DRAMATISCHE EN EMOTIONELE OPROEP AAN: FAMILIE, BUREN, VRIENDEN OVER WAT ER WORDT GEÏNJECTEERD – Dr. RICARDO DELGADO

Zo emotioneel hebben we Dr. Ricardo Delgado (La Quinta Columna) nog nooit meegemaakt. Een emotionele oproep terwijl hij laat zien waar de wereldbevolking mee wordt ingespoten: een nano-printplaat! Het verklaart waarom mensen een MAC-signaal op de Blue Tooth afgeven. Met dit harde bewijs wil hij overal ter wereld door iedereen als getuige op worden geroepen om dit te stoppen. Pure genocide en niets doen is pure zelfmoord.

“De mensen wordt onder valse voorwendselen en totaal onwetend een microchip ingespoten.”

ORWELL CITY: Microtechnologie in het vaccin van Pfizer


La Quinta Columna heeft een nieuw communiqué van bijzonder belang uitgegeven. Deze keer de aanwezigheid van microtechnologie in een Flacon van Pfizer. 

De observatie van de objecten die tot nu toe in deze flacon zijn gedetecteerd, is uitgevoerd onder optische microscopie in de meest recente programma’s van het Spaanse team.

Biostatisticus Ricardo Delgado Martín heeft mensen over de hele wereld gevraagd om contact met hem op te nemen om voor een juridische instantie te getuigen over de inhoud van het vaccin.

Orwell City brengt de woorden van de oprichter van La Quinta Columna in het Engels.

Opmerking: Het wordt ten zeerste aanbevolen om naar de video op een laag volume te luisteren, omdat de heer Delgado in veel ervan vrij luid spreekt.

Ricardo Delgado: Hallo. Zeer goedenavond aan iedereen. Allereerst wilde ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Ik wil echter ook graag enkele huiveringwekkende beelden met je delen. 

Vergeet niet dat we gedurende deze hele week zelfs een livestream hebben gedaan met wat er in het Pfizer-vaccin zit, en we hebben gezegd dat er grafeen is en enkele, laten we zeggen kunstmatige structuren. Maar nu wil ik dat je ziet wat we op het scherm hebben. Precies wat er onder de microscoop te zien is.

Dat moeten we massaal aan de kaak stellen. Iedereen moet onmiddellijk de straat op gaan en blootleggen wat de hele wereldbevolking geïnjecteerd heeft gekregen. Al je buren, al je familieleden zijn belaagd, aangevallen met wat je nu zult zien. Circuits. Microtechnologie in het lichaam. Ik ga met je delen, op het scherm, wat er op de objecthouder staat. 

Dit is een van de druppels die van vorige week zijn weggegooid. Toen de hydrogel was opgedroogd, vormde het deze beelden die we gaan delen. Zoals ik al zei, op dit moment. Laten we eens kijken of het mogelijk is. Goed. Ik denk dat je ziet wat ik op het scherm zie, toch? Laten we inzoomen zodat je het kunt zien. Eén moment, alstublieft. Dat is het. Kijk naar het object dat we vonden in het Pfizer-vaccin.

Zoals je ziet… Ik ga het verplaatsen. Naar beneden. Nu naar boven. 

Er zijn vier vreemde hoeken. Vier perfect vierkante hoekige vormen en schakelingen binnenin. Dit zijn elektronische componenten. Dit is wat er aan de basis wordt gevormd. Hier zijn wat lijkt op keramische condensatoren of een ander type elektronische component of circuits. Zoals ik al zei, is dit een deel van de inhoud van het Pfizer-vaccin. Hier is nog een perfect kunstmatige hoek. Laten we het beeld een beetje aanpassen. Hier en ook hier. Dit is microtechnologie. Dit is waarschijnlijk een micro-router.

Dit is waarschijnlijk het gevolg… Of dit is wat ervoor zorgt dat mensen MAC-adressen genereren. Met andere woorden, microtechnologie wordt geïntroduceerd in onze familieleden, in mensen die totaal bedrogen zijn.

Hoe gaat dit geen trombi veroorzaken? Hoe komt het dat dit niet allerlei hart- en vaatziekten en hartaanvallen veroorzaakt? Hoe gaat dit geen hartritmestoornissen veroorzaken? Ik smeek de hele medische gemeenschap om onmiddellijk een einde te maken aan deze geheime genocide.

Dit is wat er in het Pfizer-vaccin zit. Dit is zichtbaar na vier of vijf dagen wachten tot het water in het monster is verdampt. We kunnen niet toestaan dat deze mensen nog een seconde langer injecties geven, vooral niet aan onze kinderen. Dat is wat er in de flacon zit. En dat is wat aan de kaak moet worden gesteld. Deel deze video met alle delen van de wereld. Deel deze video op al uw sociale netwerken en ga met deze afbeeldingen rechtstreeks naar de rechtbank om een klacht in te dienen. Omdat ik, de heer Ricardo Delgado Martín, D.N.I: 79.202.099N (met “N” voor Navarra), zal gaan getuigen. En ik neem het monster mee.

Ik ga de vergroting veranderen. Laten we het groter zien.

Nou, voor het geval er twijfels waren. Mocht je daar twijfels hebben… Dit is… Dit is geen misdaad, maar veel erger. Dit is de meest complete vernedering en aberratie die ooit mensen is aangedaan. Ooit! Er is hier geen enkele vorm van twijfel meer. Geen twijfel mogelijk. Dit is een kunstmatige mutatie. Laat nu alle fucking gecontroleerde factcheckers maar komen en vertel me wat dit is. Die ‘dissidente’ groep fact-blockers die niets onder een fucking microscoop bekijkt. De hoeken zijn perfect vierkant. Dit is microtechnologie. Er is op dit moment in ieder geval in de orde van grootte van 1200 vergroting. En je kunt het duidelijk zien. Dit is dus een paar tientallen micron groot. En dit is wat er is geïntroduceerd… Wat er in ieders lichaam is geïnjecteerd. Dit is wat er in ieders lichaam is geïnjecteerd. O, mijn hemel!  Jezus Christus!

Of we stoppen deze genocidale mensen nu gewoon en zetten ze direct in de gevangenis of hangen ze direct op een openbaar plein op. Anders komen het bij het hele menselijke ras terecht. Begrijp je? Laten we dit proberen. Terwijl we toch bezig zijn natuurlijk allerlei beelden opnemen. En ik ben gestopt met dit onderwerp omdat ik de dwingende behoefte had om het met jullie allemaal te delen. Laten we een andere vergroting proberen. Hier kun je zien, laten we zeggen … Deel de live-uitzending met iedereen. Glashelder, nietwaar? Duidelijk, toch? Toch zullen mensen zeggen dat je ‘complotdenker’ bent. Toch zullen ze je ‘ontkenner’ noemen. Maar dit is wat er in het Pfizer-vaccin zit.

Ik doe een oproep aan alle rechters en magistraten van ons land. Of je doet hier meteen iets aan, of we gaan direct naar de rechter en zetten ze allemaal op hun kop. En we gaan zoals het moet, want dit kan niet langer getolereerd worden. Of je neemt het rapport van Dr. Campra dat dit alles en meer bewijs, of we nemen een ander soort maatregel omdat dit op geen enkele manier kan worden toegestaan. Roep mij op om te getuigen. Roep me gewoon op. Ik herhaal. Ik, Ricardo Delgado Martín, D.N.I: 79.202.099N (met “N” voor Navarra), bied mezelf aan voor elke aanklager, magistraat, rechter van ons land – en van elk ander deel van de wereld – om te laten zien wat er in de vaccins zit. Om te bewijzen wat er in de flacons zit. Dit is een echte genocide. Een echte genocide. Een misdaad tegen de menselijkheid. En we kunnen dit niet toestaan, omdat het wordt gedaan met behulp van misleiding, analfabetisme en onwetendheid van mensen.

Neem deze beelden mee naar de poliklinieken en openbare ziekenhuizen. Doe me alsjeblieft een plezier. En roep me op! Roep mij op om te getuigen. Roep me op. En verwijder alstublieft onmiddellijk deze bedriegers die zichzelf regering noemen. Onmiddellijk!

Ik denk dat het meer dan genoeg is. Het is meer dan genoeg. Ik verontschuldig me dat ik me op deze manier heb uitgedrukt, maar zoals elk mens laat ik me meeslepen. Want dit is een aberratie. Neem deze beelden mee en breng ze rechtstreeks naar een rechtbank. Ik heb al mijn persoonlijke gegevens gegeven en ik zal het monster nemen, dat ik zorgvuldig zal bewaren, van dit Pfizer-vaccin. Samen met een specifieke partij waarvan ik de traceerbaarheid heb van de gezondheidswerker die het mij op de bijeenkomst in Sevilla heeft gegeven. Laten we allemaal gaan om deze authentieke genocide aan de kaak te stellen. We kunnen deze gruweldaad geen minuut langer tolereren. Ik sluit hier af. Zeer goede nacht. En zoals ik al zei, gelukkig nieuwjaar voor iedereen.

Tekst uit de video: Meld de situatie aan uw arts.


Onderzoeker Mik Andersen (Corona2Inspect) doet prachtig onderzoek naar alle micro- en nanotechnologie die in de flesjes wordt aangetroffen.

Patroonidentificatie in c0r0n@v|rusvaccins: indicaties van DNA-origami-zelfassemblage

Een van de moeilijkste aspecten om te bepalen bij de identificatie van patronen van c0r0n@v|rusvaccins is de methode of procedure, waarmee de objecten die zijn waargenomen (micro / nano-routers,   micro / nano-rectenes…), zich hebben kunnen conformeren. In de wetenschappelijke literatuur is een veelheid aan werken gevonden die wezen op verschillende productietechnieken, zoals elektronenlithografie, gerichte ionenbundel FIB (Focused Ion Beam) en zelfs synthetische DNA-sjablonen, waarmee de QCA-circuits van nanorouters zouden worden gedefinieerd.  Duidelijk bewijs van zelfassemblage werd echter niet gevonden in de vaccinmonsters. De vermoedens, meer dan gegrond van dit proces, werden echter bevestigd met de observatie van de video die Ricardo Delgado op 27 december 2021heeft opgesteld, waarin debeweging van duizenden deeltjes in een monster van het Pfizer-vaccin werd waargenomen. Deze deeltjes leken samen te komen om complexere structuren te vormen, die eenvoudige geometrische patronen definieerden, zie fragment in video 1 hieronder. 

La Quinta Columna nano routers antennes

Het volgende is een van de meest recente berichten die hij met zijn lezers heeft gedeeld.

Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en als je dat kunt en voelt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

—Orwellito.

12 gedachtes over “DRAMATISCHE EN EMOTIONELE OPROEP AAN: FAMILIE, BUREN, VRIENDEN OVER WAT ER WORDT GEÏNJECTEERD – Dr. RICARDO DELGADO

 1. Je vraagt je af hoe ze die microtechnologie gedoseerd in de flesjes stoppen. In ieder geval, dit zou de druppel moeten zijn die de stinkende emmer doet overlopen. Dit is een misdaad tegen de mensheid, en mogelijk een oorlogsdaad. Hallo, militairen? Jullie hebben zélf van die microtechnologie in jullie lijf zitten. Dat moet echt een geweldige kick geven…

  Like

  • Het is miniaturisatie op steroïden, 1 nanometer is 1 miljardste meter, en het is dus een injecteerbaar operationeel systeem.
   Maar hoe laat je iets wat niet menselijk is samenwerken met iets wat menselijk is?
   Daarvoor zit er ook een extract in van het embryonale niveau, tijdens de opbouw van de dna structuur.
   Ik zou wel eens willen weten hoe je zoiets onschadelijk maakt, met een magnetische of elektrische puls ?
   Het lijkt mij geen sterk elektronisch circuit.

   Like

  • @Dirk
   ‘Je vraagt je af hoe ze die microtechnologie gedoseerd in de flesjes stoppen’.
   Een weetje
   heel simpel, uit diverse vaatje wordt getapt aan het begin van de transportband, stel jezelf in en staat in lijn met de band welke reeks wat bevat, elke batch heeft zijn eigen componenten en number.
   Deze info is overal te vinden weer een opheldering en een vraag minder.

   Like

 2. Nou, ik raad aan toch niet het volume te verlagen. Het is zo misdadig dat het luidkeels moet overkomen, LOUD AND CLEAR.
  Zelf wordt ik ook best emotioneel van.

  Like

  • Talloze gedwarsboomde wetenschappers hebben dit verteld.
   De massa is achter een schoolmeester en een liegende cyborg aan gaan lopen.

   Like

 3. Opeisen dat honderden, zo niet duizenden Pfizer bestaande (reeds ingekocht, verspreid en in voorraad) “vaccins” worden verzegeld en door internationale ONAFHANKELIJKE laboratoria worden onderzocht. Dit moet inderdaad DIRECT gebeuren en de uitslagen op alle media tonen. Als de nano technologie dan inderdaad voor 100% is aangetoond dan rest er niets anders dan arrestatie van alle verantwoordelijke regeringspersonen en vervolging van de handlangers. Als eerste dient dan uiteraard het WHO en alle bezittingen van Bill Gates, Rockefeller etc. te worden geconfisqueerd te worden. Wellicht zal dit laatste alleen kunnen worden uitgevoerd door het leger op aanwijzingen van tijdelijke rechters en tribunalen.

  Like

Reacties zijn gesloten.