Er wordt NIET meer met Regime Rutte onderhandeld.

Geen “Vrijheidskaravaan en fakkeloptochten” meer, maar een BEVRIJDINGSKARAVAAN en arrestatiebevelen.

Iedereen die de cijfers de afgelopen twee jaar in de peiling heeft gehouden komt tot de conclusie dat die standaard zijn vervalst. De maatregelen tegen iets wat er nooit was zijn nog niet eens op die cijfers gebaseerd, maar op de politieke extrapolatie van die vervalste cijfers, de modellen van Japie van Dissel c.s. Het OMT is een verzameling agenten voor de farmaceuten [LINK] en zijn allemaal, stuk voor stuk, één voor één medeplichtig aan het besodemieteren van de mensen. Ze moeten worden opgepakt. [LINK] Om te beginnen.

Daarvoor zijn drie mogelijkheden.

(1) De arrestatiebevelen die zijn uitgegaan van het Internationaal Strafhof te Den Haag. [LINK]

(2) De arrestatiebevelen die zijn uitgevaardigd door het International Common Law Court of Justice [LINK]

(3) De arrestatiebevelen uitgevaardigd door de Postmaster International [LINK]

De politie is verplicht deze arrestaties uit te voeren en de verdachten in hechtenis te nemen. De politie werkt voor de burger, niet voor de STAAT.

Als de politie dienst weigert worden ze ontwapend en ontslagen.

Vervolgens moet het leger de bevelschriften uitvoeren.

Wordt ook dit geweigerd, dan moet SHAEF Stuttgart worden ingeroepen en Militair Gezag worden gevestigd. De militaire top moet worden geruimd en de manschappen onder SHAEF bevel geplaatst. Alsdan kunnen de arrestaties worden uitgevoerd.

In dat geval worden eveneens alle rechtbanken gesloten, nieuwe Secretarissen Generaal van de sleuteldepartementen aangesteld en Militaire Tribunalen opgericht.


Niet vergeten:

Ook deze niet vergeten:

Wie doet ons wat? Wat dachten jullie…..

UPDATE

 • Politie in Canada, Zwitserland,  Nieuw-Zeeland  en Nederland hebben zich aangesloten bij sheriffs van het Internationaal Common Law Court of Justice om de verboden Covid-vaccins in beslag te nemen en de veroordeelde  criminelen te arresteren.
 • Met behulp van arrestatie- en confiscatiebevelen (conservatoire beslagleggingsprocedure) van 19  januari uitgevaardigd  door het ICLCJ,  hebben groepen van de politie, ex-militairen en beëdigde Sheriffs de afgelopen week apotheken en ‘vaccinatie’locaties in elf steden gesloten.  
 • In Engeland dwongen  deze arrestatiebevelen de Britse regering om hun  “Plan B” Covid-maatregelen op 19 januari te annuleren, dezelfde  dag  dat  ICLCJ Sheriffs in Londen  aankwamen om veroordeelde misdadigers  als Emma  Walmsley  (GlaxoSmithKline CEO) te  arresteren, maar ook Aartsbisschop Justin Welby en Elizabeth Windsor (ook bekend als ‘Koningin van Engeland’).
 • Op Vancouver Island in Canada werden twee  misdadigers die door het ICLCJ  waren  veroordeeld,  gearresteerd  en vastgehouden in een  lokaal  politiedetentiecentrum.   
 • Een van hen  stemde ermee in om anderen  te  noemen die betrokken zijn bij  de offshore China-Canada  orgaan- en drugshandelhandel en om ICLCJ Sheriffs naar de plaats van een massagraf van kinderen te leiden die  zijn  gedood  in recente Big Pharma-drugsexperimenten.  
 • Volledige details en meer brekend  nieuws  over  deze  historische  takedown van de  wereldwijde  Corporatocratie zullen deze zondag worden  aangekondigd.  
 • Op 30 januari om 18.00  uur EST op www.bbsradio.com/herewestand  – De stem van de Republiek en het  verzet  EN op  maandag 31 januari.
 • In een  wereldwijde  uitzending die wordt geplaatst  op  www.murderbydecree.com  onder  ITCCS-updates.
 • Uitgegeven  door het ICLCJ en zijn Chief Field Secretary Kevin Annett Eagle Strong Voice op 29 januari  2022.

32 gedachtes over “Er wordt NIET meer met Regime Rutte onderhandeld.

  • Dat behoeft zij niet te hebben, want dit geldt enkel voor burgers. Want een vaarbewijs of een rijbewijs zijn betaalde privileges voor burgers en niet voor haar, want zij is geen burger.

  • Alexander en Máxima hebben beiden geen vaarbewijs die Speedboot ligt al lang en breed in Griekse wateren waar ze veelvuldig verblijven !!

 1. er wordt telkens wel wat geschreven op de deze site maar merk er nog maar heel weinig van dat er ook maar iets gebeurt ik wil eerst wel eens zien bij het leven natuurlijk dat er aan deze kloterij echt gaat gebeuren

  • Eerst maar eens wat doen lijkt mij een beter iets.
   Oriënteren, organiseren, comuniseren, verbinden, mensen wakker maken, al mijn vrije tijd gaat er aan op.

   • @lycata100,

    Inderdaad beste en voor 100% mee eens!!!!

    En wat ook nogal wil helpen is om je juist te informeren en dat bij de juiste bronnen zodat je bij het verder geven van info bronnen kunt vermelden die goed zijn.

    Ik schrijf niet meer veel daar ik bezig ben met andere zaken, o.a. het inrichten van een locatie met daarin laptopje met beamer waarin ik allereerst een barretje zal maken om gezellig in de buurt wat te drinken met daarbij muziek en deze tevens projecteren op een scherm. Dan de knuppel in het hoenderhok gooien en iets brengen dat niet rechtstreeks met deze c-onzin te maken heeft om zodoende dan bij het doel aan te belanden…….

    Weet het anders ook niet maar denk dat dit misschien wel kans van slagen heeft.
    Zou dit bij mij achter in de tuin in een behoorlijke tent (3 x 6 mtr) dan een beetje gaan lukken dan hoppa…..het land in en liefst met een Colonne……elk plein onderweg richting den Haag aandoen en aansluiten maar…..echter of dit gaat lukken weet ik ook nog niet maar hoop doet leven nietwaar!!!???

    Ik zou ook nog graag indien dit is toegestaan hier door @admin graag een link bijvoegen van een gedeelte uit de laatste zitting van de “Stiftung Corona Ausschuss” waarin Dr. Reiner Fühlmich en Viviane een wel zo gigantisch interessant interview aan elkaar gekoppeld hebben van eigen 2 verschillende maar na elkaar komende mensen.

    Het geeft ons een blik achter de schermen van de smeerlapperij van de wereldregeringen welke zich al altijd heeft afgespeeld.
    De geïnterviewden zijn achtereenvolgens Thomas Röper (vrije journalist en in Rusland wonende auteur en daarna Alex Thomson (nu woonachtig in Nederland!) welke een ex GCHQ officier (Engelse geheime dienst) is geweest met als specialisatie de voormalige Sovjet Unie.

    Werkelijk alles komt open op tafel van o.a. MH17, de zgnd Putsch in de Oekraïne in 2014 waarbij, …hou je vast, …….Nederland voor 1/3 betrokken is geweest en ook voor ditzelfde deel heeft BIJGEDRAGEN in de kosten hiervan!!!!

    Het gaat er met name om hoe de zogenaamde elite beslissingen nemen, daarbij in het geheel niet denken aan de mensen welke in betreffende landen wonen waarover dit soort beslissingen genomen worden.
    Heb deze 2 uur en 26 minuten durende aflevering al 2x bekeken en moet helaas nog een keer kijken echter nu met aantekeningen maken.

    De eerste keer heb ik alleen maar telkens mijn mond moeten dichtmaken daar deze telkens weer openviel….en geloof me, ik wist al veel echter ik heb gisteren en vandaag een hele hoop erbij geleerd!!~

    Gegroet beste,

    Gl;adiator

 2. We zouden ook kunnen zeggen “ barst maar met je testen”

  Maar ja zo makkelijk is dat niet als je:

  1 doodsbang bent gemaakt. Die sukkels kan je via de media en persconferenties alles wijsmaken zelfs dat ze een experimenteel vaccin moeten nemen (wat geen vaccin is, tegen een ziekte die niet bestaat en de ingrediënten geheim zijn. Terwijl de gevaccineerden vallen bij bosjes,

  2) ondernemers die dicht moeten omdat een dwaallicht in zijn bedrijf heeft laten testen. Gewoon voor de gein want wie weet hou je er 10 dagen vrij aan over. De kleine ondernemer dicht want de hele buurt weet van de uitbraak en de besmette werknemer lekker 10 dagen vrij. Op kosten van de ondernemer,

  Als we hiermee stoppen is het over. Nog effe de schuldigen berechten en dan zal de Betuwe weer in bloei staan, nog bedankt voor de link laatst, Voight was het geloof ik van Dolf Brouwers bij Sonja. Liedje kende ik wel maar niet de uitvoering. En ja, ik bevestig alsgeboren en getogen Betuwenaar dat de Betuwe weer in bloei zal staan. Al moeten de boeren bij nacht en ontij de knoppen van de bloemen beschermen tegen vorst.

 3. Als het zichtbaar wordt dat de nationale overheid het Trojaanse Paard is, en de (minister)President de woordvoerder van dat Trojaanse Paard, wat kan de Burgerij anders doen dan het Trojaanse Paard in zijn geheel uit te roken!
  Wrang dat deze land-en volksverraders, de overheden wereldwijd, in luxe hebben kunnen leven op kosten van de burgerij terwijl ze niet de belangen van volk en land dienen maar de agenda van zeer kwaadaardige meesters uitrollen.
  Waarom staan deze volksverraders niet op de loonlijst van de meesters die zij dienen….?

  En waarom moet de burgerij vertrouwen op een tribunaal?
  Zijn we er onderhand niet achter dat al die zogenaamde “rechtspraak” in het leven is geroepen door-, en in het belang van, het kwaadaardigste QRapuul dat de mensheid ooit heeft mogen aanschouwen?
  Neen, niet alleen het Trojaanse Paard moet gestraft worden voor hoogverraad, maar ook de meesters en de vertegenwoordigers en uitvoerders van al hun dwingende instrumenten (NAVO, Pentagon, NGO’s, etc.).
  En we mogen ook niet vergeten Wallstreet, waar het kwaadaardigste QRapuul grootaandeelhouder van is en hen oppermachtig heeft gemaakt, in z’n geheel te ontmantelen…

  • MILITAIR Tribunaal.
   Als de burgerij alles te horen en te zien krijgt, zal de burgerij schreeuwen om een Militair Tribunaal.

   • Ah Administrator, is een militair tribunaal ook niet een instrument van het QRapuul.
    Dan weet ik al bij voorbaat dat alleen het Trojaanse Paard gestraft zal worden, en de opdrachtgevers, incl al hun instrumenten, zullen niet eens genoemd worden, laat staan gestraft…
    En wat zal er dan veranderen? Een nieuwe wijn in een oude zak…?

    Neen, een goedgeorganiseerd volkstribunaal onder controle van de ‘Wijze Wakkere Wappies’, we weten tenslotte wie we moeten hebben, moet de rechtspraak verzorgen.
    Wat zullen de enorme hoeveelheid ‘vreugdevuren’ over de hele wereld goed te zien zijn met drone-beelden… maar vooraf het QRapuul incl. en het Trojaanse Paard in het schavot tentoonstellen…. en daarna…? Geef ze een potje brandzalf mee…

    • Laten we – de integeren onder ons – de eerste maar eens proberen op te pakken en vast te zetten.

     Vooralsnog blijft het bij het triest wijzen naar elkaar.

 4. Rutte heeft toch miljoenen stemmen op zijn naam?
  Daar moet hij toch voor opkomen?
  Of zijn ze gestolen net als in usa!

 5. Heeft de Betaafsche Courant al iets voor elkaar gekregen?
  Veel schrijven ja dat wel, maar iets voor elkaar gekregen in de veranderingen.
  Ik kijk de courant iedere keer en zit dan vaak te lachen.
  Want lachen is gezond.
  Wie gaan die arrestaties uitvoeren of wie gaat de politie en leger ontwapenen.
  De Burger? Laat mij dan maar weer lachen.
  In dit land hebben wij veel schapen en een groep watjes.
  De muur om het binnenhof word al gebouwd.
  De regering zit al in een nieuw gebouw jammer genoeg.
  Straks alleen nog maar de grensborden aan en over die muur hangen.
  Borden met de grens Nederland en voor binnen de muur Grens Betaafsche Republiek.
  En dan natuurlijk ook de borden langs de Duitse en Belgische grens plaatsen.
  Daarna heb je alleen nog maar gewapende burgers nodig om de grens te bewaken.

 6. Vanwege de ernst van de misdaden tegen de menselijkheid,mogen Mark R .,en z’n zeer vele recidiverende medeplichtige trawanten (hoge ambtenaren zonder enige ruggengraat ) op levenslange gevangenisstraffen rekenen ,en misschien wel de doodstraf wegens de ernst van hun met voorbedachten rade gepleegde misdaden !! Voor deze zware geïnstitutionaliseerde misdadigers is er vrijwel geen clementie meer over !!Zij hebben willens en wetens de grondrechten van 17 miljoen argeloze Nederlanders met voeten getreden!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze geïnstitutionaliseerde Pharma boeven nog berechten!!Doodslag ?!

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  https://mobile.twitter.com/thierrybaudet/status/1487533485049147392?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

 7. Heeft Kees al iets voor elkaar gekregen? Het lijkt me dat bewustwording van de gang van zaken het enigste is wat we kunnen bereiken. En hopen dat voldoende mensen hiermee wakker geschudt worden. Als het gros van de mensen begrijpen wat er aan de hand is, zal het snel klaar zijn met deze onzin. Mijn ogen zijn gericht op Canada nu…..Als het lukt dat de eisen worden ingewilligd daar, is het toch een verloren zaak voor WEF lievelingetje Trudeau. Dan mag Rutte volgen.

 8. https://deanderekrant.nl/nieuws/kabinet-sloopt-samenleving-tegen-advies-ambtenaren-in-2022-01-29

  Het wordt tijd dat de de recidiverende schaamteloze nietsontziende psychopaat Mark R . eindelijk eens gearresteerd wordt ,i.p.v . De zogenaamde” vermoorde onschuld” te blijven spelen !!Deze Mark R. Is een gewetenloze psychopaat,een demoraliserende machtsmisbruiker!!

  Mark R.is puur sang een ordinaire schaamteloze nietsontziende landverrader,verrader van mensen!!

  Stop het Corona apartheidsregime van de sloper ,de nietsontziende schaamteloze psychopaat Mark .R!!(misdaden tegen de menselijkheid met voorbedachten rade gepleegd?!)

 9. Richt je ogen vandaag op Ottawa Canada .Wat daar gebeurt is tenminste echte opstand en niet het vaak hollandse geneuzel met een paar kreten en woordjes . Met zen allen op naar Brussel , zet de boel daar eens compleet op slot tot alle valse intimidatie van tafel is en wij onze vrijheid weer hervonden hebben . Het moet eronder zijn voor dit zieke WEF-zootje , dat ons al lang genoeg bedonderd en belazerd heeft . Zet em op , beste vrijheidsliefhebbers , boeren , burgers en buitenlui !

 10. https://mobile.twitter.com/PlugHuig/status/1487749467675709441?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

  Met één nietsontziende recidiverende criminele psychopaat als de zogenaamde onwettige premier van Nederland Mark R. mag je zeker niet onderhandelen!! Deze geïnstitutionaliseerde boef moet levenslang in de gevangenis worden opgeborgen,andere smaken zijn er niet voor dit stuk vreten!! Ook allen recidiverende medeplichtige medeplegers moeten ongeacht hun statuur of positie op zeer zware straffen rekenen!!Na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

 11. arrestaties zijn een absolute voorwaarde om weer terug te gaan naar een normale manier van leven.
  Internationale rechtszaken waaronder de rechtszaken bij het ICC in Den Haag en Neurenberg Tribunaal 2.0, maar ook de grote stakingen komende maanden van wereldwijde truckers en landbouwers, zullen de internationale criminele elite, maar ook hun chantabele criminele handlangers op de knieen brengen.

 12. Nu ik alle reacties gelezen heb, komen er toch vele langs die over een rechtstaat Nederland min of meer beschrijven en burgerrechten. Hiermee wil ik niemand in het harnas jagen of zo, maar Nederland is het enige land ter wereld dat geleid wordt door een commercieel bedrijf, die alle taken van wat betreft van wetgeving tot uitvoering in eigen beheer heeft. De bevolking is al bij zijn geboorte registratie bij de desbetreffende gemeente (ook een onderdeel van het bedrijf) van mens naar een fictieve entiteit getransformeerd, waardoor hij/zij een werkslaaf voor zijn gehele leven voor dit bedrijf moet werken. Deze mentale slavernij is het ergste in zijn soort. Want de desbetreffende slaven wordt voorgehouden dat zij in een democratisch land wonen en dat zij vrij zijn.

  Deze voor vele onzichtbare tralies en beperkingen en geen enkel recht hebbende burgers, die hun vrijheid en burgerrechten moeten kopen door middel van privileges bij het bedrijf. Maar privileges zijn geen rechten. Een recht kan een regering niet van je af nemen, maar privileges wel en wel op elk moment als de bedrijfsleiders dat willen. Door dat iedere burger enkel privileges heeft. Om te mogen werken, om te mogen een huis te kopen of huren, om te mogen om een bedrijf te runnen, om te mogen reizen, om te mogen leren op scholen enz. enz. Nu met de Coronacrisis die het bedrijf nu faciliteert vroeg ik mij af hoe onze zogenaamde regering ons konden verhinderen om te mogen werken of dat ze zelfs winkels konden laten sluiten. En van waarom de ondernemers dit besluit min of meer accepteerde. Zo ook nu met de invoering van de QR codes en de mondkapplicht in alle binnenruimtes. Ik snapte in het begin er niets van, vooral het aller eerste begin in maart 2020. Iedereen moest thuis blijven, maar mijn opdrachtgever werkte gewoon door en er was geen enkele maatregel op het werk. Dat kwam pas paar maanden later.

  Nadat ik mijn geboorte trust had aanvaardt kwam ik daardoor in de knel met deze privileges. Want als jij autonoom of soeverein wil zijn heb je rechten en ook nog verplicht slaaf moet zijn met je betaalde privileges. Want anders kan ik niet werken, want iedere opdrachtgever wil mijn BSN en ID (masker) zien/weten. De gelden van de geboortetrust laat lang op zich wachten. Maar ook als je auto wil blijven rijden, je geld op de bank willen behouden. Zo zijn alle belastingen, boetes enkel handelsvoorstellen van het bedrijf. Die betaal jij dan min of meer vrijwillig. Maar dat kun je vele niet wijs maken. Zo zijn er telkens tegenstrijdige keuzes die je moet nemen. Van wanneer ben ik slaaf en wanneer niet en in welke situatie wel of niet.

  Omdat het land door een commercieel bedrijf wordt geleid is ook het zogenaamde internationale strafhof van het bedrijf Staat der Nederlanden. Dan is aangekondigde Neurenberg 2.0 tribunaal een wassen neus. Daar geen enkel land de rechters recht spreken in rechtbanken, daar wordt enkel gehandeld tussen twee partijen. Nu de situatie in Canada waar ze nu met het Internationaal Common Law Court of Justice werken en deze als een olievlek nu Europa binnen druppelt en zo niet alleen de corona vaccins in beslag nemen, wat eigenlijk maar een piep klein onderdeeltje uitmaakt van een veel grotere mensonterende en genocide op de mensheid is. Zal eerdaags steeds grotere olievlek van bizarre openbaringen plaats gaan vinden. Dit zal bij vele in slaan als een kernbom, want vele leven hun gehele leven al in hun eigen utopia bubbel. Die dan uit elkaar spat.

 13. Het leger is al 11 dagen te laat met ’t arresteren van deze misdadigers dus mag mij benieuwen of er überhaupt wat gaat gebeuren want de Politie zal hun niet arresteren die slaan liever op vreedzame en weerloze mensen in tijdens een vreedzame demonstratie en dan durven ze ook nog te zeggen dat de demonstranten gewelddadig waren dus reken er maar niet op dat de Politie cq ME een massale inval doet bij de 1e en 2e Kamer !!

Reacties zijn gesloten.