De mysterieuze misdaad van Dr. Andreas Noack


Op 20 november 2020 heeft de Beierse politie tijdens een live-stream presentatie een inval gedaan bij Dr. Andreas Noack. Een uitleg voor deze brute inbreuk op de privacy is nooit gegeven.

Een dag na de wijziging van de infectiebeschermingswet in de Bondsdag ging een video viraal op sociale media waarin een politie-inval te zien is. Waar ging het over?

Het gaat over de YouTuber Andreas Noack, die in het verleden de aandacht trok met grove theorieën over onderwerpen als kunstmatige intelligentie, gezondheid, mineralen en voedingsstoffen.

Terwijl de chemicus een livestream aan het maken was, zie je de politie het pand bestormen. Het incident zou woensdagavond hebben plaatsgevonden.

Ondertussen bevestigde de politie van Midden-Franken via Twitter dat de politieoperatie had plaatsgevonden, maar wees erop dat deze “niet gericht was tegen de exploitant van de livestream”.

Andreas Noack zou in het district Fürth wonen en in het verleden kritisch zijn geweest over de Coronamaatregelen. Vanwege de wijziging van de Infectiebeschermingswet die in de Bondsdag werd aangenomen en duizenden daartegen protesteerden in de buurt van het Rijksdaggebouw, ontstond er donderdag al snel speculatie in sociale media dat de politie-inzet ook iets te maken zou kunnen hebben met noacks kritiek op het Corona-beleid. De autoriteiten ontkenden dit echter. Er werd op gewezen dat de operatie “geen verband hield met Corona”.

De Bataafsche TV


Dit is hoe intimidatie er uitziet. Het zorgt in ieder geval voor een grote geloofwaardigheid van wat Dr. Noack ons vertelt over “scheermesjes” in de vaccins.

Grafeenhydroxide

18 gedachtes over “De mysterieuze misdaad van Dr. Andreas Noack

 1. Zal toch wel een kern van waarheid bevatten, vanwaar anders al die paniek voor een enkele chemicus die de publiciteit zoekt ? Als dit het vaste protocol zou zijn voor iedereen die kritiek uit op de vaccins kregen ze het nog heel druk die jongens ! Hier is dus meer aan de hand, namelijk de pijnlijke waarheid achter hun verschrikkelijke plannen die aan het licht komt, de meest gruwelijke details komen bloot te liggen, veel te vroeg !

 2. Zes wetenschappers , ik dacht in Amerika , zijn spoorloos verdwenen na hun uitspraken over dit gevaar van dit dodelijke vaccin.
  Mijn verstand stond even stil na het zien van deze video en het verhaal van De Bataafse.

 3. Schokkend, maar het was wachten op zo’n misdaad, ze pakken nu al openlijk zelfs beroemde geleerden op die aan het licht brengen wat er in de vaccins zit. En uiteraard heeft het daarmee niks te maken maar waar wel mee? Dat zeggen ze natuurlijk niet……..uhum…….Dat dit nu vandaag de dag zomaar kan bewijst dat Wij straks allemaal gewoon uit Onze huizen gesleurd gaan worden…..deze Dappere Chemicus moet voor Zijn leven vrezen……gevangenen worden of gaan ongetwijfeld de spuit krijgen……

 4. Niet om te bagatelliseren maar zoals bovenaan het artikel hier ook vermeld staat, dit voorval is van een jaar geleden. De man schijnt nogal een reputatie te hebben en wordt duidelijk in de smiezen gehouden. Dit staat dus wel geheel los van zijn recente uitlatingen over grafeenhydroxide.
  https://fort-russ.com/2020/11/watch-dr-andreas-noack-arrested-in-brutal-display-of-german-lockdown-police-state/
  Neemt niet weg natuurlijk dat als de autoriteiten je gaan intimideren dat zeker een goed overkomt voor je geloofwaardigheid.

 5. Aufmachen!

  Zo worden de burgerrechten en democratische waarden stapje voor stapje afgeschaft, het dwangmiddel dat door bijna alle democratisch gekozen volksvertegenwoordigers van de Europese lidstaten wordt gebruik is een virtueel virus met een sterftecijfer van 0,002 procent.

  • @adriaan
   Wij hebben wel degelijk rechten, dat Zijn de URVM, daar buiten heeft ieder mens de hoogste jurisdictie over zichzelf, daarboven staat God.

  • Zo komen ze stap voor stap bij waar ze willen zijn het totalitaire regiem, totale controle en totale vrijheid voor het regiem in plaats van het volk. Hoeveel bloed is er gevloeid om daar juist bij weg te komen en te blijven ?

  • De werkelijke reden voor de inval is nooit opgegeven. Verkeerd appartement? Uitgerekend bij een video bloggende criticaster geeft dat toch wel te denken. Zijn totaal verblufte en paniekerige reactie was duidelijk niet gespeeld, je moet dan toch een hersenloze gladiool zijn om dit fake te noemen.

 6. Andreas Noack is op 27 november vermoord.
  file:///C:/Users/Admin/Downloads/Telegram Desktop/video_2021-11-27_20-19-19.mp4

 7. Hallo Administrator, ik mag u feliciteren met uw vooruitziende blik. Ik zag het bericht van Dr. Andreas Noack & dacht laat ik eens uitzoeken wat er met de beste man is gebeurd. Het blijkt dat hij nu dood is. Zie: https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DuUWcL3SHuBc&ved=2ahUKEwjeis7uwbr0AhWK2aQKHSf-Dl4QwqsBegQIBxAF&usg=AOvVaw0HPABGb-XbtqQRi9x4-4SY

  Overlijdings oorzaak weet ik niet, maar kan denk ik (net als u) wel een gecalculeerd gok maken dat het geen natuurlijke doodsoorzaak zal zijn. Net zoals de chef dokter in Duitsland die van het dak is gevallen terwijl hij als hoofdarts de beste middelen kan gebruiken om zich aan een mooi levenseinde te bezorgen.

  Keep up the fight……

 8. Administrator geeft niet thuis. Deze nano tech scheermesjes in vaccins held is vermoord via een achterbakse geweldadige overval met meer man, waar zijn zwangere vrouw bij was. De waarheid, als die echt krachtig is wordt vermoord. Cabal society.

Reacties zijn gesloten.