Thierry Baudet: DIE KLOOTZAKKEN IN WITTE JASSEN? DÁT ZIJN DE EXTREMISTEN!

Eénderde, tweederde: niet meedoen, Baudet, het is wat die klootzakken in witte jassen én in streepjespak tijdens een treiterconferentie willen horen. Overstijg de tweedeling, wij kennen alleen maar Nederlanders die aan hun lot zijn overgelaten door een klein groepje neurotische fantasten en sprookjesvertellers. De extremisten.

Wij kennen alleen maar Nederlanders die aan hun lot zijn overgelaten. geïnjecteerd en ongeïnjecteerd, zwart, wit, bruin, grijs, jong, oud, mannen, vrouwen en kinderen. Moslims, Christenen, Hindoes, Joden, atheïsten en goedgelovigen…

Wij zijn de spelers die de wedstrijd koste wat kost onder hun leiding en volgens hun spelregels uit willen spelen.

Tot we wakker worden voor de indirecte vrije trap……

De Bataafsche TV

42 gedachtes over “Thierry Baudet: DIE KLOOTZAKKEN IN WITTE JASSEN? DÁT ZIJN DE EXTREMISTEN!

 1. Zij hebben meer dan 20 maanden nodig gehad om wakker te worden nu het te laat is? Waardeloze
  politieke KLOOTHOMMELS. Leg daar je peren op te week. Ik heb al lang voor mezelf gezorgd. Er is toch niemand die luistert!

  Geliked door 1 persoon

  • Wie heeft 20 maanden nodig gehad? Behalve FvD slapen al die idioten in de regering nog, óf ze doen er moedwillig aan mee. FvD is al langer een soort van “wakker”. Ok, Haga wil nog wel eens wat goeds doen, maar FvD komt echt op voor de VRIJHEID.

   Geliked door 4 people

   • Ze blijven wel zitten en dat is het probleem, en hebben zich verkwanselt aan het systeem. De hele oppositie show is voor de bühne, zodat jij en ik ook binnen het systeem mee blijven doen. Ze staan daar te roeptoeteren wat wij graag willen horen, maar diegene waar het voor bedoeld is lopen de kamer uit of gaan er met hun rug naar toe zitten en sluiten zich af. Totaal zinloos dus, het maakt alleen maar duidelijk dat de rest niet te dom is het te begrijpen, het is gewoon moedwil. Kwaadaardige moedwil. Iedereen die ook nog maar in één politicus gelooft, ongeacht hoe fantastisch hij je naar de bek staat te praten, die heeft bij voorbaat verloren. Man, man, man, wat een kansloos volk loopt er toch rond, ze leren het nooit.

    Like

   • Ze zitten allemaal in de 2e slaapkamer, en de 1e.
    En wat doet men daar?
    Juist, slapen en dromen.
    Daar wordt een volk dus nooit veel beter van.
    En dat zou toch onderhand meer dan zichtbaar moeten zijn.

    Groet,

    Like

  • Veel mensen heeft 20 jaren leugens absorbeered door het klootsak media …..gestuured door mensen in economie, industrie en politiek. Ze heef ook meestal en opleiding gehaad dat gebasiered is op Multiple Choice Questions in plaats van een van echte leeren en comprehension…omdat geen regiering willen 100% slim mensen in het stem lokaal
   Neem en gokje waarom.
   Sorry for destroying the NL taal, ik liever praten dan schrijven

   Geliked door 1 persoon

 2. Liever elke dag EEN goed artikel, dan 5x per dag dit soort losse flodders.
  Zonde van mijn tijd en behoorlijk ergerlijk.

  Like

 3. Wat Thierry zegt, klopt helemaal, 100%! Het volk voldoet braaf aan de regels. Mondkapjes op, dan weer af…1,5 meter afstand…handen ontsmetten…en al die andere belachelijke regels, die ons worden opgelegd. Waarom?? Voor corona?? Mensen aub, of je er nu in gelooft of niet, het lijkt me heel logisch en belangrijk, dat men zelf eens op zoek gaat naar meer informatie over dit hele gebeuren dat de naam ,,Corona,, kreeg. Hoe men er ook over denkt, wat men mist is een heleboel informatie. Juiste informatie!! Dat is juist wat velen niet hebben. Men concludeert wel, maar of het klopt, daar wordt niet aan gedacht. Het grootste gedeelte van het volk zijn in de ban van corona, geloven er letterlijk alles van. Er zijn zoveel leugens en bedrog Daarom is het verontrustend dat vele mensen niet weten en niet willen weten, wat er nu eigenlijk aan de hand is. Thierry doet er alles aan om het volk dat duidelijk te maken. Sta er bij stil, denk eens goed na, kijk eens terug naar alle maanden die achter ons liggen, wat het aangericht heeft. 3e Wereldoorlog, dat is wat er gaande is. Vaccins die dodelijk zijn, puur vergif. Red jullie zelf uit deze barre tijd, zoek naar de nodige informatie, men hoort te weten en zeker te beseffen wat er wereldwijd gaande is!

  Geliked door 3 people

 4. Vroeger werden we belazerd door de kerken,dan de banken die iedereen in de maling nam,en nu zijn het de doktoren en de politiek,er komen er steeds meer bij die van de goedglovige profiteren en vreten,onvoorstelbaar dat er nog zoveel slapen .

  Geliked door 4 people

 5. Wat waardeer ik die dappere, integere en intelligente Thierry. Ik hoop dat ‘ze’ hem niet opsluiten zoals veel te veel anderen.
  ‘NOUS SOMMES THIERRY !
  (ps. dat psychologisch experiment waarnaar hij refereerde en plaats vond in de VS in de jaren ’50 of ’60 is zeer bekend)

  Geliked door 2 people

   • Daar is hij van vervallen, gezien de eed die de Overbodige aan het volk heeft gezworen met de eerste de beste handtekening onder een noodwetje ook vervallen is verklaard. Het moet buitenparlementair, want het parlement is kapot.

    Geliked door 5 people

    • Hoe kan nu iemand afkomstig van een satanische bloedlijn, bij de gratie Gods regeren ?
     En dan mompellen zulke lieden ook af en toe “zo waarlijk helpe mij God”
     Daar het Satanisten zijn moet je het dus omdraaien, niet God maar de duivel.

     Like

    • Voor de volle 200% eens dat het buitenparlementair moet. Echter dat die overbodige crimiclown zijn eed aan het volk verbroken heeft door noodwetjes te tekenen, pleit Baudet niet vrij dat hij überhaupt de eed aan die strontzak afgelegd heeft.

     Like

     • Ik heb het donkerbruine vermoeden dat hij geen “vrinden” van vroegere tijden meer heeft. Die zijn bang voor hem geworden en laten hem vallen als een baksteen. Hij zal zwaar teleurgesteld zijn in de mensheid. Echt gevaarlijk en bedreigend is hij nog niet, anders zou hij niet meer op een podium staan en Gommers c.s. voor klootzak uitmaken. Voorlopig wordt zijn groepje alleen maar kleiner, zolang de prikbus rond blijft rijden.

      Geliked door 1 persoon

   • De koning leeft sinds november niet meer. Daarom kan hij ook z’n handtekening niet plaatsen onder de ontslagbrief van dit kabinet. Daarom zijn se nog steeds demissionair.

    Geliked door 1 persoon

 6. Over wat Baudet vertelde over het experiment hebben ze een film over gemaakt ,dat ging over leerlingen van een school en die meester wilde ze laten zien van hoe wat van de WO2 en hoe men maar alles geloofde wat er werd verteld.
  En de tijd van hitler en andere volksmenners over de hele wereld is er nu niets maar dan ook niets veranderd.
  Er is ook een oorlog gaande en wel tussen het goede en het kwade en wat doen de mensen?????
  Je kan het wel raden,ze hangen allemaal het kwade aan en de verraders zijn ook weer terug maar ook de zwarte handel is weer terug van weg geweest.
  Want hoe meer de mensen onderdrukt worden en in een dwangbuis gestopt worden ,hoe meer de mensen dus niet gaan luistern en dat doen wat wel willen.
  En de volgelingen van dat zooitje wat ons hun dwang opleggen zijn gewoon niet instaat het te begrijpen en zijn zo blind als een mol en horende doof en nog fanatiek ook en de hebzucht en ego-trippen speelt bij ook een rol. Aanbidden van de mammon is dat en ook satanisch.

  Like

 7. ik blijf mij afvragen waarom deze theirry ‘de slingeraar’ 🙂 zich niet hard heeft gemaakt dat er aangetoond moest worden of dit zogenaamde virus bestaat en dat er geen pandemie A status daardoor mogelijk was.
  Of heb ik iets gemist?

  Geliked door 1 persoon

  • Precies @Madeloes dat is de hele crux. Ook Thierry speelt het spel mee, best wel slim, maar niet slim genoeg.

   Beste Thierry, Eerst even aantonen wat een virus is en of het bestaat. Doe dat met de 4 postulaten van Robert Koch toegepast op dat ZOGENAAMDE Covit-19 virus!!! Haha jammer nooit gedaan, eerst doen dan. Dan praten we pas verder. Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

   Like

 8. Allemaal tijdrekken wat die thierry doet. Kom eens met wat serieuze vragen in de 2e kamer. Helaas voor mij is ie vervallen tot een valse profeet. Geleerd is ie wei. Maar hij zal niks veranderen aan het draaiboek wat gevolgd moet worden. Maar geen zorgen, de idioterie komt vanzelf in de knoop, hebben we geen Thierry voor nodig.

  Geliked door 1 persoon

 9. Get together!

  Dè grote angst van de poppenspelers, vandaar het constante verdeelprincipe wat wordt toegepast.
  Het maakt mij gene ene reet uit of iemand een andere kleur heeft, een andere godsdienst, wel of niet gevaxt is, tenslotte zijn de meesten onder ons nog steeds mensen.
  En al die mensen, op een paar imbecielen na, streven naar hetzelfde ding, en dat is om gewoon een fijn leven te hebben.
  Als wij die krachten weten te bundelen door bovenstaand idee vanaf NU toe te passen, is het gedaan met dit circus en liggen de kaartjes dra in de uitverkoop.
  Ik ben wel van mening dat die niet-mensen dan alle reden vinden te vrezen voor hun leven, of wat er dan nog van over is.
  Gideon Meijer heeft het onlangs woorden gegeven zonder op persoonlijke titels te spreken, de Nederland B.V. wordt bestierd door misdadigers.
  Waarop de voorzitster van de 2e Slaapkamer hem de mond snoerde door de microfoon uit te zetten.
  Dat zowel Baudet als Meier trouw hebben gezworen aan prins Pils & Co. wil niet per definitie zeggen dat ze zich daar aan zullen gaan houden.
  Wellicht hebben ze dat geleerd van dat andere tuig die dat ook niet doet maar daarmee wel een fascistische dictatuur trachten neer te zetten voor wat steekpenningen van ene Schwabs.
  Men kan de dingen ook op een andere manier een 180° wending geven.
  If you can’t beat them join them, en blaas de zaak op van binnenuit.
  Ik bevroed dat dat hetgeen zou kunnen zijn waar die FvD mee bezig is.
  Rest nog voor hen te weten dat zoiets als een demoncratie geen haalbare kaart meer is, dat is voorbij, geweest.
  Ik vind vooralsnog dat hetgeen wat met regelmaat op deze site beschreven wordt een gezond uitganspunt is.

  Groet,

  Like

Reacties zijn gesloten.