Aan: de Minister van Depopulatiezaken

Wij denken graag mee. Wij kunnen dat, want wij gebruiken die 2% resterende hersencapaciteit nog. Daar zijn we zuinig op. Vandaar dat wij #weigerplicht# hoog in het vaandel voeren.

Excellentie: Vertrouw alleen op statistieken die je zelf hebt vervalst.

Stel, je bent reeds dubbel gevaccineerd en nog precies op tijd om je boosterprik te halen. Je kunt vandaag je derde booster krijgen, we schrijven 22 december 2021. Medisch en wettelijk gezien ben je echter nog twee weken na dato ongevaccineerd. Dat betekent dat je op 5 januari 2022 weer wordt opgenomen in de statistieken van de gevaccineerden. Tenzij….


In die periode kunt u een nieuwe booster aankondigen en de gevaccineerden alvast weer degraderen naar ongevaccineerd, zolang men de volgende booster niet heeft genomen. Je bent immers pas gevaccineerd, als je “helemaal bij” bent.
Wat er ook met de gevaccineerden gebeurt in de maanden tussen deze twee boosters, ze komen in de statistieken terecht als ongevaccineerd. En als dat zo doorgaat, kun je een onbeperkt aantal vaccinaties/boosters krijgen zonder ooit officieel in de statistieken en bestanden van gevaccineerden te verschijnen. Al die tijd schreeuwt uwe excellentie moord en brand dat de “vaccinatiegraad onvoldoende is”. Ook kunt u vol blijven houden, dat er alleen ongevaccineerden in de ziekenhuizen liggen en op het kerkhof belanden. Succes!


Het is de perfecte misdaad, maar alleen zolang het niet onderzocht wordt.
Denk nu even terug aan alle willekeurige sterfgevallen die in 2020-2021 ten onrechte als covid-doden zijn geklassificeerd, terwijl ze heel wat anders hadden. De gewone griep en longontsteking waren niet meer aanwezig.

Deze twee jaar van geregistreerde gezondheidsstatistieken zijn volkomen nutteloos geworden. En dat heeft gevolgen voor alle grotere studies die deze jaren omvatten. Stel je voor dat je een vijfjarige studie start in 2016-2019 waarin griepstatistieken van het grootste belang zijn. Weg studie, waardeloos geworden door de “achterhaalde” gegevens.

De geneeskunde is fataal gecompromitteerd en het is daarom dat wij verklaren en bevelen dat echte geneeskunde een wetenschap is die nog maar in de kinderschoenen staat.

28 gedachtes over “Aan: de Minister van Depopulatiezaken

 1. Een paar maanden geleden heeft het Italiaanse Gezondheidsinstituut het aantal coronadoden officieel herzien van 130.468 naar 3.783. De rest is overleden aan onderliggende aandoeningen.

 2. O M I C R O N = O N C O M I R = K A N K E R

  An oncomir (also oncomiR) is a microRNA (miRNA) that is associated with cancer. MicroRNAs are short RNA molecules about 22 nucleotides in length. Essentially, miRNAs specifically target certain messenger RNAs (mRNAs) to prevent them from coding for a specific protein. The dysregulation of certain microRNAs (oncomirs) has been associated with specific cancer forming (oncogenic) events. Many different oncomirs have been identified in numerous types of human cancers.[1]

  https://en.wikipedia.org/wiki/Oncomir

  Dus na de “booster” iedere geprikte een kankerpatient???

   • Zou er in de volgende /volgende boostershot dan dit zitten?

    Anti-oncomirs zijn een klasse van miRNA’s die oncogenen negatief reguleren. [16] Let-7 is de eerste geïdentificeerde anti-oncomir die functioneert als een “post-transcriptionele poortwachter” van bepaalde genen die de celgroei regelen. Bij longkanker worden sommige oncogenen bijvoorbeeld neerwaarts gereguleerd

    Je weet het niet met die verzamelde Toverkollen

 3. Israel gaat voor de vierde injectie, want ook na twee keer pfizer en 1 keer booster, veel te veel positieve testen dus nog een booster erbij.
  EU internationale covid paspoort/app is slechts 9 maanden geldig dus om de min. 9 maanden een boostershot anders kom je geen EU land meer binnen…
  Trek zelf je conclusies…
  Plus de dag dat het who de covid epidemie aankondigde 30 jan. 2020 en de dag dat ze de omicron variant aankondigen 26 nov. 2021… precies 666 dagen… The mark of the beast…..
  Trek je conclusies…..

  • Delta variant + o-micron variant is een driehoek met een o, een rondje of cirkel erin is precies het symbool van de VRIJMETSELARIJ!!!

 4. Je kunt vandaag je derde booster krijgen, we schrijven 22 december 2021. Medisch en wettelijk gezien ben je echter nog twee weken na dato ongevaccineerd. Dat betekent dat je op 5 januari 2022 weer wordt opgenomen in de statistieken van de gevaccineerden.

  Ja, zo kan je het ook zien.

  Wordt er iets omgedraaid? Moet op de jaarwisseling het aantal ongevaccineerde hoog gehouden worden? Terwijl altijd de vaccinatiegraad altijd hoog werd gehouden om de mensen over de streep te trekken. Is er iets met 31 december 2021.

  Toch dat contract waar eerder over werd geschreven? Is iedereen op 31 december gepatenteerd? De haast klopt niet! Dat zeg ik niet als wappie, dat voel ik aan mijn water. De mensen staan in de kou voor de booster. Hoe benaderen ze die mensen, ik krijg niks meer van het RIVM en de huisarts. Moet ook eerlijk zeggen dat ik schreef ” opgerot” .

  Interessant.

  • Lees mijn reactie over. Was kennelijk weer driftig. toch nog 8 votes.

   Opgerot natuurlijk netjes. Maar kwam er wel op neer

  • @Gijp:
   Quot3e:
   Hoe benaderen ze die mensen, ik krijg niks meer van het RIVM en de huisarts. Moet ook eerlijk zeggen dat ik schreef ” opgerot”.
   Unquote.

   Tja dan gaat de prikpooier zelf langs komen, want hij weet waar je huis woont en ook waar je bed slaapt, dus van deur tot deur en van arm tot arm.

    • Als er prikpooiers komen.wat niet komt.stort de hele economie in.ze bedenken wel wat anders..wees sterk nu!!!

     Wat er komt geen idee het is oorlog.dus je weet het nooit hou moed..

     • Blackpeat, juist. De prikpooier woont ook ergens. Niet belangrijk, hij er toch al aan, geen geweld voor nodig. Laat die man met rust. Laat hem nog meer fouten maken.Daar leren we van.

      Van dissel zei op de persconferentie, toen de NOS al weg was, we weten het niet. De prikpooier stond in de kamera te beweren dat de booster werkte.

      Nu staan duizenden in de kou hun booster te halen.

      De wetenschapper ( van Dissel) was slim, de onderwijzer dom. Het zal je man of je vader maar zijn. Hij weet het nog niet, maar hij kapot. Het leven straft zichzelf. Niemand voor nodig.

  • Rivm huisarts heb je niet nodig.

   We hebben eindelijk heel weinig nodig.

   Onderdak eten meer niet de rest is flauwekul.

  • Heb nooit wat van me laten horen of gereageerd op die eerste twee injectie uitnodigen en daarna werd het stil. Heb laatst als ongeïnjecteerde Griep/ zo je wil Corona gehad, niet naar de huisarts geweest, niks aangemeld, niet of nog nooit een pcr test gedaan en nu ik al die berichten lees, volg en in m’n omgeving zie hoe het er toe aan toe gaat blijf ik nog lekker ff die beer die s’Winters in z’n hol kruipt om m’n winterslapie te doen. We zien wel weer en blijven deze krant volgen want die geeft juist dat andere geluid die je nergens hoort. Chapeau

 5. Ik heb elke uitnodiging retour gezonden binnen 3 dagen, want het zijn enkel handelsvoorstellen. Die heb ik geweigerd. Zo ook die griepprik uitnodiging zo behandelt. Tevens heb ik het RIVM een formulier gestuurd van recht op vergetelheid, dan zijn zij verplicht om jouw gegevens te verwijderen uit hun database en aan derde partijen. Ik kreeg wel een reactie van het RIVM, dat ik dan niet meer een QR code kon verkrijgen. Alsof ik daar nou wakker van moet liggen. Er waren meerdere keuzes om jouw registratie van jouw vaccinatie status bij het RIVM te laten verwijderen. Ik heb deze linkjes ooit gedownload. Zie hier voor de geïnteresseerde die ook hun registratie ook willen verwijderen.
  https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm3RechtOpVergetelheid
  https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm4RechtVanBezwaar
  https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm6AfzienVanDeelname

 6. Bij de dierenarts geweest, negentig euro lichter. Ze heeft een beetje verhoging, merk niets aan haar. Plekjes nagekeken, is geen beestje. Toch voor de zekerheid drie pillen, 1x per maand eentje. Voor de diarree korreltjes gekregen voor over haar eten. Zo moet ook afvallen, is te zwaar. Minder snackjes. Gaan we doen, afvallen. Ze hoeft geen jasje aan in de kou. Dit was het voor even. Net thee gezet en even niets. Straks weer de kou in. Fijne avond en welterusten voor straks.

  Groetjes C

  Outlook voor iOS downloaden ________________________________

 7. Covid -19 = influenzagriep + longontsteking + TBC, die gezamenlijk uit de statistieken zijn, omdat ze een andere naam hebben gekregen. Dit blijkt uit wereldwijde data. Trouwens, het Sars-Covid-2 virus bestaat ook niet, het is immers door geen enkele wetenschapper of onderzoeker geisoleerd kunnen worden, desondanks zijn er veel wetenschappers en onderzoekers die betaald worden om ons iets anders te doen geloven. Sinds de ‘vaccin’campagne heten ‘vaccin’zieken- en doden ook Covid-19. Dat nog zoveel ‘wakkere’ medici, virologen en immunologen het nog steeds hebben over Sars-Covid-2 en Covid-19 komt omdat zij zomaar informatie aannemen van wetenschappers en onderzoekers die betaald worden om te liegen.

 8. Het covidverhaal: immens technische microscopen die bijna niet bestaande ietsjes zichtbaar maken. Zelfs engeltjes, met veel fantasie. Vergelijk dit met Catwezel en een Apple 24 mobiele telefoon. Allebei levensgevaarlijk. Je ziet het wereldwijd op regeringsniveau en hun corrupte adviseurs

Reacties zijn gesloten.