Zó terminaal ziek is de medische stand vandaag!


Geen medicijnen maar geneeskunde.

De gangbare arts zal mensen wijsmaken dat je hersteld bent als je door het gebruik van chemisch toxische stoffen (i.e. medicijnen) geen symptomen meer ervaart. Zijn er nog geneeskundigen in dit land??

Ze zijn er nog wel en er komen er steeds meer. Zelfstandig denkende artsen die met herstel en gezondheid geneeskunde bedrijven. Daarvoor moeten we wel even over de grens een stukje Duitsland in…..

Wij vonden het volgende op internet en lichtten er enkele zinsneden uit.

Longarts wordt natuurgeneeskundig arts.

Je ziet voor je ogen gebeuren dat mensen aftakelen in de loop der jaren en dat je ze zieker maakt door het geven van immuunsysteem ondermijnende medicijnen’.

Hij moet iedere keer uitleggen, motiveren en coachen en van zijn patiënten verwacht hij dat ze hun levensstijl aanpassen en verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid.

Uit ervaring weet hij dat niet iedereen bereid of in staat is om te veranderen, hen stelt hij voor naar een regulier werkende arts over te stappen.

….proberen mensen te motiveren gezond te gaan leven en zo hun gezondheid te herstellen in plaats van symptomen te onderdrukken.

…. een hoofdverpleegkundige die jaren op de intensive care had gewerkt, ze had ontslag genomen omdat ze het niet meer kon aanzien dat mensen enkel medicijnen kregen en hen zo enorm tekort werd gedaan.

Fakenews maakt zakelijke discussie moeilijk

Wij, de artsen en behandelaars die willen werken aan gezondheidsherstel, hebben allemaal last van ‘fakenews’, zoals dat vaccinaties (1) onderzocht en (2) veilig en (3) noodzakelijk zijn voor gezondheid, dat cholesterol een risicofactor is, dat elektromagnetische straling geen verband houdt met hersentumoren en leukemie en ga zo maar door. 

Het  kritiekloos door de media verspreide nepnieuws maakt mensen bang en onzeker, drijft hen in de handen van het ziekhoudende en ziekmakende systeem. 

Argumenten en onderzoeken die niet in lijn zijn met de geldende reguliere opvatting worden denigrerend besproken en belachelijk gemaakt zonder op de inhoud in te gaan.

Tot zover over het artikel.


Zó ziek is de medische stand vandaag.

We kunnen er gerust vanuit gaan dat het systeem door interne verrotting in een terminale fase terecht is gekomen.

Doordat systeem door de gecontroleerde media, STAAT en VERZEKERAARS aan alle kanten wordt beschermd en in stand wordt gehouden, lijkt het alsof er geen uitweg meer is. NIETS is minder waar.

De vaccinatiecampagne die we nu meemaken had geen schijn van kans gehad. Had op geen enkele manier van de kant gekomen als het systeem er niet was geweest of totaal anders ingericht.

Vaccineren is hét symbool van de teloorgang van het huidige systeem.

Consequent wordt op allerlei manieren door de medische stand ingegrepen in het menselijk functioneren zonder te kijken naar de invloeden van voeding, leefstijl, milieu- en ethervervuiling. Altijd weer het oplossen van de gevolgen van de echte problemen. Het is en blijft uiteraard een verdienmodel. Gepatenteerd en 100% afgeschermd van alternatieven die 100 jaar geleden de standaard waren: natuurgeneeskunde.

Peperduur is het om alleen al een onderzoek naar je gezondheid te financieren, bijvoorbeeld door http://www.ibc-leende.com/

Aan gezondheid MAG NIETS worden verdiend en aan methoden MOGEN GEEN patenten worden gekoppeld. Waarom zou dat moeten? Het moet genoeg zijn om aan de genezing van medemensen jezelf te kunnen onderhouden.

6 gedachtes over “Zó terminaal ziek is de medische stand vandaag!

 1. Is al tig jaar de normaalste gang van zaken: instellen op medicatie.

  Gekker kun je niet bedenken. Oorzakelijke verbanden leggen ho maar. En daarbij is het letterlijk een ‘one size fits all’ geneeskunde. Er wordt niet gekeken naar het individu. Iemand kan dezelfde symptomen / ziekte(beeld) hebben maar de achtergrond kan heel verschillend zijn.
  Je begrijpt hoepnlijk dat ik al jaren niet meer bij een ‘arts’ kom anders dan een heilpraktiker / natuurgeneeskundige!

 2. no cure no pay
  en herstel van de elementen, aarde, water en lucht (milieu)
  eerherstel van alles wat preventief werkt om zo ook de ‘massa’ aan opgelopen trauma te verlichten, bv.gesprekstherapieëen ( context-systeem- etc.) homeopathie en alle andere energetische manuele therapieën, kruidengerelateerde geneeswijzen,
  én de Germaanse Geneeskunde uit de verdomhoek
  maar vooral vrije keuze en goede voorlichting, zo dat mensen hun lichaam leren kennen

  en
  de experimentele cnispr labo’s sluiten

 3. Zo moet ik het ook ervaren ,dat je iemand diabetties heeft alleen maar nog zieker gemaakt word door medicijnen te geven waar men nog meer en meer van moet gaan innemen terwijl er met eenvoudig dieet van biologische groente en fruit en bonen en de juiste manier van bewegen geheel van het diabet afkomt en ook meteen een juist gewicht krijgt.
  Want het is met al die geraffineerde meel soorten en suiker en overdaad de oorzaak van suikerziekte zowel van type 1 als 2.
  De mensen hebben niet door dat men tegenwoordig geheel verkeerde voedingspatroon hebben.
  Die schijf van 5 klopt ook niet ,want ze hebben het al menig keer bijgesteld maar het deugd nog steeds niet. Ook word er verkeerde voorlichting gegeven.
  Dan is de voedingsindustrie een hele grote verdienende en meewerkende factor om de mensen ziek te maken door verkeerde samenstellingen en ongezonden toevoegingen en conserveermiddelen te gebruiken.
  Deze veroorzaken kanker en andere ziekte en verzwakt het lichaam en gezondheid.
  De volgende factor is dat de labo’s net als in medicijnen bezig zijn de landbouw te vergiftigen met bestrijdingsmiddelen en dan zijn we er nog niet want wat dacht je van de zogenaamde veredeling van gewassen?
  Nou ze hebben tarwe zo veredelt om de produktie omhoog te gooien zogenaamt om de wereld hongersnood op te lossen die ellite en van dat andere schorum die graaien ten eerste meer geld in het laatje te brengen maar ter gelijkentijd ook de mensen hun gezondheid aan te tasten zodat de pharmaindustrie ook weer er vet opgaat verdienen.
  En zo worden de mensen door die lui onderhand gedwongen of je wil niet ,je de ongezondste dingen te eten ,in te ademen en water te drinken.
  Het gaat maar om een de mensen te beliegen en ze geheel afhankelijk te maken van hun .
  Het is al zo oud als de wereld is geschapen en de roomse vaticaan is wel de grootste dictator en moordenaar hierin en blijkt ook uit de wereld geschiedenis en daar is ze nu nog steeds bezig .En alles wat de ellite en bankwezen doen ze eraan om het door onze strot te duwen en de massa gelooft ook alles.Ze aanbidden de satan en die is de leugenaar en moordenaar vanaf het begin dat hij bestaat.
  En zo gaat de hele wereld naar de knoppen en naar ze laatste strijd toneel toe. En dat gaat in een rap tempo nu.

 4. Dit is zo waar allemaal ! Wij mensen hebben geen immuunsysteem, wij hebben een geprogrammeerd mechanisme om het lichaam te ontgiften wat voor een deel periodiek werkt wat te merken is aan de griepseizoenen. Ons zogenaamde immuunsysteem is niets ander dan de in ons lichaam aanwezige bacteriën die de daar aanwezige virussen, wat niets anders zijn dan exosomen (afval wat door afstervende en gestreste lichaamscellen naar buiten gewerkt wordt) worden opgegeten. Ze ruimen de boel op, altijd en in elk geval ! Zo gauw een ziek lichaam niet meer onderhevig is aan de toxische invloeden waar het aan bloot gestaan heeft zal het in elk, en echt ieder geval onmiddellijk tot genezing overgaan. Ook in het geval van terminale kanker zo ben ik overtuigd. Als we ons zouden kunnen verlossen van alle toxische invloeden zoals bijv. landbouwgif, allerlei straling, en de ellenlange lijst van nog andere zaken die onze gezondheid bedreigen dan zou de hele geneeskunde inclusief de farmacie bijna volledig buiten spel komen te staan. EHBO zou de hoofdtaak worden ! De besmettingstheorie is niet voor niets nog NOOIT bewezen. Ze hebben nog nooit een gezond persoon weten te besmetten, niet met een virus, zelfs niet met een bacterie. Een bacterie komt pas om de hoek als er iets op te ruimen valt. Een bacterie heeft geen enkele schadelijke taak of plan, nooit of te nimmer. Gif en/of een constante blootstelling hieraan is altijd de bron van alle medische ellende.
  Een heldere uitleg met verhelderende film vond ik o.a. onlangs weer hier :
  https://niburu.co/lezersbrieven/17040-de-besmettingsleugen

 5. De hedendaagse doktoren hebben allen medicijnen gestudeerd,
  Dat is heel iets anders dan Geneeskunde

Reacties zijn gesloten.