CANADA: Een gigantische optocht naar het Parlement

In Canada is op dit moment een van de grootste volksverhuizingen uit de geschiedenis van het land aan de gang.

Op dit moment zijn er 50.000 truckers en zo’n 1,4 miljoen mensen op weg naar het parlement in Ottawa. En ze zullen daar blijven tot Justin Trudeau aftreedt, of totdat ze alle afgepakte vrijheden en rechten terug hebben (gekregen).

Het is te hopen dat de Canadezen de hoofdstad net zolang omsingeld houden tot alles is uitgerookt.

Met het arrestatiebevel van het International Court of Common Law Justice kunnen de sheriffs de hele zooi oppakken en insluiten. Enkelen – waaronder Castro-Trudeau – kunnen dan wel dezelfde dag nog worden afgevoerd naar het Correctie Platform op het Galgenveld.

En hopelijk maken de Canadezen dan ook gebruik van het feit dat de Republiek Kanata moet worden hersteld. Aangezien de oorspronkelijke bevolking en latere immigranten nooit wat is gevraagd. Ook in Canada niet.

1,4 miljoen Canadezen op 38 miljoen inwoners is krap 4%.

In Nederlandse verhoudingen zou dit 650.000 Opstandelingen betekenen. Als het in Canada lukt, kan het dus hier ook met alle Truckers, Boeren, Bouwers en een kleine miljoen Nederlanders. Het zal toch een keer moeten….

16 gedachtes over “CANADA: Een gigantische optocht naar het Parlement

 1. Daar kan dat, hier is dat schier onmogelijk. Als je dat hier doet dan kom Den Haag niet in, die sluiten alles hermetisch af. Dan heb je nog te doen met ongeveer 50% schapenvolk, dat het zal opnemen tegen de goedwillende ongevaccinneerden.

  • Boeren eerst. Dan zijn ze te laat. Polizei schijt dun in de broek voor de Boeren. Logisch. Tenminste… zolang ze niet mogen schieten.
   Of er nog genoeg Nederlandse truckers zijn waag ik te betwijfelen.
   En bouwbedrijven doen alles in opdracht van de koepel, anders raken ze overheidsopdrachten kwijt.
   75% van de economie draait op het rondpompen van afgeperst bloedgeld (belastingen).
   Ja, simpel is het niet.
   En die 50% schapen rollen alleen nog maar op boosterprikken, dus je moet het goede moment kiezen…..

   • Timing is inderdaad alles, zoals altijd. Er zijn genoeg plannen te bedenken om het centrum in te komen.

   • Juist net schaken, de pionnen gaan eerst( dus de inenters eerst) als die weg zijn kun je pas iets gaan organiseren.

  • Met tractoren en truckers komen ze wel binnen hoor, wie moet ze tegen houden? Die tractoren met schuivers die schuiven zo die hele zooi aan de kant.

 2. Niet nadenken en gaan mijmeren,als je zoveel mensen bij elkaar kan krijgen gelijk gaan en slopen die zooi.Dat lijkt mij de snelste en misschien wel beste oplossing en anders is het wachten op Reiner Fulmich.

 3. hier zie ik dat met het door de msm media geindoctrineerd knuddevee, dat denkt en doet als een kip zonder kop en veren, nog niet zo snel geburen.

  • Veel egoïsten: “Als de krokodil mij maar als laatste op eet.”

   Dit wordt als wapen door de regeringen tegen de mensenmassa gebruikt.

   En langzaam worden de bevolkingen vakkundig uitgedund, totdat ze geen weerstand meer kunnen bieden.

   Doet me denken aan dat riedeltje: “Toen ze voor de boeren kwamen, heb ik niet geprotesteerd, want het belandde mij niet aan… En toen ze voor mij kwamen, was er niemand meer om het voor mijn rechten op te nemen…”

Reacties zijn gesloten.