Het ‘Coronavirus’ volgens de Doodgraver van Depopulatiezaken


Wij hebben geen tijd gehad om zoiets onnozels als een persconferentie van twee Rijksambtenaren te volgen.

Dat komt omdat de vertellingen door deze twee medewerkers van de STAAT DER NEDERLANDEN te Washington D.C. slechts zijn bestemd als richtlijnen voor eigen personeel. Het gaat de Nederlanders verder niets aan, wat er intern binnen die onderneming wordt voorgesteld of besloten. U moet het zien aan een “Mededeling voor het Personeel”, meer niet.

De onderneming STAAT DER NEDERLANDEN is bovendien in staat van faillissement en in een overnameprocedure gewikkeld met het World Economic Forum, de vooruitgeschoven post van het bankenkartel. De directie en onderliggend management is aangesteld door het WEF en wordt momenteel getraind op de aansturing van de nieuw te vestigen Tristate Holland door middel van een geënsceneerde noodtoestand en een bedacht “virus”. Wij wensen deze dames en heren veel succes op hun eenzame weg naar verlossing.

Het coronavirus zal altijd blijven.

De ambtenaar die gaat over het Ministerie van Depopulatiezaken, u herkent hem aan zijn doodgraverskop – eigenlijk doet zijn naam er niet toe – brabbelde enkele malen iets over het feit dat het “coronavirus” nooit meer verdwijnt.

Gut…

Afgezien van het feit dat het “coronavirus” non-existent is, is de Doodgraver van Depopulatiezaken blijkbaar er niet van op de hoogte dat dit niet-bestaande virus al sinds mensenheugenis onder de mensen is. Vroeger heette het verkoudheidsvirus of griepvirus.

Eén voordeel heeft deze opmerking alvast. De Doodgraver van dienst heeft er effectief voor gezorgd dat er niet meer naar hem wordt geluisterd.

Veel Nederlanders hebben namelijk uit dit soort opmerkingen geconcludeerd dat ermee wordt bedoeld, dat de “coronamaatregelen” nooit meer zullen verdwijnen. De Doodgraver heeft zijn hand overspeeld. Oftewel: zijn eigen graf alvast gegraven.

Hij denkt dat hij nog van een verdere implosie is te redden via het frauduleus oppompen van de “besmettingscijfers” door GGD en RIVM.

Wij denken dat de GGD en RIVM daar alleen aan gaan meewerken als de Doodgraver medische muilkorfjes verplicht gaat stellen.

Het overheidspersoneel houdt alvast de adem in.

Dus vanavond gaan we gezellig op restaurant zonder QR-code.

8 gedachtes over “Het ‘Coronavirus’ volgens de Doodgraver van Depopulatiezaken

 1. Ik ga ook effe kijken of ik zonder duivelse applicaties en met mn blote tronie een paar souvlakies naar binnen kan trappen bij de lokale Griek voor veel te veel geld, dit gun ik hem en nog trek in ook zo langzamerhand. Goed idee. Leve de republiek!

 2. Een QR-code wat is dat eigenlijk precies ? Misschien een rare vraag maar ik kom niet van hier. Ik kom uit Ironie” dat ligt aan de sarcastische zee !

  • Een QR-code is ten teken dat je voor Jan met de Korte Achternaam bent gevaccineerd/geïmmuniseerd/beschermd/geïnjecteerd/gechipped/gesteriliseerd/gebloedpropt en nog véél meer nuttigs….

 3. Dus vanavond gaan we gezellig op restaurant zonder QR-code.

  Niet eerder voor de horeca massaal excuses maakt voor hun NSB / QR gedrag vorig jaar. En anders blijven ze wat mij betreft maar voorgoed dicht. Gaat toch gebeuren. Het MKB moet kapot. Dat is noodzakelijk om een slavenras te creëren. Daarvoor moet eerst de bevolking verpauperen. Ze zijn daarmee goed bezig overigens, kan je niks van zeggen.

  En jullie winkels? Ook QR? Val dan ook maar kapot. Dan zijn Amazon, Bol en Ali winnaar. Liever niet, maar wat mot. Koop niet bij NSB-ers gaat nog eens heel groot worden. Zeker nu de ongevaccineerde groeien want veel nemen die booster al niet meer. En de eerdere gifspuiten werkten sowieso al niet. Zei Pfizer zelf! Heb je mooi je mouw voor niks voor opgeschove en bijwerkingen of erger geriskeerd. Maar de booster werkt wel hoor! En daar gaat weer een gedeelte van de schapen. Maar steeds minder, dat is het goede nieuws.

  • Ja Gijp je hebt eigenlijk gelijk, in de stad zit ook een Greek supermarkt, ik ga daar wel effe kijken, je hebt helemaal gelijk. Na een goede maaltijd wil ik ook relaxt een bakkie koffie met peukie of jonkotje en dan sta ik weer buiten op de stoep net als voor de corona campagne. Bedankt Gijp, het is klaar met de horeca inderdaad.

 4. Eet smakelijk! nu het nog kan. Zuid Limburgse burgemeester geven de horeca 1 dag de gelegenheid om te openen. Wat een toffe peren zou je denken, hebben ze waarschijnlijk deze brief nog niet gelezen.
  Was getekend foto 3

 5. Derde alinea van onder

  Uit de gesprekken …………. geconfronteerd

  Hieruit blijkt dat we met burgemeesters te maken hebben die zo fout zijn als hel. Ze zijn bereid een gedeelte van de bevolking te buiten te sluiten en te ontmenselijken. Als de brief is echt is hebben we de eerste ” burgemeester kandidaten ” voor de komende tribunalen al te pakken.

  Die zijn nog gekker dan de gemiddelde horecabaas met zijn QR code, bij hun staat het water aan de lippen. Maar deze burgemeesters? Wat een schoften. Dit muisje gaat een naar juridisch staartje voor ze krijgen vrees ik. Misschien herstellen ze de brief nog, je weet het niet.

 6. ALLE HORECA ZAKEN EN ALLE WINKELS OPEN GOOIEN VANAF VANDAAG!! GENOEG IS GENOEG!! DE LEUGENS STEKEN ZE MAAR IN HUN EIGEN ZAKKEN!! GEEN ENKELE REGEL DIE NOG GELDIG IS!! WAT GELDIG MOET ZIJN, IS DE STEM VAN HET VOLK!! DIT COMPLETE ZOGENAAMDE CORONA GEDOE, IS DE GROOTSTE LEUGEN ALLER TIJDEN!! EEN LEUGEN, WAARVAN ZE DACHTEN, DAT HUN ,,OPRUIMINGSPLANNEN,, ZOUDEN LUKKEN!! ZE ZIJN VERSLAGEN, ZE ZIJN BETRAPT, ZE ZIJN STOM!! HET RESULTAAT IS NU, DAT ZE ZELF WORDEN GERUIMD!! GOD ZIJ DANK!!! OPGERUIMD STAAT NETJES!! DE ELITEN……WALGELIJK VOLK!! ZE HEBBEN VAST NOOIT GEWETEN, DAT GELD, GOUD, RIJKDOM…….HUN DOOD ZOU WORDEN!! Rijkdom is niet te koop, wees tevreden met wat je hebt!! Verkijk je niet op anderen, men weet immers niet , wat voor soort leven er is achter de voordeur.

Reacties zijn gesloten.