Robert Kennedy Jr. en de bescherming van kinderen

Robert F. Kennedy Jr. heeft er bij de burgers op aangedrongen in opstand te komen en de Nieuwe Wereld Orde te verwerpen door te weigeren aan hun draconische eisen te voldoen.

“Elke macht die de regering verwerft door deze pandemie als voorwendsel te gebruiken, zal zij uiteindelijk misbruiken tot het maximaal mogelijke effect,” zei hij in een recente video. “En dit is gewoon een regel die zo zeker is als de zwaartekracht.”
“Niemand heeft ooit zijn weg uit het totalitarisme gevonden door gehoorzaam te zijn,” vervolgde hij. “Elke keer dat je gehoorzaamt, worden de eisen strenger en nog strenger. We moeten hier en nu besluiten: ‘Dit is de heuvel waar we op moeten sterven’.

“Ze zijn gekomen voor onze banen,” vervolgde hij. “Ze zijn gekomen voor ons vervoer. Nu komen ze voor onze kinderen, en we hebben een verplichting als ouders om hen te beschermen.”

“Er is in de geschiedenis nog nooit een regering geweest die tegen haar bevolking heeft gezegd: ‘Wij eisen dat kinderen zich opofferen en risico’s nemen om oude mensen te redden,'” voegde hij eraan toe. “Het is altijd andersom. De oudere, de rijpe en volwassene, zet zichzelf altijd op het spel om de kinderen te beschermen. Dit is een ethische kwestie. Het is een morele kwestie. Het is een kwestie van karakter voor ieder van ons. En het is een kwestie van het behoud van de democratie en de volksgezondheid.”

“We moeten nu allemaal opstaan en alles doen wat we kunnen om deze machtsspelletjes van autoritaire machten binnen onze samenleving, die van ons, de gezondheid van onze kinderen, proberen te stelen, tegen te houden.”


Draconische maatregelen.

Dit zijn maatregelen die zonder enige vorm van empathie of emotie aan mensen worden opgelegd. Het gebeurt op een geraffineerde manier, steeds een stukje verder, steeds een beetje meer. Het doel is volledige onderwerping met de belofte dat daarna alles weer hetzelfde wordt als vroeger.

Mensen worden beroerd van de straling die ze nu dagelijks moeten ondergaan: Severe Acute Radiation Syndrome (SARS) als gevolg. Met een beetje koppijn ga je al een testje doen. Ook al maak je een afspraak en je komt niet opdagen: je krijgt binnen 2 dagen een uitslag te horen van de GGD. Dit is hét bewijs dat er wordt gerotzooid met de cijfers via een Excel spreadsheetje met als doel een volgende maatregel af te kunnen kondigen. Nederlanders blijven dit faciliteren door zich deze neptest te laten aanmeten. Met alle gevolgen voor de Nederlanders die met deze hele toestand niets hebben te maken, aangezien er helemaal niets is. Er is alleen maar een testmaatschappij en iedereen moet rond gaan lopen in SLAVENDRACHT. Deze snuitmaskers houden niets tegen en zeker geen virus, aangezien die door de dames en heren virologen nooit is aangetoond.

De leidraad zijn de gefrauduleerde positie testresultaten van de GGD. We zijn gestopt met de controle ervan, omdat er nu getallen worden gepresenteerd die nergens meer aan relateren en uit de duim worden gezogen. men heeft de capaciteit niet om al die afgenomen monsters te testen.

Bovendien is het belachelijke dat iedere snotneus nu een gevaar voor de volksgezondheid is geworden, waardoor maatregelen volgens vrijblijvende adviesjes van het OMT dienen te worden aangescherpt.

Ze doen maar.

De snotneus- en verkoudheidsstatistieken zijn gefantaseerde modelletjes, die het OMT nodig heeft voor de uitbreiding van het medico-fascisme teneinde draconische maatregelen af te kunnen kondigen.

Het reglement van STAAT nader toegelicht.

ALLE maatregelen die door de onderneming STAAT DER NEDERLANDEN en haar dochterondernemingen, geregistreerd te Washington D.C. worden afgekondigd zijn ongrondwettelijk en derhalve alleen van toepassing op eigen personeel. Het zijn aanvullingen op een bedrijfsreglement. Het mondkapje is de bedrijfsuitrusting van de STAAT en wordt alleen door betrokken medewerkers gedragen. De 15 decimeter afstandsregel is alleen bedoeld voor overheidspersoneel, inclusief de Politie. Ook de lockdown is slechts van toepassing op medewerkers van de STAAT. Personeelsleden mogen niet sporten, kunnen niet naar een restaurant en moeten verplicht na een niesbui 3 weken in huis worden gehouden. Overtreding betekent inhouding van een boete op hun uitkering. Mocht een overheidsmedewerker in een ziekenhuis moeten worden opgenomen, dan kan dat slechts in 4 geselecteerde STAATSHOSPITALEN.

Zo, beste mensen, is de werkelijke situatie. De overheid heeft niets meer over het VOLK te vertellen, behalve over het gedeelte dat een uitkering van STAATSWEGE ontvangen als actief personeelslid. Ambtenaren en semi-overheidsmedewerkers. U herkent ze aan hun bedrijfsuitrusting. het dragen van SLAVENDRACHT door mensen die niet in dienst van de STAAT zijn, levert een forse boete op wegens gevaar voor de volksgezondheid.

5 gedachtes over “Robert Kennedy Jr. en de bescherming van kinderen

  1. “het dragen van SLAVENDRACHT door mensen die niet in dienst van de STAAT zijn, levert een forse boete op wegens gevaar voor de volksgezondheid.”

    Er vanuit gaande dat wij die niet in staatsdienst zijn die boetes uit moeten delen, waar kan ik een bonnenboekje aanvragen? Niet dat ik sta te popelen om de nsb’er uit te hangen, maar gezien de massale overtredingen die begaan worden kunnen we van de opbrengsten gemakkelijk meerdere vrije klinieken financieren.

  2. Dit zou iedereen moeten lezen. Morgen is alles voorbij en kunnen we weer fatsoenlijk, al ouds carnaval vieren. Met enkelen koppen op hellebaarden paraderen als sieraad weliswaar.

  3. Het net sluit zich almaar verder. Heel toevallig op hetzelfde moment pleiten de Duitse en Belgische minister van Volksgezondheid (beiden socialisten) voor een “snel” debat in het Parlement over verplichte vaccinatie voor iedereen. Snel, want de “omikron-variant” (de traditionele verkoudheid) dreigt het paniekcircus te doen instorten. Benieuwd hoe lang het duurt voor ook de Nederlandse minister van Volksgezondheid een snel debat vraagt.

    O ja, voor wie nog twijfelt aan de risico’s van de Covid-vaccins, hier vind je meer dan 1.000 wetenschappelijke studies (peer-reviewed!) gepubliceerd in medische vakbladen:

    https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/

  4. @dirk hartelijk dank voor uitstekende referentie naar SUN de website van save us now dot org dot uk met meer dan duizend wetenschappelijke studies die de schadelijkheid vd gifinjecties frauduleus vaccins genoemd aantonen.

Reacties zijn gesloten.