BOM!! Boosterprik oorzaak van kolossale uitbreiding kankergevallen.

U hoeft zich niet langer meer af te vragen waarom er zo’n haast is om de hele wereldbevolking te injecteren.

Als namelijk iedereen druk met zichzelf en zijn kwalen is, terwijl kanker, AIDS en hartfalen om zich heenslaan, de samenleving onder je ogen in elkaar stort en is de missie van de daders geslaagd. Wat we nu weer tegenkomen tart ieders voorstellingsvermogen. Hoeveel meer hard bewijs is er nog nodig voordat de mensen massaal hun plicht gaan doen?

edcdeveloper.wordpress.com

Kanker verspreidt zich als een EXPLOSIE binnen ENKELE DAGEN na de boosterinjectie.


Kanker verspreidt zich EXPLOSIEF binnen ENKELE DAGEN na vaccinbooster.

EEN BOM! Het document met de Biontech-vaccinspecificaties is nu beschikbaar op de website van EMA Europe.  In punt 6 op pagina 16 staan twee ingrediënten: ALC-0315 en ALC-0159 geproduceerd door Echelon Biosciences Inc.

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_fr.pdf?fbclid=IwAR0hnZhrGRlIzRcS6n3QCwG3N6P9FR_dz4daPb4f_zs5Q8Q_yDjd2P9Jycc

ALC-0315, zoals u kunt lezen in het document op het voorblad onder “Achtergrond”:

Dit product is alleen bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijk gebruik. 
https://www.echelon-inc.com/…/2021/09/N-1020_TDS_rev1a.pdf

Daarom is de conclusie vrij eenvoudig.  Biontech Pfizer- en Moderna-vaccins kunnen niet aan mensen worden toegediend. Deel het als je mensen kent die deze informatie kunnen publiceren.

Het is het einde van de “vaccinatie”!💥💥💥💥


ATTENTIE!

Wie goed heeft opgelet kan constateren dat de link naar het Echelon Biosciences document niet (meer) functioneert. We hebben twee keer eerder over deze gentherapeutische miskleun bericht.

EERSTE ARTIKEL

TWEEDE ARTIKEL

En dan gaat het om het Echelon document van het eerste artikel, waarin wordt beschreven dat genoemde componenten NIET op mensen mogen worden toegepast.

Direct daarna is dat Echelon document van hun site gehaald.

Het staat er nu weer op, aangepast met de volgende tekst:

ALC-0159 is a PEGylated lipid which has been used to form lipid nanoparticles for delivery of RNA. ALC-0159 is one of the components in the BNT162b2 vaccine against SARS-CoV-2 in addition to ALC-0315, DSPC, and cholesterol. This is a reagent grade product, for research use only. [LINK Echelon Biosciences]

En wat stond er op 8 december nog precies….?

ALC-0159 is a PEGylated lipid which has been used to form lipid nanoparticles for delivery of RNA. ALC-0159 is one of the components in the BNT162b2 vaccine against SARS-CoV-2 in addition to ALC-0315, DSPC, and cholesterol. This product is for research use only and not for human use.

Een oplettende lezer stuurde ons de volgende link:

https://web.archive.org/web/20210909150422/https://www.echelon-inc.com/product/alc-0159/

En daar maken we dan voor de zekerheid maar een printscreen van:

Gedeeltelijk uitvergroot:

Het mag duidelijk zijn: hier moet iets verborgen blijven. De dader heeft geprobeerd zijn sporen te wissen, maar dit lukt niet meer. Het product ALC-159 en het product ALC-315 zullen blijken kanker te veroorzaken. Na de boosterprik exploderen de uitzaaiingen als gevolg van het toedienen van een gentherapeutische injectie, een soort omgekeerde chemokuur. Voor zover de mensen nog niet eens wisten dat ze een ziekte onder de leden hadden, worden ze daar na de booster nog even meer geconfronteerd.

Het is en blijft bizar, dat, terwijl men weet dat het niet op mensen mag worden gebruikt, de halve wereld er mee wordt ingespoten.

Uiteraard krijgen ze kanker, staat los van het vaccin. Waarom wordt dan het bewijs weggemoffeld dat beide componenten niet op mensen mogen worden gebruikt omdat ze hoogstwaarschijnlijk ergens een kankergezwel “triggeren”?

Blijf uit de buurt van hun naald, hun kliniek, hun ziekenhuis. Mijd je huisarts als de vliegende builenpest.

Neem initiatief om een particuliere zorgvoorziening op poten te zetten.

Bovenstaand is keihard bewijs. Wie doet alsof hij gek is, is dat dan waarschijnlijk ook….


UPDATE 28-12-2021

30 gedachtes over “BOM!! Boosterprik oorzaak van kolossale uitbreiding kankergevallen.

 1. Wie er nog de energie voor heeft na twee jaar Covaids-zwendel, zou zich volgend jaar eens kunnen verdiepen in wat kanker eigenlijk is. Een heel nieuw konijnenhol.

  Geliked door 4 people

  • In ieder geval hebben ze bij kanker het nooit over “verplichte behandeling” gehad. Omdat kanker niet besmettelijk is kanker niet te vergelijken met Covid. Dat zullen ze zeggen.

   Ondertussen sleept Uinilver de grootste zooi over de hele wereld vandaan en gaan onze topproducten naar het buitenland. De overheid zou moeten verplichten dat iedere Nederlander goed voedsel tot zijn beschikking heeft. Maar wat doet uw overheid, btw verhogen van 6 naar 9% op voedsel.

   zo begaan met onze gezondheid dat je gratis alle spuiten krijgt ( in je eigen belang, dansen met jansen) de btw verhogen van 6 naar 9% op voedsel. Maar ze doen het voor u hoor! Voor de ouderen, de zieken, de zorg. Gratis bestaat niet.

   Geliked door 1 persoon

    • We kunnen dit zo makkelijk stoppen.

     Als de horeca nog goodwill heeft, kan je afvragen, of wil krijgen dan zou ik maar open gaan. Elk horeca bedrijf stort € 1000,- op een derde rekening bij een notaris voor de boetes die worden uitgeschreven (als de boa’s durven) . Een fooienpot volstaat, klanten zullen ze beschermen.

     Met je QR codes controleren, die lui zijn niet goed. Maar wel dicht. En dat is, hoe triest ook, heel mooi. misschien snappen ze het nu.

     Geliked door 1 persoon

     • Ben bang dat je te optimistisch bent. 80% van de klanten zou niet meer komen als niet iedereen gecontroleerd was op het allesvernietigende nepvirus.

      Like

     • Eigenlijk helemaal niet zo’n slecht idee, gezamenlijk een boetedepotrekening openen en vervolgens zouden alle mensen de laffe NSB politie en boa’s het leven zo zuur moeten maken dat ze nergens meer binnen durven. Ergens moet de tegenwerking of liever gezegd ” push back” gestalte gaan krijgen.

      Geliked door 1 persoon

    • Als het om winst zou gaan dan ga je je doelgroep niet uitroeien… Bedrijven vallen om bij bosjes, dus er komt minder btw bij “de staat” binnen, opbrengsten inkomstenbelasting zijn 2022 nog maar een schijntje an 2019, mensen hebben met de dag minder te besteden, ook bijvoorbeeld Amazon en Bol gaan dit voelen. Het gaat NIET om winst, het gaat om genocide, bevolkingsvermindering.

     Like

 2. Is dit het einde van de vaccinatiecampagne? Dat zou het moeten zijn, zoals veel dingen, mocht dit een rechtvaardige wereld zijn. Welke juridische instantie durft hier de tanden in zetten? Het ICC? Dat zit al een klacht, een paar weken geleden ingediend door Michael Yeadon en anderen. Benieuwd of ze daar iets zullen mee doen…

  Like

  • @Dirk, dr. Michael Yeadon was 32 jaar actief in het Medisch-Chemisch Complex en hij fungeerde als plaatsvervangend-CEO bij pillendraaier Pfizer voordat hij in 2020 terugtrad. Hij is ongetwijfeld op de hoogte van de sinistere plannen van de Deep State / Global Cult/ Novus Ordo Seclorum met de wereldbevolking en naar zijn beweegredenen door 180 graden te draaien richting ‘vaccin’criticus kan ik slechts gissen.

   Like

   • Nadat Phizer in 2011 zijn onderzoekscentrum in Kent sloot, heeft Yeadon met drie collega’s en financiële hulp van zijn voormalige werkgever het biotechnologisch bedrijf Ziarco opgezet, dat in 2017 aan Novartis verkocht is. Doe even wat onderzoek voor je mensen afbrand en hun integriteit ter discussie stelt.

    Like

  • Dirk, de overheid klapt heus wel, er komt een einde, vraag niet tegen welke prijs. Vergeet niet dat propaganda gewoon onmacht is van de overheid, het kind doet niet wat het wil. Mijn God wat gaan ze daarin ver. Maar als je het ziet is het zo onlogisch dat je gaat lachen.

   Geliked door 1 persoon

 3. @Dirk je vraagt : Is dit het einde van de vaccinatiecampagne? Dat zou het moeten zijn

  Volg bovenstaand advies op : Blijf uit de buurt van hun naald, hun kliniek, hun ziekenhuis. Mijd je huisarts als de vliegende builenpest. Blijf daarbuiten ook bij de teststraten weg en de pandemie verdwijnt als sneeuw voor de zon. De farmaceuten in samenwerking met de reguliere “geneeskundigen” hebben hun masker laten vallen, zij zijn onze vijand gebleken.

  Het stopt alleen als wij dat met z’n allen willen….. alleen daar schort het nog even aan. Er zijn teveel mensen diep gehypnotiseerd, getraumatiseerd wellicht, waardoor hun verstand op slot zit en hun hart geblokkeerd. Weerloze zwakke slachtoffers, daar is ons land helaas mee bezaaid ! Zij dragen schuld aan dit onmetelijk grote drama wat zich door hun medewerking kan afspelen.

  Zo’n 30 procent van de mensen gelooft alles wat ze op tv horen of zien, die zijn reddeloos verloren, 30 procent is niet te hypnotiseren en vormt zelf een mening op basis van gezond verstand en gezonde argwaan. Die zullen nooit meegaan in die waanzin. En 40 procent zijn meelopers en kijken wat het overtuigendst overkomt of waar de meesten in mee gaan. Die 40 % moeten wij zien te overtuigen dan gaan wij dit zonder twijfel winnen. Ik denk nog steeds dat dat heel goed kan !

  Geliked door 1 persoon

  • Zelfs als het niet lukt die 40% te overtuigen (of een gedeelte van hen), dan nog is 30% veel te veel om succesvol een tirannieke staat in de benen te houden. De 30 zilverlingen zullen al snel niet meer genoeg zijn om de laffe strijd voort te zetten. Vergeet niet dat de volgzame 30% al in hun broek plast als je hard “BOE” roept. Het zijn extreem angstige mensen.

   Like

   • Robbert, Ik heb me altijd al afgevraagd waarom John de Mol hier niet op inspringt. Een wereldwijd format.

    Wat let hem om 50 gevaccineerden en 50 ongevaccineerden in big brother house te plaatsen en kijken wie drie maanden overleefd.

    Of is dat te simpel?

    Geliked door 1 persoon

     • Of ze gaan samen spannen en zullen de ongevaccineerden wel een lesje leren , dat zijn de aso’s want wij deugen. Top televisie zou het zijn. Wie wint? Dat is de vraag. Durf nog niet te gokken.

      Geliked door 1 persoon

     • Ongevaccineerden die mee willen doen aan een reality show van de Mol??
      Mijn hemel, een betere reclame voor de spuit is er niet. Je zou hem bijna laten zetten om maar niet met bovengenoemde mensen geassocieerd te worden.
      (Let op! ik schrijf “bijna”. Want die gevaccineerden wil je uiteraard ook niet mee geassocieerd worden)

      Like

 4. Probleem is de massa die alle desinformatie voor zoete koek slikt. Massale burgerlijke ongehoorzaamheid is het enige wapen van de burgers. Echter, dat wapen wordt niet ingezet omdat burgers zich niet op de hoogte stellen. 75 jaar hersenspoelen door vadertje staat en huilie huilie bij een vrijmetselaarsmonument in A’dam met ‘dit nooit weer’ en ze trappen in de eerste de beste volgende wereldoorlog. Dit keer uitgerold in een tempo dat vijf keer hoger ligt en echt meteen op wereldschaal en met biowapens.

  Het scenario waar we in zitten is reeds lang geleden voorspeld.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-9

  Geliked door 1 persoon

  • Indien wij de massa beschouwen, zo blijkt ons, dat zij in deze dagen klaarblijkelijk bewust en uit vrije wil blind en doof is voor de betekenis van vele belangrijke ontwikkelingen.
   De massamens bindt zich ten hoogste aan bepaalde groepsbelangen en is veelal geheel eenzijdig georiënteerd.
   Men vraagt zich niet in de eerste plaats af, hoe men iets werkelijk belangrijks en blijvend kan bereiken, maar stelt zich ermee tevreden steeds weer na te gaan hoe men eigen belangen en zienswijzen het gemakkelijkst op de voorgrond kan plaatsen.
   Waar de persoonlijke belangen sterk uiteen lopen in deze dagen, zien wij binnen de massa een steeds toenemend tal van groepen, die elkaar bestrijden, waar zij geheel afwijkende meningen en belangen kennen.
   Daarnaast zien wij meer, hoe betrekkelijk onbelangrijke afwijkingen van inzichten en meningen tot een steeds fellere strijd aanleiding kunnen zijn.

   Van enige realiteitszin is bij de massa weinig of geen sprake.

   Wie dit alles tracht te ontleden, ontdekt, dat de grote massa weinig belangstelling heeft voor werkelijk recht, voor werkelijke idealen, of een werkelijke opbouw.
   Er is alleen sprake van een zeer egoïstische belangstelling voor eigen voordeel, eigen grootheid, terwijl haast overal de groepen alleen werkelijke belangstelling hebben voor de eigen denkwijze.
   Daarnaast blijkt, dat de massa geneigd is onbewezen stellingen onmiddellijk en zonder meer te aanvaarden, indien zij zich daardoor goed kan voelen, of iets mee kan winnen…..

   En toch, Stay Human.

   Geliked door 2 people

   • Even een klein nuancering, net zoals met valse gemene honden worden ook mensen zo niet geboren. Zo worden ze gemaakt, en wij die dat nog wel kunnen doorzien zijn blijkbaar niet bij machte dat systeem af te breken.

    Geliked door 2 people

  • Er is geen wet in de UK die het verplicht om je te laten injecteren. Allemaal grootspraak van de overheid net zoals in NL, waar de vaccinatie bussen van de ggd rondrijden. en wat een ander doet moet je je niet druk overmaken, het is hun eigen persoonlijke keuze waarvan ze de gevolgen zullen moeten dragen.
   Het scenario verandert echter indien overheden besluiten om een ieder verplicht te laten injecteren met Oostenrijk als EU proeftuin om te zien hoe een gedeelte van de bevolking hierop reageert.
   We zullen het zien binnenkort hoe ver ze willen gaan……

   Geliked door 1 persoon

 5. zoals hier ook te lezen is geweest over de coöperatie, aangezien ikzelf door de afgekapte bomen het bos niet meer zie, wat als 1 januari 2022 het idd zo is dat degene die hun rug hebben gehouden en op hun intuïtie zijn afgegaan ‘souverein’ zijn waar kunnen wij massaal aankloppen en onze rechten opeisen en terugvorderen?
  of val ik onder een bv tje?
  tekst is niet van mijzelf maar heb ik geknipt en hier geplakt.
  Het lease contract van het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN over het voormalig Nederlands grondgebied is op 19-07-2021 afgelopen na een lease periode van 125 jaar. Daarmee is onze zogenaamde regering/overheid niet meer het opperste gezag over het voormalig Nederlands grondgebied. (Want officieel is het koninkrijk Nederland al in 18-05-1940 opgeheven te bestaan) Het voormalig Nederlands grondgebied is sinds 20-07-2021 nu weer terug bij Amerika gevoegd als een lidstaat. Alle autochtonen Nederlanders zijn per 01-01-2022 weer soeverein.

  De huidige regering/overheid heeft enkel nog de bevoegdheid over het stukje Den Haag waar het zogenaamde parlement staat met het Haagse bos. Meer niet, de Koning heeft ook niets meer te zeggen, over de bevolking. Dus al die dwang/drang om ons alle die boosters op te dringen is illegaal. Maar dat is hun enige manier om onze soevereiniteit als nog van ons te kunnen afpakken. Want zodra jij je hebt laten verleiden om een corona vaccin vrijwillig te nemen, heb je zonder echt te weten afstand gedaan van je vrijheid, onafhankelijkheid en van je aanstaande soevereiniteit. Want de vaccins zijn niet alleen gepatenteerd, maar als jij de vaccin(s) ingespoten hebt gekregen verwordt jij al een transhumaan. Deze transhumanen hebben geen burger en mensenrechten meer, maar zijn letterlijk eigendom geworden van de patenthouders. Je bent ontmenselijkt en een voorwerp geworden.

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.