“Iedereen die na het lezen van dit stuk nog doorgaat met vaccineren is een massamoordenaar” – Dr. Andreas Noack


Artsen, assistenten, medewerkers GGD, RIVM, OMT, Regime, kortom IEDEREEN die vanaf NU nog een injectienaald in de arm van een bedrogen Nederlandse staatsburger leegspuit is persoonlijk aansprakelijk en schuldig aan GENOCIDE.

“Ik heb het niet geweten en handelde in opdracht” is synoniem met een volledige bekentenis.

We hebben al eens een Cease and Desist Order [BEVELSCHRIFT] uitgegeven, dat kan worden gebruikt samen met onderstaande documenten. Overhandigen aan iedereen die dit willens en wetens blijft doordrukken. Ze moeten stoppen en onderzoek afwachten. De onbeholpen pogingen en paniek rond het “verplicht stellen” van het injecteren met deze rotzooi heeft daar ALLES mee te maken. Ze zijn betrapt met de broek op de enkels. Stoppen of de consequenties aanvaarden.

OUDERS: Geen denken aan dat u de kinderen aan deze moordcocktail wilt blootstellen.

Nanoscale Scheermesjes in vaccin –

Dr. Andreas Noack – Europa’s toonaangevende koolstofexpert


Dr. Noack is ervan overtuigd dat het vaccin grafeenhydroxide scheermesjes op nanoschaal bevat die door de ader snijden en inwendige bloedingen veroorzaken.

28 november 2021

Video transcriptie van Engelse ondertitels (citerend Dr. Noack):

“Er is een professor Dr. Pablo Campra van de Universiteit van Almeira die de vaccins bestudeerde voor de aanwezigheid van grafeenoxide met behulp van Micro-Romeinse Spectroscopie. Het is de studie van frequenties. Er zijn frequentiebanden, twee van die banden zijn belangrijk.

Ze laten zien dat het geen grafeenoxide is, maar eerder grafeenhydroxide. Ik wil graag uitleggen wat dit grafeenhydroxide is. Het is monolaagse actieve kool. Er zijn C6-ringen. Hij vond het in alle monsters. Elke hoek is een koolstofatoom. Dit is op nanoschaal.

Ik zal dit hier een beetje opknippen. Als het 50nm lang is, staan er 500 ringen op een rij. Dit zijn hydroxygroepen (OH). In grafeenoxide heb je dubbel gebonden zuurstof en in grafeenhydroxide heb je een OH-groep. De elektronen worden gedelokaliseerd (volledig mobiel). Het stuk is 50nm lang maar slechts 0,1 nm dik. Deze C6 structuren zijn extreem stabiel. Hier kun je remblokken van maken. Het is niet biologisch afbreekbaar.

Deze structuren op nanoschaal kunnen het best worden omschreven alsscheermesjes. Deze scheermesjes worden in het lichaam geïnjecteerd. Nano-schaal, kleine scheermesjes. Slechts één atoomlaag dik. Relatief breed en hoog. Het zijn scheermesjes, biologisch niet afbreekbaar. De OH (hydroxy) groepen kunnen een proton afsplitsen. Wanneer het proton wordt afgesplitst, krijgen ze een negatieve lading verspreid over het hele systeem.

Het is eigenlijk een zuur. Het hangt goed in water vanwege de negatieve lading. Dit zijn dus scheermesjes die homogeen in de vloeistof worden verspreid. Dit is eigenlijk Russische roulette. Je ziet het heel duidelijk bij deze vrouw. Het snijdt de bloedvaten. De bloedvaten hebben epitheelcellen als binnenbekleding. Het epitheel is extreem glad. als een spiegel. En het wordt versneden door deze scheermesjes. Dat is wat zo gevaarlijk is.

Als u het vaccin in een ader injecteert, zullen de scheerapparaten in het bloed circuleren en het epitheel in snijden. Het gemene is dat toxicologische tests worden gedaan in petrischalen. En daar vind je niets.  Dit zijn de scherpst denkbare structuren omdat ze slechts één atoomlaag dik zijn.

Dit is een enorm molecuul dat extreem scherp is. Ik ben een specilist in actieve kool. In mijn proefschrift heb ik grafenoxide omgezet in grafeenhydroxide. Ik ben lid geworden van ’s werelds toonaangevende fabrikant van actieve kool. Na een jaar was ik verantwoordelijk voor nieuwe actieve kool producten. We kochten een klein bedrijf in Durham, in de buurt van Newcastle, Engeland. Ik was verantwoordelijk voor “nieuwe koolstofproducten”, in heel Europa. Ik zat in de sollicitatie scouting.

Als u een autopsie uitvoert op de slachtoffers, vindt u niets. Toxicologen doen hun testen in petrischaaltjes. Ze kunnen zich niet voorstellen dat er structuren zijn die bloedvaten kunnen snijden. Er zijn foto’s van gecoaguleerd bloed dat uit de neus komt. Mensen bloeden dood aan de binnenkant. Vooral de topsporters die dood neervallen hebben snel stromend bloed. Hoe sneller het bloed stroomt, hoe meer schade de scheermesjes zullen aanrichten.

Als je dit als chemicus in het bloed injecteert, weet je dat je een moordenaar bent.  Het is een nieuw materiaal, toxocologen zijn zich er nog niet van bewust. Ineens is het logisch dat slachtoffers er zo uitzien. En dat topsporters met een hoge doorbloeding, helemaal gezond, ineens dood neervallen. Je ziet mensen direct na vaccinatie instorten en een aanval krijgen. Deze mensen hadden pech bij de Russische roulette. Zeer waarschijnlijk is er een ader geraakt door de spuit.

De vraag die je aan politici moet stellen en de vraag die artsen aan Pfizer zouden moeten stellen, is: Waarom zitten deze scheermesjes in het vaccin?

Nu willen ze kinderen vanaf 5 jaar dwingen te vaccineren.

Deze man is Dr. Szekeres, voorzitter van de Oostenrijkse medische raad… [zie video]

“Off-label” betekent dat de vaccinatie niet is goedgekeurd. Toch injecteren ze het al.

Je kunt dit op dit moment alleen maar een doodsschot noemen.

[Dr. Szekeres spreekt]

Een kinderarts? Denk je dat een kinderarts begrijpt wat grafeenoxide is? Er is nog een interview waarin hij zegt dat hij het vanuit medisch oogpunt “goed” vindt om de bevolking met geweld te vaccineren. Een belangrijk begrip in de wetenschap is disputatie. Een wetenschappelijk debat. De basis van de geneeskunde of farmacie is chemie. Deze arts heeft geen idee van chemie.

(met de vaccins) worden compleet nieuwe stoffen binnengebracht die de natuur niet weet. Iedereen heeft het over het boodschapper-RNA dat complexe effecten heeft. De theorie van mRNA is complex. Maar elke chemicus begrijpt wat dit (de grafeenhydroxide) doet.

Je ziet dat het mRNA-verhaal mogelijk een afleidingsmanoeuvre is.

Ik kan me niet voorstellen dat iemand mij, als koolstofspecialist, een goede verklaring kan geven waarom deze koolstofscheermesjes in het vaccin zitten.

Dit is oorlog.

Ze leiden ons af met het boodschapper-RNA. Maar mensen kunnen daar niet zo snel van instorten, direct na de injectie. Er is iets anders aan de hand. En dit effect moet worden bestudeerd.

Hij beweert een specialist te zijn. Blijkbaar hebben de Oostenrijkse artsen geen slimmere kerel dan deze [wijzend naar Dr. Szekeres]. Hij is een arts die geen chemie begrijpt, of is hij een crimineel, of is hij een massamoordenaar?

Na het onderzoek van de Spaanse arts is het officieel dat grafen (hydr)oxide op nanoschaal in het vaccin zit. Het is dus duidelijk dat scheermesjes worden geïnjecteerd. Dus hij [Dr. Szekeres] is waarschijnlijk incompetent. Als je een hele populatie met geweld wilt injecteren, moet je je huiswerk uiterst zorgvuldig doen. Want als er iets mis is met de injectie, dood je de hele bevolking van een land. Je moet het risico afwegen. Hoe gevaarlijk is corona? Hoe gevaarlijk is de injectie?

Deze man vraagt zich af of mensen moeten worden vastgebonden voordat ze worden geïnjecteerd. En hij is de topdokter. Zijn de artsen in Oostenrijk zo incompetent dat ze niet begrijpen op welke basischemiegeneeskunde is gebaseerd?

Dan moeten ze hun rijbewijs inleveren!

Elke arts in Oostenrijk, die, nadat deze informatie nu openbaar is, dit blijft injecteren, is een moordenaar.

Ik ben niet een of andere man in het koolstofveld. Ik heb op dit gebied gedokterd. Ik werkte voor ’s werelds grootste koolstoffabrikant. Op het gebied van nieuwe koolstofproducten was ik de enige expert in Europa. Ik ben zo’n beetje de enige Europeaan die andere experts in Pittsburgh heeft bezocht.

Hierna ben ik mijn eigen actieve kool bedrijf begonnen. Ik harsde papier en veranderde het in actieve koolmembranen. Je zou je handen kunnen snijden met dit verkoolde papier. Het was extreem scherp. Ik heb een goed idee van wat de grafeenhydroxide doet.

Het is Russische roulette.

Raak je de ader of niet?

Blijft het in de spier? Dan is het minder giftig.

Maar als je een ader raakt en de batches bevatten verschillende hoeveelheden GHO, dan moet je weten dat je mensen van binnenuit snijdt. En het is een zeer intelligent gif. Want een normale toxicoloog die met petrischaaltjes werkt, kan het niet vinden, omdat het niet beweegt. Toxocologen verwachten gewoon geen niet-schaalscheermesjes.

Maar ik kan als chemicus zeggen dat we er absoluut zeker van zijn dat grafeenhydroxide erin zit. Dit zijn scheermesjes op nanoschaal. Nu willen ze kinderen injecteren met deze scheerapparaten van nanoformaat.

Ik wil dat Dr. Szekeres uitlegt wat deze scheermesjes doen in deze injecties. En hij moet dit ook uitleggen aan zijn baas, de heer Schallenberg (Oostenrijkse bondskanselier). Hij is waarschijnlijk adviseur van de Oostenrijkse premier Schallenberg.

Mr. Schallenberg, die advocaat is, is verantwoordelijk voor het kiezen van de juiste consultants. Als hij dit vaccinmandaat aan heel Oostenrijk oplegt, MOET hij de juiste consultants selecteren. Hij is advocaat, hij kent geen geneeskunde. Maar het is zijn taak om competente consultants te selecteren. En hij is verantwoordelijk als hij incompetente consultants selecteert.

Als chemicus sta ik garant voor het feit dat dit scheermesjes op nanoschaal zijn.”

vervolg van 13:01 –>

Je kunt remblokken maken van koolstofstructuren die voor altijd meegaan. Dit materiaal heeft geen biologische afbreekbaarheid. Het blijft voor altijd in het lichaam. Zelfs als mensen niet meteen dood neervallen, snijdt het de bloedvaten beetje bij beetje.

Het vernietigt het hart. Alle hartaanvallen. Alle slagen. Als arts moet je je afvragen, waar komt dit vandaan?

Als je begrijpt dat scheermesjes worden ingespoten, is het duidelijk waarom alle hart- en vaatziekten voorkomen. Het hart is in elkaar gesneden. De hersenen zijn in elkaar gesneden. Bloedvaten worden doorgesneden.

Deze grafeenstructuren (ook bekend als monolaags koolstof of monolaags grafiet) zijn zo stabiel. Elke chemicus weet dit. Ze zijn niet afbreekbaar. De structuur is 50 nm lang en 0,1 nm dik. Natuurlijk is het een scheermes. Elke chemicus weet dat het zo is.

De epitheelcellen zijn niet voor niets extreem glad, maar worden ruw als ze op deze zo’n stuk worden gesneden en er dingen aan blijven plakken. Inmiddels kan elke dit injecteren. En als ze een ader raken…

Binnenkort mogen apothekers ook injecteren.

Ja, voor mij is dit Russische roulette.

Hier is een petrischaaltje. Een normale toxicoloog test met behulp van een petrischaaltje. Het materiaal wordt niet voor niets tot een “experimenteel vaccin” verklaard. Ze weten niet wat er gaat gebeuren. Elke gevaccineerde proefpersoon moet tekenen dat hij de volledige verantwoordelijkheid neemt. Het duurt 50 jaar voordat de contracten met Pfizer worden gepubliceerd.

Wat staat er in deze contracten? Waarom 50 jaar?

In Duitsland of Oostenrijk is er niemand met mijn expertise. De toonaangevende Duitse koolstofspecialist Dr. Harmut von Kienle was een jaar lang mijn mentor. Ik schreef mijn scriptie op dit gebied. Ik begon mijn bedrijf op dit gebied en won een businessplanwedstrijd in Wolfsburg. Ik won DM 175.000 (€87.500) in de wedstrijd. Ik ontving durfkapitaal voor een bedrag van 6 miljoen DM (€ 3 miljoen). Ik had 10 ontwikkelaars om deze nieuwe koolstofproducten te ontwikkelen. Ik weet waar ik het over heb.

Elke chemicus in de chat wordt uitgenodigd om mij te weerleggen of een andere mening te geven.

Ja, graag. Dat zou interessant zijn.

Jullie zijn allemaal uitgenodigd. Zeg me dat ik het mis heb.

Sir Karl Popper legde de fundamenten van de wetenschap uit. Hypothese – weerlegging. Popper zei dat het beter is om theorieën te doden dan om mensen te doden. De hele bevolking wordt verondersteld te worden geïnjecteerd. Precies zoals Karl Popper zegt, als je deze moorddadige theorie blijft volgen, moet je uiterst voorzichtig zijn. Zij zijn de eersten die een vaccinmandaat opleggen.

Ze vermoorden de hele Oostenrijkse natie.

De heer Schallenberg is hiervoor verantwoordelijk.  Hij heeft de juiste consultants nodig.

We hadden ooit een Oostenrijker die lijden en dood over Europa bracht. Ik doe een beroep op jullie om deze video in alle kanalen te delen. De heer Scallenberg heeft duizenden of honderdduizenden brieven nodig. Hij moet weten dat dit een scheermes is, dit is een middel om te doden. En als hij dit weet en doorgaat, is hij een massamoordenaar.

Hij zal in hitlers voetsporen treden.  Dat moet nu naar buiten komen. Ik ben bereid om met iedereen over dit materiaal te praten.

Als chemicus zeg ik dat dit scheermesjes zijn.

En het valt me op hoe weinig artsen weten over chemie. Maar ze doen chemie in het lichaam. Bij kleine kinderen. Bij zwangere vrouwen. En nu weten jullie artsen wat jullie doen. En als je blijft injecteren, ben je moordenaars.

Ga naar buiten, typ dit uit, geef het aan je arts, geef het aan je politici. En als je doorgaat, beloof ik je, zal geen enkele rechtbank in de wereld je redden. Wat jullie doen is massamoord.

Oostenrijk heeft de verantwoordelijkheid. Ze begonnen met het vaccinmandaat. En u, meneer Schallenberg, heeft de beste consultants nodig. En als u niet in staat bent om de beste consultants te selecteren, bent u incompetent en moet u ontslag nemen.

Hetzelfde met de minister van Volksgezondheid.

Hoe competent ben je?

Je bent klaar om het hele Oostenrijkse volk te dwingen met scheermesjes die biologisch niet afbreekbaar zijn.

Deel de video. Schrijf het op. Zet het op een USB-stick en stuur het naar politici en artsen. En maak ze duidelijk: als ze hiermee doorgaan, zijn ze moordenaars.

Lezing door Dr. Andreas Noack

Vertaald door Stefan Reich (info@botcompany.de)25 november 2021

Campra paper – DETECTIE VAN GRAFEEN IN COVID19 VACCINS

https://www.researchgate.net/publication/355979001_DETECTION_OF_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES

#Dr-Andreas-Noack #Graphene-Hydroxide #Nanoscale-scheermesjes #Pablo-Campra-Grafeen-Papier

17 gedachtes over ““Iedereen die na het lezen van dit stuk nog doorgaat met vaccineren is een massamoordenaar” – Dr. Andreas Noack

 1. Wat ik zo zag vanochtend in een video is Andreas Noach vermoord?? Dit liet zijn vrouw weten tijdens een videobericht Dus hij heeft gelijk gehad want dan moet je zo snel mogelijk uit de weg geruimd worden

  Groetjes, Kirsten

  Outlook voor iOS downloaden ________________________________

  • wat een waanzinnige commercial!!
   echt.. als ze dat in de sterreclames zouden latenb zien.. nou.. dan is heel nederland voor een helft wakker
   koopmans.. osterauswietsj.. allemaal alchemisten die geld zien als bloed
   ier zijn meer van dit soort ” wetenschappers”.. van dissel is de Koning onder deze duivelse bende
   Net zoals de onderkoning donner.. die eingelijk de 2e koning is van dit NEP LAND

 2. Pingback: Omicron is een False Flag om de bijwerkingen van de Covid-injecties te maskeren | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 3. Doormailen naar iedereen die men kent. Maak er een bliksem KETTINGBRIEF van die iedere ziel in de wereld moet gaan bereiken. Deze virus HOAX moet voor het einde van 2021 KLAAR zijn. ENOUGH IS ENOUGH!

Reacties zijn gesloten.