“Mister Trudeau, landverraders worden opgehangen!”

De tekst van een Canadese mevrouw, die “Mister Trudeau” waarschuwt voor wat hij heeft gedaan, terwijl hij dacht dat niemand het in de gaten had…..

You sold us out, to globalism.

(OK….)

You are not working for Canada, you are working for your globalist partners. I wonder how much they are paying you to betray Canada.

What do we do with traitors in Canada? Mister Trudeau?

We.. used to HANG them…

(OK …..)

Hang them for treason,

And you are doing that very same thing to us now…. We know what you are doing!


Klik op het plaatje voor een kort filmpje over landverrader Trudeau, de vrind van Rutte en die Naziklaas SSchwab niet meer aan de lijn kan krijgen…..

17 gedachtes over ““Mister Trudeau, landverraders worden opgehangen!”

 1. In Friesland zijn de truckers ook begonnen ….

 2. Wanneer wordt er EINDELIJK EENS OPGETREDEN tegen alle “ leiders”
  van landen die verplichtte vaccinatie afgedwongen hebben, ITALIË, ZWITSERLAND, Frankrijk is goed op weg, Australië, en alle andere landen waar verplichting op tafel ligt, wegens het gewoon negeren van de NEURNBERGCODE???
  Hoe hipocriet zijn alle landen die Ter nagedachtenis elk jaar naar Ieper komen, om alle overleden mensen vd wereldoorlog te herdenken, soldaten en wat er gebeurde in de kampen, met de prachtige uitspraak “ we didn’t know” en het mag NOOIT NOG GEBEUREN!!!
  Wtf, waar zijn ze dan mee bezig? En blijkbaar kan het zomaar openlijk om de opgestelde goede NEURNBERGCODE, te negeren . En nergens worden die opdrachtgevers nú van die landen berecht???
  Hopelijk wordt er in Den Haag zo snel mogelijk nu korte metten mee gemaakt en worden alle aanzetters berechtigd!

 3. VERKLARING VAN HELSINKI
  De Verklaring van Helsinki bevat richtlijnen en basisprincipes voor het verrichten van wetenschappelijk medisch onderzoek op mensen en de omstandigheden waaronder deze zijn toegestaan. U bent erbij gebaat uw rechten bij dit onderzoek (vaak een trial genoemd) te kennen. Hieronder vindt u de eerste officiële Nederlandse vertaling van de Verklaring van Helsinki. Deze beginselen bieden in enige mate bescherming van uw rechten als patiënt om bijvoorbeeld onbewezen interventies te kunnen weigeren.
  https://www.dodelijkeleugens.nl/verklaring-helsinki/
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/regelingen/2020/03/30/bijlage-1-spoedregeling-ggo-i-v-m-coronavirus

 4. Nu lees ik op Twitter dat dit een vies spelletje is om andere systemen in werking te treden, zoals de material law? Klopt dit?

  Wat als de protesten uit de hand lopen en veel groter worden?

 5. Slimme zet omde truckers te gaan mobiliseren, straks staat alles stil, winkels worden niet meer bevoorraad, de voedsel stromen gaan stil vallen, tankstations gaan dan niet meer bevoorraad worden,en kunnen ook de trucks niet meer tanken, etc.
  Was dit niet ook opgenomen in het scenario van WEF & consorten.
  Anyway, bereid je voor, en vergeet daarbij niet dat wij allen thans in een oorlogssituatie verkeren.
  Laat je dus niet voor de gek houden, he?

  Sterkte.

 6. OK, kan zijn, maar zijn er eerdere berichten te vinden dat dit georganiseerd wordt, zoals in Friesland?
  Ik kan namelijk niets vinden, tot nu toe.
  Het ruikt meer naar het zoveelste verdeel en heers spelleke, straks worden de truckers tegen de muur gezet als er niets meer te vreten is, kan zomaar gebeuren, ik sta inmiddels nergens meer van te kijken.
  Alles moet ontwricht worden om het volk op de knïen te krijgen en te laten vragen om oplossingen.
  En dan zijn de rapen pas echt gaar, als die er dan nog zijn.

  Groet.

 7. de normies moeten hoe dan ook ontwaken,niet via dwang of nudgen????,dan maar via honger en gebrek aan pleepapier,sla blikvoer in…..zorg goed voor jezelf…….let,s go brandon!!!!

 8. Het feit dat nu.nl het wil bagatelliseren. Lijkt het me sterk dat dit is geprogrammeerd. Wel kunnen plannen altijd snel aangepast worden. Het feit dat de canadese overheid nu al zegt hun eisen niet te gaan inwilligen, lijkt me maar 1 optie over. Ophangen die lui! Of misschien dat Trudeau de kans schoon ziet om daar in Ottowa wat pop up euthanasie centres te plaatsen. Want al die mensen komen natuurlijk voor hun booster of update😂

 9. Op een Engelstalige website las ik het volgende: ‘Als Justin Castro (aka Trudeau) de kapitein zou zijn van de op 15 april 1912 gezonken Titanic zou hij als eerste en als vrouw verkleed het schip verlaten.’
  Op 15 april 2013 waren de Boston Bombings en op dezelfde datum in 2019 ontstond brand in de Parijse Notre Dame. Zeer duistere cabal-dina(a)(r)(es) Michael Obama zag vanaf een schip op de Seine de gebeurtenis met verbijstering gade, want het kindroffer van die dag in de catacomben van deze oorspronkelijk aan Isis gewijde tempel kon geen doorgang vinden.

 10. Niet zeggen maar doen: Landverraders ophangen. Die verraders met z’n allen aan de atlas.; hang them high !!

Reacties zijn gesloten.