Luc Montagnier: “Omicron is het beste argument om vaccinaties te stoppen”.

Luc Montagnier, de vader van het AIDS-virus krijgt ruimte in de Wall Street Journal. Uiteraard bestaan virussen, varianten, besmettelijkheid, etc. Door de fase van het bewijzen van iets waar alles op is gebaseerd wetenschappelijk over te slaan, zal het betoog stranden in een leuk ja/nee spel, maar nooit de kern raken. Een man asl Montagnier, Nobelprjswinnaar, zal nimmer ingaan op die wetenschappelijke vraag, al was het alleen al om zijn bestaansrecht te rechtvaardigen. Hij kan dan ook nooit een punt maken. Geen virus = geen Fauci = geen Luc Montagnier. Dan mag je wel even in een Mainstream krant in de opiniekolom.

Omicron Makes Biden’s Vaccine Mandates Obsolete

Door Luc Montagnier en Jed Rubenfeld

In: The Wall Street Journal

Er is tot nu toe geen bewijs dat vaccins infecties door de zich snel verspreidende variant verminderen.

Federale rechtbanken die zich buigen over de vaccinatiemandaten van de regering-Biden – inclusief het Hooggerechtshof tijdens het pleidooi van vrijdag – hebben zich geconcentreerd op bestuursrechtelijke kwesties. De decreten werpen ook constitutionele vragen op. Maar er is een eenvoudiger reden waarom de rechters deze mandaten zouden moeten tegenhouden: de opkomst van de Omicron-variant.

Het zou irrationeel, juridisch onverdedigbaar en in strijd met het algemeen belang zijn als de overheid vaccins zou verplichten zonder enig bewijs dat de vaccins effectief zijn in het stoppen van de verspreiding van de ziekteverwekker waartegen ze gericht zijn. Toch is dat precies wat hier gebeurt.

https://www.wsj.com/articles/omicron-makes-bidens-vaccine-mandates-obsolete-covid-healthcare-osha-evidence-supreme-court-11641760009


Omicron is te hulp geroepen om de vaccinschade te camoufleren. Iedereen met een snotneus of een kucheltje laat zich testen – erg dom. Zo komen de organisatoren aan machtige aantallen verkouden mensen, waar de vaccinschadegevallen ingebed zijn. Zo rolt de pandemie. Tot St. Juttemis of tot je een ons weegt.

11 gedachtes over “Luc Montagnier: “Omicron is het beste argument om vaccinaties te stoppen”.

 1. Verschillende collega’s en vrienden die mij dringend op adviseerde dat ik mij moest laten testen, want ik hoestte nog al veel volgens hen. Toen ik zij, sinds wanneer kan die test dan uitwijzen dat een rokershoesje besmettelijk is? Je had hun schaapachtige gezichtsuitdrukking moeten zien van de verbazing.

 2. Helemaal waar,en straks na het dimmen van de griepgolf,gaan ze roepen dat het door de nodige maatregelen is gekomen .

  • Reken maar van yes, toen die corona campagne begon, heb ik aan mijn ex gevraagd of ze eens kon vragen in het ziekenhuis(tevens mortuarium maar dat terzijde) waarom de griep verdwenen is uit de statistieken. Haar werd toen verteld dat dit kwam door de mondkappen en de 1,5 meter. Dit werd een discussie……lekker weer single nou. Wat een rust.

 3. Hoe kan een hooggerechthof zich buigen over een zeer wetenschappelijke vraag? Het bewijs is nu al geleverd dat van de 7 of 9 rechters niemand benul heeft of zich wil verdiepen. Eentje zit gewoon mee ‘zoom’ te vergaderen vanuit thuis. Iedereen in de rechtzaal loopt of zit met een klederdracht op de mond/neus en alles is gericht om de angst sfeer maximaal te houden. Veel symbool theater.

 4. Hoe meer vaccins en hoe meer zieken en doden, vinden ze erg geweldig….???
  Nooit meer Great Reset!!!!!!

 5. Mijn lichaam is sowieso geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte. En zo geschiede en zo zal het blijven. Ik ben geboren als vrij mens met onvervreemdbaar recht op vrijheid en zelfbeschikking. Alles wat ze verzonnen hebben in het verleden of gaan verzinnen in de toekomst dat dit basisrecht teniet zou doen is onwettig en zal door mij nooit erkend worden. Niemand komt ooit tussen mij en mijn oorsprong. Deze overtuiging maakt mij onnoemelijk sterk, dat kan ik een ieder van harte aanbevelen.
  Al zouden ze me opsluiten en de sleutel weggooien, dan nog blijf ik mijn ziel, geest en mijn genetische broncode trouw, dan nog zou ik vrijer zijn dan de sukkel die zich genetisch laat manipuleren en zichzelf daarmee verkoopt aan de patenthouder. Ik wens iedereen veel wijsheid en kracht toe.

 6. Iedereen die ogenschijnlijk tegen het narratief ingaat maar wel de virus leugen blijft verdedigen, kunnen we m.i. terecht “gecontroleerde oppositie” noemen. Het is echt om moedeloos van te worden, het gros van de wakkere wappies neemt ze namelijk nog serieus ook.

Reacties zijn gesloten.