Waarom het drinken van een glas wijn binnenkort wordt verboden

Als duidelijk wordt dat wijn hetzelfde effect op spike eiwitten heeft als Ivermectine op parasieten, dan zal in politiek Den Haag de hel losbarsten. Per slot van rekening laat niemand graag een borrel staan om zijn corruptie mee weg te spoelen. Als u wilt weten waarom Big Pharma fact-checkers dit nepnieuws noemen, moet u vooral niet verder lezen.

De ravage die het experimentele en niet voor mensen bestemde vaccin in de cellen aanricht is ongekend, dat wisten we al. Dat het te repareren is, nog niet. Het schrikbarende aantal mensen dat is geïnjecteerd maakt duidelijk dat dit geen experiment meer is, maar een doelgerichte planning om van de menselijke soort af te komen. Want het kwaad is al geschied: het grafeenhydroxide monster is bij iedereen ingespoten en is niet meer weg te krijgen omdat scheermesjes niet biologisch afbreekbaar zijn.

Maar…. je kunt op de wintersport en een glaasje water in het restaurant bestellen.

lewrockwell.com

Het ergste dat kan gebeuren – LewRockwell


Oproep om Covid-19-vaccinatie op te schorten bij ontdekking van Spike-eiwit in de kern van levende cellen

Resveratrol-pillen kunnen de gevaccineerden redden

De ergste verschrikking aller verschrikkingen is gebeurd.  Spike-eiwit geproduceerd door geïnjecteerde RNA-vaccins is gevonden in de kern van levende cellen en kan de menselijke immuunrespons verzwakken en de immuniteit aantasten.

Meer dan 4 miljard Covid-10-gevaccineerde mensen op aarde kunnen vandaag beter op zoek gaan naar het rode wijnmolecuul resveratrol op basis van het nieuws dat de Covid-19-RNA-vaccins, die programma’s maken voor spike-eiwit om het waterige cytoplasma van cellen binnen te dringen, maar nu zijn gevonden om “in de kern van cellen” en DNA-reparatie af te remmen en daarom de menselijke adaptieve immuunrespons te belemmeren.

Op dit punt is de enige manier om het probleem om te keren resveratrol te consumeren, een rode wijnmolecuul, dat is gedocumenteerd om reverse transcriptase tegen te gaan, het enzym dat de toegang van het spike-eiwit tot het nucleaire genetische centrum van levende cellen vergemakkelijkt.

Deze genetische catastrofe wordt gemeld in een recent nummer van het tijdschrift Viruses.

De gevaccineerden kregen misplaatste garanties

Gevaccineerde mensen werden ervan verzekerd dat het RNA voor spike-eiwit niet in de kern van cellen kon komen om de cel opnieuw te programmeren.  Als DNA-schade niet goed kan worden gerepareerd, zal dit bijdragen aan de versterking van door virale infecties geïnduceerde pathologie.  Terwijl Covid-19-viruseiwitten worden gesynthetiseerd in het waterige cytoplasma, zijn sommige virale eiwitten nu detecteerbaar in de celkern.  De ontdekking van spike-eiwit in de kern kwam als een volslagen verrassing.

Adaptieve immuniteit, die dagen na de eerste infectie in werking treedt, produceert de geheugenantistoffen en geheugen-T-cellen die langdurige immuniteit verlenen.

Onderzoekers zeggen:“Onze bevindingen leveren bewijs van het spike-eiwit dat het DNA-schadeherstel kaapt” in een laboratoriumschaal.

Deze wetenschappers suggereren dat subeenheden van het spike-eiwit in plaats van spike-eiwit over de volledige lengte, wat de huidige Covid-19-vaccins leveren, opnieuw moeten worden overwogen om dit potentieel schadelijke nadeel van de huidige vaccins te omzeilen.

Voorspeld door MIT-wetenschappers

Stephanie Seneff en Greg Nigh van MIT waarschuwden in mei 2021 voor de mogelijkheid dat geïnjecteerd RNA wordt opgenomen in DNA voor transgenerationele transmissies.  Wat dat betekent is dat gevaccineerde personen het spike-eiwit kunnen overbrengen op hun nakomelingen.  

Hun onheilspellende rapport van MIT-onderzoekers werd gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research.

De haast om deze RNA Covid-19-vaccins te produceren, voor een virus dat niet dodelijker of besmettelijker bleek te zijn dan verkoudheid of griep, heeft deze genetische catastrofe veroorzaakt.  Rush to market (Operation Warp Speed) inspanningen van politici, om in de gunst te vallen bij het publiek, hebben averechts gewerkt.  Wie neemt nu de politieke schuld op zich?

In 2011 toonden onderzoekers aan dat andere eiwitten in coronavirussen in staat waren om zich in de kern van cellen te verplaatsen.

Seneff en Nigh schreven: “Er is beweerd dat op mRNA gebaseerde vaccins veiliger zijn dan DNA-vectorvaccins die werken door de genetische code voor het doelantigene eiwit in een DNA-virus op te nemen, omdat het RNA niet per ongeluk in het menselijk genoom kan worden opgenomen. Het staat nu buiten kijf dat er een grote klasse virussen is die retrovirussen worden genoemd en die genen dragen die RNA omkeren in complementair DNA.

Experimentele RNA-vaccins, hoewel “aangekondigd voor hun potentiële voordelen, herbergen ze ook de mogelijkheid van potentieel tragische en zelfs catastrofale onvoorziene gevolgen”, schrijft Dr. Seneff.  Deze zorgen zijn potentieel ernstig en zijn misschien niet evident voor jaren of zelfs vele generaties, zegt ze.

Seneff: “De inzet is nog nooit zo hoog geweest.  Een experimenteel RNA-vaccin wordt geïnjecteerd bij miljarden mensen.  Gezien de genetische aard van deze vaccins, zal de gevaccineerde  massa de rest van hun leven met de gevolgen moeten leven.”

In augustus 2021 stelde en beantwoordde deze auteur de volgende vraag:“Zullen RNA Covid-19-vaccins fda-goedkeuring krijgen of resulteren in een gigantische catastrofe?  Antwoord: waarschijnlijk allebei.

Resveratrol, een rode wijnmolecuul, zou op grond van zijn vermogen om reverse transcriptasete remmen, dit potentiële biogenetische gevaar een halt kunnen toeroepen.

Addendum: Online FACTCHECKERS zeggen NEE, deze studie betrof geen Covid-19-vaccins, het betrof Covid-19-virus.  Maar de ontwikkelaars van de Covid-19-vaccins en de National Institutes of Health beweren dat ze de genetische sequentie voor Covid-19 spike-eiwit hebben gekopieerd om het vaccin te maken, wat deze laboratoriumstudie zeker relevant maakt.

Het idee om een geheel nieuwe vaccintechnologie (boodschapper-RNA/DNA) in gebruik te laten worden genomen omdat een vermeend gemuteerd virus waartegen geen mens immuniteit had, was totaal vals.  Mensen in Taiwan vertoonden bijvoorbeeld immuniteit tegen eerdere blootstelling aan sars-2002 coronavirus uitbraak als Taiwanese 80,0% kruisreactieve antilichamen tussen SARS (2003) en Covid-19  (2000).  Bovendien moeten dergelijke menselijke onderzoekskwesties zorgvuldig worden behandeld en moeten ze zich vergissen aan de kant van de voorzorg.

Bovendien verlenen Covid-19-vaccins geen immuniteit om overdracht of besmettelijkheid te voorkomen, maar verminderen ze alleen de mortaliteit en ziekenhuisopname.  Dit maakt de RNA-vaccins perfect voor de farmaceutische bedrijven – – de behandeling is eeuwigdurend, maar er is geen remedie.

Sterftegegevens uit de VAERS-database onthullen meer sterfgevallen door Covid-19-vaccins dan alle andere vaccins samen.

B Sardi

17 gedachtes over “Waarom het drinken van een glas wijn binnenkort wordt verboden

 1. Wijn vernietigt de spike eiwitten, zo ook dennenaald extract en daavan thee getrokken, zelf salade van paardebloem heeft een anti werking!

 2. Maar @Administrator, wat een geweldig nieuws. Rode wijn als medicijn ! Ik ga gelijk wat dozen inslaan.
  Een dankbare groet mijnerzijds.

 3. Jezus kon het uit water maken, daar waren de Romeinen niet blij mee, en hebben hem toen aan het kruis genageld, en het volk wijs gemaakt dat het voor hun zonden was, zo blijkt maar weer dat de kazhaarse maffia toen al bezig was in opdracht van het kwaad.

 4. Binnenkort worden ook de paardebloemen verboden. Iedereen met een paardebloem in zijn tuin loopt kans een boete te krijgen 😉

 5. Dr. Noack ingehuurd als afleider en na gedane opdracht “opgeruimd” om het geloofwaardiger over te laten komen.
  Iedereen weet het altijd weer net iets beter he.
  Voor sommigen is het een eerste levensbehoefte.

 6. In rode wijn zit namelijk veel vitamine B2, daar draait het om. Nu er ook door het WEF alle vlees consumpties en zo ook melk, boter en eieren in de toekomst verboden willen hebben is omdat daar van nature veel vitamine B2 in zit. Maar het draait ook om het essentiële vitamine B12, wat eigenlijk alleen in dierlijke producten zit.
  Eigenschappen van rode wijn: Antioxidanten
  Vooral rode wijn is erg rijk aan bioflavonoïden. Bioflavonoïden zijn krachtige antioxidanten die de cellen van je lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Hierdoor kunnen in sommige gevallen verschillende ziekten zoals kanker of hartaandoeningen worden voorkomen. Een antioxidant dat in wijn voorkomt is resveratrol. Er zijn aanwijzingen dat deze antioxidant ophoping van eiwitten in de hersenen tegen kan gaan waardoor er een kleinere kans is op ziekten zoals Alzheimer.
  Een goede weerstand

  Tannine is een stof dat afkomstig is uit de schillen en pitten van druiven. Deze stof komt dan ook in rode wijn erg veel voor. De schillen en pitten van druiven worden voor witte wijn niet gebruikt. Onlangs is er echter aangetoond dat tannine in kleine hoeveelheden in het vruchtvlees voorkomt. Witte wijn bevat dus wel kleine hoeveelheden van deze stof. Tannine helpt je lichaam met de afweer van bacteriën, virussen en schimmels. Het heeft dus een goed effect op je weerstand. Als je regelmatig tannine binnenkrijgt, heb je een minder grote kans op verkoudheden, griep of ontstekingen. Witte wijn bevat hiernaast hoeveelheden van het eiwit adiponectine. Dit eiwit heeft een ontstekingsremmende werking en kan bovendien de kans op diabetes type 2 verlagen.
  Een gezond hart

  Rode wijn heeft een verhogende werking op het HDL cholesterol. Deze cholesterolsoort is goed voor je lichaam in tegenstelling tot LDL cholesterol dat voor hart- en vaatziekten kan zorgen. Door deze eigenschap kan wijn bescherming bieden tegen hart- en vaatziekten. Bovendien wordt door de alcohol de bloedsomloop verbeterd. Dit betekent dat je organen beter doorbloed zijn en je snel een fit gevoel hebt. Overigens heeft wijn pas vanaf een middelbare leeftijd een positieve werking op het cholesterol.

  Je mag vooral niet zelf meer bepalen wat gezond voor jou is, dat moeten we nu overlaten aan de zogenaamde zichzelf benoemde experts overlaten.

 7. Mooi, 1 probleem voor de gevaxten opgelost. Helaas zijn er nog veel meer problemen. Hart- en vaatziekten, kapot immuunsysteem, bloedklonters, kanker, herseninfarcten…

 8. Laat nu de zeer woekerende en niet weg te krijgen Japanse Duizendknoop een superbron van resveratrol zijn! Bij mij stond op het potje met resveratrol pillen dat ze idd gemaakt waren uit Japanse duizendknoop. Dus als de pillen verboden worden (wat vast en zeker geprobeerd gaat worden), gewoon de natuur of bermen en tuinen in op zoek naar deze plant. De jonge scheuten zijn klaar te maken en te eten als asperges en er zijn nog wel meer recepten te vinden (o.a. taart). Gratis en voor niets verkrijgbaar 😉.

  • Niet allen de Japanse Duizendknoop is heel gezond en goed tegen infekties maar Zevenblad is ook gemakkelijk te vinden.
   Heel goed tegen griep en verkoudheid.

Reacties zijn gesloten.