America’s Frontline Doctors: We starten eigen klinieken.

Overgenomen bericht.

In de VS organiseren America’s Frontline Doctors zich inmiddels in een alternatief voor het denkende deel van de bevolking. Dit gaat vroeg of laat in Nederland ook wel gebeuren: particuliere Vrije Klinieken voor mensen die gewoon verder willen met hun leven zonder met nanotechnologie te worden geïnjecteerd.

Voor een goed begrip: dit is geen pleitnota voor een zogenaamde parallelle samenleving, want de oude maatschappij (dus: géén samen-leving) is niet meer van deze Aarde. Stambomen stoppen abrupt, immuunsystemen zijn gesloopt, gedachten en gedragingen worden op afstand bepaald, kortom: de oude maatschappij wordt gecontroleerd ontmanteld.

thegatewaypundit.com

Amerika’s Frontline Doctors gaan hun eigen klinieken openen en nodigen medisch personeel en apothekers uit om zich bij hen aan te sluiten


America’s Frontline Doctors (AFLDS) is van plan om eigen klinieken te openen en nodigt medisch personeel en apothekers uit om zich aan te sluiten.

Volgens een nieuwsbrief  die vorige week onder volgers werd verspreid, “opent AFLDS zijn eerste medische kliniek in de komende maanden, met nog veel meer gepland kort daarna.”

De AFLDS  rapporteerde:

In onze land worden artsen, verpleegkundigen en apothekers hun rechten ontnomen door corrupte staats- en overheidsautoriteiten.

We zijn hier om op te komen voor uw rechten om veilige, effectieve geneeskunde te beoefenen en uw patiënten te dienen. Het is nu tijd om samen te werken en actie te ondernemen ter verdediging van onze grondwettelijke medische rechten.

AFLDS opent de komende maanden een eerste medische kliniek, en kort daarna staan er nog veel meer gepland. We horen graag van u!

Artsen enverpleegkundigen : Wilt u uw eed van Hippocrates gestand doen en zorgen voor uw patiënten zonder inmenging? Doe met ons mee om ethisch en eervol geneeskunde en verpleging te beoefenen. Bescherm uw patiënten, gemeenschap en land.

Apothekers: U bent de laatste poortwachter van de heilige band tussen arts en patiënt. Als het beoefenen van goede geneeskunde meer voor u betekent dan buigen voor bedrijfsmandaten, meld u dan aan.

Alle Amerikanen: Bent u een patiënt die toegang zoekt tot artsen die niet door iemand anders worden beïnvloed? (Big Tech / Pharma / Govt.) We zullen in de nabije toekomst klinieken in het hele land openen. Plaats je nu op de wachtlijst.

Bezoek de volgende link  en laat het ons weten – uw feedback zal ons helpen beslissingen te nemen voor toekomstige klinieklocaties!

Zie hier.

8 gedachtes over “America’s Frontline Doctors: We starten eigen klinieken.

 1. Met elke dag verder, wordt en is dit knalhard noodzaak om dit ook hier te doen.

  Ik zal dit prachtige bericht ook in de telegram groepen van Zorgvrijheid zetten.

  • Er staan voldoende ziekenhuizen leeg in Nederland.
   Alleen een punt van gaan praten met de eigenaren en opstarten.
   En als de eigenaren niet meewerken is er nog zoiets van kraken en eigen beveiliging er omheen.

Reacties zijn gesloten.