Wurgcontract 2: De Europese Unie en Moderna

Voor ons ligt het tweede contract wat lijkt op een totalitaire overeenkomst tussen twee despoten om een bevolking van 500 miljoen mensen om de tuin te leiden.

Een Zwitsers bedrijf tekent een contract met een Cypriotische volstrekt onbekende dame en legt een miljardenovereenkomst vast zonder enkel risico, ook al sneuvelt de helft van de geïnjecteerden. De Cypriotische mevrouw garandeert dat de EU belastingbetaler voor de schade opdraait.

Hier de EU afgevaardigde die als een kleuter het bos in is gestuurd.

9 gedachtes over “Wurgcontract 2: De Europese Unie en Moderna

  1. Ondernemen is vooruitzien: M ode RNA. De naam vertelt reeds dat Moderna haar zinnen heeft gezet op MRNA modificatie. En uiteraard met een proces hieraan tengronslag waarbij men miljarden zou kunnen verdienen. Andere Pharmacy ondernemingen hebben dit gezien en zijn ook deze weg ingeslagen. Mogelijk gezamelijk, doch ook individueel heeft men reeds decennia gewerkt aan het ontwikkelen van een SARS gelieerd virus genaam COVİD2.
    Zie hier de realiteit. Dat dit verdien plaatje mogelijk een miljard levens gaat kosten of tenminste vervroegd de aarde vaarwel zeggen, maakt die pharmacy niets uit uiteraard. Om de macht te behouden maakt het de regeringen van landen het ook niets uit. De broekzak is belangrijk.
    Gaan we ook nog even kijken waarom de westerse wereld zo in de grip is van COVİD. Heel simpel: Afrika is economisch niet interessant, evenals vele Aziatische en Zuıd-Amerikaanse landen. Daar valt niets te verdienen namelijk.

  2. Zou er niet een manier zijn om de nationale zenders te hacken en dit en vele andere video’s aan de schapen te tonen??

    • Het mediapark insluiten met 50.000 mensen, en tegelijkertijd de burelen van de grote kranten etc, met de leusen, stop de leugen nu de waarheid, ook kun je eerst je abonnement op de krant opzeggen.

  3. Pingback: Wurgcontract 2: De Europese Unie en Moderna – flashyflasch

Reacties zijn gesloten.