Het mondkapjessyndroom – een nieuwe aandoening

Mondkapjesdracht.

Mocht u zich afvragen waarom de dragers van mondkapjes er naar verloop van tijd aan gewend zijn gaan raken, dan zal onderzoek u een eindje verder helpen.

De schokkende conclusie is dat het gewenningsproces een gevolg van hersenschade is.

Mondkapjesdracht is een bedrijfskledingvoorschrift. Zonder dat u een contract hebt getekend. Met iedere ademtocht voldoet u aan een verzoek en levert u iets van uw gezonde verstand in. Ongemerkt, tot de wal het schip keert. Deze procedure hoort heel eenvoudig bij de operatie om de Mens van zijn natuurlijke behoefte (zuurstof) te ontdoen. Met uw gezondheid heeft het niets te maken., met uw toekomstige kwalen des te meer. Het is namelijk een onomkeerbaar proces.

newstarget.com

ODMS: Oxygen Deprivation Mask Syndrome nu over de hele wereld

5-6 minuten


Onderzoek toont aan dat langdurig gebruik van Covid-maskers, zelfgemaakt of N95, overal van vijf procent tot 20 procent zuurstofverlies kan veroorzaken, wat leidt tot hypercapnie (overmatige koolstofdioxide in de bloedbaan meestal veroorzaakt door onvoldoende ademhaling), paniekaanvallen, duizeligheid, dubbelzien, tinnitus, concentratieproblemen, hoofdpijn, vertraagde reacties, toevallen, veranderingen in de bloedchemie en verstikking als gevolg van luchtverplaatsing.

Senior Wetenschapper bij Johns Hopkins Center for Health Security zegt dat het langdurig dragen van een masker de bloedchemie kan veranderen

Het inademen van te veel uitgeademde koolstofdioxide (CO2) kan levensbedreigend zijn, volgens experts van de National Institutes of Health (NIH). Inmiddels heeft iedereen op zijn minst dat licht in het hoofd, duizelige, gefrustreerde gevoel ervaren van herhaaldelijk opnieuw ademen in je eigen reeds verwerkte lucht. Dat zijn nog maar de eerste waarschuwingssignalen voor veel ernstiger gezondheidsproblemen.

In feite kan het dragen van een masker dag in dag uit leiden tot veranderingen in de bloedchemie, en dat leidt tot “veranderingen in bewustzijnsniveau, indien ernstig”, volgens Amesh A. Adalja, MD, en senior wetenschapper bij Johns Hopkins Center for Health Security in Maryland.

Het wordt erger. Een Duitse neuroloog, Dr. Margarite Griesz-Brisson, MD, PhD (in farmacologie), die gespecialiseerd is in neurotoxicologie en milieugeneeskunde, waarschuwt dat zuurstofgebrek door langdurig dragen van Covid-masker permanente neurologische schade kan veroorzaken.

Ze stelt in haar onderzoek: “Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht zal zonder twijfel zuurstoftekort en een overstroming van koolstofdioxide veroorzaken. We weten dat het menselijk brein erg gevoelig is voor zuurstofgebrek. Er zijn bijvoorbeeld zenuwcellen in de hippocampus, die niet langer dan 3 minuten zonder zuurstof kunnen zijn – ze kunnen niet overleven. De acute waarschuwingssymptomen zijn hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, concentratieproblemen, vertraging van de reactietijd – reacties van het cognitieve systeem. “

De reden dat zoveel maskerdragers GEEN IDEE hebben dat deze chronische schade hen overkomt, is omdat zodra een persoon chronisch zuurstofgebrek heeft, al die symptomen verdwijnen, omdat de persoon gewend raakt aan de achtergestelde staat; hun efficiëntie blijft echter aangetast en het gebrek aan geschikte zuurstoftoevoer naar de hersenen blijft gevaarlijk vorderen.

Dat is de reden waarom, na langdurig maskergebruik, veel mensen zeggen dat ze het niet meer “erg vinden” (het is een onbedoelde woordspeling omdat ze hun verstand aan het verliezen zijn).

Neurodegeneratieve ziekten hebben jaren nodig om zich te ontwikkelen, maar we zijn al twee jaar in de pandemie van het dragen van maskers

De media en de CDC hebben de pandemie zo gehypet, inclusief de naast ongevaarlijke Omicron-variant, dat Amerikanen hun maskers dragen, zelfs als ze helemaal alleen zijn in hun huis, auto, kantoor of buiten wandelen en joggen. Kinderen worden gedwongen om hun maskers de hele dag op school te dragen, met minimale of nul maskerpauzes, zelfs tijdens de pauze. Sommige mensen dragen letterlijk hun masker tijdens het trainen op cardio-apparaten in de sportschool.

Hoe meer je denkt dat je gewend raakt aan het dragen van je masker,hoe meer de degeneratieve processen in je hersenen worden versterkt, terwijl het zuurstoftekort voortduurt, legt Dr. Margarite Griesz-Brisson uit. Bovendien zijn zenuwcellen in de hersenen niet in staat om zichzelf op een normale manier te delen en worden beschadigde zenuwcellen geregenereerd omdat de hersenen het ‘afval’ niet kunnen legen.

ODMS is als koolstofdioxide geïnduceerde anesthesie

Hoe metabolisch actiever de hersenen zijn, hoe meer zuurstof het nodig heeft, en daarom is het absoluut belachelijk dat kinderen de hele dag maskers dragen. Bovendien is hun immuunsysteem zo adaptief dat ze “constante interactie met het microbioom van de aarde” nodig hebben, zoals de Duitse neuroloog het uitdrukte.

Dit constante gebrek aan zuurstof- of het nu een langzame marteling is van5% tot 20% de hele dag , is niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid van kinderen en adolescenten, het remt de ontwikkeling van de hersenen en veroorzaakt onomkeerbare schade, waaronder permanente neurologische schade, volgens een expert in het veld. Laat dat even bezinken. Het is door maskers geïnduceerde anesthesie. Dit is het tegenovergestelde van de waarde van naar school gaan en leren.

Image: Top 8 ways Covid face masks are HARMFUL as analyzed by a physician and former medical journal editor

Lijdt iemand die u kent aan het zuurstofgebreksmaskersyndroom? Haal wat frisse lucht en verander die dagelijkse omgeving zo snel als menselijk mogelijk is. Voor betrouwbaar gezondheidsnieuws op internet, stem af op Vaccines.news  voor updates over experimentele vaccins (alle Covid-shots) die bloedstolsels en andere gruwelijke bijwerkingen veroorzaken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

Pandemic.nieuws

TruthWiki.org

NaturalNews.com

BlueCat.Media

UCC.org

15 gedachtes over “Het mondkapjessyndroom – een nieuwe aandoening

 1. Juist en om die redenen hebben wij in goed overleg met de directeur van de school de kinderen thuis gehouden. Ook omdat ze al veel meegemaakt hebben in het verleden. Wij de school momenteel onveilig voor ze. De directeur worstelt er zelf ook mee maar heeft niet de mogelijkheid om nee te zeggen tegen de maatregelen mede omdat er ook ouders en kinderen in een comateus corona syndroom zitten.

  Geliked door 3 people

  • Goede zaak, menig huisarts worstelt helemaal nergens mee en zegt gewoon:
   “ze zullen er toch geen kwade bedoelingen mee hebben?” of ” men heeft het beste met de mensheid voor mag ik toch vanuit gaan”. Mondkappen bij kinderen is belachelijk, nee, schofterig, voor iedereen trouwens. Vrij van school geven die handel, groot gelijk!

   Geliked door 3 people

  • Erg goed van jullie dat je de kinderen thuis houdt. De directeur hoeft nergens mee te worstelen, hij hoort gewoon te doen wat goed is en dat is mondkapjes nooit te verplichten en al helemaal niet voor kinderen. Anders handelen is een misdaad ! Sterkte in de toekomst.

   Geliked door 2 people

 2. Gister naar gespecialiseerd kleiner ziekenhuis geweest en ik was de enige zonder bekluier.
  Allemaal mensen met zo’n ding tot aan hun ogen en allemaal angstige blikken, iedereen bang voor het verschrikkelijke virus blijkbaar.
  En ja, het was koud buiten dus ook ff snuiten whahahahaha, je had ze moeten zien.
  De wereld is compleet geschift geworden.
  Niemand vroeg iets bij geen enkele balie, dusssss waar gaat het over, maar de angst zit er nu zo diep in, is bijna niet meer weg te krijgen ben ik bang voor.
  Argumenteren werk ook niet, het zijn gelovigen geworden en wat het vierkante kastje zegt is de absolute waarheid.

  Geliked door 5 people

 3. Verbijsterende uitslag van zo’n onderzoek. Waar blijven de integere wetenschappers die dit kracht bij zetten ?

  Like

  • die zijn er hoor, maar die worden de mond gesnoerd of worden geschorst..
   tja, ik verdom zo een slavenklem, ik ga bijna nergens (meer) heen maar in de supermarkt ben ik met wat weinige mensen z o n d e r dat MENSONTERENDE VOD die het gewoon NIET WILLEN!
   soms kijkt er iemand ” lang ” naar mijn vrije en frisse gezicht en zie ik grote holle ogen die doods zijn.. het is een horrorfilm waar we in zitten.. hoe lang nog ??

   Geliked door 4 people

 4. Ik krijg ook meer en meer het idee, dat mensen die de hele dag met een zuurstofbelemmer op hun werk doen, domme dingen in het verkeer doen, met alle gevolgen vandien, het valt mij nu weer op sinds het weer verplicht is.

  Like

 5. Ik draag nergens meer een mondkapje en wordt wel vreemd aangekeken maar dat doet me helemaal niks.
  Nergens, maar dan ook nergens draag ik er een en zal ik er een dragen. Het gekke is dat ik blijkbaar mensen aanzet om het ook niet te dragen. Zag het vanmiddag bij de tandarts; ik droeg er geen in de wachtkamer en mensen die binnen kwamen met het vod voor mond en neus dachten blijkbaar dat ze het ook niet hoefden en zetten het af. Mooie kleine psychologische overwinning. Gisteravond ook grappig in de supermarkt in onze woonplaats. Ik was de enige zonder vod voor neus en mond van de amper aanwezigen. Tot bij de kassa, daar stond mijn zoon in de rij die ook de boodschappen was aan het doen uiteraard ook zonder kapje. dat waren er toch al twee.

  Like

 6. Het, mondkapjesstockholmsyndroom.
  Men resprecteerd hetgeen wat kwelt dit omdat door gebrek aan zuurstof het bewustzijn is bekneld.

  Like

 7. Mijn werkgever wilt ook dat wij tijdens de diensten op de vloer dat vod dragen. Draag hem dus onder de neus. Hij kan me wat. Ik moet frisse lucht hebben. Raak van dat vod over de neus in paniek wordt er duizelig van en het geen frisse lucht meer krijgen middels telkens je eigen koolmonoxide in te ademen.

  Like

Reacties zijn gesloten.