STOPPEN! COVID-19 is 5G. Weer een onderzoek dat het bevestigt!


Wederom de bevestiging dat de ellende met het installeren van het 5G is begonnen en met de ongebreidelde expansie alleen maar is verergerd. SARS staat voor Severe Acute Radiation Syndrome en heeft met een “virus” niets te maken.

Nu weer een onderzoek, in oktober 2021 gepubliceerd, wat aantoont dat Influenza een normaal seizoensverschijnsel is, omdat de magnetische velden veranderen en er daardoor een ontgiftingsproces op gang komt. Door de introductie van radiogolven, radargolven en draadloze communicatie tot en met de huidige generatie 5G, wordt de gewone griep “pandemisch” op commando, een coverup voor de “vooruitgang” dus.

Met alle geweld worden de gezondheidseffecten van een onnatuurlijke straling verkocht als een ernstige, besmettelijke ziekte, waar velen aan komen te overlijden en waarvoor uitsluitend vaccinatie uitkomst biedt.

Leugens van A tot Z, steeds weer bewezen, maar slechts enkelen beseffen dat er een kwaadaardige agenda aan ten grondslag ligt. De onderzoekers gaan daar uiteraard niet op in, maar hun conclusie is op zijn zachtst gezegd verwoestend voor de manier waarop wereldwijd het “probleem” wordt aangepakt:

Blootstelling aan WCR is een wijdverspreide, maar vaak veronachtzaamde, milieustressor die een breed scala aan ongunstige bio-effecten kan veroorzaken. Al tientallen jaren wijzen onafhankelijke wetenschappers wereldwijd op de gezondheidsrisico’s en cumulatieve schade van WCR. Het hier gepresenteerde bewijs sluit aan bij een groot aantal gevestigde onderzoeken. Werknemers in de gezondheidszorg en beleidsmakers moeten WCR beschouwen als een potentieel toxische milieustressor. Alle patiënten en de bevolking in het algemeen moeten worden voorzien van methoden om de blootstelling aan WCR te verminderen.

“Blootstelling aan WCR, dus straling verminderen”?

Dat betekent het stopzetten van 4G en 5G. Het betekent ook de totale ondergang van het misdaadconglomeraat die ons deze nep pandemie heeft aangesmeerd en de oplossing heeft gebracht door min of meer verplichte gentherapie, naar zal blijken een dodelijke injectie.

Lees hieronder het vertaalde werk van het rapport.

Abstract
Achtergrond en Doelstelling:

Het Coronavirusziekte (COVID-19) volksgezondheidsbeleid heeft zich geconcentreerd op het severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) virus en de effecten ervan op de menselijke gezondheid, terwijl omgevingsfactoren grotendeels zijn genegeerd. In het licht van de epidemiologische triade (agent-gastheer-omgeving) die op alle ziekten van toepassing is, hebben wij een mogelijke milieufactor in de COVID-19-pandemie onderzocht: radiofrequente straling in de omgeving van draadloze communicatiesystemen, waaronder microgolven en millimetergolven. SARS-CoV-2, het virus dat de COVID-19-pandemie veroorzaakte, dook op in Wuhan, China, kort na de implementatie van stadsbrede (vijfde generatie [5G] van draadloze communicatiestraling [Wireless Communication Radiation]), en verspreidde zich snel wereldwijd, waarbij aanvankelijk een statistische correlatie werd aangetoond met internationale gemeenschappen met recent opgerichte 5G-netwerken. In deze studie onderzochten we de peer-reviewed wetenschappelijke literatuur over de schadelijke bio-effecten van WCR en identificeerden we verschillende mechanismen waarmee WCR kan hebben bijgedragen aan de COVID-19 pandemie als een toxische omgevingscofactor. Door de grenzen tussen de disciplines biofysica en pathofysiologie te overschrijden, presenteren wij bewijs dat WCR: (1) morfologische veranderingen in erytrocyten kan veroorzaken, waaronder de vorming van echinocyten en rouleaux die kunnen bijdragen aan hypercoagulatie; (2) de microcirculatie kan aantasten en het erytrocyten- en hemoglobinegehalte kan verlagen, waardoor hypoxie wordt verergerd; (3) de disfunctie van het immuunsysteem kan versterken, waaronder immunosuppressie, auto-immuniteit en hyperinflammatie; (4) verhoogt de cellulaire oxidatieve stress en de productie van vrije radicalen, hetgeen resulteert in vaatschade en orgaanbeschadiging; (5) verhoogt het intracellulaire Ca2+, dat essentieel is voor virusingang, -replicatie en -afgifte, en bevordert bovendien ontstekingsbevorderende pathways; en (6) verergert hartritmestoornissen en hartaandoeningen.

Relevantie voor patiënten:

Kortom, WCR is een alomtegenwoordige milieustressor geworden die volgens ons kan hebben bijgedragen aan de ongunstige gezondheidsuitkomsten van met SARS-CoV-2 geïnfecteerde patiënten en de ernst van de COVID-19-pandemie kan hebben vergroot. Daarom adviseren wij alle mensen, met name die met SARS-CoV-2-infectie, om hun blootstelling aan WCR zoveel als redelijkerwijs mogelijk is te beperken totdat nader onderzoek meer duidelijkheid heeft opgeleverd over de systemische gezondheidseffecten van chronische blootstelling aan WCR.

5. Conclusie

Er is een aanzienlijke overlap in pathobiologie tussen COVID-19 en WCR blootstelling. Het hier gepresenteerde bewijsmateriaal geeft aan dat mechanismen die betrokken zijn bij de klinische progressie van COVID-19 ook, volgens experimentele gegevens, door WCR blootstelling kunnen worden opgewekt. Daarom stellen wij een verband voor tussen schadelijke bio-effecten van WCR blootstelling van draadloze apparaten en COVID-19.

Meer specifiek ondersteunt het hier gepresenteerde bewijsmateriaal de veronderstelling dat WCR en, in het bijzonder, 5G, dat een verdichting van 4G inhoudt, de COVID-19 pandemie kan hebben verergerd door de immuniteit van de gastheer te verzwakken en de virulentie van SARS-CoV-2 te verhogen door (1) morfologische veranderingen in erytrocyten te veroorzaken, waaronder de vorming van echinocyten en rouleaux, die mogelijk bijdragen aan hypercoagulatie; (2) de microcirculatie te verslechteren en het niveau van erytrocyten en hemoglobine te verlagen, wat de hypoxie verergert; (3) versterking van immuundisfuncties, waaronder immunosuppressie, autoimmuniteit en hyperinflammatie; (4) verhoging van de cellulaire oxidatieve stress en de productie van vrije radicalen, waardoor vaatschade en orgaanbeschadiging worden verergerd; (5) verhoging van het intracellulaire Ca2+, dat essentieel is voor virusingang, -replicatie en -afgifte, naast de bevordering van ontstekingsbevorderende pathways; en (6) verergering van hartritmestoornissen en hartaandoeningen.

Blootstelling aan WCR is een wijdverspreide, maar vaak veronachtzaamde, milieustressor die een breed scala aan ongunstige bio-effecten kan veroorzaken. Al tientallen jaren wijzen onafhankelijke wetenschappers wereldwijd op de gezondheidsrisico’s en cumulatieve schade van WCR [42,45]. Het hier gepresenteerde bewijs sluit aan bij een groot aantal gevestigde onderzoeken. Werknemers in de gezondheidszorg en beleidsmakers moeten WCR beschouwen als een potentieel toxische milieustressor. Alle patiënten en de bevolking in het algemeen moeten worden voorzien van methoden om de blootstelling aan WCR te verminderen.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/#B79

31 gedachtes over “STOPPEN! COVID-19 is 5G. Weer een onderzoek dat het bevestigt!

 1. Straling is net als vaccins. Je ziet het niet, je voelt het (vrijwel) niet en je weet niet wat er in zit resp. doet met je lijf.

  N.B. Iedere uitvinding die kan worden gebruikt om de mensheid te dirigeren (controleren en voor eigen gewin te gebruiken) resp. te elimineren (uit te roeien of beter gezegd uit te moorden) zal door de (massa)misdadigers van de NWO etc. gebruikt worden, reken maar!

 2. Ja, ook ik maak mij grote zorgen hieromtrent. Maar ik heb er deels mijn eigen theorie over. Maar misschien zit ik er naast of zit ik misschien toch wel heel dicht bij de waarheid….

  Die duizenden satellieten de lucht in en gekoppeld aan al die geleiders op gebouwen en lantaarnpalen die er zogenaamd voor zorgen dat wij ‘ook buiten’ supersnel “mobiel” internet krijgen, is gekoppelt aan de QR code van gevaccineerden…. en die code is weer gekoppeld aan je DigiD en IP-adres zodat ze precies weten wie jij bent, waar jij bent, wat je doet, financieel, economisch, medisch en noem maar op… totale controle…
  Maar ze willen ook controle over de ongevaccineerden dus die QR-code is voor iedereen een must…
  Dus de mensheid in z’n geheel ontkomt er niet aan.
  Maar waarom die 1 1/2 meter doctrine?
  Wat steekt daarachter?

  Waar de media ook zo (verdacht) oorverdovend stil in is, is de uitrol van het glasvezelnetwerk, de vele 5G zendmasten en overdaad van antennestations, denk maar aan de lantaarnpalen die aangepast worden en alle meterkasten…, want een hogere frequentie heeft een kleiner bereik…
  Wat staat het volk te wachten als de 5G/glasvezel losgelaten wordt op de bevolking? En wat zijn de gevolgen voor de mens, met name de gevaccineerden, maar ook de ongevaccineerden? Onafhankelijke onderzoekers hebben aangetoond dat er, naast andere mensonvriendelijke stoffen, grafeenoxide (een supergeleider) in het vaccin zit.
  Dus nogmaals, waarom die 1 1/2 meter afstand regels?

  Dit doet mij terugdenken aan al die verschillende berichten over de hele wereld, dus niet alleen in Nederland, over die enorme scholen spreeuwen die plotseling, in vogelvlucht, dood uit de lucht vielen…

  Was dit een test? Was er iets gestrooid voor die vogels waar zij altijd hun voeding zoeken?
  Voeding gemengd met iets wat straling geleid of ontvangt? Zoiets als grafeenoxide?
  Was dit een gerichte straling (satelliet) als test?
  Het is toch wel heel vreemd als zo’n enorme kudde vogels allemaal tegelijkertijd, en zonder uitzondering, een hartstilstand krijgt.

  Al hadden die spreeuwen met 1 1/2 meter afstand van elkaar gevlogen zouden ze dan ook allemaal tegelijk dood uit de lucht zijn gevallen?

  Het zou toch niet opvallen als zo’n test uitgevoerd werd op iemand met zo’n ontvanger (grafeenoxide) in zijn lijf als er gepaste afstand tot andere ontvangers is?
  Dan val je plotseling dood van je fiets of val je plotseling dood neer tijdens een voetbaltraining….
  Maar wat als al die menselijke ontvangers dicht bij elkaar drommen…., net als die spreeuwen?

  • Die controle-freaks hebben ons nodig. Anders is het over en uit.
   Wij hebben hen niet nodig, integendeel.
   Het feit dat alles nog draait betekent dat hackers 100% staatsinfiltranten zijn.

    • In die zwaar gereformeerde gemeenten,zijn TV en computer werktuigen van de duivel, dus de kans van magnetronervaring is geringer!

  • @Lord of Hosts
   zou het kunnen zijn dat de afstand bepalend is om je te kunnen identificeren? zodat je niet in elkaars ‘veld’ zit? en idd niet als groep tegelijkertijd een hartstilstand krijgt want dan zou het een raadsel worden 🙂 Dank voor je schrijven

   • Ja Madeloes, geweldig dat jij dit zegt. Dat is precies wat ik ook dacht in het begin en nu denk ik dit nog steeds.
    Het gerichte zoeken om je te kunnen identificeren is nu nog in beginfase. Met die 1 1/2 meter zit je niet in elkaars veld. Maar om preciezer te kunnen zoeken zal de boel steeds bijgesteld moeten worden en getest. Net zolang totdat ze 1 bepaalde spreeuw uit zo’n colonne kunnen raken.
    Er zal dus bij regelmaat getest worden.

    • traceerbaar uiteraard en de beginfase is al achter de rug. Elke dag wordt er momenteel getest en is het lichaam onderhevig aan impulsen. Wij zijn een smartphone geworden op 2 benen of we nog kunnen lopen of niet. Het bijzondere is dat wijzelf dit allemaal aanschaffen op eigen kosten.
     gezichtsherkenning, zogenaamd beveiliging op mobile met vingerafdruk en oog herkenning,, updates installeren. Per individu, number, worden er transacties afgesloten waar wij geen weet van hebben.
     In plaats van niet verplichte yabs haha beter iedereen gratis een mobile gegeven. Had ik deze in de sloot kunnen gooien.

  • In de buurt van het Leidse Plein in A’dam had ik 2 maal een vogel gevonden. Een Gierzwaluw en ik denk de andere was een Kramsvogel. Die Gierzwaluw lag op de straat en leefde nog. Ik moest uitkijken want ik fietste er vlak omheen. Ik had de vogel mee naar huis genomen en steeds water gegeven. De volgende dag was het diertje dood.
   Ik vind het ook voor de vogels erg, die die dieren ook bestraald worden.

  • Dear Lord…

   Er zit een behoorlijk verschil in straling in de buitenlucht, van mobiele ( 3,4,5G ) t.o.v. de bekabelde netwerken ( glasvezel, telefoon, kabel ). Buiten de stedelijke gebieden zul je al snel merken dat je geen of zeer slecht verbinding kunt maken met een 3/4G netwerk, of zelfs met een telefonie netwerk. Dit heeft te maken met het feit, dat alle dataverkeer via bekabeling of de zendmasten wordt verstuurd/ontvangen, denk b.v. aan de datakabels op de zeebodem.

   Satellieten bestaan slechts in uw fantasie en in de vele cartoons die hierover worden verspreid als waarheid. Wel bestaan er de zogenaamde “satelloons”, welke eigenlijk alleen voor militaire doeleinden gebruikt worden:

   Maar met de juiste argumenten ben ik zeer eenvoudig te overtuigen van mijn ongelijk.
   Overigens zit de zendmast ( hier in een ‘buitengebied’ ), tot nu toe vol met een hele zwerm spreeuwen, alsof ze er door aangetrokken worden.

   • Heb je dan nooit van Starlink gehoord? En de rechten om 10 duizenden satellieten in een baan rond de aarde te schieten vanaf 2018? Er is ook vermeld dat alles nog in testfase verkeerd…
    Alleen het gewicht klopt niet helemaal… is tonnen zwaarder dan vermeld is.
    Daar wordt geen verklaring voor gegeven.

    Deze reis der satellieten is met het blote oog te zien geweest en in alle uithoeken der aarde gefilmd. Mensen dachten aan Ufo’s…

    • STARLINK, NEUROLINK… beide gelanceerd door die mafklapper Musk die n.a.w. een acteur is die een hele vermogende persoon speelt en zo de overheid dekt met hun GENOCIDE plannen waaronder die duizenden satelites
     Ik heb ze zien overvliegen toen, het duurde en duurde.. voor dat de laatste wegzoefde, ook de buren dachten wat is dit ! Ik vertelde het over 5G, wat op dat moment ook getest-uitgerold zou gaan worden en ze stonden met open mond te luisteren naar mijn verhaaltje.. nu weten ze beter..
     het hele 5G zorgt inderdaad volgens veel goede, kritische wetenschappers-onderzoekers voor stralingsziekte, hoogteziektes etc.
     we worden in ieder geval uitgeroeid over heel de planeet.. dit moet STOPPEN!
     ook hoor je hier niets bijna over in de media maar ja.. niet zo gek met een media als FEAR US!

     fijne avond allen hier, we zijn hier mét elkaar !
     HOU VOL ALLEN IN HET EIGEN VERTROUWEN

  • Die anderhalve meter afstand van elkaar is voor meerdere toepassingen 1) zorgen dat iedereen psychisch gaat geloven dat je besmet kan worden door andere. 2) Door te zorgen dat jij niet meer met andere kunt praten, zorgt voor een isolatie voor iedereen in het openbaar. Want bij isolatie is iedereen kwetsbaar. 3) met gezichtsherkennende camera’s is te controleren wie wie is, is er een redelijke grote foutmarge als men te dicht op elkaar staat. Dan is het moeilijk c.q. onmogelijk om de personen van elkaar te onderscheiden. Het is ook al aangetoond, dat wanneer de persoon in kwestie kleding aan heeft met gezichten of met dieren erop, dat het controle systeem in de war raakt. Nu met de mondkap plicht, werken de gezichtsherkennende camera’s niet meer voldoende, als er dan ook nog minder dan anderhalve meter van elkaar staan. Raakt het controle systeem van slag. Door nu iedereen te injecteren met een unieke code en deze code met behulp van grafeenoxide als versterkende antenne te laten dienen, is iedereen overal te traceren. Ongeacht de afstand van elkaar.

   Wat vele nog steeds denken dat we satellieten om de aarde hebben zweven, maar technische gezien is dat al onmogelijk. De reikwijdte van de frequenties waarop deze opereren wordt dan te groot om de afstand te kunnen overbruggen. Daar er dan ook te veel ruis zal ontstaan om nog zuiver te kunnen richten op een doel. Dit wordt enkel gesuggereerd om zo psychisch ons het idee te geven, dat ze iedereen al controleren ongeacht waar jij bent. Dus alle satellieten staan gewoon op de aarde en liefst op hoge gebouwen, zodat zij een grotere reikwijdte hebben zonder obstakels. Bomen zijn voor hoge frequenties zoals het 4 en 5 G een stoorzender, omdat bomen als ware waterkolommen zijn. Dat is namelijk de redenen in veel dorpen en steden, dat de grote bomen in de straten geruimd zijn. Bij het fenomeen dat vogels spontaan dood uit de lucht vallen is dat die vogels door een straal verbinding tussen de satellieten hebben gevlogen. Bij een straal verbinding kan de frequentie oplopen tot 45Ghz. of zelfs tot 60GHz. Bij deze hoge frequenties is elk levend wezen in een fractie van een seconde dood. Je wordt als ware van binnenuit letterlijk gekookt. Want de frequentie is wel 18 tot 24 keer hoger dan jouw magnetron. Daar er ook op die frequenties het zuurstofmolecuul gaat resoneren, als een molecuul gaat resoneren gaat het met niets meer een verbinding aan. Dus als het zuurstofmolecuul gaat resoneren stoppen alle lichaamsprocessen acuut, met de dood als gevolg. Bij deze hoge frequenties maakt het niet uit of je geïnjecteerd bent of niet. Iedereen en alles gaat dood wat leeft.

    • Laat 50 helikopters met een groot fel licht op zeer grote afstand en op Groote hoogte achter elkaar vliegen, en het lijkt net echt.

   • Een heel logisch klinkend verhaal Qvic.

    Laten we hopen dat het grootste deel van de wereldbevolking gaat inzien dat ze met een zeer kwaadaardige macht te maken hebben. Het wordt tijd dat dat crapuul achter de schermen vandaan gerookt wordt.
    Samen met hun uitvoerders, van hoog tot laag, dienen ze een gepaste straf te krijgen.
    En zonder tribunaal. Een tribunaal is altijd een geopolitiek instrument geweest om de opdrachtgevers en de uitvoerders uit de wind te houden.
    Over een gepaste straf gesproken….
    De Guillotine is te humaan. Laten we daarbij ook niet vergeten dat de Franse Revolutie geregisseerd en aangevoerd werd door de voorouders van diezelfde kwaadaardige macht als waar we nu nog steeds mee te maken hebben. Door deze Franse Revolutie kwam dit kwaadaardige crapuul nog steviger in het zadel.
    En sinds deze kwaadaardige Financiële macht ging samenwerken met de Economische macht zijn ze oppermachtig gegroeid.
    Oh ja, we weten wie we moeten hebben!

 3. blij met dit artikel! dank! Dit bevestigd weer dat wat ik wilde bewijzen dat in Heerde en Wapenveld waar de meeste slachtoffers zijn gevallen in het verpleegtehuis bijna 80 personen voorjaar 2020 ‘als ṕroef’ zijn blootgesteld aan 5 g (waarschijnlijk in samenhang met de griepinjectie?) De 5g mast is van het dak gehaald aan de overkant dus bewijs is er niet meer. De gemeente was blij met de inzet van het leger hoe mooi wil je het voorspiegelen? walgelijk

   • @Admin
    op een gegeven moment waren er meerdere ‘gezamenlijke wakkeren’ die hier vraagtekens bij zetten en onderzoek naar deden om bewijzen te verzamelen en deelden wat niet in dank werd afgenomen en … een harddisk heeft ook maar een beperkte levensduur op zulke momenten. en daarna foetsie

     • ‘ze’ wens ik een ieder afzonderlijk die hieraan meewerken dat alle emoties van leed en verderf niet alleen hier maar wereldwijd zich in hun eigen bubbel zich gaan afspelen en dat dit tot een explosie komt van inzicht en verandering. Deze ‘horror game’ heeft al te lang geduurd niet alleen hier maar overal in het universum. WIJ ZIJN hier om die verandering te bewerkstelligen.

  • al die stront palen, die duivelse masten en demonische lantaarn palen hebben ze allemaal geinstalleerd tijdens de strenge avondklok toen, toen kon niemand ( behalve een oplettende nachtwerker ) zien w a a r o m we opgesloten werden..
   het is voor veel mensen echt van ” levens belang ” dat ze ze sneller internet kunnen afnemen.. hahaha.. wat een fabel, vooral de opdringerigheid hier ook in de brievenbus met de o n g e v r a a g d e aanbiedingen van ziggo/kpn/delta

   ik ZIE HET !

 4. Heel waarschijnlijk is de 5G-straling de oorzaak van hetgeen men de Covid-19 ziekte genoemd heeft en heeft men verder geprofiteerd van het verkoudheids en griep-seizoen dat in aantocht was. Dat was toch ongeveer het geval in Wuhan en in Noord-Italie . Het heeft niets met een virus te maken wel met de hokus-pokus en het beetnemen van de gewone mens door malafide psychopaten.We zitten ermee en erin. Hoe kan men die straling detecteren en/of meten en weten we wanneer we eraan blootgesteld zijn ?

  • Je bent er altijd aan blootgesteld, ze lopen er niet echt mee te koop dat ze alle lantaarnpalen gaan inrichten met een 5G hub.
   Je kunt de masten neutraliseren, zie : https://www.orgonisenederland.nl/
   Je kunt ze in de fik steken.
   Je kunt ze hacken.

   Je zou ze ook gewoon uit kunnen zetten.
   Als regering die een volk vertegenwoordigt doe je dat in afwachting van 100% bewijs dat het ongevaarlijk is. Dan ben je er zo vanaf.
   Want niet WIJ hebben het nodig, maar ZIJ hebben het nodig.

   • al sinds het begin van de ” pandemie ” had rtl4 opeens een nieuw programma logo ( ” het rtl4 “nieuws) moet je maar eens kijken waar dat over gaat..
    allemaal verborgen symboliek ( je ziet dan allemaal 5g lijnen in hun logo)
    ik had dat snel in de gaten, maar veel mensen zijn dat zich niet bewust ( nog niet) worden wel steeds meer en meer mensen w a k e 1

 5. Ben ff op de website wezen kijken, maar enig idee wat al die kleuren inhouden. Zie rode, blauwe, geel, turquoise en groen.

Reacties zijn gesloten.