GRAFEEN HYDROXIDE – Het wordt nog beroerder dan het al is – Dr. A. Noack

Noack is cum laude afgestudeerd chemicus gespecialiseerd op het gebied van de actieve koolstoffen. Hij weet dus waarover hij spreekt en is in volslagen paniek.

We hebben het over mRNA en DNA techniek, nanotechnoogie, parasieten, etc. maar niet over de acute killer. Hij zegt dat er Russische roulette wordt gespeeld door aan het vaccin ultrascherpe scheermesjes toe te voegen: GRAFEEN HYDROXIDE.

Beluister zijn uitleg alvast, later zullen we uitgebreider toelichten. Dit is van dermate groot belang, dat het direct bij alle huisartsen en specialisten op het scherm moet verschijnen. Als men – volgens Noack – niet direct stopt met deze injectie, kunnen de bedenkers en daders worden aangeklaagd voor moord met voorbedachten rade.

Het injecteren van de hele bevolking met scheermesjes in de bloedbaan is moord.

De farmaceutische industrie is een winstgevende tak van het chemie-kartel. Als arts ben je geen chemicus en kun je dit niet beoordelen. Daarom moet hij met deurwaarders en alle soorten van rechtsmiddelen worden gestopt. Op de directe manier dus, via kort geding en nooit via de politiek. Politici zijn 100% medeplichtig als dit vanaf nu door blijft gaan.

https://odysee.com/@transformation:f/graphenhydroxid:3

https://odysee.com/@PsychoticCacophony:d/42a:e

https://odysee.com/@DasSiegeldesLebendigenGottes:c/Aktivkohlespezialist-Dr.-A.-Noack-%C3%BCber-GRAPHENOXID:5

Waarom sporters kwetsbaar zijn.

We horen Dr. Noack ook iets zeggen over waarom sporters met hartproblemen soms op het veld instorten. De injectie mag niet rechtstreeks in de bloedbaan worden gespoten, maar moet in de Deltaspier in de bovenarm worden aangebracht. Dit om te voorkomen dat de scheermesjes, direct schade aanrichten. In enkele gevallen is dat gebeurd, direct na de injectie zijn mensen dood van hun stoel gevallen. Omdat sporters hun vaatsysteem veel zwaarder belasten wordt het bloed razendsnel door het gehele lichaam gepompt. Met als gevolg dat de scheermesjes een veel grotere kans hebben de bloedvaten open te rijten. Daarom zijn sporters in eerste instantie kwetsbaarder. Maar iedereen zal worden gesloopt door de ontelbare scheermesjes die vroeg of laat een ravage aanrichten.

Niets tegen te doen?

Omdat grafeen hydroxide biologisch niet afbreekbaar is, zal het tot het levenseinde in het lichaam haar schadelijke werk kunnen blijven doen. Is grafeenoxide nog weg te werken als je er opt tijd bij bent, de scheermeesjes blijven onverwoestbaar hun verwoestende werk doen.

Waarom onderzoekers niets vinden.

Omdat onderzoekers als biologisch/medisch onderzoek verrichten, zoals bijvoorbeeld de lijkschouwer om de doodsoorzaak vast te stellen. Kijken we volgens Noack echter als chemicus naar wat er voor ons ligt, dan zien we een ander fenomeen, namelijk de grafeenhydrxide scheermesjes. Hieruit blijkt dan ook wel, dat wetenschappers altijd vanuit hun eigen invalshoek onderzoek doen, zelfs de kermiswetenschappers die “virologie” beoefenen. Deze laatsten praten graag over zaken die niet zijn aan te tonen. Wat wél is aan te tonen past niet in het pandemische beeld.


Dr. Noack zegt verder:

Het krijgen van de injectie is als het spelen van Russische Roulette. De mensen die onmiddellijk of kort na het krijgen van de injectie sterven, zijn als slachtoffers van Russische Roulette. Het is wanneer het grafeenhydroxide onmiddellijk de bloedvatwand raakt dat de dood veroorzaakt of onwel wordt onmiddellijk na de injectie.

Artsen die autopsies uitvoeren op slachtoffers van de injectie zullen niets vinden. Deze artsen zijn op zoek naar iets biologisch als doodsoorzaak, het grafeenhydroxide is niet biologisch maar chemisch-toxisch, dus het zal niet zichtbaar zijn in hun tests.

Er zijn foto’s van gecoaguleerd bloed dat uit de neus komt. Mensen bloeden van binnenuit dood.

Vooral de topsporters die dood neervallen hebben snel stromend bloed. Hoe sneller het bloed stroomt, hoe groter de kans is dat schade door de scheermesjes wprdt aangericht

Als je dit als chemicus in het bloed injecteert dan ben je een moordenaar.

De vraag die de vaccinmakers en de politici moeten stellen is deze: WAAROM ZITTEN DEZE SCHEERMESJES IN DE VACCINS? Hoe kunnen ze rechtvaardigen dat ze in de vaccins zitten?

En nu willen ze kinderen vanaf 5 jaar dwingen met dit verschrikkelijke wapen!

35 gedachtes over “GRAFEEN HYDROXIDE – Het wordt nog beroerder dan het al is – Dr. A. Noack

 1. Gisteren deze onthulende en schokkende video gezien:

  Steeds meer slachtoffers
  https://www.bitchute.com/video/28J6gxwVksaK/

  In deze aflevering van de serie besprekingen van de situatie rondom de injectie-campagne met de experimentele substanties van AstraZeneca, Pfizer, Moderna en Janssen, laat Erik Boomsma ons tot in detail zien, hoe omvangrijk en schokkend de cijfers uit het bijwerkingen-meldsysteem EudraVigilance van het Europese Medicijnen Agentschap daadwerkelijk zijn …

  Geliked door 4 people

  • Hoe was het spreekwoord ook al weer?
   Wie op de kachel gaat zitten verbrand z’n ballen??!
   Al eerder gezegd, het is een intelligentie test waar de meesten voor zijn gezakt. Over en uit.
   Felicitatie’s voor de minderheid.

   Geliked door 1 persoon

   • Het heeft vlgs mij niets met intelligentie te maken maar met Gezond Verstand. Hoe intens is iemand gehersenspoeld waardoor zelf nadenken niet meer mogelijk is.

    Like

 2. Alleen slakken kunnen over de snede van een scheermes kruipen zonder beschadigd te raken. Dan is het scheermes evenwel stilstaand en in op volle stroomsterkte in miljoenen deeltjes op weg door de bloedbaan. Dit zal werken als een gesel met scherpe spijkers, maar dan in de bloedvaten. Een zeer heldere uitleg trouwens.

  Geliked door 2 people

 3. Wauw! Dit is MUST SEE voor echt iedereen! Mits je een beetje Duits verstaat 🙂 Dit legt wel even heel duidelijk uit waar die massale interne bloedingen vandaan komen! Dit is inderdaad echt moord, massamoord! Mensen worden van binnenuit kapot gesneden, alle aderen, alles waar bloed stroomt wordt kapot gemaakt en dit zorgt voor infecties, bloedingen etc etc. Wat een verschrikking!

  Geliked door 1 persoon

  • Niet opgelet, Dirk? Grafeen hydroxide krijg je nooit meer uit het lichaam. Het enige dat je nog kan redden, gewoon de injectie niet nemen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Het is een belediging, om de term “Levende God” te gebruiken, want de ontwikkelaars en toedieners van het “vaccin” WANEN zichzelf GOD, terwijl zij in werkelijkheid dienstbaar zijn aan duistere machten, b. v. b. Lucifer, die een gevallen engel is en demonisch, terwijl de levende god diep innerlijk in de mens kan worden geboren!Er bestaan boeken erover!

  Like

 5. Alles wordt met de dag nog erger in verband met de ongekende samenstelling van de injecties.
  Een ander aspect wordt belicht in truth11.com nl Not Your Own? mRNA/DNA ‘Vaccines’ Raise Questions Over Patented Property Rights . Wordt je eigendom van de patenthouder en als transhumaan mens ben je geen normale mens meer met rechten ?.

  Like

   • @ madeloes
    Hoe het op dit moment precies zit weet ik ook niet, het Vaticaan, the corporate dc Washington District brithis Columbia en the city of Londen Ltd (the Crown) zijn uitgeschakeld, mijns inziens moeten er daarom zoveel mogelijk mensen dood, zodat de wereld elite hun waarde in goud die in ieders geboorte trust zit, in handen krijgt, Australië en Israël lopen er mee voorop.

    Like

 6. Pingback: GRAFEEN HYDROXIDE – Het wordt nog beroerder dan het al is – Dr. A. Noack – flashyflasch

 7. Sjeezus…. Zo bewust en gepland! En ja, dit is pure moord.. Hoe ziek moet je zijn om dit te bedenken, dit uit te vinden en te ontwikkelen. Hoe DOM en strafbaar zijn allen die deze doodsspuit geven aan medemensen.

  Voor de politiek- en hoofd verantwoordelijken is 1 ding goed; Na een tribunaal de guillotine, liever het eerste weglaten. Het gaat mij te langzaam om zelf deze injectie in die bovenarmen te steken en totaal leeg te spuiten!

  Like

  • @WilmAj Koekje van eigen deeg is de beste straf. Al die spuiten heel langzaam in die armen van alle daders EN van alle meelopers laten verdwijnen. Ingespoten doses afhankelijk van rang en positie. Hoe hoger de positie des te hoger de dosis !!!

   Like

  • Mochten de “domme onwetende” mensen te komen overlijden… hoe denk je in hemels naam dat de overige mensen hier tegen op kunnen boksen? Er zal wereldwijd overal massa’s mensen liggen.. de maatschappij zal stoppen en iedereen zal in paniek verkeren. Niemand zal tijd hebben om de schuldigen te zoeken de eerste 10 jaar… want al die mensen die dit op hun geweten hebben zullen zich verschuilen onder de grond en voor de restant mensen een echt gevaarlijk virus verspreiden…. ik zie er geen positief verhaal in… grafeen werd me 1 jaar geleden al verteld door verschillende onderzoekers.. er was ook een bekende mevr Dr Tenpenny die vertelde dat 6 maanden na de prik de eerste zullen sterven, daar zijn we nu… dus het gaat vanaf nu alleen nog maar enger worden..

   We hebben geen tijd meer om iedereen wakker te maken, ze hebben het grosse deel van het interner hermetisch afgesloten (er zijn internet barriers die landelijk en zelfe lokaal zijn in te stellen door “The Internet of things”)

   We hebben met zijn allen hiermee te dealen, de bijbel had ons al gewaarschuwd met het prachtige verhaal van de Arc van Noah. De mensen wilde niet luisteren, en die gingen allemaal dood. Hetzelfde zal nu gebeuren. En spiritueel gezien zullen wij ALLEMAAL diezelfde keuze als Jezus ondergaan

   Like

 8. Ik wordt niet goed bij het idee dat al die goedgelovige mensen zich hiermee in hebben laten spuiten, ik wordt totaal gek bij het idee dat ze nu hun spuiten gaan richten op de kinderen. Dit moet toch te stoppen zijn. Dit is qua misdaad onmogelijk te evenaren, Adolf Hitler is een padvindertje vergeleken bij deze weerzinwekkende criminelen. Zou niet ALLES geoorloofd moeten zijn om dit een halt toe te roepen ?

  Geliked door 3 people

   • Ik ben bang, dat zij te laat wakker worden en dan zien, dat zij zichzelf hebben veroordeeld! Het is in ieder geval een minuut voor twaalf voor hun!

    Like

   • Ik ben van mening dat zij precies weten wat zij doen, zij handelen immers in opdracht, wereldwijd zingt men precies hetzelfde valse liedje. Het enige verschil is dat ze geen geweten hebben (anders zouden zij dit ook niet kunnen doen). Voor mijn gevoel is hun besef in dat opzicht misschien incompleet, doch dat maakt ze zeker niet minder schuldig !

    Like

 9. Pingback: De mysterieuze misdaad van Dr. Andreas Noack | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 10. Pingback: Zuidafrikaanse SARS-CoV-2 variant is de zoveelste poging de rampzalige vaccinschade te verdoezelen | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 11. Pingback: Dr. Fauci: “Ik bedenk de varianten waar je bij staat en zorg dat mensen 4 keer per jaar een boostershotje halen” | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Reacties zijn gesloten.