Thierry Baudet voor de rechter? CIDI kent haar geschiedenislesje niet

CIDI heeft Baudet voor de rechter gedaagd. Een zinloze zaak, aangezien de rechtsstaat reeds enige tijd is opgeheven.

Het “probleem Baudet” is volgens velen de oorzaak van de verdeeldheid in de samenleving. Regime speelt het handig en laat CIDI de holocaust kastanjes uit het vuur halen. Iemand moet hangen omdat hij teveel verwijst naar de situatie in Duitsland in de dertiger jaren van de vorige eeuw.

Het gaat nu immers over een dodelijke pandemie en in het geheel niet over discriminatie en rassenhaat.

De rechtszaak is op voorhand al verloren. Valt de door Eli Wiesel geïntroduceerde term holocaust, dan valt alles om, inclusief de nepstaat rond Zion. Het geschiedvervalsende gepruttel van Baudet moet in de kiem worden gesmoord.

Zo was het toen:

En zo is het nu:

Zo was het toen:

En zo is het nu:

I rest my case.

18 gedachtes over “Thierry Baudet voor de rechter? CIDI kent haar geschiedenislesje niet

 1. Of zou het hier mee te maken hebben?

  • Dat heeft er zonder twijfel mee te maken @Administrator. Als in de stront geroerd wordt grijpen ze alles aan om de aandacht af te lijden en in dit geval ook de bedreigende partij in diskrediet te brengen.
   En toch is niet uit te sluiten dat echt alles valt onder de gecontroleerde regie van het toneelspel wat zich hier voor open ogen afspeelt. Totale verwarring van mensen is het ultieme doel om de mens in zijn kracht aan te tasten alvorens hem daarna makkelijk te kunnen vermoorden.

 2. Zeer treffende vergelijkingen inderdaad !
  Kwam dit filmpje weer tegen wat de leugen over virussen onweerlegbaar bloot legt. Ik weet niet of het hier al eens langs kwam maar ik vind dit zo belangrijk om te delen en aangezien dit als oorzaak aangegrepen is om de wereld op z’n kop te zetten, kijk hier nog eens aandachtig naar en je bent acuut immuun voor elk virus ter wereld. Alle angst voor virussen of bacteriën kan direct bij het grofvuil. sorry misschien enigszins off-topic maar wel belangrijk dacht ik .

  https://rumble.com/voko5p-in-19-minuten-immuun-voor-alle-virussen.html

  • Aan “off-topic” ben ik noodgedwongen gewend geraakt.
   Blijkbaar raken de artikelen hier de kern van de zaak niet en worden we continu door de reageerders (ongeveer 20 in totaal) op het juiste spoor gehouden. Met behulp van andere websites die ongetwijfeld de wijsheid in pacht hebben, sowieso beter zijn geinformeerd en alles met bronnen staven.
   Kunnen wij niet aan tippen.
   Deze Courant is dan ook meer een testament voor het nageslacht wat hopelijk nog MENS is gebleven.

   Dus eigenlijk zit ik er ook niet mee, dat we tegenwoordig ook al “verdacht” worden genoemd.

   Het wordt tijd voor een betaalmuur.

   Bedankt.

   • Twintig reageerders is inderdaad niet verbijsterend veel. Ik ga echter wel uit van veel meer mensen die op de achtergrond meelezen en de info gebruiken om een zo goed mogelijk onderbouwde mening te vormen. Al zouden we met z’n allen maar 1 extra mens wegtrekken voor de dodelijke spuit dan is voor mijn gevoel alle inspanning en energie al ruimschoots afgerekend. We hopen op meer maar het is wat het is. We (en de credits gaan in dit geval voor het overgrote deel naar jou) doen wat we kunnen. Dat is wat we te bieden hebben ! En als ik om me heen kijk is dat veel meer dan gemiddeld.

    • Er is geen enkele website in het circuit die linkt aan deze site. Men wil de vingers niet branden aan zoveel onzin. We proberen nu juist met zoveeel mogelijk onzin wat meer lezers te bereiken.
     Misschien een foute strategie, maar met echt nieuws bereik je ook niks.

     • Zie toch regelmatig artikelen van de BC op instagram verschijnen.
      En het worden er steeds meer. 😁

      • Hier merk ik alleen wat van ietsje extra activiteit als FB algoritmisch van een artikel denkt, dat het een onzinbericht is.
       De langste en meest onderbouwde artikelen zonder plaatjes of filmpjes bungelen onderaan de ranglijst.
       Dat was in 2010 zo en dat is nog zo. Het spreekt niemand aan, dat is duidelijk. Niet gelikt genoeg.
       Als er een bataalmuur voor wordt gezet komt er echt niemand meer. Al was dat alleen maar om niet te kunnen worden geïdentificeerd.
       Je wordt er wel een stuk wijzer van: het interesseert niemand een drol wat er vroeger is gebeurd. Nu heeft 80% ook al afscheid van de toekomst genomen.

 3. Ik heb wel eens op een andere site een link gezien naar deze site, waarschijnlijk Xandernieuws.net. Niet door Xander zelf maar in een van de vele reakties.
  Ik herken ook soms een naam die hier intypt van iemand die ook op Xander reageert.
  Er zullen echt wel meer mensen hier komen, zelf vind ik de schrijfstijl v.d. artikelen prettig en recht voor zijn raap.

  • Linkjes in reacties tel ik niet.
   Andere sites wensen met deze Courant niets te maken te hebben. Onder hun stand. Klopt natuurlijk ook wel. Het leest hier nu eenmaal niet prettig. Daarom zjn er geen nieuwe lezers en de bestaande worden weggeleid. Bliksemafleiders.

 4. Beste , ik lees alles en bekijk alles .
  Ik reageer niet omdat ik zoveel bijleer van jullie , zelf heb ik geen nog geen meerwaarde kennis . dank daarvoor , ben blij voor zoveel informatie.
  Ik weet zeker dat er nog vele mensen zoals ik ben.

  • Bataafse Courant
   volledig eens met bovenstaande reactie. voor mij is de BC een van de belangrijkste informatie bronnen.

   LEVE DE REPUBLIEK !

  • Inderdaad Sophie, ik ben het helemaal met jou eens. Ik lees iedere dag met belangstelling elk artikel en ook de reacties. Plaatjes zijn niet nodig om het interessant(er) te maken.
   Ik reageer niet, behalve dat ik de berichten like. Dat is vooral omdat ik niks heb toe te voegen en ik denk dat eventuele linkjes vast al gezien zijn😉 Dus bij deze bedankt voor alle artikelen

 5. Ach, je wilt toch wat zinnigs schrijven en geen onzin, waar daar heeft niemand wat aan, maar de reacties zijn vaak al zo to the point, zo niet briljant, dat daar nog wat aan toe te voegen heel moeilijk wordt..
  Dus er zou eigenlijk een teller moeten komen, net als die van Rate this, want volgens mij zijn er velen zoals ik, die alles lezen, omdat de artikelen nu eenmaal actueel zijn, maar bescheiden of niet reageren..
  Deze site is gewoon niet te vermijden als je begaan met de ontwikkelingen op realistische basis !

 6. Ook ik ben een van de mee lezers, lees ook alle reacties en sla geen bericht over…en stuur ze door naar vrienden die gebrobeerd hebben zich in te schrijven maar waarbij het niet lukte, wie weet hebben meer mensen daar problemen mee.
  Blijf vooral doorgaan want ik ben hier heel graag!

 7. Jaren 30 van de vorige eeuw, iedere werkeloze fietser (ster) kreeg gratis een fiets plaatje.
  Maar daar zat wel een gat in, zodat iedereen kon zien dat de persoon werkeloos was.
  O op zondag niet fietsen hoor.
  Hoe gaan de overheid dit nu oplossen met wel of niet een neukbewijs?

Reacties zijn gesloten.