22 gedachtes over “Uit Canada gevluchte premier Trudeau vraagt politiek asiel aan in WEF-Vrijstaat Nederland.

 1. Nou geen nepnieuws verspreiden…

  Outlook voor Android downloaden ________________________________

 2. Ik weet nog wel een lege zeecontainer richting China… duurt wel even, maar dan heb je ook wat… tenminste…

 3. Ik heb gehoord dat hij in Berlijn zat. Ik geloof het allemaal niet, ik denk dat hij is opgepakt. Ik denk niet dat de WH die gast zo laat lopen.

  • Dat is een goede gedachte die ik vandaag heb mogen ontvangen. Hopelijk volgen er nog vele.
   Waarom?
   Blijven denken, deduceren, interpreteren en implementeren. Op eigen kracht!
   Omdat die minderwaardige flapdrol gewoon op de vlucht is geslagen – eehh…. dat moeten we geloven.
   Maar het kan ook zo zijn, dat hij is kaltgestellt om erger te voorkomen.
   Bijvoorbeeld: stiekem Chinezen laten aanrukken en truckers laten doodschieten.
   Ze draaien echt hun hand nergens voor om, dit omgekochte uitschot.
   Als een Van Dissel opeens al 6 miljoen heeft, wat heeft dit landverradertje dan wel niet getoucheerd. Want omgekocht zijn ze. Alleen dat al is voor het Militair Tribunaal genoeg om ze op te knopen.

 4. Dus als je ergens een oudere foto voorgebruikt, dan is een artikel direkt nepnieuws?
  Deze foto toont aan dat canadese opper tiran , in de ogen van de Nederlandse opper tiran en zijn volgers meer dan welkom is.
  Voor nepnieuws moet je bij de MSM zijn.
  Fake beelden over ziekenhuizen, mortuariums etc.
  Zelf denk ik dat hij naar China zou vluchten, als hij dat nog kan.

  • Of Cuba….

   PS Heb er maar een link aan geplakt: zelfstandig blijven denken onder alle omstandigheden is de boodschap.

 5. van wanneer die foto is, is niet relevant, het zegt echter wel iets dat Rutte en Trudeau zich goed kunnen hebben. Waar het echt om gaat is dat Trudeau politiek asiel in Nederland heeft aangevraagd. Wordt dat verzoek ingewilligd, maakt de overheid zich nog een stuk belachelijker dan dat ze nu al zijn.

  • Georgisch huftertje Saakasjvili is al Nederlands staatsburger, in deze WEF Vrijstaat kan alles. Zelfs zonder bewijs…..

 6. Dit is geen complottheorie; het bewijs is er.
  Onlangs heeft een van de parlementariërs van mijn partij verschillende documenten opgegraven waarin het WEF de Nederlandse ministers bedankt voor hun ‘bijdrage aan de Grote Reset’.
  Het blijkt dat de Nederlandse overheid zelfs juridisch bindende contracten heeft gesloten met het WEF, waardoor bepaalde bevoegdheden vrijwel worden uitbesteed aan het WEF.
  Dit is werkelijk onthutsend, want het WEF is een particuliere organisatie.
  Ik ben er zeker van dat soortgelijke contracten ook zijn gesloten tussen het WEF en andere westerse regeringen, zoals die van Groot-Brittannië en misschien zelfs die van Amerika.

  https://www.takimag.com/article/my-political-duty-fight-the-wef/

  • De STAAT is ook een particuliere organisatie. Wij hebben met die contracten niets te maken. De ambtenaren wel, die zijn de klos.

 7. In plaats van de middelen om de burgers te controleren aan de staat over te dragen, moeten we ze bevrijden van staatscontrole.
  Dat is de grote reset die we nodig hebben.
  Daarom is mijn partij begonnen met het bouwen van parallelle structuren.
  We gaan onze eigen wakkere scholen en universiteiten oprichten, onze eigen gezondheidscentra, onze eigen woonwijken; we willen onze eigen cryptocurrency introduceren en misschien onze eigen vakbonden creëren.
  We hebben onze eigen uitgeverij opgericht en zijn momenteel bezig met het maken van een app, Forumland genaamd, waarmee onze 60.000 leden – we zijn de grootste partij van Nederland qua partijlidmaatschap – met elkaar in contact kunnen komen en initiatieven kunnen opzetten van onder naar boven.
  De strijd om de soevereiniteit van onze natie, de democratische rechten van ons volk, de vrijheden en waarden van onze samenleving,

  https://www.takimag.com/article/my-political-duty-fight-the-wef/

  • dit is de enige manier om uit het globalisten nazi communistische regime te stappen. kijk goed naar Canada daar heeft men genoeg van die idioten.

 8. Als ze nou allemaal naar incontinente Klaus in Geneve vluchten met Rob Jette erbij, dan kan daar vervolgens CO2 opslag plaatsvinden. Ze hadden toch al zuurstofgebrek bij de geboorte.

Reacties zijn gesloten.