Corona-hysterische journalisten en hun stompzinnige sprookjes worden dag na dag ontmaskerd

In Duitsland gaat het precies zo als hier: de terreur van de corona-hysterici is zo stompzinnig doorzichtig, het is overal hetzelfde. Onderstaand artikeltje kunnen we ook toepassen voor het journalistenDOM hier te lande. In plaats van hysterisch paniek te verspreiden ten gunste van het Regime, zou dit verhaal moeten worden gepubliceerd. Maar nee, er moeten maatregelen worden genomen, het kan net zo goed weer de verkeerde kant op gaan. Ondertussen slopen ze het volgende ziekenhuis achter onze rug om. Want net als hier is de IC-capaciteit voor ernstige grieppatiënten tijdens hun “pandemie” met bijna 30% in elkaar gedonderd. Daar hebben ze het niet over. Ze hebben het alleen maar over “coronacijfers” op basis van een test-hysterie van ouders met schoolgaande kinderen, die precies het systeem in de kaart spelen. Dom, dom, dom! NIET participeren, denk zelf toch eens na, beste “ouders”, als je je kinderen nog aan het hart gaan.

freiewelt.net

All-clear voor coronahysterici: Ziekenhuisopname daalt

Redacteur (et)


Intensive care bedden verminderd met 28,5%

Elke avond worden we in de Tagesschau gebombardeerd met nieuwe horrorberichten: De ziekenhuizen zijn overbelast, de vierde golf is hier! De waarheid is dat de incidentie van ziekenhuisopname afneemt. Het echte probleem is de crisis in de verpleging en het falen van het beleid.

Volgens officiële cijfers van het Robert Koch Instituut ligt de incidentie van ziekenhuisopname op het laagste niveau sinds 27 oktober. tot 5,74 per 100.000 inwoners.

Ook de reproductiesnelheid (R-waarde) daalt al dagen, en staat nu op 1,01. Catastrofale exponentiële groei is dus voorlopig uitgesloten.

De zevendaagse incidentie daalt voor het eerst sinds de herfst, van 423,1 op 23/11 tot 404,5 op 24/11. De groei van de 7-daagse incidentie daalt sinds de piek op 11,11.

Hoewel het aantal Covid-gevallen op de intensive care blijft stijgen, momenteel 4,79 per 100.000 inwoners (23,10.: 1,39 per 100.000), stijgt ook het aandeel Covid-patiënten op intensieve zorgen naar 17,83% (23/10: 7,27%).

Volgens het DIVI Intensive Care Register is het aantal bezette intensive care bedden in heel Duitsland echter stabiel op 19.371 (22.10.: 19.390). Dus terwijl er meer corona-IC-gevallen zijn, zijn er minder andere gevallen van intensieve zorg.

Aan de andere kant is het totale aantal beschikbare intensive care-bedden afgenomen. Volgens DIVI zijn er momenteel landelijk 22.219 intensive care-bedden. Op 1.5.2021 waren dat er nog 31.079.

Dat betekent dat het aantal intensive care-bedden in heel Duitsland binnen een half jaar met 28,5% is gedaald, vermoedelijk door de verpleegkundige spoed: intensive care kampt met personeelstekorten door coronagerelateerd verzuim, maar ook met ontslagen door overbelasting, slecht loon en verplichte vaccinatie.

Tijd om te gaan, mijnheer Spahn.

En je favoriete tuinkabouter aan de overkant.

En deze zak pulp….

15 gedachtes over “Corona-hysterische journalisten en hun stompzinnige sprookjes worden dag na dag ontmaskerd

 1. Nadat er gevallen bekend werden gemaakt over mensen die gevaccineerd zijn met Grafeenoxide bestandsdelen in de zgn. vaccins, kunnen door Bluetooth technologie gedetecteerd worden, dit is dus in de ‘vaccins’ toegevoegd, dat de gevaccineerden nu ook een uniek Media Acces Control (MAC) wordt gegeven is geheel nieuw, u zal zeker in staat zijn om de draagwijdte van deze vileine technische controle te kunnen overzien.

  Studie: Covid-vaccins lijken een “MAC-COMPUTERADRES” in de gevaccineerden te installeren
  Dr. Luis De Benito deelt een voorschot op zijn rapport over het MAC-adresfenomeen bij geïnoculeerde individuen
  Dr. Luis Miguel De Benito, een spijsverteringsarts met een Ph.D. in de moleculaire biologie, presenteert een fragment van het onderzoek naar de mysterieuze MAC-adressen die zijn gedetecteerd bij gevaccineerde personen met Bluetooth-apps.

  In deze korte preview legt Dr. De Benito uit wat hij heeft waargenomen en wat de mogelijke oorzaken van dit fenomeen kunnen zijn.

  Bron: https://www.orwell.city/2021/11/MAC.html

  Like

 2. Duidelijk, de corona IC-gevallen worden geteld, maar niet getest op onderliggende oorzaken…althans die cijfers mogen we niet horen.
  https://www.pensioenactivist.nl/american-heart-association-journal-trombose-cardiomyopathie-en-andere-vasculaire-gebeurtenissen-na-vaccinatie/
  Spoedgevallen na de prikactie…….78% gevaxxten?
  Transparantie graag over het dodelijke gifgoedje uhh sorry ‘ virus”.
  Waanzin.
  Het hoernaille liegt er graag omheen. Geld stinkt niet!
  Niks zwart/wit, dan maar NL op ZWART.
  Alleen de doventolk zwaait de waarheid achter de bedriegertjes.
  Zij hoeft slechts -horend te luisteren. Slechts voor de show en afleiding.
  De valse Zwarte Pieten willen zich nu aan de kids vergrijpen.
  Satanisch en onbegrijpelijk, dat ouders hun kostbaarste bezit verkwanselen!!!!
  Stoppen direct met die rotzooi en ingrijpen.

  Like

  • De doventolk is er voor de NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) zeg maar hypnotiseren van de bevolking. Het staat ook interessant, stoer en deftig om tussen Peppie en Kokkie zorry Neppie & Jokkie een doventolk te zetten voor de 0,16 % doven in Neanderlandt.
   Gewoon totaal onnodig dus, nep nep, nep.

   Like

   • Het hoort er allemaal bij. Het maakt de sceance compleet.
    Journaille heb ik nog nooit gezien tijdens die treitermomenten.
    Althans, dat heb ik me laten vertellen. De eerste treiterconferentie moet ik nog zien, bij de buren, waar het scherm dag en nacht aanstaat. Die zijn dan ook veel beter geïnformeerd dan ik.

    Geliked door 1 persoon

 3. Ik kan alleen nog denken : HOE IS HET IN GODS NAAM MOGELIJK ALLEMAAL ????
  Als iemand mij 2 jaar geleden de huidige situatie in de wereld had voorspeld als mogelijk scenario had ik de persoon in kwestie voor gek verklaard….. en velen met mij. Het voelt als een hele slechte B-film maar ik kan de uitgang van de filmzaal niet vinden. Kan iemand het licht aandoen en die film uit ?

  Like

 4. Ik had gisteravond het programma Oplichters aangepakt gezien. Van Kees van der Spek. Hij hoort er ook bij. Was aan het einde van het programma te horen en te zien. Hij had het even over complottheorieën,
  Ik heb het vermoeden dat ze tussen de regels door de “alternatieve sites” in een kwaad daglicht moeten zetten.

  Geliked door 1 persoon

  • Wat moet je met die tijd- en vooral geldverslindende kulprogrammaatjes waar ze achter kruimeldieven aanzitten.
   Met zijn coronacorrecte geleuter en klederdracht.
   Waardeloze pulp.

   Like

  • Deze club zal niet veel in de weg worden gelegd door Regime en OMT.

   “Nog” niet nemen van de injectie betekent dat ze het geloof er wel degelijk is. Hun verhaaltje moet gelden voor de leeftijdsgroep 0 – 118 jaar!

   De test hysterie neemt groteske vormen aan. RIVM constateert fijntjes dat de problemen zich toch echt voordoen onder de leeftijdsgroep 0 – 18 jaar, hè!
   Ouders met kinderen laten zich “voor de zekerheid” testen en sluiten zichzelf op, als er 1 vals-positief is.
   Het gaat niet lang meer duren of er laten zich 1 miljoen mensen in de neus boren, nano-techniek erin, DNA eruit en naar de Chinese databank.

   Like

Reacties zijn gesloten.