Virussen zijn dode afvalstoffen en niet besmettelijk. Virologie = Hocus Pocus


Aangezien de beroepsgroep virologie aan feitenvrije wetenschapspogingen doet, mag iedereen zich zonder problemen “viroloog” noemen. Omdat wij hier al jaren proberen duidelijk te maken dat oplichters als Koopmans, Paashuis en Fouchier naast de voltallige OMT bende onder leiding van een afgestudeerde clown, alleen maar sprookjes lopen te verkondigen, gaan we ons voegen bij deze klemgestudeerde fantasten.

Met dit verschil: Wij passen wel degelijk wetenschap toe door de Bataafsche Postulaten als voorwaarde voor de isolatie van een “virus” te hanteren.

Door Administrator / Viroloog

Gedragspsychologen spelen een hoofdrol in spelletje met het hele menselijke ras met deze gefabriceerde, computergegenereerde Covid-hoax. En dit is waarom deze wereldwijde fascistische tirannie van gevangenisprotocollen, voorschriften voor krijgsgevangenen en de totale ontwrichting van samenlevingen wereldwijd plaatsvindt. De hoax is namelijk gebaseerd op het totale niets…. Een virus, waarvan het bestaan niet kan worden aangetoond. Maar omdat iedereen zich viroloog kan noemen, kan daarmee iedere fantast legitiem scoren, als het verhaal maar in het voorgeschreven stramien past. Als je jezelf tot viroloog hebt gepromoveerd en je kraakt de theorie door de praktijk uit te oefenen, ben je binnen de kortste keren een kwakzalver en een lopend gevaar voor de mensheid.

Hoeveel zin het heeft om naar “virussen” te blijven zoeken legt Dr. Amandha Vollmer nog even voor ons uit.

Samengevat: Virussen zijn niet wat je denkt dat ze zijn – ze bestaan niet en zijn niet besmettelijk of overdraagbaar – Wat virologen beweren dat virussen zijn, is in werkelijkheid dood celmateriaal

Aan alle virologen: veel succes met je zoektocht. Zoek gewoon werk en beteken werkelijk iets voor de medemens.

Aan alle oplichters: zoek een goed heenkomen, u heeft de kluit zwaar belazerd en gaat er nooit mee wegkomen. Voor wie werkt u eigenlijk? Wie houdt u de hand boven uw lege hoofden? Wie heeft u omgekocht of bedreigd?

U maakt ons niet wijs, dat u zichzelf serieus neemt met uw aperte leugens. Des te vreemder dat wij dat dan wél zouden doen. Met je “lockdowns” en je “afstand”. Als de bevolking ooit nog eens echt wakker wordt, moet u een goed heenkomen zoeken, maar waarschijnlijk zal de wereld voor u dan nog steeds te klein zijn.

UPDATE

De titel was weer helemaal verkeerd. Heksen werden vervolgd zoals wappies nu worden vervolgd. Dat middeleeuwse misverstand moeten we dus even rechtzetten. Hekserij is geen hocus pocus of sprookjesverzinsel…..

https://www.lunadea.nl/

25 gedachtes over “Virussen zijn dode afvalstoffen en niet besmettelijk. Virologie = Hocus Pocus

 1. Voor wie werkt u eigenlijk? Dat is een goede vraag. Ik kwam gisteren een pdf tegen,

  Klik om toegang te krijgen tot silent-weapons-for-quiet-wars.pdf

  Dat schijnt een document te zijn datgevonden is in een Copier apparaat. In 1976 al.

  Het schijnt beleid te zijn geworden vanaf de eerste Bilderberg vergadering. Ik heb het snel doorgelezen, misschien een kwartiertje dus de hoofdlijnen maar je krijgt veel antwoorden. Hoe ze ons klein krijgen. Dat is dus de wereldregering. Alles is beleid geweest na Wo2 Wij zijn maar vee, maar dat wisten we ook al.

  En nog belangrijker las ik ook vannacht, (ik zoek me ook kapot naar antwoorden) , dat als je de spuit genomen hebt dat je vanaf dat moment al tranhumaan bent, dus eigenaar bent van degene met het octrooi. Normale mensenrechten gelden dan niet meer voor je want je bent geen mens meer.

  Vandaar die push voor die spuit. Er zit wat achter in ieder geval want Rutte en de Jonge geven echt niks om jou. Daar hebben ze de propaganda voor nodig, degene die er doorheen kijken staan gewoon met open mond te kijken. Ik wel tenminste maar ben dan ook een wappie.

  • “Als je de schijn van macht ophoudt, geven mensen het je al snel.”

   Soms ligt het er zo dik bovenop, dat je gaat twijfelen of het niet misleiding en bedrog is.

  • Ook al zou dit verzonnen zijn, het lijkt na oppervlakkig scannen zeer knap en intelligent “verzonnen”. Hypothetisch gezien zou dit gebruikt kunnen zijn door de machthebbers.

 2. Ook met de Bataafsche Postulaten zal blijken dat geen enkele infectieziekte bestaat.
  Ik zou er nog een aan toe willen voegen die mijns inziens van enorm belang is:

  de geïsoleerde pathogeen wordt alleen in zieke mensen gevonden

  • Dank u. En dat terwijl Robert Koch zijn eigen postulaten omzeilde om bewijs te leveren. (S. Lanka)

   • Koch was net zo’n grote boef als Pasteur. Het cynische is dat hij met de beste bedoelingen uitstekende postulaten heeft opgesteld om er later achter te komen dat geen enkele van zijn aannames hout snijden. Poëtische gerechtigheid.

 3. of virussen gesproken en en de gifprikken,ze hebben nu de 5 de soort gifprik verzonnen.
  En wel van een duitse pharma firma en heet novavax en is een prik bedoelt voor de twijfelaars en degene die niet willen.
  Ze zeggen dat het alleen op basis is van eiwitten ,gehaald uit insekten,nu over de rest zwijgen ze en je moet er 2 van hebben en dus dan kom je tot de conclusie dat het net zo’n giftigen prik is.
  Het is dus lood om uit ijzer en ze willen inderdaad echt iedereen hun gezondheid ontnemen en boven de 60 ben je afgeschreven en dus die prikken zijn nog veel dodelijker .
  Nee ,de druk gaan ze ook steeds meer opvoeren en dan krijg je dus de zelfde toestanden als in de WO 2 en je krijgt overal de schuld van.
  mensen die dat toedienen maken zich aan moord schuldig en ik begrijp niet dat ze eraan mee kunnen werken. Die lui hebben geen geweten schijnbaar. Of ze zijn compleet blind.

 4. Even voedsel voor ons spirituele zelf.

  Hier kan geen enkel banaal moderne kerst jingle tegenop.
  Waar is Europa de culturele weg kwijtgeraakt? Dat punt moeten we misschien opzoeken om de huidige misère te kunnen begrijpen.

 5. Er is inderdaad nog nooit bewijs geleverd voor het bestaan van welk virus dan ook. Ziekte schijnt altijd van binnen uit te ontstaan. De besmettingstheorie is nooit of te nimmer bewezen door wie dan ook.
  En toch wordt de hele wereld ontwricht voor een gevaar wat nooit heeft bestaan. Hoe knal bezopen wil je het hebben ?

 6. Die lui hebben geen geweten schijnbaar. Of ze zijn compleet blind.

  Of beloond, of gechanteerd je kan er alles op los laten. Het blijft vreemd en overtuigen van het nut van vaccinatie kunnen ze me tot nu toe niet, daar vertrouw ik mijn medemens onvoldoende voor. Ben geen wantrouwig type alleen bang voor de hebzucht en dommigheid van mensen. Laat eerst maar eens zien wat er inzit.

  Normale vragen heb ik, meer is het niet. Daar heeft overigens de courant al een keer uitgebreid over gepubliceerd.

 7. Ik prefereer deze:

  ALLEMAAL fijne dagen hoe dan ook…..!
  En laten we hopen dat er in 2022 meer mensen Wakker resp Wappie worden!!! (WAPPIE=Waarheid Aanvarend Persoon …etc…gaarne voorstellen)

  • Dat geldt alleen voor eigen personeel.
   Verstandig.
   Hoe meer overheidswerkers in quarantaine hoe sneller de boel is opgelost.
   Doorgaan!

  • Betaal je dan ook voor.
   Ze komen de boel maar repareren in asbestpakjes en in elk gat een plug.

   • Ga u niet langer vermoeien administrator maar zie het zelf ook. Iedereen is in ieder geval aan het werk. Of het efficiënter kan, vast wel.

    Laat ze allemaal spelen zolang ze mij met rust laten.

 8. Top stuk! Maar zelfs de meeste lezers in de alternatieve media geloven heilig in een “virus”. Het gedeelte echt wakkere mensen is helaas zoooo klein. Dat virusgeloof is er vanaf de kleuterschool ingeramd en is hardnekkig. Maar wie weet, hoe vaker dit soort artikelen geplaatst worden, hoe meer oogjes er uiteindelijk open gaan.

 9. Hey tof dat je het Amanda Volmer interview (Door Karen B)video die ik heb geëdit en op mijn YT kanaal staat wordt gebruikt! superr!! https://youtu.be/FDyD8d3EREw Spacebusters (bitchute) doet het ook zeer goed met een aantal videos die uitleggen dat virologie een pseudo wetenschap is gebaseerd op een Nobel prijs winnaar (1954) die de huidige virologie “isolatie” methode (wat geen isolatie is) heeft uitgevonden. https://www.bitchute.com/video/EdffVJbFxb96/

  The Silent Weapons for Quiet Wars is een zeer interessant document een aanrader. Andere aanraders zijn The Contagion Myth by Dr.Tom Cowan. The invisible rainbow (Arthur Firstenberg).

 10. Ik had vele academische vrienden die operaties en/of medisch onderzoek deden, maar ze hebben allemaal die zogenaamde injecties genomen en geloven heilig in het virus verhaal en die besmettingen. Daar kan ik niet bij met mijn verstand, zitten ze alle in die materie en dan nog in die onzin geloven. Zij ze dan zover afgedreven van de natuur en weten ze niet wat in ons lichaam gebeurt, zou je denken. Wat mij telkens opvalt is dat wanneer mensen hoger opgeleid zijn, het niets vertelt hoe intelligent ze zijn en/of zij logisch structureel kunnen nadenken. Dat ben ik gaan uitpluizen hoe dat nou is. Dan blijkt dat de vele hogere opgeleide woord denkers zijn en daarom vrij makkelijk uit boeken of gesproken woorden goed kunnen onthouden. waar ons onderwijs totaal op gerichts is. Daar in tegen zijn beelddenkers zeer goed in alles wat te beredeneren valt. Want alles moet met logica benadert worden, beelddenkers denken letterlijk in beelden en kunnen zo veel sneller denken, denken dan ook heel anders dan woorddenkers, het is niet te vergelijken.

  Woorddenkers zijn mensen die gericht zijn op het verleden en het heden, die toekomst is een vaag begrip waar ze nooit echt rekening mee houden en het zijn mensen die houden van regels die zij meestal letterlijk opvolgen, die zij hen door het leven begeleiden. Daar in tegen zijn beelddenkers net andersom, die zijn gericht op het heden en de toekomst, het verleden is gebeurt waar ze toch niets meer aan kunnen veranderen. Maar daar leren de beelddenkers wel van. Beelddenkers zijn van nature autodidacten en hebben een broertje dood aan opgelegde regels, want die zijn vrijwel nooit logisch tot stand gekomen. Werkomgevingen of relaties waar strikte regels opgelegd worden, krijgt de beelddenkers het erg benauwd van, die moeten vrij zijn in hun doen en laten, zij moeten kunnen improviseren als de omstandigheden dat vragen.

  Bij een woorddenker zijn (werk) opdrachten geven veel makkelijker, want die stellen nooit vragen van waarom het zo en zo moet. Zij gehoorzamen al snel hun meerdere. Bij beelddenkers is dat veel moeizamer, want die wil liefst het gehele verhaal weten van hoe,wat en waarom iets zo moet en niet anders. En zij hebben ook veel moeite met gehoorzaamheid aan een meerdere. Zolang er een samenwerking is gaat het goed, maar heerst er een strenge autoritair gezag. Dan is het drama voor de beelddenkers en gooien zich snel dwars, want zij accepteren niemand boven hen. Beelddenkers maken maar amper 10% van de mensheid uit. Deze zijn dan waarschijnlijk alle niet geïnjecteerd, omdat er geen logica wordt gehanteerd bij de uitrol ervan.

Reacties zijn gesloten.