Sigrid Kaag uitgenodigd voor de WEF jaarvergadering in Davos. Hier de omkoopbrief

En wij simpele burgers maar denken dat ministers hier de mensen vertegenwoordigen, maar het blijkt andersom te zijn.

De driegbrief is duidelijk: “Als je niet komt, wordt Nederland geen grote handelspartner van de WEF leden in de rest van de wereld.”

Verbazingwekkend om te lezen, dat het Forum plant om van de COVID-19 pandemie volgend jaar afscheid te nemen. Dat wisten ze in juli 2020 al?? Of ze zijn slecht geïnformeerd of er is een kink in de kabel gekomen, een variant misschien? Hier een “warme uitnodiging” voor een Nederlandse ambtenaar zonder mandaat en ongekozen.

“Your participation in Davos would also ensure that the Netherlands take a large role in shaping the future of the global trade system.”

“The Forum will ensure that your participation becomes a major force in shaping the Great Reset.”

Kaag wordt dus wegens gebrek aan gewicht en zonder mandaat door het WEF omhooggetild naar een ongekozen machtspositie. Als Kaag meedoet, staat er wat tegenover.

Stel dat ze gewoon haar werk doet en weigert?

“Warmest Regards”.

Val maar dood met je Reset.


PS We vernemen net dat het jaarlijkse incestfeestje in 2022 in de Zwitserse Alpen niet doorgaat. Zou Naziklaas SSchwab andere orders op de telex binnen hebben gekregen na zijn bezoekje Antarctica??

21 gedachtes over “Sigrid Kaag uitgenodigd voor de WEF jaarvergadering in Davos. Hier de omkoopbrief

 1. Dat laatste zou heel goed nieuws zijn. En lees ik het nu goed, begin volgend jaar is de boel dus voorbij? Dus over 10 dagen?

  Ik moet zeggen dat werkelijk alles op alles wordt gezet om iedereen te vaccineren. Zou die 31 december dan toch waar zijn uit een eerder artikel. Dus nog 10 dagen volhouden en we zijn opnieuw geboren. En de rest gepatenteerd?

  Ik vond de sfeer grimmig vandaag met gevaccineerden die ik sprak. Totale angst moeten die hebben. Of spijt van de prik. Dan is het frustrerend dat een ander niet in die sloot is gelopen.

 2. Volgens onderzoek journalist Benjamin fullford zouden naziklaas en lagerde van de eu bank in een val gelopen zijn op antartica de white heats zouden deze rothchild eiland overgenomen hebben en uitnodigingen naar deze twee gestuurd hebben
  Ze zouden daar gearresteerd zijn en voor de keuze gesteld zijn deze covid circus terugdraaien of anders zouden ze worden terechtgesteld en aangezien naziklaas ook laf is heeft die voor 1e gekozen aldus Benjamin fulford in zijn wekelijkse rapportage over de illuminatie hopelijk heeft die de goede info ontvangen

  • Pgrave gebruik je intuïtie en verzamel je eigen info vaar je niet blind op een clone.?
   Nog steeds zoals hééél lang zie de geldstromen. Wat is er gaande. Dat is hééél veel!
   een voorbeeld o.a. , is een gekleurde dem site maar geeft info.

   https://wallstreetonparade.com/

   Bijzondere is dat begin octobre 2019 de routemap verscheen van een persoon in gewetensnood……die nog steeds relevant is

   had dit te maken met?

   The Fed’s Emergency Loan Operations to Wall Street’s Trading Firms Began on September 17, 2019 – Months Before the Coronavirus COVID-19 Had Emerged in China or Anywhere Else in the World. That Strongly Suggests to Us that Wall Street Banks Had a Serious Problem Independent of the Virus Outbreak. Mainstream Media Refused to Cover this Story in any Depth, Leaving the Heavy Lifting to Wall Street On Parade, Which Has Since that Time Written More than Ten Dozen Articles Chronicling this Fed Bailout. Click on this Text to Read Our Full Series of Articles.

   Daarnaast the earth/airplane wobble, ja we zijn onderweg! wat de zgn climat change is. Nibiru met al zijn energy! en kijk naar impact van the central sun! De planeetstanden! De tectonic plates! Het is een tango van licht en donker naar een balans.
   Eerst was het hoop geloof en liefde voor de ‘mens’ van buitenaf Nu is het krachtiger geworden; ik ben de kracht, ik geloof in mijzelf en straal liefde. oftewel IK BEN
   Waar een ieder zijn energy ook bevindt al is het op antarctica 🙂 there is a solution 🙂

   • Waarop denk je dat ik me kapot staar op een klone toch hopelijk niet omdat ik benjamin fulford geciteerd heb en hoezo klone heb je daar bewijs van

 3. “We vernemen net dat het jaarlijkse incestfeestje in 2022 in de Zwitserse Alpen niet doorgaat. Zou Naziklaas SSchwab andere orders op de telex binnen hebben gekregen na zijn bezoekje Antarctica??”
  We moeten echter nog steeds op onze hoede blijven. De satanische krachten zijn er nog steeds. Hoe meer mensen ‘wakker’ worden, hoe eerder we aan een natuurlijke en gezonde wereld kunnen werken.

 4. Volgens insiders zit Ursula von der L. ook vast op Antartica.
  Zal het wel tegelijk warm en koud krijgen de komende weken.

 5. Geweldige brief. Vooral als je de psychologische kant bekijkt.
  Iemand laten weten dat hij/zij tot de übermenschen behoort en nog even extra aanwakkeren met dat het land dat deze verraad wel een heel belangrijke rol heeft. (eenzelfde soort brief hebben alle andere schwabbelaars natuurlijk ook gehad)
  Ik snap alleen niet dat mediaschorum als belangrijk wordt aangemerkt. Los van als middel/wapen zou hier toch niet het grote geld zitten? Los van die aliën.

  (maar….het meest gevaarlijke is: dat psychobillie “beloofd” heeft dat er een 10x erger virus gaat komrn. Dus als het huidige plan wordt ingetrokken dan zal dat buisje ellende voor een definitieve bersie gaan zorgen. Zoooo belangrijk de kern definitief tot stoppen te krijgen want dit kan pas het begin zijn…Rijke verwende psychopaten zijn gewend altijd hun zin te krijgen)

 6. Het lijkt wellicht niets met dit artikel te maken te hebben, maar is dat wel zo?

  Jean-Michel Trogneux

  ……….

Reacties zijn gesloten.