OVERZICHT GETUIGENISSEN EN WETENSCHAPPELIJKE STUDIES OVER ZWARE BIJWERKINGEN EN OVERLIJDENS NA COVID ‘VACCINATIE’


Mocht iemand zich nog in uw buurt wagen met een injectienaald, dan moet het een analfabeet zijn. In dat geval kunt u voordat hij of zij kwaad kan het volgende Pdf’je voorlezen als alternatief voor de Fabeltjeskrant van de Staatsomroep om 20:00 uur.

Dit is al weer een gedateerd overzicht, we zijn al weer dik twee weken verder. Maar het is een indicatie.

En voor de Kerst heeft nota bene de Staatsomroep ook gewoon, open en bloot gepubliceerd over de 17.000 meldingen van menstruatiestoornissen na vaccinatie. Heeft u de vrouwenbeweging gehoord? Vakbonden, artsen, of andere belangengroepen? Dolle Mina’s of hun rechtsopvolgers? Wij niet, het is angstaanjagend stil gebleven. De NOS publiceert, een paar nemen het over en er wordt verder niet op ingegaan. Dat is onmenselijk en abnormaal. Dat vraagt om een financieel-technisch onderzoek van iedere medewerker van STAAT en MEDIA. Het kan niet anders dan dat die lui stuk voor stuk zwaar zijn omgekocht dan wel gechanteerd met een of andere perverse hobby.

Daarom moet iedere journalist aan de schandpaal worden genageld. Letterlijk.

6 gedachtes over “OVERZICHT GETUIGENISSEN EN WETENSCHAPPELIJKE STUDIES OVER ZWARE BIJWERKINGEN EN OVERLIJDENS NA COVID ‘VACCINATIE’

 1. Dat is de pest, no way back voor die gasten. Straks krijgen we dat gezeik weer van: ja ik wist wel dat er iets niet klopte maar ik kon mn vinger er niet opleggen’ No way jose, aan de schandpaal ermee.

  • Tja, het is niet alsof die “gasten” nooit gewaarschuwd zijn. Steeds meer en meer komt aan de oppervlakte. Het is zelfs voor een doorgewinterde complotidioot als ondergetekende, nauwelijks bij te houden. Muzikaal intermezzo; “Heavens magic” ( 1985 en 1990 )

 2. Woorden schieten te kort, wat een emotionele last voor velen, zoveel tweestrijd van buitenaf en innerlijk.
  Rumi”
  You are not a drop in the ocean, you are the ocean in a drop.
  Volgens mij hebben velen met mij aan tranen de ocean op peil gehouden.

 3. Dank U wel voor het overzicht.
  Er verschijnt gelukkig ook steeds meer bewijslast omtrent de INHOUD vd zgn. ‘vaccins’.
  DAT is alleen al reden genoeg om het NIET te nemen.
  Het feit dat de toenmalige zgn. ‘minister’ van Volksongezondheid en W.E.F. lakei Hugo de J. al meteen aan het begin vd gefabriceerde crisis meldde dat de ingrediënten vh killervaccin staatsgeheim was zou voor menigeen toen ook al direct reden genoeg zijn om het gif niet te nemen.
  En daarbovenop de (in-)directe dwang -via tal van sluipwegen en drogredenen – om de jab te nemen voor een virus, nee, ik moet zeggen : rondom een VERHAAL v/e virus, die weer volgens een ander verhaal een IFR heeft dat min of meer gelijk staat aan de gewone griep. Deze mix van feiten en aannames zou al reden genoeg moeten zijn om de jab niet te nemen.
  Maar alles wat ik hierboven schrijf geldt alleen voor de niet gehypnotiseerden onder ons. Zij, die niet / minder ontvankelijk zijn voor de op angst gestoelde staats-strategieën. Zij, die dagelijks aan het infuus vd MSM liggen zijn helaas niet ontvankelijk meer voor feitelijkheden die op z’n zachts gezegd òpvallend waren en zijn.
  Of je het nou over de (geo-)politiek hebt of over (geo-)economische tendensen ( waar de politiek nu ook onder valt ) , over klimaat, over het maakt niet UIT wat. Uit alles blijkt keer òp keer wat voor fundamenteel KWALIJKE rol de reguliere media hierin speelt. De gemiddelde cabaretier zou hier tien jaar op kunnen teren qua bruikbaar materiaal, maar het overgrote deel van de culturele sector is ook oorverdovend stil. Ook zij hebben natuurlijk een hypotheek en opgroeiende kinderen, enz.
  Enfin, boven elk levend en ademend wezen hangt nu een groot zwaard van Damocles. OOK boven de vuige hoofden vd sleutelfiguren van deze mondiale gefabriceerde crisis. Het verschil met de ‘gewone’ burger is, dat deze heersende klasse het ZELF boven hun hoofden hebben opgehangen en wel aan een immer dunner wordend draadje. Iedere eerstvolgende actie van die relatief kleine groep maakt dat draadje dunner. Dat is immers ook een vd meest doorslaggevende kenmerken van de ideologie die zij aanbidden, het Totalitarisme en het inherente en ingebakken fenomeen dat het uiteindelijk haar jongen en zichzelf zal verslinden. Een stap terug doen staat NIET in hun woordenboek vermeld.

 4. Duitsland dito,de media promoot de hele dag en prikken voor de jeugd ,misselijk wordt je ervan ,alles zwaar omgekocht

 5. Alles kan erger. Hier is een lijst met meer dan 1.000 peer-reviewed studies verschenen in wetenschappelijke magazines, over de schadelijke effecten van de Covid-vaccins. Wie biedt meer? Duw dat maar eens onder de neus van uw favoriete volksvertegenwoordiger. Ik stuur volgende week een hele CD-Rom met in de loop der maanden verzamelde bezwarende literatuur naar alle Kamerfracties. Kunnen ze zich lekker verslikken in hun koffie. Nee, die dingen hebben ze niet gelezen in de krant.

  https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/

Reacties zijn gesloten.