Oroville California roept zichzelf uit tot Constitutionele Republiek.

Met een gekozen burgemeester, een gekozen sheriff (schout), een gekozen rechter en een echte grondwet bij de hand kan in Oroville wat hier niet kan. De burgemeester is benoemd, rechters zijn benoemd, de politiecommissaris is benoemd en allemaal lid van een of andere loge. Anders doe je niet mee. Gemeenten zijn in Nederland in hoge mate afhankelijk van rijkssubsidies en dat is niet voor niets. De corrupte zogenaamde driehoek is geworteld in een occulte mannenclub en terroriseert wat ze maar wil. De slome sufgewiegde en inmiddels half volgespoten Nederlandse burgerij verdient eigenlijk ook niet beter.

Republiek Oroville: Amerikaanse stad is zelfvoorzienend, heeft weer vrije kinderen en verwerpt elke schadeclaim van wie dan ook!

Republiek Oroville gesticht

Onder groot applaus van de 15.000 inwoners, heeft het kleine stadje OROVILLE zichzelf uitgeroepen tot een “constitutionele republiek”. Federale instructies en ordonnanties worden niet langer geaccepteerd; noch van de gouverneur van Californië, noch van de Amerikaanse president. “We moeten laten zien dat genoeg genoeg is. We hebben nu onze eigen grondwet die onze burgers beschermt”, aldus de stelling van de voormalige burgemeester en daarmee bedoelt hij met name bescherming tegen corona-dwangmaatregelen.

De burgemeester wordt nu “President” genoemd en kondigt enkele dagen na de onafhankelijkheidsverklaring de eerste successen aan: “Na het opheffen van de dwangmaatregelen komen onze geliefde klanten eindelijk terug.” Hij wil iedereen bedanken die dit idee heeft geïnitieerd.

Volgens het staatsrecht hebben burgemeesters – ook in Duitsland – een zeer grote macht. Ze kunnen hun stad of gemeente loskoppelen van de staat en streven naar zelfbestuur. Wel kunnen de rijkssubsidies waar veel gemeenten afhankelijk van zijn, worden afgeschaft.

9 gedachtes over “Oroville California roept zichzelf uit tot Constitutionele Republiek.

  1. Zeer interessante ontwikkeling. Ben zeer benieuwd of ze ze hier mee weg laten komen.
    Vraagje : wat wordt bedoeld met de verkozen burgemeester, politie , rechter zijn allemaal lid van een of andere loge, anders doe je niet mee ?

  2. Kan ze geen ongelijk geven en tot de tanden bewapend!
    In Barcelona mislukt, daar wapenverbod ingesteld?

Reacties zijn gesloten.