Nepnieuws: Trudeau is afgetreden

Overal waart het grote nepnieuws van vandaag rond, dat Trudeau zou zijn afgetreden. Factcheckers en mainstream media ontkennen het in alle toonaarden, en terecht. Want als de leugenpers het niet vertelt, is het niet waar.

Daarom noemen wij het nepnieuws.

Maar….

…. de Canadese premier is in geen velden en wegen te bekennen. Er zijn geen mededelingen gedaan dat hij is ondergedoken of het land uitgevlucht. Alleen dat hij door de politie naar een veilig adres is gebracht.

Wat is het verschil met aftreden als je de plaat poetst? Onderduikt? Wegvlucht??

De truckers moeten direct de onafhankelijkheid uitroepen, het is nu of nooit.

De Britse gouverneur generaal het land uitschoppen.

Regering en parlement naar huis sturen.

Alle corona maatregelen opheffen. Gentherapeutische injecties stoppen. Testlokaties opstoken.

De provincies tot VOLKSSTATEN maken, met eigen regering, nieuwe grondwet en referenda.

De nieuwe Canadese Federatie verbreekt alle banden met VN, WHO, NATO, The Crown, etc.

Het leger wordt Volksmilitie, de politie werkt weer voor de mensen.

Massa arrestaties kunnen plaatsvinden om overheid én bedrijfsleven te zuiveren.

Het 5G netwerk ontmantelen.

Vervuilende industrieën stilleggen.

Als aan één van deze voorwaarden niet wordt voldaan is alles voor niets geweest.

Mocht het ventje ooit nog eens opduiken:

You sold us out, to globalism.

(OK….)

You are not working for Canada, you are working for your globalist partners. I wonder how much they are paying you to betray Canada.

What do we do with traitors in Canada? Mister Trudeau?

We.. used to HANG them…

(OK …..)

Hang them for treason,

And you are doing that very same thing to us now…. We know what you are doing!


Als de doodstraf in Canada is ingevoerd en Regime Rutte rolt hier weer als overwinnaar van de “verkiezingen” uit de bus, weet ik wel, waarheen ons roeibootje koers zet.


Nog een reden waarom de truckers de macht moeten overnemen en het 5G netwerk moeten slopen is het idee van het WEF om “autonome vrachtwagens” de boodschappen te laten doen. Op termijn zijn volgens deze idioten dan de truckers overbodig en kunnen ze zelf op afstand de schappen vullen of leeg houden…. Deze randdebielen hebben het over de “global supply chain crisis” die er helemaal niet is.

27 gedachtes over “Nepnieuws: Trudeau is afgetreden

 1. Opletten voor een nieuwe WEF marionet die zijn plaats zou kunnen innemen! Een zogenaamde sigaar uit eigen doos. Inderdaad, Admin, it’s now or never. Full speed ahead for total change. Domino’s.

 2. Ik geloof niet eerder dat Trudeau en al zijn wef billenmaatjes opgeruimd zijn als ik ze met z’n allen aan een atlas zie hangen.

 3. Ik hoop dat de truckers een verschil kunnen maken en dat het zich als een olievlek verspreid, maar ik ben er bang voor, het gaat net wat te gemakkelijk allemaal vind ik.
  Ik hoop dat ik er langs zit en ze snel gaan doorpakken.
  Maar als Trudeau en Macron en Merkel al eens vast hangen kan mijn dag niet stuk.

 4. Trudeau vlucht zoals Wilhelmina in de tweede WO…. ??!!
  Dat betekent, dat Trudeau zeer slecht heeft geregeerd in Canada…
  Zoals de gevluchte onwettige koningin Wilhelmina i.v.m. door onwettige Duitser prins Bernard, niet erg dapper was om te blijven in de oorlogstijd in Nederland..

  • Rini Willems.Die nazi/ss er nepprins bernhard is medeoprichter van de nazi bilderberg groep opgericht in 1954 te oosterbeek.Deze bilderberg groep is machtiger dan het WEF en moet ook met wortel en tak uitgeroeid worden.

 5. @Admin.
  Goed artikel en de admin heeft helemaal gelijk.
  Helaas is de toon al aan het veranderen en de Canadese gevaxte zeloten beginnen ook al te zeiken dat hun leventje niet meer helemaal loopt zoals ze gewend zijn. Ook in het filmpje zijn het voornamelijk weer de vrouwen die stevig aan zeuren zijn. Een weekendje is leuk maar verder moeten de truckers weer oppleuren.
  De kit is ook druk bezig nu om alle trucks in kleine groepjes (want dat is beter handelbaar en kunnen ze persoonlijk aangesproken worden) uit het straatbeeld te verwijderen.
  Canada gaat straks weer gewoon terug naar de orde van de dag, dus hun slaven bestaan omdat de truckers geen legioen van een miljoen bij zich hadden voor de komende week om de overheid te ruimen met de government repair kit. Zo loopt alles weer met een sisser af.

  https://beforeitsnews.com/prophecy/2022/01/jim-stone-warns-they-are-sending-govt-agents-into-the-truckers-rally-they-are-going-to-blow-the-place-up-2527563.html

  • “Canada gaat straks weer gewoon terug naar de orde van de dag, dus hun slaven bestaan omdat de truckers geen legioen van een miljoen bij zich hadden voor de komende week om de overheid te ruimen met de government repair kit.”

   Het had er wellicht beter uit kunnen zien als al die trucks gefungeerd hadden als gratis vervoer voor sympathisanten op hun weg naar de steden.
   Doorgestoken kaarten, en daar win je het spel niet mee.

 6. Tot welke smerige valse vlag operaties zijn de instrumenten (CIA, Pentagon, wereldwijde Geheime diensten, NAVO en noem maar op)van de heersende wereldmacht in staat? Het meest smerige en immorele wat ze kunnen doen — denk maar aan meer dan een eeuw van smeerlapperij van dat QRapuul — is de schuld op onschuldigen te leggen.

  Zouden ze zover gaan dat ze hun eigen paradepaardje (Trudeau), en/of andere pro-vax leden van de overheid, zullen laten Lynchen of zelfs onthoofden?
  De CIA kan zich vermommen een integer Canadees of als een VS-Trucker en de schuld leggen bij een groepje onschuldige/geweldloze vrijheidsstrijders.
  En de MSM wereldwijd, aangestuurd door Reuters, zal de publieke opinie bespelen.

  Maar het kan zomaar zo zijn dat er internationale bendes, getraind/gefinancierd door de CIA en onder controle gezet van de geheime diensten —denk maar aan de hooligans van Antifa’s of Black-Block — die uit de VS, Europa of zelfs uit het Midden-Oosten naar Canada worden gevlogen om een burgeroorlog uit te lokken.
  Dat er een heel smerig scenario uitgerold gaat worden staat buiten kijf.

  • Nu er miljarden gentherapie hebben gehad laten ze niet meer los.
   Trudeau kon wel weer eens juichend als bevrijder worden binnengehaald.
   Met zoveel rotzooi in zoveel miljoenen Canadezen gespoten, kun je ze van alles laten doen.

   • Ooit was Adolf Hitler het paradepaardje van de voorouders van de nu heersende wereldmacht.
    Zou hij (Adolf) in beginsel begrepen hebben dat hij in het zadel gehesen werd, puur en alleen om samen met de voorgeprogrammeerde pro-Hitler landen, om de Sovjet-Unie van Joseph Stalin op de knieën te dwingen en zo de macht van de wereldheerschappij te vergroten?
    Het was dan ook niet zo vreemd dat de propagandamachine van William Hearst Adolf Hitler bejubelde terwijl Joseph Stalin, die niet naar de pijpen danste van de wil van de NWO, en het Russische volk als Untermenschen neergezet werden.
    https://tipolog-livejournal-com.translate.goog/51039.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl
    Maar Hitler “he didn’t made it”…, geen eer en glorie voor hem, werd opgeofferd…
    En Stalin en de Sovjet_Unie, de echte winnaars van de “Grote Patriottische Oorlog” — een grote tegenslag voor de overheersende macht — wordt tot op de dag van vandaag zwaar gedemoniseerd.

    En Trudeau “he didn’t made it”…, als hij zich verdiept heeft in de ware geschiedenis, moet het wel dun door de broek lopen…

 7. Wat is het verschil met aftreden als je de plaat poetst? Onderduikt? Wegvlucht??

  Blijkbaar is dat verschil groot, want als z’n makkers niet willen dat hij aftreedt dan gebeurt dat niet. Kleine reminder: Juliana vluchtte voor haar eigen “veiligheid” met kinderen en een in de maak naar Canada. Ik zie het verschil niet. Ook lafbekken.
  Moeder Wilhelmina vluchtte naar Londen. Zelfde laken een pak. En heel Nederland stond klaar met wapperende vlaggetjes om het gespuis weer jubelend binnen te halen toen het hier weer veilig was voor deze nazi’s.

  • Ik denk dat ze lapzwans Trudeau een taktische move hebben laten maken. Dan is straks de teleurstelling nog groter en zijn die truckers nergens meer. Nog even het Canadese volkslied en ze gaan weer aan het werk.
   Ik begon argwaan te krijgen vanwege de overtrokken social media solidariteit én het feit dat ze drie dagen voor deze stunt hebben uitgetrokken. Ze worden wel degelijk aangestuurd.

   • Natuurlijk is alles van tevoren gepland. Je denkt toch niet dat ze in een tientallen (honderden) jaren planning dit niet hebben meegenomen. Hoe gemakkelijk is het ook dit op te zetten vanuit hen. Ik zeg niet dat het zo is, maar ze kunnen er alle kanten mee op. Ik hou dan ook mijn hart vast voor de gevolgen. Helaas, we hebben te maken met duivels addergebroed dat ons een paar stappen voor is, maar uiteindelijk zijn wij slimmer en niet onbelangrijk: we hebben emotie. En ik denk dat we daar uiteindelijk de winnende punten mee gaan scoren.

 8. “Ze worden wel degelijk aangestuurd.”

  Mais bien sûr,, wij weten hier toch inmiddels dat het duvelsgebroed alles 180° omdraaid?

  • Zou niet uit moeten maken, ik las dat de truckers reeds meer dan 7 meloen hebben opgehaald.

 9. Precies ! Als het goed gaat c.q. lukt in Canada een “volksregering” of beter een “VOLKSBESTUUR” te vestigen is dat een prima voorbeeld en input voor ons. Als echter -onverhoopt- dit, deze truckersopstand jammerlijk mislukt is dit evenzo input voor ons, maar nml een les om te zien Hoe het NIET moet, dus daarvan mogelijk af te leiden de strategie van Hoe het WEL moet of in ieder geval deze strategie niet mee te nemen danwel aan te passen!

  • Misschien speelt er een heel ander spel.

   De originele Trudeau in 2019 gearresteerd en wordt vastgehouden. Degene die nu is gevlucht is een dubbelganger. Er speelt veel meer dan we kunnen bedenken.

   • Trumanshow., we leven in een feuilleton waarin wij de hoofdrolspeler, regisseur en toeschouwer.zijn.
    Helaas beperken de meesten zich tot toeschouwer en laten de rest aan anderen over.
    Vandaar de shitzooi waar we nu in verkeren.

 10. Hier zijn de verbanden wat meer uitgediept, het is van AZ gecertificeerd en koosjer gecertificeerd.

  Het doel? Om de economische ineenstorting te versnellen, om de toevoerlijnen zwaar te verstoren om verdere lege schappen te veroorzaken, wat op zichzelf honger en wanhoop zal veroorzaken. Het zal ook worden gebruikt als een middel om zowel vrachtwagenchauffeurs als anti-vaxxers te demoniseren voor de massale verspreiding die deze golven van deze demonstraties zullen veroorzaken. Allemaal volgens ontwerp.

  Deze campagne draagt ​​ook bij aan ‘duurzame ontwikkeling’ door de ‘noodzaak’ te creëren om vrachtwagens in te zetten die rijden zonder chauffeurs, een technologie die ze al hebben. De demonisering van vrachtwagenchauffeurs die deze rally voor de media zal opleveren, zal hiervoor het verhaal vormen;

  Deze golven van demonstranten helpen ook om enorme hoeveelheden contant geld binnen te sijpelen voor alle gasbedrijven.

  De organisatoren van Freedom Convoy waar ik binnenkort op in zal gaan, hebben een GoFundMe-pagina opgezet met de bedoeling dat geld te gebruiken om “Canadezen terug te betalen voor GAS en voedselkosten die ze hebben gemaakt tijdens deelname aan een “Freedom Convoy” die protesteert tegen COVID-19-vaccinmandaten.

  GoFundMe heeft al 1 miljoen dollar vrijgemaakt voor de organisatoren van deze rally. Maar dit geld gaat ECHT in de zakken van de organisatoren.

  Wie is de Konvooi-inzamelingsactie?

  De persoon die verantwoordelijk is voor de GoFundMe is Tamara Lich

  Tamara Lich is lid van de Maverick Party en als we kijken naar het team van deze partij, vinden we een heel interessant patroon.

  https://gab.com/Muhareb1/posts/107701917059577897

  (Vertaling van een reactie van de site van Vrijland.)

Reacties zijn gesloten.