Dr. Shankara Chetty: “Het onlogische, de dwang, de onderdrukking is allemaal verklaarbaar, als je begrijpt dat er een groter plan is”

Ook deze opposant gebruikt (misbruikt) het “virus” om de mensen in doodsangst te houden. In onderstaand stuk moet onder “virus” worden verstaan wat wij hier nu al twee jaar duidelijk proberen te maken: een psychologisch oorlogswapen om de populatie klaar te stomen voor een biowapen. De jaarlijkse griepgolven zijn voor dat doel omgekat, zodat we moeten denken dat het Covid is. Het echte virus loopt gedeeltelijk nog levend rond en het praat en beveelt. Het preekt en bidt. Het bezweert en manipuleert.

Dus even voor de kantelende gelovigen onder ons: het werkelijke virus is een gecoördineerde angstpsychose in combinatie met de met 5G activatie versterkte seizoensgriep, Fase 1. De vaccinatie is Fase 2. Biorobotisering is Fase 3.

Dat biowapen lag allang klaar: spike eiwit door mRNA opgewekt. Daarom publiceren wij dit verhaal. deze Zuid-Afrikaanse dokter – gesteund door American Frontline Doctors – is er heilig van overtuigd, dat virussen bestaan. De definitie van “virus” zal dringend moeten worden aangepast aan wat het werkelijk is: een natuurlijk (en met 5G opzettelijk) opgewekte ongesteldheid als gevolg van het afvoeren van celpuin, exosomen. In dit geval is van de nood een deugd gemaakt. Het 5G netwerk is nodig voor de automatisering van de met grafeen volgespoten mens. De mRNA injectie is een duivels geraffineerde over de tijd uitgesmeerd vergiftigingsproces.

SPIKE-EIWIT IS VERGIF OM WERELDWIJD MILJARDEN TE DODEN, ZONDER DAT IEMAND HET MERKT’ DR SHANKARA CHETTY

‘Het onlogische, de dwang, de onderdrukking is allemaal verklaarbaar, als je begrijpt dat er een groter plan is’

Dr. Shankara Chetty is een arts in Port Edward, Zuid-Afrika, die meer dan 5.000 COVID-patiënten heeft behandeld zonder ziekenhuisopnames.

“Spike Protein is een toxine / gif om wereldwijd miljarden te doden, zonder dat iemand het merkt. Een gif met een agenda.

“Nu hebben we een gemanipuleerd virus en een verplicht vaccin, die elkaar opvolgen. Ze hebben een virus ontwikkeld en een ziekteverwekker van wapenkwaliteit aangebracht, het Spike-eiwit.

“Ze hebben deze ziekteverwekker in een vector gestopt en de planeet blootgesteld aan een kleine dosis ervan.

“In eerste instantie veroorzaakt het spike-eiwit een allergische reactie.

“Als het onbehandeld blijft, kan het de dood veroorzaken, maar dat is niet het eindspel, het is kalibratie, testen.

“Dus je krijgt een klein percentage van de mensen die reageren, dus laten we de planeet 14 dagen isoleren, zodat niemand het merkt wanneer dit gebeurt, mensen te laat in het ziekenhuis komen, we protocollen in ziekenhuizen verplichten om dood en schade te veroorzaken, en om alle angst te sturen.

“We creëren alle mogelijke verwarring, we zorgen ervoor dat we de mensheid naar massahysterie leiden en nemen al het geloof en de hoop weg, houden mensen geïsoleerd en overtuigen mensen ervan dat het weggeven van onze vrijheden de enige overlevingskans biedt.

“Dus de veiligste plek voor ons was in de gevangenis, en dat is waar we allemaal nog steeds zijn op dit moment in de tijd.

“Maar het spel dat ze speelden, met dit gemanipuleerde virus, was om de vaccinatie van de gehele planeet te rechtvaardigen. Vervolgens zal de vaccinatie van de wereldbevolking ons voor een langere periode blootstellen aan het spike-eiwit.

“Het spike-eiwit zal in eerste instantie een immuunrespons en een allergische reactie veroorzaken, en we hebben acute sterfgevallen mee veroorzaakt, maar je vergiftigt iemand niet om onmiddellijk te sterven – je zou de vergiftiging opmerken.

“Dus meteen als je een vaccin krijgt, de eerste 14 dagen na een vaccin, kunnen eventuele bijwerkingen niet aan het vaccin worden toegeschreven, omdat daar alle ‘allergische reacties’ zouden zitten. Daarom ben je de 14 dagen volgend op vaccinatie nog steeds ongevaccineerd.

“Daarna gaan we de endotheelletsels zien die deze vaccins / spike-eiwit veroorzaken, met zijn invloed op de ACE-2-receptoren – dat zijn de sterfgevallen die ‘bedoeld’ zijn om de aandacht op gevestigd te houden – en ze zullen nooit worden vastgepind op het spike-eiwit – een zeer goed ontworpen toxine.

“Het spike-eiwit is ook een membraaneiwit, dus het mRNA zal dit door ons lichaam verspreiden, het zal in verschillende weefsels waar dan ook in ons lichaam worden gemaakt, het zal worden opgenomen in die membranen in ons lichaam in die specifieke weefsels, die weefsels zullen als vreemd (buitenlichamelijk) worden herkend en zullen een groot aantal auto-immuunreacties veroorzaken.

“Dus de sterfgevallen waarop wordt gefocust, zullen nooit op het gif kunnen worden vastgepind. Ze zullen te divers zijn, ze zullen te veel zijn en ze zullen een te breed tijdsbestek hebben om te begrijpen dat we vergiftigd zijn.

“Ik denk dat dat het grote plan is. Het toxine is afhankelijk van de reactie van de gastheren erop.

“Net als de 8e dag, en wat volgde op COVID-infectie / ziekte, was afhankelijk van de reactie van de gastheren. Dus we hebben mild, matig en ernstig, en het was na de 8e dag en het verwarde ons allemaal.

“Dus we blijven praten over COVID-longontsteking, maar we jagen het virus na – maar het virus was slechts de vector om ons een voorproefje van het gif te geven.

“Dit toxine op de lange termijn zal ervoor zorgen dat mensen met reeds bestaande ziekten die ziekten ‘verergeren’ – het heeft stukjes prion erin, het heeft stukjes HIV-eiwit erin, het is vrijwel zeker ‘gemanipuleerd’.

“Dus mensen met kanker zullen hun kankers zien opvlammen – en we zullen zeggen ‘ze zijn gestorven aan de kanker’.

“Mensen met vaatletsel of pre-dispositie zoals diabetici en hypertensieve patiënten zullen beroertes en hartaanvallen krijgen, op verschillende tijdstippen, en we zullen die toeschrijven aan hun reeds bestaande aandoeningen.

“Mensen zullen in de loop van de tijd auto-immuunziekten ontwikkelen, waarvan de diversiteit nooit zal worden aangepakt door een farmaceutische interventie, omdat ze veel te gericht zijn – en dus hebben we een moeilijke weg te gaan.

“Maar ik denk dat als mensen begrijpen wat de bedoeling is, we dan beter zullen begrijpen waarom wat er is gebeurd, is gebeurd.

“Het onlogische, de dwang, de onderdrukking, is allemaal gerechtvaardigd, als je begrijpt dat er een groter plan is.

“Dit plan is om ervoor te zorgen dat we een groot deel van onze bevolking kunnen controleren en doden zonder dat iemand vermoedt dat we vergiftigd zijn.

“We hebben onze vrijheden opgegeven, we kregen te horen dat de gevangenis de beste plek voor ons is om veilig te zijn, dus gingen we gewillig die weg op.

“Nu, als we onze vrijheden terug willen, hebben ze een ‘verplicht vaccin’.

“De vaccins slaan absoluut nergens op. We kregen het vaccin vanaf het begin verkocht als onze redder. En als we naar de wetenschap kijken, speelt de wetenschap niet. Het vaccin is absoluut onzinnig.

“We blijven vechten over hoe goed of slecht het vaccin is, maar:

“1) Vaccins zijn bedoeld om de immuniteit te stimuleren en zo infectie en overdracht te voorkomen. Dat is wat een vaccin een bevolkingsgroep geeft. Dus als je het vaccin neemt, door het virus niet te krijgen of over te dragen, bescherm je me.

“Dat is duidelijk niet gebeurd. De vaccins doen dat niet. Nu beweren ze dat het vaccin een voordeel heeft van het voorkomen van ernstige ziekte of overlijden. Dat is een therapeutisch voordeel. Mijn interventie of behandeling doet hetzelfde, maar ik stel niet de hele wereld bloot aan de bijwerkingen van mijn behandeling. Daar stel ik alleen zieke mensen aan bloot. En dat therapeutische voordeel komt niet van immuniteit, maar het komt van het vaccin dat je blootstelt aan het spike-eiwit en een mate van tolerantie opbouwt voor een allergeen, niet voor een immuungemedieerde reactie op een virus.

“Het virus leidt ons dus af van het grote geheel. Het is het spike-eiwit dat het toxine is.

“2) Het voorkomen van ernstige ziekte en overlijden is een individuele uitkering ‘ALS’ het dat daadwerkelijk doet. Dus als je het vaccin neemt, als het voorkomt dat je ernstig ziek wordt of doodgaat, heeft het geen ‘groepsvoordeel’ en heb ik er helemaal geen baat bij. Dus waarom word ik gedwongen om ‘het vaccin te nemen’ dat mij zou helpen?

“Als ze een bevolkingsvoordeel voor het vaccin kunnen bewijzen, zou ik misschien de sprong wagen ten behoeve van de mensheid, maar tot dat moment worden we gedwongen.”

Bron: https://americasfrontlinedoctors.org/news/post/dr-shankara-chetty-spike-protein-is-poison-to-kill-billions-globally-without-anyone-noticing/

15 gedachtes over “Dr. Shankara Chetty: “Het onlogische, de dwang, de onderdrukking is allemaal verklaarbaar, als je begrijpt dat er een groter plan is”

 1. Helemaal met de stelling eens.
  Daarnaast zegt men dat de weelde eerlijker verdeeld gaat worden.
  Als je naar het nieuwe wel zeer riante kasteel van Frans Timmermans kijkt, dan weet je genoeg. Lijkt mij.

  Geliked door 1 persoon

  • Hahaha juist hier nog een, en never nooit die grafspuit en never nooit ‘smart’phone ook. Trouwens ook geen donor ook geen teringzooi aan lantarenpalen hangen in die groene zakken, geen creditcard niks nada tipota. Schoolrapport was ook al altijd ‘kan beter’, ja kan beter ja.

   Like

 2. Ook een belangrijke boodschap die ik “de kantelende gelovigen” graag mee wil geven, meer specifiek nog de gelovigen die nog steeds menen dat die baardloze sinterklaas van het vaticaan hier namens god de zaken waarneemt. God herkent je na één spuit al niet meer, laat staan na je 4e, 5e, 6e, etc, etc, boosterprik. Dus de uitspraak van die “gekwadrateerde top-eikel van de WHO” uit het vorige artikel, dat je weliswaar toch dood gaat maar wel in de hemel komt, kunnen we ook meteen naar het rijk der fabelen sturen.

  Geliked door 1 persoon

 3. “We creëren alle mogelijke verwarring, we zorgen ervoor dat we de mensheid naar massahysterie leiden en nemen al het geloof en de hoop weg, houden mensen geïsoleerd en overtuigen mensen ervan dat het weggeven van onze vrijheden de enige overlevingskans biedt.

  “Dus de veiligste plek voor ons was in de gevangenis, en dat is waar we allemaal nog steeds zijn op dit moment in de tijd.

  Knap gedaan toch van de kwartiermakers (rutte en zijn club) van de elite? De veiligste plek voor jou burgertje is de (virtuele) gevangenis.

  je hoort het ze zo weer zeggen op de persconferentie ( nu al zin in trouwens ) de veiligste plek voor hun (niet voor ons) is als we vrijwillig kiezen voor de gevangenis. Dan zitten we in ieder geval warm en we krijgen 3 keer daags nog te vreten ook. Dat moeten we geloven. Dat we de geen sleutel hebben vergeten we maar. Vaccinatie is in de val getrapt en geen sleutel om de deur terug te openen.

  Zo slecht kunnen deze mensen niet zijn, denken we vaak, Rutte kreeg niet voor niets toch zoveel stemmen?????? Het knaagt we bij de burger maar het besef komt nog niet.

  de waarheid volgens Rutte is: Gewoon je bek houden, dan komt alles goed. Want, dan kan de deur van de gevangenis op slot ( Rutte heeft voorlopig de sleutels van de deur) en niemand ziet je ooit meer terug. Er is zoveel ellende, de burger kan niet meer naar zijn medemens omkijken. Gewoon gepland.

  Kortom, dit kabinet zijn landverraders en horen opgepakt te worden. Zou het momentum er na vanavond zijn? Of moeten we eerst weken tot maanden letterlijk inde kou gezet worden. Kijk naar natural gas, de koers deze week. De markten zijn gek geworden. Er gaat wat gebeuren in de wereld, Europa en Nederland lijkt de proeftuin. De globalisten zullen vast denken, krijg je die stijfkoppen eronder dan gaat de wereld ook!

  Heb zin in de persconferentie vanavond. Al had ik hem liever nooit gehad.

  Like

  • Inmiddels ben ik onder de douche geweest. De haartjes gekamd. Zometeen komt Pippi de clown en Mamaloe.

   Serieus nu maar weer, het wordt een slijtageslag.

   Zou het waar zijn dat de detailhandel iets meer ruimte krijgt? Las ik net Telegraaf online. Niet dat het een donder helpt, kapot gaan ze toch. En dat weet Rutte ook, met zijn 50 adviseurs. Met de bedoeling Op weg naar een betere toekomst, voor de ouderen, de zorg de Kinderen. Ik las vandaag in de Volkskrant ( jaja) dat ouders twijfels krijgen bij het vaccineren van hun eigen kroost.

   Maar dan denk ik, maar dat ben ik, denk je er nog zo over van de zomer als die prik in het armpje van je dochter of zoontje nodig is om zelf op vakantie te kunnen. We leren elkaar wel kennen hè Nederlanders?

   Like

   • Ok, persconferentie gezien, nog geen 6 minuten kon ik kijken en ik heb nu al gegeten en gedronken, Het virus gaat dus nooit meer weg. Dat weten ze nu al. Over 2 weken kijken ze weer.

    Voor nu, Dag horeca, succes met qr codes controleren. Jullie zijn en blijven dicht. Mooi.

    Detailhandel mag nog eens laten zien of ze braaf zijn. Maar verbeeld je maar niks, jullie moeten ook kapot. Over 2 weken jullie ook voorgoed dicht. Een kikker moet je immers langzaam koken.

    Like

  • Ik denk dat het momentum nu is, of misschien zelfs al achter ons ligt.

   Er ontstaat imo een kort machtsvacuüm waarin de nationale regeringen te weinig macht over de massa hebben en de wereldregering nog onvoldoende voeten aan de grond heeft. Vergelijk het met de laatste meters tijdens de landing van een vliegtuig. Hier heeft de piloot geen macht over het vliegtuig. Als we in deze fase onbalans kunt introduceren, hebben we misschien een kans om als vrij mens uit de strijd te komen. Als een land begint volgen de anderen als dominostenen en slaat de balans geheel om naar de vrije mens.

   Het wordt hoe dan ook een onrustige tijd. Tot zover mijn gedachten.

   Like

 4. In maart 2020 verkondigde Rutte:
  A) We zitten in een nieuwe situatie en we gaan nooit meer terug naar het oude normaal (let that sink in!)
  B) De uitweg naar een ander, nieuw normaal zal ALLEEN via een ‘vaksin’ mogelijk zijn.
  Nu is dit bijna een fait accompli. Plus een opeenstapeling van boosters en varianten. En die Rutte zit daar nog steeds.

  Like

 5. Gelukkig leven we hier in een parlementaire d̶i̶c̶t̶a̶t̶u̶u̶r̶ democratie, waar de g̶e̶s̶e̶l̶e̶c̶t̶e̶e̶r̶d̶e̶ ̶v̶e̶r̶t̶e̶g̶e̶n̶w̶o̶o̶r̶d̶i̶g̶e̶r̶s̶ gekozen volksvertegenwoordigers van de wetgevende macht, de uitvoerende macht controleert…kûch..

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Alternatief Nieuws Overzicht – Top 450 Alternatieve Media Nederland

Reacties zijn gesloten.