Dr. Fauci: “Ik bedenk de varianten waar je bij staat en zorg dat mensen 4 keer per jaar een boostershotje halen”


Alle varianten op het nooit aangetoonde SARS-CoV-2 virus zijn ficties, bedoeld om de angst er in te houden onder de bevolking, zodat ze boostershots zullen blijven accepteren.

De misdadigheid druipt er van alle kanten af en alles wordt in het werk gesteld om op een vaccinatiegraad van 200% te komen. De belachelijke variantentheorie is dekmantel voor de bewering dat de toch al niet werkende gentherapie tegen iets wat er niet is, de varianten niet kan bestrijden.

Je bedenkt dus gewoon een variant om er bij de angstige bevolking maar weer een spuit barstensvol vlijmscherpe scheermesjes in te zetten. Het interesseert figuren als Fauci en Bourla of Van Dissel en Drosten geen reet, het is hun heilige missie de bevolking in de stress te houden. Stress is de motor van bijna alle “welvaartsziekten”. Dat is handig, want dan gaat iedereen overal aan dood…. behalve aan de “vaccinaties”.

Fauci wil dat Amerikanen 4 shots per jaar krijgen


De favoriete tuinkabouter van de elite | Arresteer dit misbakseltje eens!

Dr. Anthony Fauci, de belangrijkste vaccin-pusher van de onwettige regering van acteur/resident Joe – Snuffel – Biden, pleit voor driemaandelijkse boostershots om een groeiend aantal Covid-19-mutaties te bestrijden die resistent zijn tegen enkele en dubbele doses van de momenteel beschikbare Pfizer-, Moderna- en Johnson & Johnson injecties.

De bron is een klokkenluider zeer hoog binnen het Amerikaanse National Institute of Health (NIH) en wordt als onaantastbaar beschouwd. De klokkenluider rapporteerde dat Dr. Fauci, CDC-directeur Rochelle Walensky en zeven leden van de Biden-Harris Health Equity Covid-19-taskforce afgelopen woensdag 24 november 2021 clandestien bijeen zijn gekomen in een hotel in de regio Washington D.C. om de nieuwste methoden te bespreken teneinde Amerikanen  te overtuigen bereidwillig repeterende boostervaccinaties te accepteren.

Er is specifiek gesproken over wat de MSM nu de Zuid-Afrikaanse B.1.1.529 superstam noemt, die zich als bij toverslag manifesteerde tijdens de Thanksgiving-feestdag, een dag na de vergadering dus. Fauci vertelde zijn handlangers dat de nieuwe stam binnenkort de Amerikaanse kusten zou bereiken en een ravage zal aanrichten bij zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde personen, waardoor honderdduizenden ziek zullen worden en door deze variant gedood.

Deze mutant is echter niets meer dan een fictieve creatie die is ontworpen om de toch al paranoïde bevolking bang te maken om te geloven dat er constant vaccinaties nodig zullen zijn om blootstelling aan het virus te voorkomen.

“Het was al die tijd al het plan om elke 3-6 maanden nieuwe soorten te maken. Ik zeg niet dat Covid-19 nep is. Het is echt, het was een laboratoriumlek uit Wuhan, maar het was nooit gevaarlijker dan de seizoensgriep. De stammen zijn echter bedacht om mensen in angst en lockdowns te houden én om enorme winsten voor Big Pharma te genereren. Fauci had al vroeg in de gaten dat het publiek maar beperkte tijd in een specifieke variant zou trappen voordat het achterdochtig werd. Hij vertelde ons dat er om de zoveel tijd een nieuwe soort moest ontstaan, zodat mensen constant vaccinaties zouden blijven krijgen. Hetzelfde gold voor de Delta-variant; het heeft nooit bestaan. En nu mensen het beu zijn om erover te horen, en er niets meer om geven, hebben ze een nieuwe vijand aangeboord uit verre oorden, de Zuid-Afrikaanse stam,” zei onze bron.

Het bewijs: geen enkele vaccinfabrikant heeft de chemische ingrediënten van de oorspronkelijke vaccinaties gewijzigd of vervangen. Ze zijn steeds hetzelfde gebleven.

“Als dit virus echt meer overdraagbaar en virulent zou worden, zouden de vaccinfabrikanten tonnen geld steken in het bestrijden van de evolutie van het virus. Maar dit gebeurt niet. En er is geen greintje bewijs van recombinatie onder de bevolking. Het draait allemaal om angst en geld”, aldus de NIH bron.

Dr. Fauci heeft volstrekt willekeurig besloten hoeveel (booster)shots per jaar een persoon nodig heeft voor bescherming tegen het virus, en dat cijfer is, niet louter toevallig, evenredig gestegen met de verhoogde inkomsten van Dr. Fauci en Big Pharma CEO’s.

24 gedachtes over “Dr. Fauci: “Ik bedenk de varianten waar je bij staat en zorg dat mensen 4 keer per jaar een boostershotje halen”

 1. Opvallend. Binnen enkele seconden zit er een of andere geestelijk gehandicapte mafketel een kwalificatie uit te delen zonder het artikel te hebben gelezen: ZEER SLECHT. En dat bij ALLE artikelen. Wat beweegt iemand om de waarheid te classificeren als zeer slecht? Salaris? Bonus? Aai over de bol? Het moet een “kerel” zijn…..

  BEWIJS is een screenshot direct na publicatie:

  • @Admin
   deez persoon heeft a bad hairday and onderwijl dat zijn hair moet drogen en zijn krullekes niet de goede kant op waaieren toets hij/zij in onderwijl in zijn /haar spiegelei een paard ontwaard. Wat een weledel dier is 🙂 maar enige nukken kan hebben.
   Iedereen weet op deze site met al zijn bijzondere up to date info!!! dat het gaat om it’s all about the money en depopulatie en slavernij maar tevens be strong!! je bent hier om het verschil te maken!

  • Ik help het je hopen met die van Dissel, maar dat soort mensen wordt altijd op tijd ingewisseld net voordat ze echt onder vuur komen te liggen. Zijn opvolger haalt vervolgens de schouders op wijzigt de koers en plannen voor de schijn een tikje en gaat gewoon verder waar ze gebleven waren. Men moet hen om onweerlegbaar bewijs vragen om de noodzaak van alle waanzinnige maatregelen te rechtvaardigen. Kan dat niet geleverd worden dan arresteren de hele hap wegens wanbestuur met desastreuze gevolgen voor het hele volk.

    • Klopt @Administrator, ik bedoel opzettelijk wanbestuur niet door incompetentie of onwetendheid. In die gevallen dekt de term inderdaad de lading bij lange na niet. Ze weten heel goed wat ze doen en waarom !

 2. Wordt het niet onderhand tijd dat alle mensen hard bewijs gaan eisen voor het überhaupt bestaan van dat virus ? Hoe kan men zonder wetenschappelijk gouden standaard (kochs postulaten) überhaupt onderzoek plegen, een vaccin ontwikkelen en varianten herkennen als het origineel nooit of te nimmer is aangetoond ? Waarom komt geen wetenschapper ter wereld in protest tegen dit onmiskenbare bedrog ? Een enkele wetenschapper staat misschien machteloos maar er moeten toch hele hordes wetenschappers zijn die zich zitten te verbijten als ze dit circus van bedrog en alle ellende die daar uit voort vloeit moeten aanschouwen. Ik kan werkelijk niet begrijpen hoe dit kan bestaan !

  • Ik kan het misschien wel begrijpen exegese, degene die hier achter zitten zijn zo door en door verrot dat ze zich onaantastbaar wanen. Ze kunnen inmiddels bijna iedereen kapot maken, kunnen inkomen, eigendom afpakken, zelfs je kinderen. En ze hebben dit voorbereid. Wij zijn nog in de ontkenning omdat we niet kunnen geloven dat er zulke zieke mensen bestaan.

   Tot de vlam in de pan slaat. En dat is ook vaak georkestreerd en daarna begint het spel weer opnieuw. Er moet bloed door straten vloeien. Het liefst letterlijk.

   De jaren 70, 80 en 90 waren de beste jaren voor de mensheid. Nu moet het kapot. Gewoon omdat het kan. En wij lopen achter de feiten aan. Zo zie ik het in ieder geval vandaag. Kan morgen anders zijn.

   En administrator, als er trollen zijn komt u te dicht in de buurt. Een groter compliment kunt u niet krijgen.

   • “De jaren 70, 80 en 90 waren de beste jaren voor de mensheid.”
    Dan concludeer ik dat je echt door alles heen geslapen hebt.

    • Was er een periode beter dan? Ten minste in het westen. Voldoende voeding, schoon water, gezondheidszorg. Goede huisvesting. Maar het is inderdaad altijd een bende geweest.

     • Gijp. Daar wilde ik eigenlijk heen, “het westen” en dan ook nog slechts ogenschijnlijk in materiële zin. Het morele / ethische verval is in de jaren 60 al ingezet. Oudere wijsneuzen zullen nu zeggen: Toen pas? En ze zullen gelijk hebben, ik ben echter van 59 dus ik hou me aan het tijdsbestek dat ik zelf mee heb gemaakt. De eerste 5 jaar waren de mooiste, voor wat ik me in ieder geval nog kan herinneren. Iedereen was aardig tegen je en alles was interessant. De teloorgang begon toen ik naar de kleuterschool moest, en daarna is het nooit meer goed gekomen met mijn kijk op de wereld en de mensheid in het bijzonder.

   • Bedankt door het plaatsen administrator, ik zou nog willen toevoegen, dat ik iedere keer vol fascinatie Rutte en de Jonge kijk. Je ziet het kwaad. Als je het ziet. Maar mensen zien het niet omdat ze in angst worden gehouden. En dat is een slechte raadgever. En dat weten ze. En ze lachen erom. Na de persconferentie lachen ze zich samen suf. Ze genieten hiervan. Kijk eens naar de ellende van de toeslagenaffaire met onnoemelijk veel leed, ze treden zogenaamd af terwijl het achteraf een ordinaire staatsgreep was. Gepland? Je zou het bijna denken. Hoe kwam de Jonge als een duveltje uit een doos tevoorschijn? Die smeerlap is gecast.

    Als je goed kijkt zijn we al vanaf onze geboorte bedonderd. En onze ouders ook. Dat we het nog steeds niet massaal zien is eigenlijk een wonder. Er is maar 1 oplossing, we moeten onze doodsangst overwinnen. Dan is het alle dagen feest. Gejat van Freek de Jonge overigens.

    En ga ik maar vandaag een kort geding voorbereiden, ik doe ook maar wat. Verliezen doe ik toch maar er zit zand in de raderen. Veel meer kan ik niet ook zolang we als compleet volk angstig zitten te bibberen.

 3. Het is niet te geloven, dat die gasten nog vrij lopen. Ze kopen voor het recht en ff later lopen ze weer los. En de mensen zoals Wouter, Joost, Micha en Huig zetten ze voor maanden vast, omdat ze de waarheid spreken.

 4. Dit is een Kloon of een acteur met een masker op, de echte Fauci is allang opgepakt, destijds al on DC.

  • Denk dat degenen die nu nog in Q geloven of dat trump de verlosser zal zijn van een koude kermis thuis zullen komen.
   Mensen wachten af op de verlossing van de een of andere en ondertussen gebeurd er niets.
   We zullen het zelf moeten doen die lui met de harde hand verwijderen en dat had eigenlijk al in 1945 moeten gebeuren.

   • Do not trust Trump. Het klinkt misschien allemaal te veel complotterig, het zou zomaar kunnen dat alle regeringen opgepakt gaan worden inclusief de rest en dat straks de KM uit hun bunkers komen om als reddende engels onthaald te gaan worden. Maar dat moet straks gaan blijken. Het kan ook zo maar zijn dat Trump al jaren lang een infiltrant is in die wereld.

 5. Ons is altijd voorgehouden dat mutaties van virussen juist steeds minder dodelijk worden, wat logisch is omdat we het eigenlijk over parasieten hebben, die er feitelijk totaal niet bij gebaad zijn ons te doden, omdat ze niet zonder gastheer / dame kunnen overleven. Heel frappant toch dat we nu plotseling belaagd worden door een “virus” dat in steeds dodelijkere varianten muteert, daar zit geen enkele logica in. Dat kan alleen als de zogenaamde “levensreddende vaccins” het menselijk immuun systeem, onze weerstand zeg maar, totaal verwoest. In dat geval kan een eenvoudige loopneus al dodelijke gevolgen krijgen als mensen ook nog eens flinke onderliggende gezondheid’s problemen hebben.
  En voordat iemand over exosomen begint, deze uiteenzetting is meer bedoeld om het totale gebrek aan logica van het officie narratief aan te geven. Onbegrijpelijk dat hele volksstammen dit niet willen of kunnen zien, je hoeft hier echt niet buitengewoon intelligent of hoogopgeleid voor te zijn. Zelfs ik kan het zien, met mijn zeven jaar lagere school en verder nooit iets afgemaakt wegens te moeilijk, onvoldoende geïnteresseerd, en gewoon geen zin.

 6. “en gewoon geen zin”
  Saar liep ik ook telkens weer tegenaan, geen enkele zin. Vond het van het begin af aan al bezopen dat je dagelijks met 10 kg boeken naar het instituut sjouwde om aldaar die boekenkennis in je kop te rammen.
  Waarom als het al in die boeken staat?
  En pa en ma moesten nog eens zwaar dokken ook voor die boeken.
  Het merendeel werd nooit geopend.
  Toen ik reeds 13 jaar thuis de deur uit was kreeg ik van Pa al die schoolboeken, had ie ergens op zolder gevonden.
  Eenmaal weer thuis bladerde ik er doorheen en weet je? Ik kon me er allemaal geen zak meer van herinneren.
  Wat ik nog wel allemaal wist waren de lessen die het leven an sich mij doorgaans aanbood, tot op de dag van vandaag;
  Het is wellicht te danken aan het heugelijke feit dat ik met mijn 15 het voor gezien hield op dat instituut en de wijde velden van Moeder Aarde ging bewandelen, iets waar ik altid zin in had en er dus ook de zin van inzag.
  Als men ergens geen zin in heeft wil dat meestal zeggen dat het dus zinloos is, het is immers zonder zin.

  When I think back to all the crap I’ve learned at highschool, it’s a miracle I can think at all.
  Paul Simon.

  Liedje voor de Zon-dag: https://youtu.be/RGK19Pg6sB0

  • Omdat ik nog wel enig ontzag voor mijn ouders had heb ik het nog een jaartje langer volgehouden. Uiteraard hield ik niet alleen hen maar ook mezelf voor de gek, gelukkig begrepen zij toen ook dat het “zinloos” was. En wat de kosten van die schooljaren en de waardeloze totaal oninteressante boeken betreft, ja dat heeft de mensen een rib uit het lijf gekost. Ook weer ongevraagd en bij wet opgedrongen, zo word er binnen het gezin al tweestrijd gekweekt door het systeem. Ouders krijgen met geldverslindende wettelijke verplichtingen te maken, waardoor ze er alles aan gelegen is dat hun kinderen nog een beetje waar voor het geld leveren. Daar kan ik pisnijdig over worden, waar bemoeid de overheid zich mee?

Reacties zijn gesloten.