Het kolossale BLOEDBAD in de EU aangericht door de Covid-injectie tart ieders voorstellingsvermogen.

De werkelijke cijfers van de schade aan de Covid-injectie doen je de haren ten berge rijzen.

Waarom krijgen we alleen maar de fractie van het aantal doden en gewonden te zien, gepresenteerd door de WHO?

Totaal aantal mensen in de Europese Unie met vaccinatieschade:

In de Europese Unie – waar de Nürnberg Code nog steeds van kracht is:

Mensen met vaccinatieschade: 20.479.667

WHO t/m 20-11-2021 wereldwijd: 2.586.558

Mensen overleden als gevolg van de injectie: 544.170

WHO t/m 20-11-2021 wereldwijd: 15.367


39 gedachtes over “Het kolossale BLOEDBAD in de EU aangericht door de Covid-injectie tart ieders voorstellingsvermogen.

 1. het is nog anders, uitgaande van het gegeven dat uit onderzoek is gebleken dat slechts 6 % van de schaden wordt gemeld. Eric/k boomsma zette uiteen, met steeds de officiële uitslagen erbij van Eudravigilance en het CBS het totale aantal sterfgevallen in werkelijkheid richting de 600.000 doden gaat.
  tot zover……………een dag van bezinning gewenst………..

 2. Dit tart inderdaad ieders voorstellingsvermogen. En inderdaad dames en heren van de 1e en 2e kamer dit mag je niet vergelijken met de WW2, dit gaat veel verder.

 3. Alle schuldigen van hoog tot laag zullen zich moeten verantwoorden voor een tribunaal, want niemand kan zeggen dat hij/zij het niet geweten hebben.
  En alle vonnissen zullen conform de Code van Neurenberg moeten zijn !!

  • Als je weet dat middels internationale verdragen met de Verenigde Naties en WHO onze rechters niet in staat geacht mogen worden tot kritiek aangezien deze verdragen boven de wetten van de lidstaten van de europese unie zelf gaan is hier mijns inziens niets van te verwachten , Als gezonde niet ingeente mensen moeten we met zijn allen de straat op gaan en de honden in onze regeringen onze onverzettelijkheid tonen . Staak ze maar kapot en politie en leger steun de burgers , die zich inzetten ook voor uw rechten .

 4. Mijn god….hoe bizar 😬. Het ergste is dat deze ge injecteerden waarschijnlijk zonder enige aarzeling hun booster zullen accepteren….waarom??? Ik begin de indruk te ktijgen dat bij iedere injectie de ziel van deze mensen een stukje wordt afgenomen. Hun pinal gland is al zover beschadigd door al dat testen dat ze deze gen modificatie graag accepteren. Och het is maar een prikje…. Zonder enig gevaar zullen ze afstormen op mens 3.0 een paar casualties daargelaten. Blijkbaar meer dan een half miljoen😳. Blessed are the ignorant! They will own nothing and be happy… En voor ons??? Een bizarre toekomst wacht.

  • Niet een half miljoen, het zijn er al bijna 6 miljoen. De berekening hierboven ontbeerde kennelijk een nulletje, maar de nullen maken de miljoenen . . . en de miljarden overigens ook.

  • Ja klopt, gisteren en vandaag mensen gesproken die vol trots vertelden van de gehaalde booster.
   en èèn vertelde erbij anderskan ik van de zomer niet met vakantie naar duitsland…tsja

 5. Deze getallen zullen helaas veel hoger zijn aangezien er maar een kleine percentage van de gevallen gemeld wordt. Iedereen die hiervoor verantwoordelijk is moet voor het tribunaal!

 6. Ik weet niet waar jullie kijken maar ik zie bv voor Pfizer maar 600.000 cases
  En ik zie nergens hoeveel doden er te betreuren zijn
  Wat doe ik niet goed

 7. Ik kijk vaker naar de cijfers van het EMA maar kan de getallen die hier genoemd worden niet terugvinden of herleiden. Kan iemand mij helpen hiermee?

  • Je hebt het hier mogelijk over tienduizenden,honderdduizenden misschien wel tientallen miljoenen opzettelijk invalide, chronisch zieke,vermoorde mensen,voor het levend getekende mensen ,natuur verwoest ,de zorg kapot ,geld kapot en noem maar op,en dan nog over celstraffen praten en als die globalisten het voor zeggen krijgen zijn wij onze puntjes kwijt als we door rood licht lopen of naast de stoep lopen etc.en dan mogen wij verhongeren. Van mij mogen ze hier al een gepaste doodstraf voor vinden,kan mij niet erg genoeg zijn.

   • Eens! daders, opdrachtgevers, uitvoerders. Geen enkel excuus. In 45 hebben ze ook nagelaten om landverraders, nsb’ers en andere “inoffizieller mitarbeiters” te executeren, het gevolg was dat ze doodleuk de troon weer bestegen en middels infiltratie in de politiek en het ambtenaren apparaat gewoon in aangepaste vorm verder gingen waar ze gebleven waren. De fouten van toen plukken we nu de vruchten van. Mijn levens motto, op deze site onlangs door Administrator prachtig eenvoudig verwoord, “Laat me met rust, ik doe niemand iets aan wat ik zelf niet aangedaan wil worden”. Ze hebben de bevolking inmiddels al veel te veel aangedaan, wat geen mens verdient heeft, Het wordt de hoogste tijd dat dit serieuze consequenties gaat krijgen, of ze zullen ons NOOIT met rust laten.

 8. Zonder in details te willen treden, heeft de Duitse topadvocaat Reiner Fuellmich in een recente videoboodschap aangekondigd dat eind dit jaar een internationaal “coronatribunaal” start, met wat hij noemt “echte rechters, echte aanklagers, echte deskundigen en echte getuigen”.

  • Hopelijk heeft hij ook de beschikking over een “echt internationaal leger en een echt internationale politie macht”, zonder dergelijke backup is dat tribunaal een tandloze blaffende hond.
   Zie hoe het de BPOC2020 verlopen is, zie hoe gerechtelijke uitspraken in België en Spanje gewoon genegeerd worden. In Duitsland werden rechters die zich tegen het narratief keerden uit functie gezet of opgepakt. De enig kans van slagen voor dat tribunaal, als wij massaal opstaan en die leger / politie macht vormen. Of blijven we janken dat niemand iets doet om ons te helpen?

   • Blackpeat, volgens mij hoeven we niet te janken of hopen dat iemand ons komt helpen, gewoon je rug recht houden is genoeg. Dan moeten ze in Oostenrijk ook doen, dan heeft de keizer geen kleren aan.

    Hoe meer de druk wordt opgevoerd, hoe meer je erom kan lachen. Zo werkt het bij mij tenminste al meer dan 50 jaar, Tot ik echt boos wordt. Dan maak ik een einde aan de flauwekul.

    • Oja, was ook grappig. Stond gisteren bij de visboer een harinkje te happen komt er een vent aan die ik al een paar jaar niet had gezien. Met de vinger wijzend op me af, jij? Ik begreep het gelijk, wat denk je zelf zei ik en gaven elkaar een hand.

     Niet iedereen is gek geworden.

     Kortom rug recht houden. Tribunaal komt wel voor ze.

  • @Dirk

   zoals ik lees in bijgevoegde link is deze topadvocaat van mening dat het rechterlijk apparaat eerst vervangen moet worden en dat de naam symbolisch is van het zgn tribunaal in polen.
   Hoop doet leven maar hopelijk maken we dit nog mee in dit fysieke leven want dit kan nog wel even duren.

   https://www.frontnieuws.com/polens-neurenberg-2-0-project-is-gelanceerd-rechtbanken-zijn-zodanig-geinfiltreerd-door-de-andere-kant-dat-we-een-heel-nieuw-rechtssysteem-zullen-moeten-opzetten/

 9. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken en je ziet heel veel mensen die voor de vaccinatie nergens last van hadden maar nu de deur bij de dokter platlopen met allerlei vage klachten en nog maar te zwijgen over het aantal wat gewoon om valt en al omgevallen is. Dit zal in de toekomst nog een drama worden wat zijn weerga niet kent !

 10. “Dit zal in de toekomst nog een drama worden wat zijn weerga niet kent !”

  Naar mijn beleving is het reeds al een tijdje zo…

  Groet,

 11. Vanochtend een bericht over een 14 jarige jongen die op het hockeyveld ineenstort en overlijdt. Was hij geprikt? is mijn eerste gedachte. Kan dan zomaar dat hij aan een hartstilstand is bezweken.

  Enkele weken terug ook al zo’n gezonde jonge jongen. Ook tijdens het sporten – tennissen geloof ik. Die extra inspanning kan een door de gifspuit verzwakt hart niet meer aan.

  Woedend wordt ik van deze berichten. En de Jonge dreigt met ‘we hebben de postcodes…’

  • Inspanning is versnelde bloedsomloop.
   Dus vergroting van de kans dat de scheermesjes ergens schade aanrichten.
   Geen peil op te trekken waar en wanneer.
   Russische Roulette – Dr. Andreas Noack.

 12. Natuurlijk laten ze de werkelijke cijfers niet zien van de mensen die overleden zijn of ernstig lichamelijk letsel hebben opgelopen door die dodelijke corona vaccinazi,s.Dan neemt niemand meer een vaccinazi,de satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden m.b.v. de dodelijke corona vaccinazi,s.De overige 10% dient als slaven in de communistische NWO.

 13. Hoeveel gevaccineerden zijn er die roepen dat zij geen genetisch gemanipuleerd voedsel willen terwijl zij proefpersonen zijn geworden in een groot en smerig complotspel.

Reacties zijn gesloten.