China, Canada, truckers, containers met kinderen, alles komt nu boven tafel en het is verschrikkelijk.

Tussen China en Canada floreert een zeer winstgevende orgaanhandel. Volgens een mededeling van het International Common Law Court of Justice gaat hier een eind aan komen, omdat de Chinezen en de Canadezen zijn betrapt tijdens hun mensonterende zaken doen: kinderen smokkelen, vermoorden en de organen peperduur verpatsen. Of met Big Pharma deals maken om experimenten op de kinderen uit te voeren. Factcheckers beweren al jaren dat de “massagraven” nooit zijn aangetoond.

Sommige Canadese truckers zullen niet hebben geweten wat er in hun 40-voets vrachtcontainer heeft gezeten. Misschien nu wel…..

Op Vancouver Island in Canada werden twee  misdadigers die door het ICLCJ  waren  veroordeeld,  gearresteerd  en vastgehouden in een  lokaal  politiedetentiecentrum.   Een van hen  stemde ermee in om anderen  te  noemen die betrokken zijn bij  de offshore China-Canada  orgaan- en drugshandelhandel en om ICLCJ Sheriffs naar de plaats van een massagraf van kinderen te leiden die zijn gedood  in recente Big Pharma-drugsexperimenten.  Volledige details en meer brekend nieuws  over  deze  historische takedown van de wereldwijde Corporatocratie zullen deze zondag worden  aangekondigd.

ICLCJ – http://www.bbsradio.com/herewestand

En Nederland? Althans de STAAT DER NEDERLANDEN multinational, van alle markten thuis? Dit komen we in de buitenlandse pers tegen. Het Opium monopolie wordt nog steeds onderhouden en geregisseerd in de Narcostaat aan de Noordzee. Rotterdam voor de inkomende “handelswaar”. Met als belangrijke uitvalsbasis Zeebrugge als het over de weg moet.

 • De EVERGIVEN had containers vol met kinderen aan boord. Kinderen worden per vrachtwagen in containers of op containerschepen vervoerd.
 • Het stoppen van de EVERGIVEN in het Suezkanaal heeft vele kinderen het leven gekost: uitgehongerd, uitgedroogd, verstikt, opgesloten in een container op weg naar hun beloofde land….

Zijn er verder nog vragen?

Het is toch een kwestie van het dichtgooien van alle aan- en afvoertrajecten en ALLES omkeren.

Dan maar een paar weken zonder “processed food” en veel te dure Chinese imitatie-rotzooi uit slavenarbeid.

13 gedachtes over “China, Canada, truckers, containers met kinderen, alles komt nu boven tafel en het is verschrikkelijk.

 1. Dat dit gebeurt weten we of was al vermoeden van , kom nu is met echt bewijzen ik hoor dit al jaren , en wie moet ze oppakken ?

  • O, ja. Bewijzen… tja, ik zal de koning is bellen. Misschien dat de daders zichzelf aangeven na zo’n scherpe vraagstelling.

   • admin .. niets is te gek … herinner me een voordracht van Max Igan over dit onderwerp … horrifying .. maar aub wees wel voorzichtig met ‘bewijzen’ of ‘geruchten’…

  • storm, schaakbord in de lucht, zwarte maan, frequentie op volle toeren, chinees nieuwjaar op de 1ste ,
   kheb de vliegenmepper al klaar gelegd wordt vast een feestje

   • Dat schaakbord in de lucht? Zo lang we die nog met grote regelmaat voorbij zien komen, het wordt tenslotte soms weken achter elkaar verborgen gehouden door een grijze deken, is er wat mij betreft geen enkele reden tot optimisme.

    • @blackpeat
     ik zie het schaakbord of andere patronen voorbijvliegen elke dag op internet maar….op een dag zal het anders zijn.

     • Hahaha, grappige foto dat wel. Maar het hondje lijkt wel zoals de gemiddelde mens een heel groot bewustzijn probleem te hebben. Zalig zijn de onwetenden, onderwijl steeds dieper wegzakkend in het moeras.

 2. Hier wat bewijsmateriaal, het is al van even geleden, hoor en wederhoor is wat lastig. Heb er nog niets over gehoord of gelezen bij de NOS, dus of het waar is?
  Heb de ….. in de afbeelding maar even gecensureerd, voor het geval er een teer ……. of betaalde …….. aanstoot aan neemt en mij bij de junta gaat aangeven wegens ………… of erger.

Reacties zijn gesloten.