Volgende variant in aantocht?

Tegenwoordig is het nieuws rond varianten en mutanten bijna niet meer bij te houden.

Terwijl in Zuid Afrika geen seconde is nagedacht over het opsluiten van de bevolking wegens omikron, is het op het Noordelijk Halfrond in de Vaticaans gecontroleerde contreien kommer en kwel. Wie zich buiten waagt getuigt van heldenmoed, zo laverend tussen de stapels lijken, terwijl de vuilnisophaaldienst weer eens staakt.

We hebben in de wandelgangen vernomen dat de volgende variant reeds in duikvlucht in aantocht is, omdat omikron eigenlijk niks is. Omikron is een fiasco, alleen de geboosterde medemens zal het blijven ontkennen. dat hebben die jongens van de STAAT toch maar goed voor elkaar. Niemand zal snel een fout toegeven, daar gaan heel wat lijkwagens overheen.

Ook hebben we even op een naam voor dit nieuwe exemplaar gezocht, het beste is dat maar even op geografische wijze te deduceren. Omdat de “vaccins” in diepgevroren toestand moeten worden getransporteerd, gaan we zoeken in een diepvriesgebied:

ANTARCTICA
ANTARCTICA detailkaart

We waren er redelijk snel uit. Wij gokken op de OMEGA variant.

In het rijtje Alpha, Delta, Omikron, Omega: zou het de laatste zijn? Of beginnen ze dan met het Russische alfabet….


Ondertussen zijn de initiatieven niet van de lucht. Na de zelftest nu ook de zelfbooster om de OMEGA variant de nek om te draaien? Mensen blijven echt niet op hun handen zitten wachten tot de STAAT met een lulverhaaltje komt, hoor!

Klik op het plaatje en u bent er ook getuige van:

27 gedachtes over “Volgende variant in aantocht?

 1. Nee ik heb een andere naam doorgegeven aan onze redders in nood, de nieuwe naam is CAJANO leg zo lekker in de tongval.

 2. Op 1 oktober 1946 horen éénentwintig hoge nazileiders hun vonnis aan in het langdurige proces van Neurenberg. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat schuldigen van massamoord en oorlog ter verantwoording worden geroepen voor een open rechtbank.

  • De ergsten waren al weggesluisd naar het land van de aanklager. Dat was ook allemaal show, wij kunnen dat veel beter en hebben niemand meer nodig voor raketjes en medische trucjes. Allemaal afvoeren, uiteraard krijgen ze allemaal hun staande Tribunaal momentje, het moet wel menselijk blijven natuurlijk.

  • @Gijp Sorry pi wordt gebruikt voor de verhouding omtrek cirkel versus de middellijn. Symbool v Oneindig is een liggende 8.
   M.i. lijkt sigma Σ een goed kandidaat voor de superbooster d.w.z. omvat alle vorige vaccin en boosters. In de superbooster ook een tijdklokje dat de laatste dagen (misschien wel minder) van je aftikt.
   Dus oprotten met je booster lijkt een goed idee.

 3. Geweldig, Administrator. Doet me denken aan het vroegere “perron 0” op Rotterdam Centraal.

  En wat de aankomende varianten betreft, vergeet Rothschild eiland niet. Of zou dat wat al te opzichtig zijn?

 4. Rothschild is de inflatie variant, deze is gemuteerd uit big money, big pharma, big oil en zoals het nu lijkt heeft climate change er Ook invloed op.

 5. Volgens cijfers die door de Britse regering zijn vrijgegeven via het Office for National Statistics, hebben mensen die driemaal gevaxxed zijn 4,5 keer meer kans om positief te testen op Omicron dan degenen die niet zijn gevaccineerd.

  De cijfers illustreren ook hoe dubbelgevaccineerden 2,3 keer meer kans hebben om met Omicron te worden geïnfecteerd dan degenen die geen prikken hebben genomen.

  De gegevens, die in dit artikel worden samengevat door Will Jones van de Daily Sceptic, versterken de bewering dat de Omicron-variant effectief is in het ontwijken van vaccins.

 6. En de volgende topsporter, dit keer een zeer populaire. Lucas Ocampos, speler van Sevilla Fc en het Argentijns nationale elftal. Aan het eind van de wedstrijd tegen Atletico Madrid gisteravond. Probeer eens iets in de pers te vinden…

Reacties zijn gesloten.