La Quinta Columna: ‘We worden door social media vervalst en misbruikt.’ Bang voor de waarheid.

We beperken ons deze keer wegens tijdgebrek tot een video die door La Quinta Columna is gepubliceerd. het is gebleken dat allerlei krachten in Spanje aan het werk zijn om hun wetenschappelijke bevndingen in discrediet te brengen. Hun publicaties zullen wel te veel worden gedownload, maar deze onbedoelde reclame maakt het er voor de organisatoren van de geënsceneerde crisis niet beter op.

https://www.orwell.city/2022/01/identification.html

En een advies hoe je te wapenen tegen de ioniserende straling van de 5G masten. Want je merkt het overal en aan alles: ze staan echt aan, druk met de creatie van weer een volgende mutantengolf.

10 gedachtes over “La Quinta Columna: ‘We worden door social media vervalst en misbruikt.’ Bang voor de waarheid.

 1. On a personal note, nu weet ik waarom mijn netelroos opnieuw terug van weg is geweest een aantal weken. F…….g bastards!

  • @Jean-Marie
   Hoewel veel mensen denken dat gordelroos en netelroos hetzelfde zijn (door hun vergelijkbare naam en de pijn die ze geven), is dit niet het geval. De oorzaak van de twee huidaandoeningen verschilt namelijk: netelroos wordt veroorzaakt door een allergische reactie, terwijl gordelroos ontstaat door een virus.

   vind je het ook bijzonder dat er ineens sinds 2020 een vaccinatie voor gordelroos is?

    • @ Admin
     inmiddels weet ik dat ‘gewoon’ niet meer ‘gewoon’ is 🙂
     Er zijn zoveel inmengingen van buitenaf die leiden/lijden tot…
     een natuurlijke frequentie zou kunnen zijn…
     Het lijkt zweverig ik weet het

     Energie-uitbarstingen via de huid :
     Huiduitslag, puistjes, acne, netelroos of gordelroos kunnen voorkomen, ook weer verbonden aan de emotionele schommelingen die je ervaart. Naarmate je je emotionele lichaam uitzuivert (vergeving, loslaten van oude wrok, boosheid of frustraties, enz…) zal je merken dat de huid rustiger zal worden.

     https://www.nieuwetijdskind.com/40-symptomen-van-spiritueel-ontwaken/

     Space Weather disruptions show as large spikes. Space Weather calm shows as smooth curves.
     maar dat is er op dit moment niet 🙂

     je zult maar een lichaam hebben die dit alles moet doorstaan en dan heb ik het nog niet over al het andere.

     • Ik vraag me af wat die chemtrails allemaal met je doen,zit toch een hoop rotzooi in en waar ik woon vliegen ze vaak in die rastervorming.Krijg er een naar gevoel bij ,ook veel over de polders met al die groentes.En het barst hier van de windmolens waar ook de nodige rotzooi afkomt en 3 tot 4 km rondslingert waaronder kwik.

 2. @Jean-Marie,
  Je hebt je toch niet laten vaxxen?
  Broer van de buurman kreeg netelroos terug van weggeweest aan gezicht en een oog paar maanden nadat hij 2e prik had gekregen.

  • Verschrikkelijk zeg, netelroos is een allergische reactie. En zoals ik hierboven bij de discussie over gordelroos ook al vroeg, gaat dit ook op voor herpes: Serieus, een virus??????
   W.T.F, 2 jaar lang probeert o.a. deze site de waarheid over het bestaan van virussen naar buiten te brengen, iemand als Dr. Stephan Lanka heeft er zelfs zijn levenswerk van gemaakt. En vervolgens gaan we hier dan zitten beweren dat virussen bestaan? Nogmaals, netelroos is een allergische reactie. Gordelroos en herpes worden altijd veroorzaakt door een verminderde weerstand, dus een slecht werkend immuunsysteem. Exosomen wellicht, daar het lichaam probeert zichzelf te genezen. Laten we echter ophouden met het instant houden van de virus leugen.

Reacties zijn gesloten.