GOEDEMORGEN!! De mensheid zal creperen aan idiotie, niet aan een virus.

Vier keer gevaccineerd, elke dag een sneltest, de hele dag een lapje voor, 15 decimeter is de nieuwe norm, gelukkig is verder ons leven weer terug naar zoals het was en hebben wij samen, dus met ze alle, corona overwonnen:

Het Covid Ensemble in het gekkenhuis

46 gedachtes over “GOEDEMORGEN!! De mensheid zal creperen aan idiotie, niet aan een virus.

 1. Ben al blij dat ik als ongevaccineerden niet als een melaatse in de middeleeuwen met een ratel moet lopen ,maar wat niet is kan nog komen ,als je denkt dat het niet gekker kan ,komt er weer een mafklapper van een ambtenaar met wat nieuws ,de rest knikt gewillig mee ,omdat er niks in hun kop zit .

  • Nou Peter, ik denk dat we dicht bij het kantelpunt zijn aangekomen. De weerstand begint te groeien en dat duidt op het feit dat steeds meer mensen gaan zien dat het inderdaad niet kan kloppen wat er allemaal gebeurt. Werkgevers willen al massaal dat werknemers tijdens hun quarantaine gewoon komen werken, je ziet massa’s mensen winkelen zonder mondkapje. Winkelpersoneel wordt ook gevraagd mensen er niet op aan te spreken geen mondkapje te dragen. Je ziet weinig of geen b.o.a.’s meer in winkelcentra patrouilleren. De onverklaarbare oversterfte begint gigantische vormen aan te nemen. Levensverzekeraars beginnen te piepen, de koelcellen van de begrafenisondernemers liggen propvol en de sterfte door corona is te verwaarlozen. Er zijn zoveel voorbeelden te noemen die er op wijzen dat het narratief niet is gebaseerd op feiten en waarheden en het is nu duidelijk niet meer te verkopen. Spanje gaat corona zien voor wat het is, gewoon griep en wil daar ook naar gaan handelen. Ook in Israël breekt ongeloof en de pleuris uit. De oversterfte aldaar gaat volledig door het lint. Nu moeten we sterk blijven en zoveel mogelijk mensen bij die spuit vandaan houden. Iedere ziel die gered kan worden is er een. De spuit ontmenselijkt ons en iedereen die beseft wat dat inhoudt wil dat zeker niet.

   • Ik heb mijn best gedaan, en het was best hopeloos.

    Ze zeiden: “Wij leven van dag tot dag.” (dus wij willen niet luisteren naar wat je zegt)

    Ik antwoordde: “Binnenkort niet meer.”

    Ze beschikken over het geheugen van een eendagsvlieg.

 2. Haha zie ze zitten dan. Sorry hoor, maar dan zit er niet een schroefje los in die bovenkamer, maar zit er gewoon niks in die hersenpan van ze. Wat een sneue bedoening. Maar het heeft ook wel iets heel erg grappigs. Al die Youtube filmpjes met fails, funniest videos etc kun je nu in real life zelf meemaken. Elke mondluierdrager die ik tegenkom kijk ik ook vol verbazing (of overdreven meewarig) aan, ik neem die mensen echt niet meer serieus. Wie het nu nog niet ziet en snapt mist echt wat hersencelletjes.

  • klopt @Vrijheidisvertezoeken, wat mij vooral opvalt als ik naar die foto kijk is een aantal mensen die zich heel graag en volledig overgeven aan alle hen opgedragen regels. Hun denken doen en laten is in zijn geheel opgehangen aan regels. Sommige mensen zijn verworden tot regel fetisjisten. Neem ze hun regeltjes af en er blijft van hun persoonlijkheid helemaal niets meer over. Dat is eerder zielig te noemen dan grappig. Dat zijn de mensen die na het kantelpunt in een diep zwart gat tuimelen en zich geen Hemelse raad zullen weten. Dan dooft het licht, want zeer waarschijnlijk, ook allemaal gevaccineerd.

   • “Sommige mensen zijn verworden tot regel fetisjisten.”

    Ik ook.

    Regel1: Er is niets gesteld tussen mij en mijn Oorsprong.
    Regel2: Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.

    Zo.

    • Haha in principe klopt dat ook weer @Administrator, er zijn een zeer beperkt aantal basis regels (wetten) als men die op de juiste manier interpreteert en onvoorwaardelijk volgt zijn alle wetboeken met miljoenen wetsartikelen volledig overbodig. Alles is feitelijk kinderlijk eenvoudig en zo gauw er situaties gecreëerd worden die zo ingewikkeld lijken dat niemand er meer een touw aan vast kan knopen dan is er zonder twijfel bedrog in het spel. Gij zult niet doden, gij zult niet stelen, gij zult niet dwingen. Als een ieder zijn regelfetisjisme op die drie regels zou botvieren kan de algehele rechterlijke macht opgeheven worden. Dan kunnen al die gewichtige, overbetaalde, bedriegende, zakkenvullers eens echt aan het werk en iets nuttigs gaan doen voor de samenleving.

     • Dat laatste liever uitsluitend waar ze mens en milieu niet kunnen kapot maken. De plastic soep opruimen bjvoorbeeld.

     • Er is eigenlijk maar één regel: het non-agressie-principe. Een ander niet aantasten in lichaam en goed, tenzij als zelfverdediging, i.e. wanneer de ander de agressie geïnitieerd heeft. De rest is flauwekul. Drugs verbieden is bijvoorbeeld flauwekul. Voor de gebruiker heeft het gevolgen, maar dat is zijn eigen keuze. Hij kan stoppen, maar ook zijn drugsgebruik reguleren. En als je een hele bibliotheek aan wetboeken nodig hebt en nog een aantal extra om de wetten uit te leggen, om mensen tot het juiste gedrag te bewegen, dan doe je iets faliekant fout. Gezond verstand wijst uit, dat een draadje spannen over de weg, waar fietsers zich aan verwonden, misdadig is, en dat een autoritje maken dat niet is, terwijl je bij dat laatste ook het risico op verwonding of dood van een ander neemt. En wapens: the only one who can stop a bad guy with a gun is a good guy with a gun.

   • @Exegese01, moet je eens horen.

    Wij hebben een gevaxineerde nicht in de familie, welke zwanger is, en vraagt of iedereen zich laat vaccineren tegen kinkhoest om het kleintje te beschermen.

    Ik denk dat de controledrang haar naar het hoofd gestegen is.

    Welke volwassene geeft kinderziektes door?

    Ik vertelde haar: “Dat heb ik nog nooit van mijn leven meegemaakt, en ik ga dat ook niet doen, waar eindigd dit?”

    Heeft ze dat tegen haar dokter verteld, en haar dokter zegt (natuurlijk) dat zoiets wel gedaan wordt.

    Of zoals de admin zegt: “Een regelfetisjist.”

    Ziet gebeuren, pikt het beleidt op, en probeert dit toe te passen op anderen in de hoop een klopje op de schouder te krijgen.

    En die controledrang uitoefenen, waarbij een kind wordt gebruikt, is emotionele chantage.

 3. Wie is hier nu gek? Uit de schoolbrief:

  Kinderen hoeven niet in quarantaine als er een klasgenoot corona heeft, waar ze naast hebben gezeten. Klassen gelden niet als nauw contact. Als kinderen buiten schooltijd met een klasgenoot spelen geldt er wel een quarantaine bij een besmetting.

  Vanaf 3 besmettingen in een groep (binnen 7 dagen), gaat de hele groep in quarantaine. Het is niemand of iedereen in quarantaine.

   • Het gaat niet om logica, het gaat om treiteren, afdwingen, murw slaan enz.

    Het is erop of eronder voor ze. Maar ze verliezen. Teveel mensen houden de rug recht.

    ik ben ook nog nooit getest (uiteraard) krijg zelfs geen uitnodigen meer van de huisarts en het RIVM. Belletje naar de huisarts met de vraag of hij gek was geworden was voldoende. En of hij zelf de spuit nam, mompel mompel zoals dokters dat plegen te doen als ze betrapt worden.

    Kunnen deze lui Vucht nog ontlopen? Ze weten dat ze verloren hebben en alle leugens sowieso boven tafel komen. En er is zoveel gelogen dat het vertrouwen beschaamd is. Als daar ook nog een keer hoogverraad bijkomt, dan zie ik nog wel een paar modieuze schoenen bungelen ook.

    Ze weten het. Gegokt en verloren.

     • Daarom gaan ze hangen Chip! Kwestie van tijd. Ze zijn geen winnaars meer, het volk is aan het keren. Tegen deze klootzakken. We gaan het eindelijk zien wat ze flikken..

      Nu moeten ze ( de bedriegers ) vechten voor zichzelf. Alle hulde voor de mensen die zich kapot hebben laten slaan op het museumplein. Het was niet voor niks. Deze helden moeten we belonen als we de dictatuur van Rutte, Kaag en dat gore splinterpartijtje van die christenen gedecimeerd zijn en achter de tralies zitten. Ze deden onze ogen open.

      Het sentiment is veranderd. Je kan het voelen. Nu worden mensen woedend

      Kom maar op met die persconferentie vrijdag.

     • Weet je hoe ze mij getreiterd hebben?

      Vanaf 2017, worden mijn niet-controversiële (ik zeg het er maar bij🙄) verhalen van Facebook verwijderd.

      Echte verhalen, zoals in boeken, en romans.

      Die verhalen stonden daar op voor mijn vrienden uit het verleden.

      Wanneer ze mij dan opzochten, konden ze zien waar ik allemaal mee bezig was. (en een leuke avond bezorgen)

      Mag niet!

      In de vergetelheid moet je wezen!

      Mijn stukken zijn te goed voor de creatief-loze wereld waar we op afstevenen.

      Er zijn echter mensen dat gezien hebben wat er aan de hand was.

      Stel jezelf eens voor hoe dat moet voelen, en 1ls je dan tegen je vrienden zegt dat je stukken verwijderd worden, geloven ze dat niet en zeggen ze: “Ja, je moet je wel aan de gedragsregels houden hé.”

      Verhalen! Als in boeken, over duizendeneen verschillende onderwerpen.

      Stel je eens voor hoe dat moet voelen.
      En daar genieten die pestkoppen van.

      Mijn reactie was Facebook af te sluiten.

      Hoe hebben ze mij nog getreiterd?

      Ik had een Xbox spelconsole. (Microsoft)

      Die lezen natuurlijk alles wat je stuurt mee, en hadden besloten mij te targetten.

      Of ik was al getarget door Facebook.

      Wat doen ze?

      Ik was een spel aan het spelen waar veel reclame-billboards in stonden.

      Ze kunnen die billboards op afstand besturen en boodschappen sturen.

      Hier komen ze:

      “We will take care of you.” Met een afbeelding van een spuit ernaast.

      “Your family will be fine.”

      “Your mind, evolves AI.”

      “Technology on demand.”

      Terwijl je aan het spelen bent.

      Wat doet dat met een mens?

      Wat deden ze nog?

      Advertenties op YouTube afspelen, speciaal om je te irriteren.

      Waar een karnavals-toeter op scherpe toon in je oren tuut.

      Dat vinden ze leuk.

      Zoals ik zei: “hopeloze losers.”

      Mijn beslissing was natuurlijk genomen om ditmaal een PS5 te kopen.

      En naar de aanloop van de release van die console, stopte het treiteren plots.

      Je zou wel gek moeten zijn om te denken dat ik hierna opnieuw een Xbox zou kopen.

      Dat is wat ik meegemaakt heb.

     • @ Chip
      Dank! er gebeurd zoveel achter de schermen waar anderen geen weet van hebben en het voor zich houden omdat de manier waarop dit gebeurd zoveel impact heeft en zoals je treffend vermeldde, your family will be fine. Waarheid heeft een hele ‘levens’ grote prijs en hopelijk komt er een dag dat deze zonder dreigementen en acties kan worden gedeeld en kan er meer worden gedeeld als tot nu.

     • Bedankt @Madeloes.

      Je zou kunnen denken, waarom deel je dit, inderdaad…

      Om een voorbeeld te geven hoe ver deze pesterijen kunnen gaan, want zoals je zegt, weten we niet wat de mensen allemaal meemaken.

      Dit is een voorbeeld.

      Ik ben er dankbaar voor dat jij dankbaar bent dat ik dit gedeeld heb.

      Ja, waarheid…

      Ik ga ervan uit dat iedereen ooit in zijn leven nadat hij of zij de leugen ontdekte, voor een keuze kwam te staan.
      Waarheid, of specialiseer ik mezelf in de leugen?

     • @chip
      laat ik zeggen dat ik blij ben dat ik als enige in de straat een vernieuwende lantaarnpaal voor mijn deur heb gekregen. Hopelijk zegt dit genoeg.

     • @Chip
      Intimidatie heeft geen grenzen Hopelijk lees je tussen mijn regels door,

      als je binnen de ‘paden’ blijft zoals je zelf aangeeft dan maar geen FB en geen Xbox is er een gevoel van ik bepaal zelf , forget it. Graaf je te diep, wat jezelf in al je naïviteit niet door hebt, dan sta je met stip op nummer 1. Oh oh wat een feest! en ze wensen je echt geen GOEDEMORGEN 🙂
      Soms wil ik schreeuwen van kijk wat er van komt als je de waarheid aan het licht wilt brengen en soms schrompel ik ineen.

     • Bedankt voor je reactie @Madeloes.

      Ik doe mijn best tussen je regels door te lezen, maar het is niet gemakkelijk om hierop te antwoorden.

      Hou je je een beetje in om te vertellen waar het op staat? 🙂

      Als dat zo is, dan begrijp ik dat, want ik doe dat ook, ook al veronderstel je misschien van niet..

      Het is wel iets tè cryptisch, ik heb meer details nodig om het te kunnen vatten.

      Ik denk dat ik met jou dagen zou kunnen praten, waar we veel leren van elkaar, en inzichten verschaffen. 🙂

 4. deze foto is compleet van de ratten, hoe gek moet je nu echt wezen!!

  gelukkig zijn er ouders die niets van dit gepeupel moeten weten dus geen injectie bij niemand geen booster en nooit of te nimmer bij onze kinderen!!!

  LEVE DE REPUBLIEK

 5. Iets wat ook heel gek is : dat er mensen zijn die vaccinatie een daad van liefde noemen.
  Maar gedwongen liefde, is dat niet wat men gewoon verkrachting noemt ?
  Dus mensen laat je nooit verkrachten NEE = NEE

 6. Mensen die, met beide benen op de grond blijven staan, zich niet laten mee slepen door wat er in de wereld gebeurt, zich niet gek laten maken door wat eruit de politiek wordt gemeld, eerst zelf op onderzoek uit gaan naar wat er wel en niet waar is, de waarheid onder ogen willen zien, dat zijn de mensen, die er nuchter tegenover staan. Dat zijn de mensen die veel sneller door hebben, wat er werkelijk aan de hand is. Deze mensen handelen naar eigen gevoel en niet wat hun wordt opgedragen. Nuchter in het leven staan, maakt het leven stukken makkelijker. Wie zich niet mee laat slepen met de meerderheid, zich durft te uiten en ernaar te handelen, in wat voor situatie dan ook, zal elke situatie overwinnen! Volg je eigen gevoel, daar gaat het om!!

  • Marianne de meyer.Nog niet zo heel lang geleden stonden de nederlanders er bekend om een nuchter volk te zijn.De hersenspoeling via de tel (a lie) vision heeft toch zijn werk gedaan.

 7. EPIDEMIOLOGISCH gezien zijn AL de maatregelen en ALLES wat je ziet
  TOTAAL ONLOGISCH ! (excusé les capitals) !!!
  Mondkapjes met gaten waar het blazersensemble doorheen zit te pijpen = Complete waanzin. Als, ……nogmaals ALS er een virus zou bestaan van zeg 20-200 nanometer dan vliegt het niet alleen door pijpende blazers het instrument in en vervolgens door de hoorn/fluit/trompet/etc-uitlaat er in miljarden, ja triljoenen weer uit.
  Zelfs de gewone slavenbeklapjes annex mondkapjes zouden een zogenaamd virus net zo goed tegenhouden als meer dan 20 voetbalstadions 1 musje van 20 cm. (stadion wel met een open dak natuurlijk, anders kan het musje annex virus er niet uit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 !!!!!

  • Epidemische infecties bestaan helemaal niet, want geen enkele ziekte is besmettelijk.
   Epidemiologen, virologen, infectiologen, vaccinologen; het zijn allemaal slangenolieverkopers.

 8. het door de msm media geindoctrineerd kuddevee dat als een dolle kip zonder kop en veren achter het wel zeer makkelijk zichtbare crimineel waanbeleid heeft aangelopen heeft zich dermate belachelijk gemaakt dat ze zijn nooit meer serieus te nemen zijn.

 9. Machtige foto weer sitebeheer! Misschien een vraag wat afwijkend van deze hypnophonetoeter-foto maar heeft iemand een idee in welk land men veilig zou kunnen zijn van tirannie en die smerige injecties? In eu of buiten eu? Off grid of niet?

Reacties zijn gesloten.