Zuidafrikaanse SARS-CoV-2 variant is de zoveelste poging de rampzalige vaccinschade te verdoezelen


“Wetenschappers en deskundigen” beweren dat de net opgedoken Zuidafrikaanse variant véél besmettelijker is en het speciaal gemunt heeft op jongeren van 5 tot 16 jaar. Door de besmettelijkheid zullen de infecties onder kinderen enorm snel uitbreiden.

Precies nu overal in het Westen de vaccinatie voor kinderen wordt geïntroduceerd en deels ook al is begonnen. Er gaan kinderen slachtoffer van de injecties worden en dit wordt dan afgedekt door deze zogenaamde nieuwe SARS-CoV-2 variant. Het leuke daarbij is, dat iets wat er niet is ook nog eens gaat muteren. “Wetenschappers en deskundigen” hebben ook al geconstateerd, dat de Zuidafrikaanse variant nu al weer 10 varianten heeft voortgebracht.

De Covid-injecties voor de kinderen zijn de nieuw bedachte, non-existente Zuidafrikaanse nepvarianten om de ouders om de tuin te leiden. Zodat de minister van depopulatiezaken zijn contracten met de leveranciers van de “scheermesjes injecties” na kan komen en zijn commisse binnen kan harken.

Op exact het goede moment duiken altijd de varianten op, je bedenkt het niet, hoe rottig je ook in elkaar zit.

Ouders: wees gewaarschuwd. Er is geen Zuidafrikaanse variant.

Er zijn wél Covid-injecties, een gentherapie met vroeg of laat catastrofale “bijwerkingen” voor uw kinderen en kleinkinderen.


De praktijk heeft geleerd dat er achter die getallen nog minsten één nul moet worden genoteerd om iets beter in de buurt van de werkelijkheid te komen. En dan zijn nu de kinderen aan de beurt??

25 gedachtes over “Zuidafrikaanse SARS-CoV-2 variant is de zoveelste poging de rampzalige vaccinschade te verdoezelen

 1. Tis allemaal identiek met de griepmutaties ieder jaar, dus whats new ? Kunnen ze daarbij de groep jonge kinderen even ‘aanpakken’ , want die ouders moeten idd. ‘om’..! Maar dan niet voor hun..

  • Die griepmutaties is ook flauwekul, bedoeld om nieuwe vaccins de markt in te drukken. Met die vaccins is de basis voor de neppandemie gelegd. In Spanje zit er al 3 jaar grafeenoxide in. En wie weet wat nog meer.
   Vorig jaar hadden we 0-mutant: geen griep.

   • Admin zo is het, is er geen wetenschappelijk bewijs van een virus, dan kan er nooit en te nimmer bewijs zijn van welke variant of mutsnt dan ook, evenmin is het onmogelijk dit door één soort test aan te tonen, evenmin is het onmogelijk om voor elke variant / mutant een vaccin / gentherapie klaar hebben te liggen.

 2. De nieuwe corona variant Omicron, die ook in België is opgedoken (en binnenkort ongetwijfeld ook in Nederland), werd voor het eerst in het Afrikaanse Botswana gedetecteerd.
  De Covid-19 taakgroep van de president van Botswana bevestigt dat alle vier de reizigers waarin ‘Omicron’ werd aangetroffen volledig gevaccineerd waren.
  Dit is een nieuwe sterke aanwijzing dat het immuunsysteem grote schade oploopt door de Covid injecties, waardoor vaxxers in superspreaders worden veranderd.
  Tal van wetenschappelijke experts – zoals de Nederlandse hoogleraar (em) experimentele immunologie Pierre Capel – hebben daar al heel lang vergeefs voor gewaarschuwd.

  De verschijning van ‘Omicron’ sluit geenszins uit dat de door Bill Gates’ aangekondigde volgende pandemie met het Marburg- of pokkenvirus niet eveneens op de wereld wordt losgelaten. Hetzij echt, hetzij false-flag, zoals deze Omicron variant eveneens sterk op een false-flag ‘virusuitbraak’ lijkt, vooral bedoeld om het nu al enorme aantal slachtoffers van de Covid injecties te verhullen.

  Vertrouw op uw eigen immuunsysteem (en versterk dat zo nodig met natuurlijke supplementen zoals vitamine D3*), en laat u vooral NIET BANG MAKEN. Stop daarom met TV kijken,

  Mensen het stopt pas als wij dat willen.

  HERSTEL DE REPUBLIEK

 3. Herkennen van de Afrika variant is makkelijk,en zonder test te herkennen,verschrikkelijk lui ,en de hele dag niks willen doen .

 4. Dank weer @Admin, de site van HdeR maakt andere sites gelukkig overbodig.

  “Europese Commissie wil alle vluchten uit zuidelijk Afrika weren vanwege coronamutatie”

  https://www.ad.nl/binnenland/verbod-op-vluchten-vanuit-zuidelijk-afrika-vanwege-nieuwe-virusvariant~a74f6cd8/

  En wát een ‘toeval’ weer zo vlak voor die #afpersconferentie gisteren. En nóg zien mensen niet het #script dat in vooral het Westen wordt uitgerold.

  BTW: variant “B.1.1.529” = 1+1+5+2+9 =18 = 3 x 6 = 666 = satanisme/freemasons in our face.

  Virussen bestaan niet. Virologen zijn op hun slechtst viroliegen en op hun best exosomologen. Punt.

  HERSTEL DE REPUBLIEK

 5. Het is gewoon een satanische gebeuren, om nu de kinderen een spuit te geven. Met de wetenschap dat ze het niet gaan overleven. Onder het mom van het zogenaamde virus uit Afrika. Hoe weten ze nu al in hemelsnaam dat het gevaarlijk is voor kinderen? Mensen wordt toch een keer wakker en laat je toch niet weer in je angst vangen.

 6. Alleen de volledig gevaccineerde personen zouden bang moeten zijn voor de nieuwe “ergste ooit” Covid-19-variant; uit gegevens blijkt dat ze al verantwoordelijk zijn voor 4 op de 5 Covid-sterfgevallen

  Met de opkomst van een vermeende nieuwe variant waarvan de Britse minister van Volksgezondheid Sajid Javid zei dat “de huidige vaccins kunnen worden ontweken”, ondanks dat hij in dezelfde zin ook zei “daarom moet u uw boosters krijgen”, vonden we dat het het beste was om u op een reis door drie maanden aan UKHSA Covid-19-gegevens om u te laten zien waarom, als de geruchten waar zijn, de niet-gevaccineerde bevolking zich absoluut geen zorgen hoeft te maken, maar de gevaccineerde bevolking alles te vrezen heeft.

  De huidige trends suggereren dat de niet-gevaccineerden ongetwijfeld de schuld zullen krijgen van de opkomst van deze nieuwe variant, en de aanval van propaganda die is ontworpen om de natie ertoe te bewegen een afsluiting van niet-gevaccineerden te ondersteunen, zal nu waarschijnlijk sneller worden.

  Bron: https://dailyexpose.uk/2021/11/27/only-the-fully-vaccinated-should-fear-the-new-variant/

 7. Het is niet goed te praten het vertrouwen in de politiek en Aartsen zijn weg mensen willen geen vactienatie meer geef het aan de politicus en hun cornuiten hun verstand werkt toch niet meer uitbuiters zijn ze🦠🦠🦠🦠👿

 8. Een virus is een lichaamseigen( niet besmettelijke ) reactie op omgevingsvervuiling.
  Een virus op je lever blijft dus op je lever en nergens anders, laat staan dat het iemand anders kan besmetten

Reacties zijn gesloten.