Het OMT kan onmiddellijk worden geliquideerd en de leden als landverraders opgepakt

Als je de krant opslaat, zelfs mainstream kranten, dan merk je pas wat de werkelijke agenda van WEF/WHO Regime Rutte en het medico-fascistische OMT is. Totale onderwerping aan op niets gestoelde maatregelen en je vol laten spuiten met nano-technologie, c.q. de dodenprik.

Spanje en Verenigd Koninkrijk gaan corona beschouwen als griep: ‘We moeten leren leven met het virus’… wat er niet was, is of komen zal…..


Dr. Clive Dix, de voormalige voorzitter van de Britse vaccinatie-taskforce, pleit ervoor dat de vaccinatiecampagnes na de huidige boosterronde moeten worden geschrapt. En dat is eigenlijk ook niet meer dan logisch, aangezien de boosters al na zo’n twee maanden niet meer dan een losse flodder blijkt te zijn, die geen garantie voor het stoppen van wat dan ook geeft. Continue blijven boosteren heeft dan geen enkele zin en vergroot juist de kans op bijwerkingen alks Omicron, Delta, Omega en zelfs Flurona®. Dat merken zowel Spanje als het Verenigd Koninkrijk nu ook wel met de stijgende besmettingen, want de milde omikronvariant trekt zich nergens wat van aan. Iedereen met een snotneus is een wandelend bio-wapen, althans in Nederland.

De Spaanse premier Sánchez zegt dat de regering corona ‘niet meer als een pandemie maar als een endemische ziekte’ beschouwt. In beide landen gaan nu geluiden op om een rationeler coronabeleid te voeren. Ze willen een vinger aan de pols houden en voornamelijk de kwetsbaren blijven beschermen. Voor de rest willen ze terug naar normaal.

Het gaat hier om landen die midden in de golf van de omikronvariant al weinig restricties hebben en dat rustig uit willen zitten. Het OMT ziet het allemaal veel zwarter in en wil nog meer idiote maatregelen.

Dit is wat in Nederland “beleid” wordt genoemd:

Men ziet de bui binnen dat gezellige rijkeluisclubje OMT al hangen.

We hebben immers net vastgesteld dat een illuster gezelschap als Koopmans, Paashuis, Bonten, Van Dissel c.s. samen met Regime Rutte Zoveel even de volgende vraag moet beantwoorden:

Naar welke wetenschappelijke publicatie(s) verwijst de staatsregering wanneer zij het bestaan van het coronavirus SARS-Cov-2 veronderstelt en de daaruit voortvloeiende “coronamaatregelen” afleidt?

Vervolgens moet men deze grafiek even uitleggen:

Tot die tijd en vanaf vandaag: u bekijkt het verder maar, wij voldoen aan onze Weigerplicht en beschermen onze kinderen.

Het moet niet te lang duren, dus is het raadzaam alvast maar convatoir beslag op de onderneming STAAT DER NEDERLANDEN te vestigen en de medeplichtigen preventief in hechtenis te nemen.

Dan wordt het in dit land weer een stuk veiliger en kunnen die 500.000 camera’s ook worden gesloopt. De curator verrekent de kosten wel.

19 gedachtes over “Het OMT kan onmiddellijk worden geliquideerd en de leden als landverraders opgepakt

 1. Geheel eens. Ook de woordkeuze laat wederom niets aan de verbeelding over. Dat valt van de criminelen aan de basisweg niet te zeggen, hoewel…

  • Ben maar voor aambeien aan het smeren terwijl geen last ervan hebt, je doet t tenslotte voor een ander?

 2. Zijn er al 500.000 camera’s op dit kleine stukje aarde, dan moet de overheid de burger wel vrezen want de burger heeft ze niet op de openbare weg opgehangen. Vreemd eigenlijk hoe makkelijk dat is gegaan en vooral hoe snel.

  En dan het feit dat continu boosteren geen zin heeft. Je zal de vloeistof je lichaam in hebben laten stromen, voor wat? Ik zou in paniek zijn. Maar goddank was ik niet zo dom.

  Ik wacht op vrijdag en lach me dood als de horeca en detailhandel dicht moeten blijven. Niet omdat ik dat die mensen gun, maar hoever dit kabinet durft te gaan.

  Dus
  En ga jezelf bij elkaar rapen lozers, controleren van je medeburgers omdat een paar lulletjes dat zeiden op een persconferentie. Ga je schamen ondernemers of zal ik zeggen “ jankerds”.

   • Nu het volk nog aan het verstand zien te krijgen dat zij ook helemaal niets met het regime te maken hebben.

   • Als dat waar is, het regime test de Boa’s. dan speelt het regime hoog spel. Als alle ondernemers (hopelijk) inmiddels een fonds achter de hand hebben (al dan niet gezamenlijk) en ze hebben nog een paar klanten die voor ze op willen komen (van mij kunnen ze voorlopig barsten maar kan morgen anders zijn) en daarop gooit handhaving de handdoek in de ring, te moeilijk en gaan ze liever bij moeder de vrouw janken, dan is het regime weg.

    Spannende tijden, kan je niks van zeggen.

     • Ja die hebben we ook nog, het regime is ons nog steeds een stap voor. Nog wel. En dat zullen wel moordenaars zijn denk ik.

      Maar wij zijn met meer. Bovendien niet al te dom met z’n allen gezien het zware vuurwerk wat de lucht in ging. Gewoon onder de neus van de douane. Waarschijnlijk meer explosieven als het Nederlandse leger in de kazernes heeft gezien soldaten van Pechthold maar pang moesten roepen.

      Het broeit in ieder geval. En dat is goed. Het moet stoppen. De maatschappij is genoeg ontwricht. Maar dat moment bepaal ik helaas niet.

 3. Dat een verkoudheid krijgen, goede immuniteit tegen covid oplevert, heb ik altijd al geweten.

  Je kan dat voelen aan je lichaam: “Werk maar eens goed, maak jezelf sterker.”

  In 2011 heb ik een zeer zware verkoudheid gehad.
  Zat met een handdoek naast mij op de zetel om in te snuiten.
  (goede tip, want als je met zakdoekjes moet gaan beginnen…)

  Dat bouwt weerstand op.

  Sindsdien heb ik geen zware verkoudheid meer gehad.

  Wel een paar keer een lichte, met de typische hoest, maar na twee weken is dat al weg.

  Ik denk dat die verkoudheden licht zijn, door die zware verkoudheid die ik in 2011 heb gehad.

  Ik schat dan ook in, dat wanneer je je laat vaccineren, en een verkoudheid krijgt, dat het een zware verkoudheid zal zijn, wegens het rommelen in de programmatie van de cellen.

  En die zware verkoudheid zal dan als covid gediagnosticeerd worden.

  • “Dat een verkoudheid krijgen, goede immuniteit tegen covid oplevert, heb ik altijd al geweten.” >>>>> Slecht verhaal Chip, Er bestaat helemaal geen Covid en dat zal ook nooit bestaan, never. Basta nou, je zat er naast, all in the mind. KAPPEN NOU en kachel je TV eruit.

 4. Je zou bij wijze van spreken moeten lachen om deze mislukte muppet-show als de gevolgen maar niet zo in-en-in triest zijn voor het merendeel van onze bevolking van goedwillende mensen , die echter allemaal zeker wakker gaan worden , als je aan hun bankrekening gaat komen zoals afgelopen week in khazakstan . Het OMT is een dierenartsenclub , die nooit de eed van Hippocrates gezworen hebben onder leiding van pedo Jaap van Dissel , die zijn opleiding voltooide in het amerikaanse eugenetica-centrum en daar door beschouwd mag worden als bevooroordeeld en niet in staat een onafhankelijk wetenschappelijk oordeel te kunnen vellen . Zet deze vuilnisbak aub onmiddellijk bij het oud vuil !

 5. En de rest van de Schwabertjes kan ook linea recta naar het schavot, galg, vuurpeloton of iets dergelijks, elektrische stoel kan altijd nog door hun handlangers worden uitgeschakeld, in 18 stukken delen is 3 x 6 zou een goed alternatief kunnen zijn.

Reacties zijn gesloten.