of Nuclear, Sub-nuclear and Radiation Physics, G. Marconi University, Rome, Italië/ Central Michigan Saginaw University, Michigan, USA/ Afdeling Dermatologie en Venerologie, I.M. Sechnov Eerste Moskou State Medical University. Moskou, Rusland
   Herzien 13 mei 2020 – Geaccepteerd 9 juni 2020
   ALLEREERSTE ALINEA VAN HET DOCUMENT:

   “In dit onderzoek laten we zien dat 5G-millimetergolven kunnen worden geabsorbeerd door dermatologische cellen die zich gedragen als antennes, worden overgebracht naar andere cellen en de hoofdrol spelen bij het produceren van coronavirussen in biologische cellen. DNA is opgebouwd uit geladen elektronen en atomen en heeft een inductorachtige structuur. Deze structuur kan worden onderverdeeld in lineaire, toroïde en ronde inductoren. Inductoren interageren met externe elektromagnetische golven, bewegen en produceren wat extra golven in de cellen. De vormen van deze golven zijn vergelijkbaar met de vormen van zeshoekige en vijfhoekige basen van hun DNA-bron. Deze golven produceren enkele gaten in vloeistoffen in de kern. Om deze gaten op te vullen, worden enkele extra zeshoekige en vijfhoekige bases geproduceerd. Deze bases kunnen met elkaar in verbinding komen en virusachtige structuren vormen zoals Coronavirus. Om deze virussen in een cel te produceren, is het noodzakelijk dat de golflengte van externe golven korter is dan de grootte van de cel.
   5G-millimetergolven kunnen dus goede kandidaten zijn om toe te passen bij het construeren van virusachtige structuren zoals coronavirussen (COVID-19) in cellen.”

   Het document is een must read het sluit allemaal aan bij het bedrijf Inovio en elektroportatie,
   Dit onderzoek is verbazingwekkend omdat het foto’s, grafieken, ALLE berekeningen over hoe het is gedaan laat zien.
   Dit is hun belangrijkste wapen, met de “vaccins” stoppen ze gewoon de bouwmaterialen in je lichaam, 5G zorgt vervolgens voor de constructie.

   • Zoals ik al zei: Severe Acute Radiation Syndrome (SARS) is zogenaamd “Covid-19”. Coronavirussen zijn kapotte cellen of residuën ervan.
    Zonder 5G geen corona. Zonder corona geen maatregelen. Zonder maatregelen geen politiestaat.

    Internet of bodies: alles is te hacken. Ook 5G.

    Daarom worden we constant afgeleid en gedesinformeerd, dat is voor deze idioten puur tijdwinst. In die tijd kunnen ze injecteren en doodsmasten bouwen. Dat is precies wat er is gebeurd. En we laten het gebeuren.

    • En niet te vergeten het GO = GrafeenOxide in het bloed en cellen van de Gevaccineerden!! Dit GO zijn atomair kleine zeer resistente plaatjes die onder de inwerking van electromagnetische golven als 5G in het lichaam van deze “ongelukkigen”(t.w. gevakzieneerden) als scheermesjes te keer zullen gaan!
     De vele bloedklonters en zelfs worst-achtige structuren die men na obductie(lijkensnijen/onderzoeken) in mensen aantrof waren behalve rood soms ook wita-chtig, waarsch (?) m.i. door het gehalte Grafeenoxiden.
     In ieder geval niet lekker fris (sorry galgehumor). 💀 💀 💀

 5. Een paar weken geleden kwam ik op een site terecht dat erg interessant is: http://www.orgonisenederland.nl en orgonita.eu Bij orgonita.eu heb ik een cloudbuster kit gekocht en er zelf koperen buizen op gezet. Dit apparaat schijnt goed de stralingen tegen te houden. Ook 5G en andere stralingen van magnetron, pc enz. Je kunt ook een paar veelgoedkopere towerbusters kopen of zelf maken.

  • “Kill Grid Communications”

   Alex vertelt het je allemaal in dit nummer 😉

   No Amount of Evidence (will ever persuade an idiot) – Conspiracy Music Guru

 6. Al decennia wordt het leven op aarde door de machthebbers gesaboteerd met gif, aanslagen, Psy-ops, hoaxes, plandemiën, oorlogen, etc. tegen de mensheid die idd. erg passief is en het laten gebeuren omdat ze zo goedgelovig en niet alert zijn.
  De foto’s hierboven ziende denk ik, wanneer gaat de mens eens saboteren ? Zou het daar helemaal mee eens zijn om eindelijk een koekje van eigen deeg te gaan toedienen, hun plannen te frustreren i.p.v. alles slaafs te ondergaan ! Er zijn genoeg slimme mensen met een visie daarop..

 7. De boel vernielen is niet nodig hoor of in de fik steken. Je kunt je beschermen door een cloudbuster/ chembusterte nemen. Towerbuster werken ook tegen stralingen.

  • Ze moeten worden ontmanteld. 2G is goed genoeg.
   Maar ze hebben het niet alleen nodig als “crowd control”, ook voor de zelfrijdende autos’s, etc.

   • Dat ben ik wel met je eens hoor, ontmantelen die troep.
    De oplossing die ik hierboven plaatste is een mooi alternatief en niet strafbaar. Het is belangrijk om je eigen huis en eventueel tuin stralingsvrij te maken.

  • Ik heb al jaren een chembuster in mijn huis. Maar tegen 4 -en 5G is die niet bestand. Het gaat door alles heen.

   • @Ezra70,
    Beste Ezra, ik heb je verhalen gelezen bovenin en ook deze.
    Van wat ik weet werkt een cloudbuster heel goed tegen chemtrails, maar veel minder tegen straling.
    En 5G masten hebben veel kleine grijze boxjes van ongeveer 30x30x20cm. Staan er grote luidspreker achtige kasten op die masten dan zijn het hooguit 4G+ wat ook al gevaarlijk is natuurlijk.
    Het beste is om masten buiten te ontstoren, alleen zijn er voor 5G nogal een lading TB’s nodig.
    Ook zou je contact kunnen opnemen met Dirk Verelst betreffende jouw situatie via het contact formulier en ik weet zeker dat hij zou willen komen kijken.
    https://www.orgonisenederland.nl

    Ook kun je kijken of er al iets tegen “jouw” masten is gedaan, zie kaart behandelde masten op bovengenoemde site.

  • Symptoombestrijding, ga naar de oorzaak, de fik er in, of als er boeren zijn die effe niets te doen hebben, omver trekken.
   Doen ze hier met snelheidscamera’s, duidelijke taal.Of zoals in Bretagne, wat autobanden er omheen, wat benzine en dada camera. Reeds 80% van alle palen in het Bretonse land hebben er aan moeten geloven.
   Ik zie hier ook steeds meer palen die in de fik gestoken zijn.
   Wel je telefoon thuis laten he?

 8. V.w.b. jezelf beschermen tegen onnatuurlijke, elektromagnetische straling (WIFI, Bluetooth, 5G, etc..) gebruik ik een Stras.
  Prijzig apparaatje, maar sinds ik ‘m heb (nu zo’n 2 jaar), ben ik niet meer ziek geworden.
  Kan toeval zijn uiteraard…

  Hier te vinden:
  https://www.emvbescherming.nl/product/stras/

  Ps.
  Geweldige website trouwens, Admin.
  Geen slap gelul, geen zoete broodjes bakken, gewoon recht voor z’n raap.
  En terecht, het is oorlog!

 9. jaja ik zat niet voor niets met de vliegenmepper klaar
  vandaag
  honderden dode ganzen en enkele andere dieren spoelen aan langs de Friese Waddenzeekust. Door het hoogwater en harde windstoten worden de dieren de dijk opgeduwd. De ganzen zijn waarschijnlijk besmet met de vogelgriep.

 10. Beetje off topic,

  In silico
  Tegenwoordig worden computers gebruikt om de aldus geïdentificeerde ‘virussen’ in kaart te brengen. Fragmenten van RNA (celdeeltjes) worden omgezet tot een computermodel. Dit proces wordt ‘uitlijning’ (alignment) genoemd. Dit is een puur theoretisch model van het virus, dat nooit in het echt aanwezig is geweest, noch in het monster, noch in de zieke persoon. Het bestaat alleen maar in de computer. Deze virusmodellen worden ‘in silico’ genomen genoemd: een genoom (model) dat alleen in de computer bestaat. SARS-CoV-2 is zo’n in silico genoom. Dat is de tweede misvatting binnen de virologie.

  In het begin van dit artikel las je al over de ‘in silico’-toekomst: een toekomst waarbij wij, de mensheid, voortdurend gecontroleerd, bewaakt, gemanipuleerd en gecomputeriseerd worden. Het is niet alleen tijd om de virologie op te doeken, maar het is ook tijd om te kijken naar het alternatief: de biologie van water. Hier gaan we in deel 2 van ‘De mythe van besmetting’ dieper op in.

  https://www.sanneburger.com/gezondheid/de-mythe-van-besmetting-deel-1/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=de-mythe-van-besmetting-deel-1_59

  • De laptop is hier weer ouderwets bekabeld, op mijn Asus routers heb ik JRS eco WiFi gezet en ingesteld op de laagste puls. Een hele toer en na vier dagen piekfijn in orde! WiFi gaat dus uit wanneer ik mijn iPad niet gebruik, zowel automatisch als met de hand. Mooi spul die JRS eco

 11. Mijn vrouw had er gister over dat ze af en toe duizelig word. Mijn moeder die zegt dat ze prikkelende/jeuk ogen heeft (ik ook). Bij meerdere hier?

Reacties zijn gesloten.