Canada: Regering probeert de revolutie te kapen

In de eerste plaats wordt Ottawa een onneembare vesting door allerlei invalswegen af te sluiten en politiecordons te installeren. Doorgaans worden revoluties door de zittende macht georganiseerd om te overleven.

Tijdens de beruchte “Commune” in Parijs in 1871 was het niet anders. Het leek alsof “het volk” eindelijk de macht zou grijpen, terwijl gewapende milities onder bevel van de Commune de bezittingen en bankgebouwen van de Rothschilds bewaakten om te voorkomen dat het feest zou slagen. Ook werd iedere poging om een vrije munt te introduceren met geweld de kop ingedrukt door diezelfde milities. Hetzelfde deden de Bolsjewieken tijdens de Oktober revolutie, omdat ze nota bene in goud werden betaald door Wall Street bankiers – de gebruikelijke verdachten.

Antifa bedreigt politieagenten in aanloop naar 29 januari bijeenkomst
27 januari 2022

Van onze correspondent.

Chef Peter Sloly van de politie van Ottawa maakte woensdag bekend dat leden van Antifa bedreigingen hebben geuit tegen agenten in de stad. Hoewel hij Antifa niet bij naam noemde, verklaarde Sloly dat de politie van Ottawa een “directe bedreiging” heeft ontvangen van een bron van het tegen-protest. Antifa is al eerder betrokken geweest bij gewelddadige activiteiten.

De politie in Ottawa maakt zich zorgen over geweld tijdens het komende protest tegen Justin Trudeau op 29 januari in de hoofdstad van het land. Leden van Antifa, een gewelddadige contra-protestgroep, hebben plannen gemaakt om het vreedzame protest te verstoren, onder meer door politieagenten te intimideren en met de dood te bedreigen. Commissaris Sloly verklaarde aan CTV News: “Ik kan u vertellen dat de politie van Ottawa in de afgelopen 24 uur een directe bedreiging heeft ontvangen van een bron van een contra protest groepering tegen de veiligheid van onze agenten.”

Dit is reden tot bezorgdheid voor velen in Ottawa, aangezien Antifa bij tal van gelegenheden geweld heeft gebruikt. In 2020 heeft een lid van Antifa naar verluidt een Trump-aanhanger neergeschoten en gedood, en werd hij voor onderzoek gearresteerd. Het Antifa-lid werd later door de politie gedood, nadat hij volgens hen op agenten had geschoten. Meer recentelijk werd een vermeend Antifa-lid in Florida gearresteerd nadat de politie explosieven in zijn huis had gevonden.

Hoe wordt tegenwoordig Antifa gefinancierd, nu Nazi George Soros al ter helle is afgedaald?

Van een klokkenluider binnen het Regime Trudeau kwam het volgende “verrassende” nieuws:

12 gedachtes over “Canada: Regering probeert de revolutie te kapen

 1. Deze doodzieke satanische psychopaat Justin T.moet gewoon gearresteerd worden en later terecht staan wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!! Deze geïnstitutionaliseerde psychopaten hebben net als de Nederlandse psychopaat Mark R . meerdere maskers op waarachter zij schuilen !!De meerderheid van hun bevolkingen trappen spijtig genoeg nog steeds in hun leugens!Deze geïnstitutionaliseerde criminele Pharma psychopaten hebben het niet goed voor met onze gezondheid en ons geestelijk welzijn!!

  Alles wat De Levende God wil is door deze satanische psychopaten overboord gegooid!! Deze psychopaten staan voor alles wat niet deugdelijk is !!Deze voorgenoemde geïnstitutionaliseerde criminelen zijn de representanten van het kwaad!!

 2. https://www.youtube.com/watch?v=W5i3H62oTsc Met iedere demonstratie zou men standaard een knokploeg moeten formeren om agent provocateurs direct zelf te arresteren en voor de camera te laten paraderen zoals bij de G7 protesten was gebeurd in Montebello, Quebec bij de “Montebello Security and Prosperity Partnership Summit”. Let op: De Canadese overheid moest toegeven dat het hun eigen ambtenaren waren die waren geïnstrueerd om rotzooi te schoppen, maar konden voor het oog van de camera niet zeggen dat dit in de toekomst nooit meer zou gebeuren (omdat dit standaard is natuurlijk).

  • Of die knokploeg zo groot maken en uitbreiden dat die antifa-elementen en andere ‘tegenkrachten ‘ van de rrregerrring GEEN enkele kans krijgen, maar ik weet : dat is een illusie, tenzij…..
   Wat tenzij bv.
   1) Een paar honderd trucks zijn genoeg om dat hele parlement aan barrels te rijden en als dat niet genoeg, dan een paar duizend, want WIJ zijn hier met 65.000 trucks en vervolgens de nieuwe op te richten Republiek aankondigen.
   2) Delen van Politie en Militair inlijven bij de truckers annex de bevolking want die zorgen voor hun vreten en salaris.
   3) ……vul maar in (ALLE goede ideeën en strategieën zijn van H. welkom).

 3. Zie ook de weersverwachting voor noord-oost Canada. Gelukkig is weersbeïnvloeding sinds 2010 officieel verboden…ooh nee, dat is een complottheorie:

  • Weersbeïnvloeding alleen verboden voor burgertjes die teveel CO2 uitstoten.
   Vandaar de maatregelen. Goed bezig!

 4. De meeste burgers hebben het niet in de gaten , maar sinds de vorige eeuw zijn alle linkse grassroots organisaties en de activistische NGO’s allang gekaapt door ons vorstenhuis met steun van CDA , VVD , d66 en PvdA , die actief meegeholpen hebben de aloude goede nederlandse grondwet te verkrachten en de nederlandse belastingbetaler te laten betalen voor alle subsidies aan linkse actiegroepen .Momenteel bedragen deze al meer dan een miljard euro per jaar om het linkse gepeupel voor het karretje van de Rothschilds, Rockefellers , Bilderbergers , WEFers te spannen . Dit is de miljardairsclub , die lachen om het stomme gepeupel , dat zich zo laat beetnemen en geen idee heeft hoe diep de deceptie is , die al teientallen jaren over hen uitgestort wordt . Het scenario werd reeds begonnen in de 90er jaren met de introductie van de euro en de achtereenvolgende kabinetten Lubbers , Balkenende , Rutte hebben heel actief meegeholpen de nederlandse souvereiniteit naar de kloten te helpen en van een nederland een vazalstaat te maken onder een buitenlands fascistisch regime , waarvan het huidige kabinet alleen de zielige , niets te zeggen hebbende uitvoerders zijn . Alle mooie en vrome verhalen van de politici ten spijt hebben wij ons de afgelopen jaren ontzettend laten beetnemen en de grootse zwendel gaat steeds verder zolang wij het laten gebeuren , zoals vandaag aan de dag het geval is . Dus broeders en zusters sta op , luister niet meer naar deze valse clowns , neem het heft zelf in handen en laat je niets gezeggen door politie en handhavers , die dienstknechten van het kwaad zijn geworden . Laat blijken dat je niet te koop bent voor een prikkie en gebruik je gezonde verstand . Dan zie je pas met wat voor miezerige maatjes wij hier te maken hebben in ons land . Een onderwijzer die gewend is zesjarige kinderen toe te spreken zonder enige ruggegraat leugens en valsheden accepteert en een geschiedenisleraar , die bij gebrek aan beter maar personeelchef werd bij unilever , die als een ware nicht alles en iedereen belazert en een zelfbenoemd OMT zonder enige democratische controle onder leiding van de klootvioliste Koopmans , een internationaal erkend kippenneukster , die prat gaat op haar wetenschappelijke carriere , maar blijkens de feiten haar ziel en zaligheid voor een paar zilverlingen verkocht heeft aan de chinezen , die met haar hulp ook hier gaan proberen het social credit systeem , de totale controle van de mens ook hier te introduceren . Verzet U nu het nog kan en maak ieder in Uw nabijheid wakker voor het te laat is !!!! Ik zwijg nu maar even over ons koninklijke huis , dat een actieve rol gespeeld heeft in dit hele verhaal en het hele nederlandse volk belazerd en bedonderd heeft . Zelfs Wim Zonneveld kon hier maar heel slecht tegen ondanks zijn overeenkomsten met Kut Rutte .

 5. https://childrenshealthdefense.org/defender/?itm_term=home

  De ellende die door de wereldwijde satanische globalistische elite de mensheid wordt aangedaan mag niet ongestraft blijven !!Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan mensen als de recidiverende psychopaat Mark R.en z’n zeer vele medeplichtige pharma trawanten (hoge ruggengraatloze ambtenaren op allerlei posities) berechten!! Het ons kent ons systeem moet in Nederland absoluut ontmanteld worden !! Ook rechters en officieren van justitie die kromrecht hebben gesproken door de staat ten onrechte machtsbescherming te geven,i.p.v. rechtsbescherming voor 17 miljoen Nederlanders moeten zich voor een onafhankelijk tribunaal verantwoorden!! Het kan niet zo zijn, dat de niet onafhankelijke rechterlijke macht zich blindelings toevertrouwd aan door de overheid betaalde overheidsinstanties zoals het OMT of het RIVM !! De rechterlijke macht moet authentiek recht spreken door zich te laten informeren door integere niet door de overheid gekochte wetenschappers!! Bij deze is ook de rechterlijke elite en hun trawanten gewaarschuwd!Justitie en defensie weten hun rugnummers en postcode’s te vinden!!Stop de machtsmisbruikende demoraliserende geïnstitutionaliseerde Pharma psychopaten zoals o.a: Mark R. en z’n nietsontziende schaamteloze trawanten!!Stop hun zogenaamde verborgen WEF agenda !! Stop het criminele geldverslindende inentings progamma per direct! Justitie,Defensie ,NCTV ,AIVD en andere moedige overheidsinstanties ga uw werk doen en bescherm 17 miljoen Nederlanders tegen het opkomende totalitaire fascisme!!

  Weest moedig,en beëindig de huidige dystopische omstandigheden!! Nu kan het nog geweldloos,voorkom het verder destabiliseren van Nederland door een paar Big Pharma + BIG TEC psychopaten!!!Stop per onmiddellijk de zogenaamde QR-code dictatuur!!

 6. …..en contra protest groepering tegen de veiligheid van onze agenten.”
  De veiligheid van de agenten hebben prioriteit.
  Het Volk mag verrekken

  • En dat Eelke terwijl het volk bestolen wordt van hun zuur verdiende penningen om de boterhammen te betalen van hen die hun dienen te beschermen tegen het geweld wat ze toepassen op het volk.
   Tsja.

   • Als je de maffia netjes op tijd het (afgeperst, zoals belastingen en boetes) beschermingsgeld betaald, dan ben je er zeker van dat ze je met rust laten. Hiermee is aangetoond dat het voltallige gezagsapparaat van de overheid vele malen misdadiger is. Het volk dat zich hier voor leent heeft geen enkel zelfstandig denkvermogen, nog enig moreel kompas.

Reacties zijn gesloten.