Gevaccineerd en overleden? Levensverzekering wordt NIET uitgekeerd.

Voor het geval dat u van mening was dat het niet gekker kon, lees onderstaand bericht. Het lijkt vrij logisch, hoe absurd het er ook uitziet.

Bericht uit Frankrijk.

We hebben het niet kunnen verifiëren, wellicht komt er meer boven water als dit bekender wordt.

Een welgestelde bejaarde man met een hoge levensverzekering (meerdere miljoenen) ten behoeve van zijn familie overlijdt aan covid-injectie (bevestigd door de artsen, geaccepteerd door zijn verzekeringsmaatschappij).

Verzekeringsmaatschappij weigert echter uit te keren omdat het nemen van experimentele medicijnen, behandelingen, etc., is uitgesloten van de polis. De familie daagt de verzekeringsmaatschappij voor de rechter, maar verliest de zaak.

De rechter verklaart in het vonnis: “De bijwerkingen van het experimentele vaccin zijn bekend gemaakt en de overledene kon niet beweren dat hij er niet van op de hoogte was toen hij de vaccinatie op basis van vrijwilligheid nam. Er is geen wet of andere verplichting in Frankrijk die hem dwong zich te laten vaccineren. Daarom is zijn dood in wezen zelfmoord”.

Zelfmoord is doorgaans ook uitgesloten van een levensverzekeringspolis.


Wij concluderen hieruit twee zaken.

(1) Een levensverzekeringsmaatschappij zal ALTIJD om autopsie moeten vragen alvorens de claim in overweging te nemen, dat iemand een natuurlijke dood is gestorven, geen zelfmoord heeft gepleegd of aan een dodelijke injectie is overleden.

(2) De roep in sommige landen om de dodelijke injectie te VERPLICHTEN is in het belang van de nabestaanden van iemand die onvrijwillig zelfmoord heeft gepleegd.

Voor het geval u dacht dat het niet gekker kon.

11 gedachtes over “Gevaccineerd en overleden? Levensverzekering wordt NIET uitgekeerd.

 1. nou dat is geen nieuws ,want in de VS is dat al veel langer aan de gang dat de verzekeringsmaatschappijen niet meer gaan uitkeren en dat gaan we hier ook krijgen en is allemaal om zich zelf te verrijken en wij de mensen krijgen geen cent meer.
  Al het geld stroomt maar naar 1 kant toe en wel het bankwezen wat ten diensten staat van het vaticaan en danverzekeringen ,overheid door middel belasting,pharma industrie en ook de voedsel industrie en energie ,alles naar 1 kant toe.
  Dus maak je borst maar nat ,we zijn er nog niet. En dat alles voor de common good van dat zooitje ego trippers en machtwellustelingen.

  Like

  • Wij doen hier dan ook niet aan nieuws.
   We leuteren maar wat.
   Al 12 jaar vallen we in herhalingen. Niks beters te doen. Dan hebbiedat.

   Geliked door 2 people

   • nou leuteren doen jullie niet,maar dit gebeuren met die rechszaak daar is inmiddels een jaar geleden en ik had al FB geschreven dat het hier ook zou komen en dan krijg je toch voor rare reactie’s los,
    Nu de tijd zal het uitmaken,en geld is nu eenmaal de mammon voor die ellite enz enz dus melken maar de burgers.. Ze trappen toch overal in,ziende blind en horende doof. En bloed als smeerolie.

    Like

 2. Idem in Italië :de familie van een vaccindode had klacht ingediend, omdat uit een autopsie was gebleken dat het overlijden te wijten was aan de vaccinatie. Vonnis van de rechtbank: géén schadevergoeding, de vaccinatie was niet verplicht, het slachtoffer heeft er vrijwillig voor gekozen.
  Nou ja, vrijwillig… De Italiaanse schurkenbende (in de regimepers “regering” genoemd) heeft zijn burgers zo hard onder druk gezet, dat velen amper de keuze hadden.

  Like

 3. Lijkt me voer voor juristen….als je die gifspuit laat zetten en je komt daar aan te overlijden en het wordt gezien als zelfmoord, lijkt me in hetzelfde licht bezien de uitnodiging voor de vaccinatie poging tot moord of tenminste zware mishandeling met mogelijk de dood tengevolge…dit gezegd hebbende moet ik ook vermelden dat het deze kwestie niet officieel wordt bevestigd…maar toch….

  Like

 4. Maar dit geldt niet alleen voor levensverzekeringen, maar ook voor de ziekenhuizen opnames en/of huisarts bezoeken met de eventuele medicijnen. Want je bent niet meer verzekert als jij dat experimentele genetische injecties vrijwillig hebt genomen. Alle schades van welke aard dan ook, zoals blijvende invaliditeit tot de dood is voor eigen risico. Niet voor de gemeenschap. Hiermee zijn ook alle kosten van ziekenhuizen, huisartsen en revalidatiecentrums voor eigen rekening, als het aangetoond wordt dat het geval/ziekte door die experimentele genetische injecties is ontstaan. Dat beseffen maar zeer weinig mensen.

  Like

 5. Het zit duivels slim in elkaar, inderdaad. Slachtoffers moeten dus blijven ontkennen dat hun ziekte/handicap/lijdensweg door het vaccin is veroorzaakt, anders krijg je niks vergoed. Idem voor begunstigden van levensverzekeringen. En door die ontkenning laten twijfelaars zich tóch maar prikken, waardoor weer meer ellende, etc. En zo houdt de leugen zichzelf in stand. Gelukkig kun je nog schade claimen bij de producent. Oh wacht..

  Like

 6. Conclusie: men wordt (feitelijk) gedwongen om deze CC2-19-injectie te nemen, waarna men zich degradeert tot een persoon die nog wel vrijelijk mag rondlopen, maar verder vrijwel rechtenloos is.
  Dit alles door een spuitje gif.

  Like

Reacties zijn gesloten.