Deze volstrekt fake pandemie is ontworpen om de hele wereldbevolking te injecteren. Maar het is wel Plan B!

Lees het interview met een voormalig medewerker van de WHO en dat de pandemie een noodgreep is.

Het oorspronkelijke plan – Plan A agenda 2021 – was om de hele wereldbevolking te injecteren in de periode 2012-2020. Rond die periode is ook de smartphone geïntroduceerd als extra hulpmiddel. Dit doel is niet gehaald. De fake pandemie is Plan B agenda 2030.

Nu wij weten waar de mensen mee zijn en worden geïnjecteerd is duidelijk waarom iedereen moet worden geïnjecteerd. Men wil de hele wereldbevolking aan een electronisch draadje hebben. Ontdaan van eigendom en bezit, ontdaan van lichamelijke integriteit en zielloos. Er moet een constructiefout bij de Mens worden gecorrigeerd om de oorspronkelijke bedoeling van ons bestaan te herstellen.

Geen toekomst, geen verleden, geen zingeving, een zorgeloos existeren in het heden. Het voordeel is dat de deze nieuwe submensen zich dan niet meer afvragen waartoe ze op aarde zijn, wie hun voorouders waren en of er leven na de dood is.

Blijf Mens, blijf staan en laat je nooit genetisch manipuleren of vergiftigen met een dosis minuscule scheermesjes. Laat ze doodvallen met hun Plan B. Wij hebben Plan C. En daar is voor de bedenkers van de hersteloperatie in de vorm van een nepvirus, nepziekte en neppandemie inclusief nep-vaccin, GEEN plaats meer.

uncutnews.ch

Voormalig WHO-medewerker Astrid Stuckelberger: “De pandemie is ontworpen om de hele wereldbevolking te vaccineren”

uncut-news.ch

3 minuten


Astrid Stuckelberger is een ervaren onderzoeker die van 2009 tot 2013 bij de WHO werkte, gespecialiseerd in pandemieën. Ze gelooft dat de pandemie is geënsceneerd om de weg vrij te maken voor het vaccineren van de hele wereldbevolking.

Stuckelberger wordt geïnterviewd in het Noors en delen van het interview zijn afgedrukt in het tijdschrift Hemali. De moeder van de onderzoeker komt uit Ålesund.

Stuckelberger gelooft dat er iets is veranderd sinds 2006, toen Bill Gates en zijn organisatie GAVI, Global Alliance for Vaccines, zich via een fonds bij de organisatie van de WHO aansloten. GAVI kreeg steeds meer invloed en al snel volledige immuniteit, meer dan de diplomaten bij de VN. En dit ondanks het feit dat Bill Gates, een van de oprichters van Microsoft, geen medische opleiding heeft.

Met de komst van Bill Gates werd de WHO veranderd. Het werd meer en meer een bedrijf met de afzonderlijke lidstaten als “onderaannemers” van de WHO.

Stuckelberger zegt dat GAVI, de Wereldbank en de WHO een contract hebben getekend. GAVI presenteerde een wereldwijd actieplan voor vaccinaties in 2012-2020, maar de vaccinatiedoelen die Bill Gates voor die jaren had gesteld, werden niet gehaald, wat heeft geleid tot deze pandemie, aldus Stuckelberger. Dus beweert ze dat de pandemie gepland was, onder verwijzing naar alle documenten die iedereen kan lezen en analyseren.

Stuckelberger waarschuwt ook tegen de vaccins en is van mening dat ze onmiddellijk moeten worden stopgezet vanwege hun inhoud:

 • Na 30 jaar onderzoek weet ik dat je niet meer hoeft te doen als je eenmaal één, twee of drie causaliteitsstudies hebt gedaan (causaliteit = oorzaak en gevolg) en ze onder de microscoop hebt geobserveerd om je concept te bewijzen. Wat je onder de microscoop ziet, is bewijs genoeg. Als tot tien experts over de hele wereld hetzelfde onder de microscoop zien, is dat genoeg. In deze vaccins zien ze grafeenoxide, parasieten en metalen. Meer details:

Onze favoriete vrijmetselaar, vriend (waakhond) van Nikola Tesla:

13 gedachtes over “Deze volstrekt fake pandemie is ontworpen om de hele wereldbevolking te injecteren. Maar het is wel Plan B!

 1. Voormalig WHO-medewerker Astrid Stuckelberger: “De pandemie is ontworpen om de hele wereldbevolking te vaccineren”

  En als ik nu gewoon zeg, nee! Vallen jullie eens heel snel kapot!

  Wat dan?

  Komen ze me dan halen? Gedwongen verkrachten met een spuit. Onteigenen? Dan heb ik het recht me te verdedigen. Niemand komt aan mijn vrijheid, mijn lichaam en eigendom waar ik hard voor gewerkt heb en belasting over betaald heb. Laten we maar verstandig worden met z’n allen. Dat is voor iedereen het beste.

 2. In dit geval zijn de Amerikaanse nog zo gek niet met de wapenwet en het recht je verdediging. Dan denkt een overheidsmedewerker wel 2x na voor die bij jou aan de deur staat.

  • World wilde,

   Gewoon niet open doen. Wat dan? Stormram? Dan vreet moeder de vrouw ook die avond alleen haar gehaktbal, in tranen.

   Laat je toch niet gek maken.

   We zijn gewaarschuwd de vorige eeuw en een gewaarschuwd mens telt voor twee. En dit keer is het geen verarmde en verpauperde bevolking.

   Zullen we dus nu weer lekker verder leven in dit mooie stukje van de wereld. Dat lijkt me het wijste. Daarnaast keurig een tribunaal instellen en de daders berechten. En ze voelen hem aankomen. Dit is een vlucht naar voren door de daders van deze ellende. Ze weten het. De woede is enorm. Niet eens bij mij, ik ben op z’n hoogst enorm pissig want heb er nog totaal geen last van gehad.

   Sprak een vrouw die haar moeder in het verpleeghuis niet meer mocht zien, wacht maar als die woede massaal naar buiten komt.

  • Laat dit nu ook Amerikaans grondgebied zijn, dus heel simpel, als ze langs wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm, volgens de nep Hugo. Hij weet ons allemaal te vinden. Ik wacht met smacht.

  • De Amerikanen en de Britten zorgen er wel voor dat de oorlog nooit in hun thuisland woed, de CIA zorgt er wel voor dat zij zich waar ook ter wereld in de strijd moeten mengen, en hun militairen worden heengezonden met smoes dat het voor de vrede is, niet beseffend dat ze opgeofferd worden.

  • “Dan denkt een overheidsmedewerker wel 2x na voor die bij jou aan de deur staat.”

   Klopt, om daarna terug te komen met een man of 20.

   Groet,

   • Dan kan je als je een beetje slim bent er 20 tegelijk pakken. Nooitgedacht Ruimt op. Laten ze het wel uit hun kop in het vervolg.

    Voor vandaag hou ik er maar mee op. Moet er zelf om lachen. Ga naar het bos met de hond en ga weer gewoon verder met mijn leven. En niemand die hier aan komt.

    En als het moet sta ik er ook voor mijn medeburger. Ze hebben er ook voor mij gestaan op sommige momenten. Wanneer weet ik eigenlijk niet maar You never walk alone

  • Ja die overheidsmedewerkers denken zeker 2x na, ze komen dan ook direct met getrokken wapens. En vermoedelijk een schietgraag interventie team in de voorhoede als ze vermoeden dat je vuurwapens hebt. Vergeet niet dat in de meeste staten (zo niet alle) de wapenwetgeving al behoorlijk verkracht is, uiteraard met dank o.a. aan de “false flag” schiet incidenten op scholen. Het betere en geavanceerdere schiettuig waar militairen en interventie teams over beschikken is voor de burger verboden bezit. Of te wel, daar sta je dan met je six shooter. Die dan nog het meest geschikt is om op zijn Japans de eer aan jezelf te houden.
   Bovenstaande neemt echter niet weg dat ik wel degelijk een groot voorstander ben van vrije bewapening, en het recht op zelfverdediging tegen alles en iedereen met slechte bedoelingen. De (r)overheid.in het bijzonder. Probeer hier alleen aan te geven dat het beschikken over wapens niet alles bepalend is, de gemiddelde Amerikaan heeft een uitermate beperkte levensvisie en loop nog steeds een valse messias en zijn profeten achterna. Gezond verstand is tenslotte ook een heel goed wapen.

 3. Pingback: Deze volstrekt fake pandemie is ontworpen om de hele wereldbevolking te injecteren. Maar het is wel Plan B! – flashyflasch

 4. Nu ziet men de gelijkenissen uit de Tweede Wereldoorlog die zich aan het voltrekken zijn.
  De haat die men ooit had tegen de joden, en dat zij geen toegang hadden in winkels, en van vrijheid beroofd werden, onder andere, zijn ook nu hetzelfde, dat men wenst om de ongevaccineerden hun vrijheid te beroven. De Illuminatie wil graag iedereen kunnen controleren en uitschakelen via hun satellieten.

  meer info op http://www.evangelicalendtimemachine.com

Reacties zijn gesloten.