Gevaccineerde vrouwen gaan nu liegen over hun vaccinatiestatus. Geen grap.

Met de aantekening dat “pureblood sperma” wel eens een goudmijn kan worden.

Gaan we nog beleven dat we in de teststraten ook sperma kunnen laten controleren? Of dat er een sneltest wordt uitgevonden om te bewijzen dat je niet bent gevaccineerd met de experimentele rotzooi van Bourla c.s.?

Overgenomen van:

thecovidworld.com

Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun status omdat steeds meer mannen ze zien als onvruchtbaarheidsrisico


De COVID World 4 januari 2022

Iedereen kreeg te horen dat degenen die de prik niet kregen er spijt van zouden krijgen, maar nu lijkt het erop dat het tegenovergestelde waar is. In een verrassende omkering worden vrouwen die het COVID-vaccin hebben gehad door potentiële partners gemeden in de datingscene vanwege problemen met mogelijke geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid.

Vrouwen in New York zijn gaan liegen over hun vaccinatiestatus  vanwege de wijdverbreide perceptie onder mannen dat ze onvruchtbaar zijn of kinderen met geboorteafwijkingen zullen baren. Een man, die anoniem wil blijven, zei:

“In uitgaansgelegenheden beweren ze dat ze NIET gevaccineerd zijn. Ze zeggen dingen als ‘Oh COVID is bullshit’ of ‘Ik wil deze nieuwe experimentele therapie helemaal niet eens proberen’.

Echter, na meerdere keren met hen uit te zijn gegaan, geven de vrouwen uiteindelijk toch toe dat ze de vaccinatie hebben genomen . . . en kijk dan eens hoe de meeste potentiële echtgenoten hen bijna ter plekke achterlaten.”

Hij ging verder met te zeggen dat ten minste twee afzonderlijke vrouwen hem vroegen waarom hij de relaties met hen zou verbreken over zoiets als de prik, en hij vertelde hen:

“Ik wil geen gebrekkige kinderen  en ik stop met het daten van een meisje dat mij vanaf het begin keihard heeft voorgelogen.”

Meldingen van vrouwen die zijn gevaccineerd en kinderen met geboorteafwijkingen krijgen schieten  over de hele wereld omhoog. Een van de eerste theorieën van veel gerespecteerde artsen was dat het  mRNA-vaccin  zou interfereren met een eiwit genaamd  Syncytine-1, dat cruciaal is tijdens de zwangerschap.

Helaas vertrouwden veel vrouwen op ‘de wetenschap’ die werd rondgebazuind door de Mainstream Media en plukken ze nu de wrange vruchten van de acties van hun regering om het versterken van propaganda en het monddood maken van afwijkende meningen en waarschuwende stemmen.

Als een herinnering aan het soort propaganda dat op dat moment werd gepusht, publiceerde FullFact een ‘factcheck’ waarin categorisch werd ontkend dat de vaccins problemen met zwangerschap veroorzaken alvorens er langetermijnstudies over deze kwestie werden gedaan.  

“Er is geen wetenschappelijke reden waarom kan worden verwacht dat het vaccin de zwangerschap beïnvloedt. Studies die zwangere vrouwen observeren die zijn gevaccineerd, hebben aangetoond dat mensen niet meer kans hebben op een miskraam als ze het  COVID-19-vaccin hebben gehad.

Het is moeilijk om geen medelijden te hebben met zulke jonge vrouwen die meegingen met de leugens en massahysterie. Het was volkomen terecht om bezorgd te zijn over een gehaast en ongetest farmaceutisch product op basis van nieuwe technologie.

Voor die ‘purebloods’, dat wil zeggen de mannen en vrouwen die het zo lang hebben volgehouden en de druk hebben weerstaan om zich te laten vaccineren, is de verwachting gerechtvaardigd dat niet-gevaccineerde vrouwen en niet-gevaccineerd sperma weldra goud waard zullen zijn. Inderdaad, sommigen hebben er al komisch op gewezen dat het wel eens de volgende Bitcoin kan zijn.

11 gedachtes over “Gevaccineerde vrouwen gaan nu liegen over hun vaccinatiestatus. Geen grap.

 1. Met de aantekening dat “pureblood sperma” wel eens een goudmijn kan worden.

  Als je maar lang genoeg jezelf blijft wordt je vanzelf bijzonder ( geleend van een verzekeringsmaatschappij). Gaan de vrouwtjes straks op jacht naar het pure bloed/sperma? Kan niet wachten hahaha,.

  Hoe dan ook, ik zit in de nul groep. Nu maar hopen dat ik de winter zonder test en vaccinatie levend doorkom.Ok, ik heb een kleine kans zonder vax te overleven – dat leer ik op het journaal en in praatprogramma’s – maar iemand moet het doen.

  Zit de 5 al in de klok? Laten we dan maar van de laatste weken die ons – ongevaccineerde – nog rest een feestje maken.

  • Beste Gijp, misgun niemand zijn pleziertje, maar wil je graag attenderen op het volgende:

   Ben er van op de hoogte dat je weet dat er een spirituele oorlog gaande is, een strijd om het ‘bewustzijn’. Alcohol is een bewustzijnsvernauwend middel en verlaagt je frequentie, zoals alle ‘legale’ drugs dat doen. Vandaar dat slijterijen als essentiële winkels worden beschouwd. Daarnaast beïnvloedt alcohol de vruchtbaarheid van de man. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat alcohol de productie van sperma vermindert. De zaadcellen in sperma worden door alcohol minder actief. Ook kan alcoholconsumptie leiden tot beschadiging van de zaadcellen.
   Alcoholisme is bovendien een afschuwelijke, lichamelijke en geestelijke ziekte, waar mensen in korte tijd onherstelbaar door aftakelen. Wellicht beter om die borrel ( zo nu en dan ) achterwege te laten?

   • Bedankt voor je bezorgdheid Joep. Maar ik weet niet of alcohol slecht is voor mij. Zonder een paar borrels op kijk ik naar de wereld en vraag me af of de wereld echt zo gek is geworden en sta met mijn kop te schudden. Met een paar paar borrels op kom ik tot de conclusie dat de wereld echt onnozel is en moet ik lachen.

    Zolang het maar bij een borrel blijft en niet de experimentele gifspuit denk ik dan maar. Zeker nu ongevaxte sperma de nieuwe bitcoin wordt. Ga er maar eens zuinig mee doen. Mijn vrouw ziet al handel.

 2. Hebben die oude globalisten zich mooi in de voet geschoten,want dat velletje wat hun in hun broek hebben hangen zal niet veel meer produceren,0, .Geweldig mijn 2 zoons worden schathemeltje rijk ,we gaan morgen gelijk een kliniek starten en ze leveren goed spul ,bekijk die 2 maar eens dames purebloods.Een paar eurotjes voor een goed zaadje kan er wel vanaf zou ik zeggen want die 2 moeten er wel hun best voor doen en dat gaat je niet in je koude kleren zitten.Ik kan niet wachten , hebben ook gelijk maar een eiland gekocht om die vrouwen een beetje uit de buurt te houden want het kan wel eens heel druk worden.

 3. ik heb dit jaar 2 dates gehad . Beiden waren ze gevaccineerd. Heb zo snel mogelijk mijn biezen gepakt. Niet omdat een eventuele kinderwens van me dan niet in vervulling zou gaan, want die wens heb ik niet, maar omdat ik er achter ben gekomen dat de ‘gevaccineerden’ ernstig kuddeveegedrag vertonen, hetgeen me ernstig tegen de borst stuit.

 4. Het is gewoon heel jammer , dat vrouwen in principe meer in harmonie willen leven dan mannen , die gezien hun grotere lichamelijke kracht , spiersterkte rond 50% groter bij mannen dan bij vrouwen , eenvoudig een natuurlijk gegeven , principes kunnen stellen boven harmonie zonder al te hard getroffen te kunnen worden door welke uitsluiting dan ook . Mannen zijn juist veel meer getraind hun rug recht te houden in moeilijke situaties ,waarbij de ratio boven het gevoel gesteld moet worden . Dienovereenkomstig leven , zodat de dames een groter probleem hebben , wanneer zij bedonderd worden door de gevestigde macht ,hun autoriteiten en hun dienaren .Wat intens jammer voor die mooie lieve wezens die zo graag in harmonie willen leven met alles en iedereen om hen heen . Het WEF gaat ook hier over lijken .

Reacties zijn gesloten.