Aardgas voor immigratie. O Nederland, u heeft niet op uw zaak gelet!

Trouwe lezers van dit blogje herinneren zich misschien nog het verhaal over het Noorse Oliefonds.

Dat ging specifiek over de manier waarop Noorwegen de opbrengsten uit olie investeerde in de toekomst en als appeltje voor de dorst. Elektriciteit wordt in Noorwegen 100% opgewekt door waterkracht, de benzine is peperduur en alle winsten blijven in het land zelf. Van kernenergie als “groene stroom bron” heeft men nog nooit gehoord.

Toen in Slochteren de gasbel werd ontdekt en vervolgens heel Nederland aan het gas moest en daarna 70% van het gas tegen vriendenprijsjes werd geëxporteerd, is door velen de suggestie gedaan om de opbrengsten in een Gasfonds te beleggen als appeltje voor de dorst. De toenmalig minister van economische zaken Jelle Zijlstra verdomde categorisch de gasbaten in een spaarpot te beleggen, want zo zei deze doorgestudeerde flapdrol: “Daar begin ik niet aan, het wordt toch wel opgemaakt”. Je bent niet voor niets peetvader van de kroonprins. Er kwam geen Fonds, alle opbrengsten werden direct geïnvesteerd (deftig voor: gaten dichten) in van alles en nog wat, hoe het politiek maar uitkwam.

De realiteit is schrijnend.

Gerard de Boer laat zien dat de gasbaten vanaf 1965 tot en met vandaag ongeveer € 400 miljard zijn. De immigratie heeft over dezelfde periode ongeveer hetzelfde gekost. Volgens onderstaand overzicht blijft het daar niet bij.

Dus alle gasbaten zijn doorgesluisd naar de kostenpost immigratie. In Nederland moet nu alles en iedereen weer van het gas af. Het is op. De komende 20 jaar wordt nog eens € 600 miljard uitgegeven aan immigratie. Waar wordt dat van betaald denkt u? Windenergie?

Het wordt nog erger.

Volgens een ander bericht op de site van Gerard de Boer gaat de bevolking aan het eind van deze eeuw groeien naar 73 miljoen. De oorspronkelijke Nederlanders gaan van 13 miljoen nu naar 10 miljoen en zullen daarmee een marginale minderheid gaan worden. Het is altijd aardig om steeds maar weer bevestigd te krijgen dat wij burgers nergens meer over gaan. Of heeft iemand van de lezers hier om gevraagd? Er wordt al decennia door “rechtse populisten” gewaarschuwd, dat hier een duistere agenda wordt uitgevoerd, waarbij niemand zich geroepen voelt hier iets aan te doen. Althans: als we de PVV en FvD niet meerekenen. Maar als Nederlanders massaal tegen immigratie zouden stemmen, wordt dat wel afgevangen door de computeralgoritmen van Dominion Voting Systems. Het maakt niet meer uit wat u stemt, Nederland is bezet gebied en iemand anders deelt hier de lakens uit. Hoe “Oranje Onder” eruit ziet, als u bent ontwaakt uit uw dromen:

10 miljoen is optimistisch.

Om te voorkomen dat die 13 miljoen oorspronkelijke Nederlanders wakker worden en hun land terug gaan claimen, is onder anderen de “pandemie” bedacht. Eén van de aspecten van de “oplossing” voor deze neppandemie, de gentherapie, is dat de natuurlijke weerstand wordt afgebroken en dat de voortplantingsorganen als één van de eerste van onze menselijke organen gaan disfunctioneren. Met andere woorden: de bevolking wordt gesteriliseerd. Met een beetje rekentechnische achtergrond kan dan worden berekend dat de Nederlandse bevolking op zijn minst wordt gehalveerd, zo niet weggevaagd.

En komen er enkele BILJOENEN uit de Geboortetrusts beschikbaar.

Nederlanders, u heeft niet op uw zaak gelet!

5 gedachtes over “Aardgas voor immigratie. O Nederland, u heeft niet op uw zaak gelet!

 1. Vanaf Nederland en Noorwegen lopen er 2 grote pijpleidingen voor aardgas distrubitie naar Italïe.
  De Nederlandse sinds ergens in de jaren ’60-’70, de Noorse sedert een jaar of 10.
  Dit terwijl de meeste Fransen nog steeds zijn aangewezen op flessengas.
  Ik ontvang geregeld pop-ups over het verboden worden van stookolie en aardgas voor 2022….
  Hout stoken is in ene taboe, pelletkachels telen weelderig, gestookt met Amerikaans en gestookt hout uit de Rocky Mountains, goed voor 400 miljoen ton hout, enig idee hoeveel bomen dat waren?
  De Franse staat verkoopt het hout uit de staatsdomeinen aan China. Roemeense trucks brengen het naar de havens van Antwerpen.
  Werd er voorheen selectief gekapt voor de lokale houtbranche, thans worden hele percelen kaalgezaagd, beuken, eiken, essen van 100-200 jaar oud worden en masse neergelegd door buitenlandse werknemers.
  En maar zeuren over de Amazonewouden terwijl achter onze ruggen om overal in Europa bomen worden verwijderd, en maar mauwen over die CO2 enzo.
  Wij laten ons goed naaien, er is straks niets meer over.

 2. De planeet wordt bewust onleefbaar gemaakt. Minder bossen is minder stikstof verwerken en minder zuurstof produceren. Dan legt de mens vanzelf het loodje en wellicht willen de ondergedoken Aliens (sinds de zondvloed) weer bovengronds gaan wonen… in een zuurstofarme en zwavelrijke habitat.

 3. Soros is een van de eigenaars van Blackrock. Heeft oorlogen op laten starten en beide zijden financieel gesteund, uiteraard tegen heel fijne rentes. Cabal / Deep State / Vrij Metselaars 😨😰😢

Reacties zijn gesloten.