7 gedachtes over “De Binnenlandsche Bataafsche Courant 22-12-2021 Papieren versie (PDF)

 1. Beste administrator, ik had gisteren schreven dat ik Bruls had gemaild als lid van het OMT dat de bouw alles maar mocht. Ik heb net antwoord gekregen van hem. De reacties waren onder het vorig topic gesloten maar wilde het toch even melden.

  Dat hij zich als burgemeester van Nijmegen niet bemoeid met lokale aangelegenheden. Ik heb hem terug gemaild dat het om volksgezondheid gaat en dat er in dat geen andere conclusie mogelijk dat het met de pandemie dan wel mee valt.

  We worden bedonderd. Maar dat wisten we al. Je zal die spuit in je arm hebben gezet. Dan heb je nu echt prikspijt.

  • Prikspijt.

   De definitie volgens een gecertificeerde klootzak:

   “Spijt dat je de prik NIET hebt genomen als je met corona op de IC ligt.”

   • Mooi, laat alleen maar zien hoe wereldvreemd hij is. En dat krijgt hele volksstammen op de been om zich in te laten spuiten met iets waarvan ze niet weten wat er in zit en wat het doet. Ach ik verbaas me niet meer. Ze doen maar.

    • Nu wordt hij echt leuk, hij mailde me net terug op mijn reactie “ om misverstanden te voorkomen, ik ben geen lid van het OMT “

     Hahaha, volgens mij klopt dat ook. Maar hij staat toch niet voor niks met z’n bakkes steeds op de tv te roepen om strenge maatregelen. Bovendien had hij mij toch als burgemeester van Nijmegen ook kunnen aangeven waar ik dan wel moet zijn voor die vraag als de plaatselijke burgemeester niet reageer. Het gaat om de Volksgezondheid notabene. Wat een soap

     • Een doodgewoon gesprek voeren lukt dit soort vooruitgeschoven clowns niet. Inhoudelijk zijn ze al kapot. Volume, gewicht en/of omvang, c.q. decibellen zegt absoluut niets. Het zegt veel over ’s mans afkomst…..

Reacties zijn gesloten.