Connectie Bill & Melinda Gates, Mark Rutte, John de Mol blootgelegd. Een beerput van € 400 miljoen. Om te beginnen….

De Bataafsche Geheime Dienst heeft ons het volgende schokkende overzicht doen toekomen. Als de bevolking hier kennis van neemt, mag worden verondersteld dat de hekken rond Den Haag en Wassenaar nu zo langzamerhand wel kunnen worden opgetrokken en de tunnels in die regio geïnundeerd.

Er is geprobeerd de Nederlanders een pandemie aan te smeren met in één van de hoofdrollen John de Mol Sr. (eigenaar van het ANP!) en nota bene de Universiteit Wageningen. Waarschijnlijk madame Fresco van de Bilderberg Club. Daarnaast is water een voornaam mikpunt van Gates, waarom zou dat zijn…..

V DROPS : EVEN AANDACHTIG LEZEN EN DELEN SVP

RUTTE HEEFT NEDERLAND VERKOCHT AAN DE DUIVEL NET ALS ALLE LANDEN IN DE WERELD – HONGARIJE EN POLEN UITGEZONDERD.

RUTTE IS EEN 33STE VRIJMETSELAAR HIJ HEEFT DE HOOGSTE RANG IN EUROPA BIJ DE VRIJMETSELAARS M.A.W. HIJ IS DE BAAS VAN DE VRIJMETSELAARS IN EU ZE NOEMEN RUTTE OOK TEFLON MARK IN DE EU OMDAT HIJ MET ALLE LEUGENS TEGEN HET NL VOLK STEEDS WEGKOMT – ALTHANS BIJ DE AFDELING SCHAPEN (80 %)

THE GATES FOUNDATION HEEFT DE HELE WERELD OMGEKOCHT (99%) VOOR DEZE PLANDEMIE IN OPDRACHT VAN ZIJN MEESTERS

NEDERLAND ONGEVEER VOOR 400 MILJOEN

WE ZETTEN HIER DE BELANGRIJKSTE NEER VAN NEDERLAND DE REST POSTEN WE OP ONZE WEBSITE

58 MILJOEN WAGENINGEN UNIVERSITEIT https://www.wur.nl/nl/wageningen-university.htm

39 MILJOEN IRC INTERNATIONAAL WATER -EN SANITATIE CENTRUM https://www.ircwash.org/home

36 MILJOEN JANSEN VACCINS EN PREVENTIE BV https://www.janssen.com/infectious-diseases-and-vaccines

30 MILJOEN BATAVIA BIO SCIENCE BV https://www.bataviabiosciences.com/

25 MILJOEN STICHTING IFLA GLOBAL LIBRARIES https://www.ifla.org/stichting-ifla-global-libraries

20 MILJOEN IHE DELFT INSTITUUT VOOR WATER EDUCATIE https://www.un-ihe.org/

16 MILJOEN STICHTING EUROPESE JOURNALISTIEK CENTRUM JOHN DE MOL SR .—-> FAKE NEWS MEDIA https://www.ejc.net/

11 MILJOEN EUROPESE & ONTWIKKELING KLINIEK VENNOOTSCHAP ONDERSTEUND DOOR DE EUROPESE UNIE HET VIERDE RIJK – NAZISME – COMMUNISME https://www.edctp.org/

15 MILJOEN STICHTING IDH DUURZAME HANDEL INITIATIEF https://www.idhsustainabletrade.com/

10 MILJOEN AIDS FONDS https://aidsfonds.nl/

10 MILJOEN INTERNATIONALE FEDERATIE VAN BIBLIOTHEEKVERBINDINGEN EN INSTITUUT https://www.ifla.org/

9 MILJOEN TUBERCULOSE VACCIN INITIATIEF https://www.tbvi.eu/

8 MILJOEN N.V. ORGANON

8 MILJOEN UNIVERSITEIT TWENTE https://www.utwente.nl/en/

8 MILJOEN TOEGANG TOT GENEESKUNDE STICHTING https://accesstomedicinefoundation.org/

8 MILJOEN NEDERLANDS INSTITUUT VOOR ECOLOGIE https://nioo.knaw.nl/en

7 MILJOEN BIOMEDISCH PRIMAAT ONDERZOEKSCENTRUM

6 MILJOEN ACADEMISCH VOEDINGSCENTRUM https://accesstonutrition.org/

6 MILJOEN STICHTING WERELD POPULATIE WEBSITE NIET MEER BESCHIKBAAR http://www.wpf.org/

6 MILJOEN INTERNATIONALE CONFEDERATIE VROEDVROUWEN https://www.internationalmidwives.org/

5 MILJOEN ACADEMISCH MEDISCH CENTRUM http://www.amc.nl

5 MILJOEN MAMA’S CONTANT GELD https://www.mamacash.org/nl/homepage

3 MILJOEN RUTGERS —-> JOHN DE MOL SR. FAKE NEWS MEDIA ONGEVEER 1 MILJOEN JOHN DE MOL SR. DUS JOHN DE MOL SR HEEFT 20 MILJOEN VAN BILL GATES GEKREGEN OM FAKE NEWS MEDIA IN EUROPA TE VERSPREIDEN DUS IEDEREEN DIE VOOR JOHN DE MOL SR WERKT HEEFT ZIJN ZIEL VERKOCHT AAN DE DUIVEL

ER ZIJN ONGEVEER 110 BEDRIJVEN IN NEDERLAND DIE GELD HEBBEN GEKREGEN VAN BILL GATES EN DAAR KOMEN DE LEUGENS VANDAAN MET WAT NU GAANDE IS EN DAT AL SINDS 1994.

GETEKEND ROBERTO WUR (https://www.wur.nl/nl/wageningen-university.htm) Universiteit Kom studeren in Wageningen! De universiteit is een belangrijk onderdeel van Wageningen University & Research. De universiteit richt zich specifiek op de thema’s gezonde voeding


21 gedachtes over “Connectie Bill & Melinda Gates, Mark Rutte, John de Mol blootgelegd. Een beerput van € 400 miljoen. Om te beginnen….

 1. Pingback: Eindelijk voor welk bedrag we zijn verkocht | petervanoosterum

 2. En nu maar hopen dat de B.G.D. De MSN op het bataafsche grondgebied gaat de-mol-ieseren, en dan in de nabije toekomst een tv programma met de titel
  “in het hol van de mol”

 3. Dit begint op het verhaal Trump en Robert Maxwell te lijken in de jaren 70, zou die John soms ook een jacht hebben genaamd ‘Johnyboy’ waar alle hufters van Nederland bij elkaar komen?

 4. Als dit verhaal waar is. zullen de schuldigen uiteindelijk na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal hun zeer zware straffen krijgen ,eventueel de doodstraf krijgen!!Pharmakeia= toverij.BIG Pharma + Big TEC = een zeer dodelijke mix, met zeer ernstige gevolgen voor de volksgezondheid!!!

  Vrijwel de gehele tweede kamer is behalve een handjevol verzetsstrijders,medeplichtig aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!! De tweede kamer is een schaamteloze schandelijke ondemocratisch schertsvertoning,met ruggengraatloze bange plucheplakkers!! Mark R.,Bill G. en hun zeer vele medeplichtige handlangers ( Geïnstitutionaliseerde hoge ambtenaren) zijn recidiverende psychopaten van het allerergste soort mensen die er op deze aarde rondlopen!!

  Stop het Corona apartheidsregime van de psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige trawanten (hoge ruggengraatloze ambtenaren)!!
  Stop de QR krankzinnigheid!! Stop de vaccinazi’s!!Stop het fascisme!!!
  Shalom van Léon van Duren

 5. Je gaat het pas zien als je het snapt ! (durft te snappen) Zoals ook het volgende staaltje van puur ” toeval ” :
  In 2008 wordt Bion Tech opgericht door Sahin Ugur. Tot 2018 begin 2019 brengt Bion Tech GEEN ENKEL product op de markt.
  In 2018 komt de WHO top bijeen te weten : Gates , Solberg , Merkel , Tedros en Sahin .
  September 2019 : Gates stapt in als groot investeerder in Bion Tech
  Oktober 2019 : Beursgang Bion Tech in V.S.
  December 2019 : uitbraak covid 19.

  Heel veel toeval staat doorgaans gelijk aan/ is het gevolg van list en bedrog.
  Het wordt tijd dat we dat soort mega-criminelen de macht uit handen slaan en ze precies behandelen zoals ze dat verdienen .

 6. Dit verhaal ligt een beetje in de lijn der verwachtingen. Er zijn al zo veel taarten met room (echt gebeurd in Brussel) en er is al zoveel stront naar zijn gezicht gegooid. Dat hopeloos autistisch joods ventje is gegroomed door zijn vader, een groot eugenist en vriend van de Rockefellers en Kissinger. Zijn sluwheid kent geen grenzen.
  Wie deze man beter wilt begrijpen moet maar eens rustig de vierdelige serie bekijken van de Corbett Report:
  https://www.corbettreport.com/who-is-bill-gates-full-documentary-2020/

 7. De beerput is open getrokken, de smerige stank komt naar buiten, de stank die niet meer tegen te houden is. Besmeurde namen gaan rollen. Wie het ook zijn, wat voor functie ze ook hebben, als het met veel geld te maken heeft, kun je er donder op zeggen, dat er meer achter zit, wat ze verborgen willen houden. Op dat stiekeme gedoe zijn ze nu betrapt, het is over en uit!! Hun wel verdiende straf kunnen ze niet ontlopen, ,,omkoping,, al helemaal niet. Het is niet altijd goud dat er blinkt, het is juist wat daar achter zit, dat zo stinkt!!

 8. Deze week staan flink events op het programma. Er zijn deze week alleen al 169 kardinalen opgekomen met covid, we weten allemaal wat dat betekent. Verder uit Russische bron dat de meeste die blijven leven in een soort van strafkampen komen, ze moeten daar blijven werken tot de dood. Ik weet dat in Siberië een enorm groot strafkamp is en er wordt er 1 opgezet in Canada.

 9. In mei 2021 werd bekend dat John de Mols Talpa ANP had verkocht aan oud-DSW-topman en investeerder Chris Oomen. Het ANP vervult z’n taak als nepnieuwsverspreider met verve samen met de andere MSM/ Mocking bird mediabedrijven als Mediahuis, DPG Media en Bertelsmann. In de Gelderlander en NRC staan tegenwoordig exact dezelfde verhalen.
  Geen wonder dat de lezers en masse afhaken.

 10. Jullie hebben weer flink aan de paddestoelen geschreven om dit soort onzin te schrijven. Wat een verspilling van energie en bandbreedte is deze site.

Reacties zijn gesloten.