WAARHEID. Argentinië. Grafeenoxide in de vaccins, politie weigert aangifte

Carlos Insaurralde, de officier van justitie achter de zaak van de man die stierf nadat hij was ingeënt, spreekt over grafeenoxide en andere onbekende stoffen, en dringt er bij de mensen op aan rechtszaken aan te spannen om een einde te maken aan de vergiftiging van de bevolking.

Nieuws  uit  Argentinië, en  het  gaat  over  wat we al  eerder hebben  gezien.  Vallarta’s  Krant. (El) Diario  de  Vallarta). 

Mensen sterven in stilte,” zegt de officier van justitie van de provincie Buenos Aires, Carlos Insaurralde. De ambtenaar, met een loopbaan van meer dan 30 jaar, uitte zich in een Telegram-groep over de sterfgevallen en nadelige gevolgen van de inenting van de bevolking, de stoornissen van de ongrondwettelijke sanitaire pas, en het in de steek laten van de bevolking door de sanitaire “apartheid”.

Aanklager  dringt aan op  het  indienen van  klachten  tegen  sanitaire  tirannie, maar de  politie  weigert  ze te  ontvangen.

La Quinta Columna – Ricardo Delgado:

Oké. Er is  een  heel  opvallend punt, en het is dat dit gebeurde voordat we het resultaat kenden waarmee we begonnen waren, met het resultaat dat we  zagen  na  de introvideo. 

Er staat: “Hij  weet  dat  er obstakels  zijn voor de instellingen om de  klachten te  accepteren, maar hij roept op om spirituele  kracht te  zoeken.  Hij  waarschuwt  dat de injecties grafeen en stoffen bevatten waar zelfs wetenschappers  geen weet van hebben.

En hij  heeft het  over  wetenschappers. Denk maar eens aan de artsen  die  dit alles  hebben  besteld  of  aanbevolen …

“De tijd om ons  de informatie te geven om erachter te komen en geschokt te  zijn, is voorbij. We weten al dat  vaccins  grafeen bevatten – het is officieel – dat  er meer doden zijn onder de gevaccineerden dan onder de niet-gevaccineerden  – het is officieel –   en dat mensen vergiftigd worden”, zegt de officier van justitie. Belangrijker dan het zoeken naar informatie is om naar buiten te gaan en aan de kaak te stellen dat ze experimenteren met mensen …,”

Over de  weerstandscapaciteit die mensen niet hebben tegen dit geïnjecteerde materiaal. “… dat  ze zich  inenten  zonder doktersvoorschrift, ze  moeten  direct klachten indienen.  Want ik  verzeker  u  dat deze vaccins  voorbestemd zijn om ons te  doden… ” benadrukt  de  advocaat. En hij beschrijft  hoe  mensen zich moeten  gedragen  voor  de  gerechtelijke  instanties, zodat  hun  aanklacht  wordt behandeld.

6 gedachtes over “WAARHEID. Argentinië. Grafeenoxide in de vaccins, politie weigert aangifte

 1. In Wo2 zijn vele nazi’s naar dit land gevlucht.en h3bben uiteraard vele hoge topfuncties bekleed!

 2. Kijk nu eens naar de Telegraaf online. Spijtig moeten ze concluderen dat het momentum voor 2G voorbij is.

  Ze hebben dus verloren, je ziet het werkelijk aan alles.

  Straks kijken wie er allemaal in het verzet hebben gezeten. Een bloedproefje is voldoende. De nieuwe QR code 2.0.

  • Wat een toneelstukje om naar een oplossing toe te werken: 1G & 1V. Punt.
   ’s Kijken of de Slaapkamer dan nog dwars ligt.

 3. In Engeland gaat de politie hier opvallend anders mee om. Vandaar de plotselinge draai in berichtgeving in de msm vandaag?

Reacties zijn gesloten.