De “sneltest” test ook positief op het “vaccin”. Logisch.

Zoals u wellicht heeft vernomen heeft het Amerikaanse FDA na twee jaar gepruts met de PCR-test besloten deze af te serveren als “inadequaat en onbetrouwbaar”. Je zult maar mee hebben gedaan aan die test-manie van Van Dissel c.s.! Vooor je het weet ben je positief en kom je aan de “dodenbalg” van Gommers te liggen…..

Vanaf 1 januari 2022 heeft de FDA een andere covid-test als gouden standaard gebombardeerd en deze “sneltest” blijkt heel wat beter te werken. Vandaag bijvoorbeeld in de VS 1,5 miljoen positieve uitslagen op één dag! Wie zich nog laat testen is medeplichtig aan de geënsceneerde crisis en krijgt een certificaat van uitsluitende stupiditeit mee naar huis. In de middeleeuwen werden zulke figuren verbannen naar de vuilnisbelt om met scherven hun zweren te krabben. Dit terzijde.

Jon Rappoport probeert uit te leggen hoe dat in ’s hemelsnaam mogelijk is in een land waar – naar eigen zeggen – 70% is “gevaccineerd”. Je verwacht het niet….


blog.nomorefakenews.com

Gevaccineerde mensen die vervolgens positief testen op COVID?


door Jon Rappoport

11 januari 2022

Een alerte lezer wees me op een belangrijke verklaring in een document gepubliceerd door OraSure Technologies, een fabrikant van een snelle COVID-test. Het document is geplaatst op een FDA-webpagina.

Het is getiteld: “IntellSwab COVID-19 Rapid Test – Healthcare Provider Instructions for Use.”

Het belangrijkste citaat komt voor in een sectie met de kop “Beperkingen van de test”:

“Potentiële kruisreactiviteit van de InteliSwab™ COVID-19-sneltest met COVID-19-vaccins of therapeutica is niet geëvalueerd.”

In de medische gemeenschap is de term “kruisreactiviteit” een universeel aanvaard begrip. Het betekent: een test die is ontworpen om te detecteren of X aanwezig is in het lichaam van een persoon, detecteert in feite Y, een volledig irrelevant item, MAAR noemt het ten onrechte X.

Een persoon had bijvoorbeeld drie drankjes de avond voor zijn test en de test kwam toen positief uit voor de aanwezigheid van een ziektekiem, terwijl de test eigenlijk reageerde op de alcohol in de drankjes.

En in dit document dat ik zojuist heb geciteerd, geeft de fabrikant grif toe dat het niet heeft gekeken naar de mogelijkheid dat de COVID-test reageert op het COVID-VACCIN en vervolgens ten onrechte verklaart dat de gevaccineerde persoon HET VIRUS in zijn lichaam heeft.

Dus de vraag is: waarom heeft de fabrikant niet gekeken naar dit probleem met kruisreactiviteit? Het document toont tests voor allerlei andere mogelijke kruisreactiviteit.

En de volgende vraag is: hoe kan de FDA toestemming geven voor noodgebruik voor deze sneltest, als kruisreactiviteit met het vaccin niet is onderzocht?

De fabrikant begrijpt duidelijk dat kruisreactiviteit met het vaccin een mogelijkheid is; anders hadden ze het er niet over gehad.

Overweeg het volgende scenario nu eens:

Een persoon heeft het COVID-vaccin laten injecteren. Hij kan nu weer aan het werk op zijn kantoor. Maar zijn baas wil dat alle werknemers zich voortdurend dagelijks laten testen. Drie weken later neemt de bewuste gevaccineerde persoon de test af – en omdat de test wel kruisreacties vertoont met het vaccin, krijgt hij te horen dat hij positief is. Hij moet naar huis. Als hij hoest of een snotneus heeft, kan hij vervolgens wel eens bij de dokter terechtkomen, die hem naar het ziekenhuis verwijst. Op dat moment zijn alle weddenschappen niet meer geldig. Wie weet welke zeer gevaarlijke en levensbedreigende behandelingen (bijvoorbeeld een beademingsapparaat) het ziekenhuis zou kunnen opleggen, vooral omdat het ziekenhuis federaal geld ontvangt voor zowel de diagnose als de behandeling van elke COVID-patiënt. (Red.: Loopt op tot meer dan een tond dollars!)

In dit artikel probeer ik niet uit te leggen waarom de test kruisreacties zou kunnen hebben met het vaccin. Allerlei hoogopgeleide speculaties zijn mogelijk. Ik wijs gewoon op het bestaan van snelle COVID-tests die nooit grondig zijn onderzocht op kruisreactiviteit met het vaccin.

En dit is een geheel andere kwestie dan het enorme aantal doden en ernstige verwondingen dat rechtstreeks door het vaccin wordt veroorzaakt.

Behalve… het is geen apart probleem, want als zeer grote aantallen gevaccineerde mensen vervolgens positief testen op COVID, en de positieve tests plaatsvinden vanwege kruisreactiviteit, draagt dit bij aan de krankzinnige medische bewering dat mensen TOXISCHE boosters moeten nemen, om de mogelijkheid van het oplopen van “COVID” na slechts één of twee vaccininjecties te voorkomen.

Kortom: Het is onvergeeflijk en crimineel voor een volksgezondheidsinstantie als het FDA om een test goed te keuren die niet is doorgelicht op kruisreactiviteit met een vaccin, terwijl het vaccin aan miljoenen mensen is toegediend.

Ik zal je een goed onderbouwde speculatie geven over hoe kruisreactiviteit in dit geval werkt. De COVID-test is op zoek naar een stukje RNA WAARVAN WORDT AANGENOMEN dat het deel uitmaakt van ‘het virus’. Het vaccin bevat – niet toevallig uiteraard – een deel van dat RNA-stukje. Daarom, wanneer de test wordt uitgevoerd – afhankelijk van de gevoeligheid van de test – zullen veel eerder gevaccineerde mensen “positief” zijn voor “het virus”.

Het is allemaal plezier en spelletjes – als je de vernietiging van levens leuk vindt en er de lol wel van kunt inzien.

Mensen die het vaccin hebben gekregen en vervolgens te horen krijgen dat ze zich moeten laten testen, kunnen zeggen: “Ik wil dat je garandeert dat de test grondig is doorgelicht op kruisreactiviteit met het vaccin. Bewijs het maar eens.”

Ik zeg niet dat dit argument juridisch gezien zou standhouden, want in rechtbanken verschijnen voor rechters is tegenwoordig vergelijkbaar met een partijtje dobbelen. Maar de werkgever die de test heeft gebruikt of besteld, kan zich terugtrekken.

PS: Dit is absoluut GEEN aanbeveling om je te laten injecteren.

2 gedachtes over “De “sneltest” test ook positief op het “vaccin”. Logisch.

Reacties zijn gesloten.