Hoge Commissaris vaardigt een ALGEHEEL VERBOD op de Covid-injectie uit

COVID-19 heeft geen officiële A-status en er kan derhalve geen uitzonderings- of noodtoestand worden uitgeroepen.

Omdat er geen noodtoestand is, kunnen er geen speciale noodwetten worden uitgevaardigt door een non-kabinet, zoals we dat nu hebben.

De tijdelijke goedkeuring van de Covid-injecties is dus onwettig en nietig.

Van de ondergrondse lag vanmorgen het volgende bericht op de telex:

Opdrachtgevers en uitvoerders die willens en wetens de Covid-injecties toedienen, voorschrijven of zelfs verplichten, moeten in kennis worden gesteld dat hun wetsovertredingen moeten worden gestaakt op straffe van voorgeleiding Militaire Rechtbank ingesteld krachtens de op het Grondgebied sedert 5 mei 1945 geldende SHAEF-regime.

BEVELSCHRIFT:

11 gedachtes over “Hoge Commissaris vaardigt een ALGEHEEL VERBOD op de Covid-injectie uit

 1. Ook al zou er gehoor gegeven worden aan deze bevelschriften, dan bestaat het hoofdprobleem, zijnde De Ineenstorting vh Financieel Systeem nog steeds. Dat zal er hoe dan ook komen. En zo hard als nooit tevoren.
  Dat was en is immers de grondmotivatie voor deze hele crisis! En dat er over het algemeen zo weinig aandacht aan besteed wordt kan gezien worden als een manifestatie van het feit, dat Corona inderdaad dienst moest doen als een mega afleidingsstrategie als nog nooit tevoren. De collectieve angst moest ervoor zorgen dat alle aandacht naar het gezondheidsaspect en de constante bedreiging ervan zou gaan en het zou steeds verder vergroot moeten worden.
  Als er gehoor aan deze bovenstaande bevelschriften gegeven zou worden zou het iig een aantal essentiële handvatten bij de macht wegnemen want zonder corona als fase 1 in de strategie [ die soepeltjes over dient te gaan in de Klimaat mythe ] zouden alle vervolgstappen in hun hele planning geen doorgang meer kunnen hebben.
  Want zonder collectieve angst heb je te maken met een veel grotere groep wakkere mensen, waarvan de frontale hersenkwab optimaal functioneert en dat is wel het laatste wat de supranationale machtsnetwerken willen.

 2. Een experimenteel geneesmiddel verplichten is 100% in strijd met de Nürnbergcode. Daarom komt er geen verplichting. Rat Rutte en de Jonge weten dat nl ook.

   • Dat kan ze niet in haar eentje, dan moeten al die landen die toen de Neurenberg code heeft ondertekend dit ook weer tekenen.

    • Dat snap ik, maar er gebeuren vandaag de dag heel veel dingen die niet mogen. Ik denk ook niet dat het zal gebeuren, maar zeg nooit, nooit

 3. Ik heb het niet kunnen checken, mijn bron lijkt betrouwbaar.

  Heel, heel goed nieuws;

  op grote schaal delen

  > Het verbod op “verplichte vaccinatie” is aangenomen door het Europese Hof! ✊😊

  Het Europese Hof heeft eindelijk uitspraak gedaan over het verbod op verplichte vaccinatie. De link in het Frans staat aan het einde met de wetsartikelen van het Europese Hof.

  Elke vaccinatieplicht is nu standaard illegaal De Raad van Europa

  (niet te verwarren met de EU), waartoe alle Europese staten behoren, behalve Wit-Rusland, Kosovo en het Vaticaan dat de peetvader is van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, besloot op 27.01.2021 in zijn resolutie 2361/2021, onder meer, dat niemand onder druk tegen zijn wil kan worden ingeënt.

  De 47 lidstaten wordt verzocht vóór vaccinatie te melden dat vaccinatie niet verplicht is en dat niet-gevaccineerde mensen niet mogen worden gediscrimineerd.

  Discriminatie is ook uitdrukkelijk verboden in geval van bestaande gezondheidsrisico’s of indien een persoon niet wenst te worden gevaccineerd. Fabrikanten van vaccins zijn verplicht alle informatie over de veiligheid van vaccins te publiceren.

  Met deze resolutie heeft de grootste mensenrechtenorganisatie van Europa nu normen en verplichtingen opgesteld en richtlijnen opgesteld onder internationaal recht, die door alle 47 lidstaten moeten worden toegepast, inclusief de EU als organisatie.

  Discriminatie, bijvoorbeeld op de werkvloer of reisverboden voor niet-gevaccineerde mensen, zijn daarom wettelijk uitgesloten.

  In elke juridische procedure, tegen elke autoriteit, elke werkgever, elke reisaanbieder, elke verantwoordelijke persoon.

  In Franse versie:

  https://pace.coe.int/en/files/29004/html

  Zie in het bijzonder §

  7.3 – 7.4 – en 7.5.2: “vaccinatiecertificaten alleen gebruiken voor het beoogde doel van het bewaken van de werkzaamheid van het vaccin, mogelijke bijwerkingen en bijwerkingen”

  Om te verspreiden! Het dateert van januari maar is niet afgeschaft. Dit moeten mensen weten!!

  Sinds 27 januari heeft geen enkele politicus in het systeem er meer over gesproken, … en met goede reden

  Ze willen dat mensen vergeten dat het niet verplicht is en zelf het vaccin gaan halen

  pace.coe.int

  PACE.COE.INT

  pace.coe.int

Reacties zijn gesloten.