De NUL-Groep. Slecht gezelschap voor een dolgedraaide overheid.

Move on….doorgaan…


Jon Rappoport beschrijft het verhaal van een computer deskundige, Elsie Crane (43) die door haar huisarts is doorverwezen naar een psychiater. Daar heb je huisartsen voor.

Mevrouw Crane is van haar geloof gevallen en ondervindt daar zware psychische problemen van, evenals haar huisgenoten en collega’s.

We hebben geen tijd om het te vertalen, maar in het Engels komt het waarschijnlijk ook nog beter tot zijn recht. Eén alinea lichten we er even uit:

Crane: Ik hoor steeds verhalen over mensen die het vaccin namen en ernstige reacties hadden. Sommigen belandden in het ziekenhuis.

Psychiater: We horen die verhalen allemaal. Je moet ze negeren. Als je er een tegenkomt, zeg dan tegen jezelf: “Dit is niet echt.” Herhaal dat een paar keer. Geleidelijk, langzaam maar zeker zal je reactie op die verhalen afvlakken. Het zal je niet meer raken. Ik ga je een link geven naar een audiopresentatie. Elke avond, voor je gaat slapen, start je de audio op je computer. Zet een koptelefoon op. De audio zal de hele nacht spelen en herhalen terwijl je slaapt.

Crane: Wat staat er op?

Psychiater: Verklaringen aan elkaar geregen in een repeterende cyclus. Sommige zijn van Dr. Fauci. Andere zijn pandemie nieuws clips van CNN. Iedere avond drie weken lang; het zou moeten helpen.

9 gedachtes over “De NUL-Groep. Slecht gezelschap voor een dolgedraaide overheid.

 1. of een bijdehande psychiater zou kunnen suggereren volg je de geldstromen van diverse….
  dan weet je dat het weer even uitgesteld is en je weer even lucht krijgt om adem te halen met restrictie, want we hebben natuurlijk niet zomaar geïnvesteerd, op jouw kosten, maar nu de vervolg data 31 maart in aantocht is, dus hou vol we doen het met zijn allen met of zonder jou gezondheid/aanwezigheid.

  Like

 2. Heb daar 12 jaar gewoond in the eighties/begin nineties. Vertel me niet dat Amerikanen geen humor hebben. Dit is humor op hun best: subtiel, geraffineerd en een tikje intellectueel. Kortom een beetje zoals de magazine The New Yorker. Een aanrader om dit verhaal helemaal (3 tot 5 minuten) te lezen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jon Rappoport is geniaal, ik volg hem sinds het begin van de “plandemie” en heb de man nog niet één keer in twijfel getrokken. Niet alleen dit verhaal is een aanrader, alles wat hij schrijft is een aanrader.

   Geliked door 1 persoon

 3. Have you heard this? From the President of Ghana yesterday?

  EXPOSED : Ghana, Africa That Awkward Moment when the PRESIDENT OF GHANA goes on NATIONAL TV in Ghana …..and then proceeds to tell the Entire country about the SATANIC Rockefeller plan to put out a Virus for GLOBAL Depopulation and to destroy the Global Economy …and WHERE TO FIND ALL THE PROOF ….. And then discloses to the country where the VIRUS was developed , The Fauci and Gates Involvement in the Satanic Agenda …and much much more … And then tells Ghana that he is going to END ALL VACCINATIONS …. WOW, WOW , WOW , WOW 🔥🔥🔥 You want to know a REAL LEADER who is NOT on the DEEP STATE PAYROLL Have a Listen to this and PASS IT AROUND THE WORLD IMAGINE IF ALL LEADERS OF THE WORLD TOOK THIS STANCE Have a Listen to this and be prepared to be …”Blown Away !”💥💥💥

  Link to Video http://reference.covid-19-s.cam/President%20of%20Ghana%20Nana%20AkufoAddo%20Reads%20Rockefellers%20Plans.mp4

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Geliked door 4 people

 4. Hij lijkt er sterk op dat we worden opgezet tegen de nationale overheden. De nieuwe rutte-bende is door niemand serieus te nemen, nog voordat ze werden aangesteld door koning pils werden ze in de msm al afgefikt. Alleen dat is al verdacht.. Waarom willen ze een kreupel zooitje als regering, terwijl er meer dan genoeg betere acteurs zijn voor die rollen? Zullen we straks blij zijn met een wereldregering?

  Like

  • Het schijnt een punt te zijn in de ‘Protocollen’. ‘We geven ze politici en bestuurders van het laagste allooi zodat de mensen in wanhoop gaan schreeuwen om kundiger bestuurders. Dat is het moment dat wij onze mensen naar voren schuiven.’ Even vrij vertaald uit mijn hoofd.

   Het is dus zaak dat wij NOOIT heisa maken en geweld gebruiken – wel gebruik blijven maken van onze grondrechten natuurlijk en zoveel als maar kan openbaar maken. Dan zal de wal vanzelf het schip keren, dan zullen de huidige bestuurders zichzelf voor gek zetten en wordt de waarheid zichtbaar voor de allergrootste slaapkop. Dat is dan het moment waarop WIJ, het volk, zelf kundige mensen naar voren schuiven. Het moet een zelfreinigend proces zijn!

   Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.