VRIJE ENERGIE – BREEK EN VERNIETIG HET SYSTEEM VAN BETAALDE = GESTOLEN ENERGIE. NU!

“Bekijk de video 2 of 3 keer. Vraag jezelf vervolgens af hoeveel geld je in vrije energie wilt steken. Ga dan met je kinderen rond de tafel zitten en vraag ze wat ze voor de Kerst of hun verjaardag graag zouden willen hebben.”

De 8 miljard mensen op deze Aarde zijn over 30 jaar uitgeroeid, dood, begraven en vergeten als we NU niets doen.

De oververhitte motor van de coronasoap, de klimaatsoap, de overbevolkingssoep, de energiecrisissoap, de milieuverwoesting en totale roof van geld, lijf en leden door een minuscuul kleine groep psychopaten worden door deze 8 miljard mensen gefinancierd. Deze motor bent u en dat ben ik. Wij financieren onze eigen ondergang. Door belasting te betalen, door het vernietigen van de Aarde en een absurd genocidaal (vermeend medisch) experiment te faciliteren.

Het systeem draait op het verkrachten van Moeder Natuur. Wat van ons allemaal is, wordt eerst gestolen en daarna peperduur terug verkocht. Iedere Watt energie die we betalen is weg. De verwoestende effecten van de winning van olie, gas, steenkool en ongeacht welke fossiele voorraden is misdadig van onmetelijke proporties. De volkomen puinhoop die we voor de kinderen achterlaten is genocide op termijn. Over dertig jaar zullen we als soort zijn verdwenen. De daders willen het met hun pandemie, gifspuit en Great Reset voor zijn, maar ze zijn betrapt. Deze anti-menselijke schoften – die wij, het VOLK faciliteren en onmetelijk rijk hebben gemaakt en nog steeds maken – moeten voorgoed van de aardbodem worden weggevaagd. Het is de VIJAND, het zijn GEEN mensen, laat staan “medemensen”. Daarom willen deze zelfverklaarde heersers ook ons van ons laatste stukje empathisch vermogen ontdoen. Via de gifbeker.

Tussen nu en 30 jaar zullen we dit probleem voor onze kinderen oplossen. Het natuurlijk opwekken van elektriciteit kan met de nieuwe methode van het bouwen en installeren van “PCAM”. Op de video wordt uitgelegd hoe het wordt gemaakt en wat het allesverwoestende effect is voor de huidige energievoorziening.

De “alternatieven” van zon, wind en water zijn volstrekt achterhaald en net zo verwoestend voor de Aarde als de winning van energie uit fossiele voorraden. ALLES wat we tot nu toe kennen kan blijven bestaan, van de koelkast, verwarmingsketel, telefoon en auto. ZONDER 1 gram vervuiling aan de bestaande puinhoop toe te voegen. Overheden, banken, oliemaatschappijen en de auto-industrie worden allemaal slachtoffer van hun eigen vernietigende wanbeleid. De biljoenen die in de zakken van die kleine elite verdwijnen, zullen dan onder de mensen blijven. Het betalen van belasting zal een rituele cultus van het verleden worden. De roofridder van weleer staat zonder paard, zonder zwaard en zonder kleren in het bos en zal wegkwijnen, verteren en vergaan, definitief.

GEEN lucht-, water- en bodemvervuiling meer. De Nuloptie in de praktijk.

Bewaar de video, verspreid het nieuws en neem het vooral met uw kinderen door. Of we laten een gigantische puinhoop voor ze achter, of we schrijven ons testament met gouden letters.

En voor de kinderlozen onder ons: Wij zijn allen Kinderen van Noach, broeders en zusters! Iedereen moet over zijn of haar ego heenstappen en geen ruimte voor verdeeldheid laten.

We moeten onze gezworen vijand vol in de midscheeps raken en genadeloos naar de kelder jagen.

Klik op de afbeelding, 47 minuten Engels, genoeg huiswerk voor vandaag. We hebben de video op Bitchute veiliggesteld. Als het niet direct functioneert: heb nog even geduld.

De samenvattende vertaling volgt vandaag.

23 gedachtes over “VRIJE ENERGIE – BREEK EN VERNIETIG HET SYSTEEM VAN BETAALDE = GESTOLEN ENERGIE. NU!

 1. “Het zijn geen MENSEN” duidelijk! Welke VIJAND?
  Het zijn PARASIETEN van de ergste soort.
  Ze vreten alles kaal.

  Kijk en huiver…………..

  Geliked door 2 people

 2. Zo, ff een mailtje gestuurd of hij een website of crowdfunding site heeft.
  Zal jullie op de hoogte houden.
  Vol gas nu. Als goede mensen elkaar gaan helpen staat het kwaad binnen de kortste keren in z’n hemd.
  One love.

  Geliked door 2 people

  • Als je hem schrijft krijg je gelijk antwoord terug met een link waarin er binnen 36 uur meer informatie komt.
   En het is inderdaad te mooi om waar te zijn@ Aad, maar dat is MMS en DMSO en Cannabis ook, en toch werken die drie in ieder geval.
   Dus waarom nummer 4 niet???

   Like

 3. Geweldig artikel weer van de admin.
  Voor mij als techneut, klinkt het om heel eerlijk te zijn eigenlijk het te mooi om waar te zijn.
  Tot nu toe is men er nog niet in geslaagd om van weinig energie meer te maken met een geheime box, dus van 5W > 28W, hetgeen oneindige energie zou betekenen.
  Helaas geeft ook het gmail emailadres enige vraagtekens betreffende professionaliteit.
  Verder is er weinig tot niets te vinden over deze PCAM’s op internet.
  Ook zijn er in het verleden teveel van dit soort mooie verhalen geweest die uiteindelijk het niet ware en daarom heb ik toch een gezonde dosis argwaan.

  Like

  • Wat nog mooier zou zijn is dat we het gewoon uit de lucht plukken en direct laten werken op de machines die wat dan ook nodig hebben. Tesla is de basis…. Ga daar eens aan de slag mee. Want ik heb al energie uit aarde en lucht, want die is overal en oneindig….

   Geliked door 1 persoon

  • Je moet “professionaliteit” niet verwarren met “commercialiteit”. Authentieke geniën hebben over het algemeen totaal geen zakelijk inzicht en geen boodschap aan mooie opsmuk. Nu ga ik niet beweren na één maal kijken alles begrepen te hebben, maar juist het ontbreken van wat jij voor “professionaliteit” aanziet maakt hem voor mij oprecht in zijn beweringen. Het feit dat je er verder niets van op het internet kan vinden, denk dan even van wie het internet is en het controleert. Die willen niet dat wij kennis nemen van vrije energie, een eigen website over zo iets belangrijks zal dan ook contraproductief uitpakken. Hij zou niet de eerste zijn die vermoord wordt vanwege het uitdragen van deze kennis, dan is het zelfs slim om een beetje “lowprofile” aan te houden. Overigens schijnt hij al heel lang met die materie bezig te zijn, ook deze video van hem is zeer het bekijken waard.

   Geliked door 1 persoon

 4. Het veelvuldig gebruik van de eenheid W/h is diskwalificerend zwaar onwetenschappelijk. Ik heb veel van dit soort uitvindingen bekeken en deze lijkt mij de zoveelste in de enorme optocht van hoaxen op dit gebied. (Alles om u bezig te houden. Tot uw dienst.)
  Dat wil overigens niet zeggen dat er niet iets is om vrij energie op te wekken. Ik blijf kijken.

  Like

 5. Bedankt voor dit geweldige artikel, ik ga zondag naar een bijeenkomst, hoop dat ik daar investeerders tref.
  Mr Nigel Chees wordt ook wel
  N.C copper hands genoemd, hij heeft op zijn smartphone iets ter grootte van een postzegel, daardoor hoeft deze nooit meer aan de lading.
  Ik had er een link van in een reactie geplaatst.
  Vrije energie was er ook al in de bataafsche republiek, maar dat is na de eerste technische revolutie allemaal verwoest, dit om de mens afhankelijk te maken, in het stadje waar ik woon is duidelijk te zien welke oude gebouwen gebruik maakten van energie uit de ether, deze gebouwen hebben dezelfde overeenkomst met die gebouwen uit het tartaarse tijdperk.

  Like

  • Het zal toch wel eens tijd worden, dat er een technologische doorbraak bereikt wordt.
   Nikola Tesla wist aan oude kennis te geraken. Inderdaad, niets nieuws onder de zon:

   Kijk ook eens hoe een moderne stad is opgezet / ingericht:

   Geliked door 1 persoon

 6. Dit zou werkelijk fantastisch zijn, samen met het med bed gelezen in een vorig artikel hier. Dan gloort er toch licht aan de horizon.

  Like

Reacties zijn gesloten.