De WHO is Wereldregering. Machtsovername gepland op 1 mei 2022. Met “versoepelingen” wordt u erin geluisd.

Wij hebben het recht op instemming, niet de plicht.

Een individu die instemmingsrecht uitoefent, kan een ander niet verplichten hetzelfde te doen.

Daarom is de belachelijke figuur ontstaan dat je je moet laten injecteren met een gentherapie om andere geïnjecteerden te beschermen tegen een ziekte die door een niet bestaand “virus” wordt veroorzaakt. Een maskertje dragen om een ander te beschermen die er ook een draagt. Een gezonde bevolking opsluiten en een gentherapie opdringen om oude, zwakke en zieke mensen te beschermen. ALLES wordt omgedraaid, uw recht is een plicht geworden. Onze ouders zijn ook al vakkundig taalkundig misleid. Desinformatie en oorlogen.

De Wereldregering

Ook daar heeft niemand om gevraagd. Ons wordt wijsgemaakt dat we er zo’n puinhoop van hebben gemaakt, dat er geen andere mogelijkheid meer is. Om ons een handje te helpen worden we gezondheidstechnisch en mentaal verzwakt en onder valse voorwendselen gechipped. Ruimen, verdienen en aansturen.

Wie hier niet tegen in opstand komt is medeplichtig en mijn doodsvijand! (Redactie DeBBC)

Ex-WHO medewerkster Dr. Astrid Stuckelberger waarschuwt ons op basis van informatie die ze heeft gekregen van insiders. De WHO wil de macht overnemen, omdat de WHO dat zo heeft besloten. Gluiperds zijn het. De regimes die eraan meewerken plegen hoogverraad en moeten worden geruimd. Het bericht:

Het feit dat iedereen plotseling afstand neemt van beperkingen is slechts een spel. Vanaf vandaag tot 29.01.22 zal de WHO een spoedvergadering en beraadslagingen houden in Genève over het uitbreiden van haar bevoegdheden om alle lidstaten over te nemen in het geval van een pandemie en ‘elke andere vorm van dreiging of ramp’. De WHO wil dat de lidstaten een nieuw verdrag over Covid-19 ondertekenen, dat het verdrag van 2005 uitbreidt. Eenmaal ondertekend door de minister van Volksgezondheid, heeft de WHO-grondwet (volgens artikel 9 van hetzelfde) voorrang op de grondwet van een land (189 landen hebben het verdrag van 2005 ondertekend) tijdens natuurrampen of pandemieën. Sinds de definitie van pandemie een paar jaar geleden is gewijzigd (gevallen op basis van de PCR-test), kunnen ze in elk land gehoorzaamheid afdwingen en WHO-richtlijnen aan het publiek opleggen, wat verplicht zal zijn, niet alleen aanbevolen. En dat klinkt als macht over het land en de wereld. Dr. Astrid Stuckelberger, die 20 jaar voor de WHO heeft gewerkt, waarschuwt dat elk land een openbare protestbrief naar de WHO zou moeten sturen. De Nederlandse regering moet een brief opstellen, waarin staat dat het Nederlandse volk niet accepteert dat de handtekening van de minister van Volksgezondheid zonder referendum over het lot van miljoenen mensen kan beslissen. Het is erg belangrijk om deze brief vanuit elk land naar de WHO in Genève te sturen. De WHO wil dat alle landen de maatregelen voor mei 2022 implementeren. Dr. Stuckelberger deelde de informatie dat tot nu toe alleen de Russen zo’n afwijzende brief hebben gestuurd!

Geen referendum! Lidmaatschap opzeggen!

30 gedachtes over “De WHO is Wereldregering. Machtsovername gepland op 1 mei 2022. Met “versoepelingen” wordt u erin geluisd.

 1. Die vent met die Doodgraverskop zit al popelend gereed om bij het kruisje te tekenen.
  Gelukkig is voor 1 mei zijn kop waarschijnlijk beter afgestemd op de realiteit.

  Wat denkt dit draconische reptielenvolk eigenlijk wel/niet?!

  • dit reptielenvolk denk niet, maar voeren uit wat naziklaas hun influisterd.only need to know basis,te dom om te kakken!

 2. Er komt ook een wereldregering. Dat staat al in de bijbel. De echte christenen worden gehaald, Matt. 25 vers 1 t/m 10. Opb. 14 vers 14. De grote oogst!

 3. We zijn zover geraakt dat via de taal mensen compleet zijn gebrainwashed, men blift termen als Covid en vaccins gebruiken, zonder te beseffen dat juist al die new speak mensen het idee geeft toch wakker te zijn.
  Als je Covid vervangt door het simpele woord griep heb je de poppen al aan het dansen.
  Men wil het gewoon niet weten.
  Dat blijkt wederom ook hier wel weer aan de reacties.
  Begrijpelijk lezen lijkt dan ook zeer moeilijk te zijn, laat staan zelf-standig denken.
  En ondertussen laat zowat iedereen zich meeslepen naar een virtuele controle maatschappij, waarin geen maatschap meer mag bestaan.
  Een samen-leving waarin samen zijn ongewenst is, dat moge duidelijk zijn gezien de idiote maatregelen waar de meesten zich nog aan houden ook.
  En als je dan ook nog tracht uit te leggen hoe belangrijk het is je te her-inneren aan jouw oorsprong, hoe het van wezenlijk belang is trachten te leven naar de wetten van de natuur, waar de mens een essentïeel deel van is zit men je helemaal glazig aan te kijken.
  Besef van de magie van het leven an sich is compleet de nek omgedraaid, men klooit maar wat aan en denkt nog steeds dat het allemaal wel mee valt.
  Moeder Aarde huilt, maar weet dat ze zonder al die verdwaalde kinderen kan bestaan, maar die verdwaalden zullen op een dag mogen ontdekken dat zij niet zonder de magie van het leven kunnen zijn.
  Wij allen dienen zorg te dragen voor onze Zelven, voor elkander, voor de Aarde.
  We’re lost….

  Groet,

  • De vijand is zich aan het organiseren: onze medemens.
   We zitten midden in een OORLOG.
   De kunst van het oorlogvoeren is deceptie. Hele volksstammen trappen er in.

   • Ben hier in NL geboren, ouders uit buiten EU. Maar ik zie dat vele allochtonen zijn gevaccineerd maar de autochtonen doen het best goed.

    • Daarom worden er andere problemen gefabriceerd. Je moet de ongeïnjecteerden érgens de schuld van geven.

 4. Ik mis één belangrijk detail in het artikel.
  De GATES FOUNDATION is de grootste financier van de WHO.
  En je weet t………. Bill Gates doet niets voor niets.
  Wat zou zijn belang deze keer toch zijn ? Ik weet het wel !!

   • Da’s zeker, en Trudeau, Schwab, Rutte etc. ook?
    Vandaar dat de gekte gewoon doorgaat, nie?
    Door wie wordt die Fullford betaald?
    Weet je dat ook?

    • Ja, idd. al die engerds kunnen dan wel zijn opgehangen, maar als hun plaatsen worden ingenomen door enge acteurs of klonen, wat schieten we er dan mee op ?

 5. Ik en mijn vrouw denken ook dat de zogenaamde versoepelingen maar even zijn, de clubjes WHO WEF en de rest hebben teveel macht te makkelijk gekregen, dat laten ze zomaar niet los!
  Ben benieuwd wat ze nu weer gaan verzinnen, nieuwe variant? Ebola? Pokken? Pest?

  • De zogenaamde versoepelingen zijn er om de druk die door het volk werd gezet terug te dringen. De plannen gaan gewoon door.

   Gavi zei in April 2021 dat de volgende pandemi Marburg virus zou kunnen worden.

  • Twan, ik moet steeds aan het filmpje denken met de lachende Bill en Melinda, bij de volgende epidemie lachen we niet meer. Dan slachten de gevaccineerden de ongevaccineerden wel af. En andersom. Precies zoals gepland.

   Helemaal mee eens, het zal 1 van deze drie ziekte’s worden tenzij we het kunnen stoppen. En dat begint met niet meer testen. Maar ja, dan mag je niet meer gratis ziek melden. Dus zal niet makkelijk gebeuren. Staaf in je neus en misschien 2 weken vrij. Het is de gok waard. KUCH, waar is ziekeboessie?

   En dan maar hopen dat de gevaccineerden niet alsnog met 5g als een leger aan te sturen zijn. Steeds meer bewijzen komen er van ongekende technologie in de vaccins.

   • La Quinta Columna haalt het ene na het andere bewijs boven water. Ik vertaal het en neem de fotootjes van de microscoop over.
    Het zijn de slechtst gelezen artikelen op deze site. Soms ook nog commentaar op het vertaal werk.
    Vrijwel alle reacties onder die artikelen gaan ergens anders over, of doen dienst als pluggen voor leukere websites.
    Paarlen voor de zwijnen.

    • Deze artikelen slecht gelezen? Je zal de spuit maar genomen hebben. Dan klik je volgens mij gelijk weg. Dat kan een mens niet aan? Het idee dat ze belazerd zijn terwijl ze het deden voor de zorg, voor de ouderen en voor elkaar. Dan is dit heel pijnlijk om te lezen, dat geloof ik wel.

    • Die artikelen gaan mij ook soms boven de pet, maar ik sla alles op, en stuur het door naar mensen die er een betere kijk op hebben, bijvoorbeeld een besloten telegramgroep van een groot ziekenhuis, een groep waar momenteel ook artsen toetreden.

    • Misschien omdat ik in Spanje woon administrator, maar uw artikelen van La Quinta Columna verslind ik. Ik lees en herlees ze. Alsnog mijn dank voor uw inzet en tijd

     • En dan heb je van die slimmeriken die dan aankomen met “het zal wel gecontroleerde oppositie zijn, anders waren ze al opgepakt”.
      Doel: “Er zit helemaal geen GO in het “vaccin”, ga weg…”

 6. Dit is gewoon het vaste scenario uit het truccenboek van Bill Gates .Eerst bedonderde hij zijn medestudenten in Boston met hun intellectuele eigendom zogenaamd te helpen door hun uitvindingen van een computerbesturingssysteem en een spreadsheetprogramma met papa’s centen over te nemen om hen zogenaamd meer financiele armslag te geven . Deze afpersing , in het bankjargon investering genoemd werd onmiddellijk gepatenteerd met behulp van papa’s eigen advocatenclub en werd het begin van het microsoftmonopolie uitgedacht door dezelfde club advocaten en te vuur en te zwaard verdedigd door meestal bij elke bedreiging onmiddellijk de aanval te kiezen ,waarbij het surplus van papa’s financiele middelen vooral in de beginjaren de doorslag gaf . Bill Gates zelf versterkte deze machtsgreep door in alle gevallen altijd de vermoorde onschuld te spelen en niet het perfide doortrapte vieze mannetje dat hij eigenlijk was . Bij de WHO ging het bekende truccenboek nog verder open met steeds hetzelfde stramien : Zijn duurbetaalde advocaten zorgden eerst dat al zijn inkomsten belastingvrij werden door deze in te brengen in een zogenaamd charitatieve foundation , een truc waarmee eerder de Rothschilds , de Fords , de Rockefellers , de Carnegies , de Clintons enzovoort enzovoort al hun inkomsten in de USA belastingvrij maakten , zodat deze mensen met hun geld konden doen wat zij zelf wilden . Bij Bill Gates was zijn doel de WHO onder zijn controle te brengen , wat hij deed door voortdurend de definities in zijn voordeel te veranderen en de gewone menselijke taal te verkrachten met een nieuw vocabulaire van schimmige doublespeak , zoals reeds ruim 50 jaar aangekondigd was door engelse romanschrijvers uiteindelijk culminerend in de erkenning dat Bill Gates een land is met een onschendbare diplomatieke immuniteit door welke staat of suprantionaal lichaam dan ook . MET HULP VAN WEDEROM ZIJN DOORTRAPTE ADVOCATEN , HET VELE GROVE GELD EN DE APATHIE VAN HET OVERGROTE DEEL VAN DE BESTUURLIJKE ELITE , GEHOLPEN DOOR EEN TOTALE VERKRACHTING VAN ALLE MORELE MENSELIJKE WAARDEN WERD BILL GATES GELIJK AAN GOD , ZEKER IN ZIJN EIGEN OGEN EN IN DE STATUTEN VAN DE WHO . Bij de vaccins wederom hetzelfde patroon , geen controles en alle mogelijke nieuwe controles ontwijken en onmogelijk maken met wederom een enorme club aan advocaten om hem heen , die voortdurend het truccenboek wijd opzetten om nu de rest van de mensheid te controleren en tot slaven te maken . Dit is toevallig ook de natte droom van elke communist , die hij hiermee ook voor zijn karretje spant Wie hem blokkeert of niet meewerkt wordt voor de bus gegooid . Daar heeft hij zijn hulpjes voor binnen de WHO , het OMT , de MSM-pers allen rijkelijk beloond met een miljarden omvattende subsidiestroom . Immers het geld komt toch 12x groot weer bij hem terug volgens zijn eigen woorden . En dan heb ik het nog geen eens over de door hem gekochte fascistoide politici als Klaus Schwab , Zhou Bye Den , Xi Jinping met als ongeveer als laatste Gilnicht Markie Rutte , die allen mee hun eigen zak extra mogen vullen .

 7. Soms krijg ik de opmerking “Maar ze willen toch niet iedereen dood hebben”. Dan weet ik niet hoe ik hierop kan reageren. Er zijn boeken die keiharde cijfers (van vader Johnsen) geven dat de bevolking moet gereduceerd worden naar 20 miljoen.

  Al met al, spannende tijden.

 8. Hierbij twee Video’s in de bovenste legt Sven Hulleman het een en ander uit over soevereiniteit en rechten, hij laat echter veel belangrijke punten liggen.
  De onderste video is een reaktie van Wilfred Leonardi Bastiani.

 9. Die relatieve versoepelingen zijn een psychologische zet, want de QR codes blijven gehandhaafd. Nu met het aan zetten van de 5G netwerken, kan het spel voorbereid worden. Want vele denken nu dat zij weer meer vrijheden hebben verkregen. Het volk probeert weer zijn oude leventje op te pakken, niet wetend dat ze nu 24/7 bestraald worden met de microgolven. Alle geïnjecteerde zullen nu hun grafenoxides flink door hun lichaam laten pompen, door al hun tijdelijke vrije reis bewegingen. Resultaat is dat er nu steeds meer zieke grieperige mensen komen en steeds meer werk uitval zal komen. Dit resulteert in steeds grotere uitval van diverse branches. Dit zorgt er niet alleen voor de er stilletjes alle aanvoerlijnen van ons voedsel, brandstof en andere sectoren een steeds grotere krappe ontstaat, wat weer zorgt voor een hogere inflatie. Maar dit alles geeft de regeringen weer de rechtvaardiging om eind februari alles weer te sluiten en de 4e vaccinatie ronde in te luiden. Maar dit keer met het dodelijke marburg toevoeging (zaadjes van de wonderboom). Zodat het grote uitsterven gaat beginnen. De meeste hebben al trouw hun 1e booster gehaald en zullen deze dodelijke injectie dan ook heel trouw gaan halen. Want ze willen wel het groene vinkje op hun QR code behouden.

  Wat betreft het stukje over de WHO om de grondwet van ieder land te overrulen gaat niet op in de postzone Nederland. Want wij hebben geen grondwet, want wij worden door een commercieel bedrijf bestuurd. Dus in hoeverre willen ze de postzone Nederland dan gaan overrulen? Of wordt er enkel gesuggereerd in onze zogenaamde regering dat Nederland onder de WHO gaat vallen. Zodat de gehoorzamen schapen dit klakkeloos zullen accepteren.

Reacties zijn gesloten.